LM: (05) JUVENTUS 1-0 FC Brugge
- Wojtom
- Juventino
Ciesze się, że szanse gry będzie miał Del Piero, jednak czy nie wynikło to tylko ze względu na nieobesność Ibry? :? Mam nadzieję, że Alex postara się i zrobi prezent nam wszystkim i kibicom na Delle Alpi strzelając dwie bramki i stając się najlepszym strzelcem w historii Juventusu.
Nie mam pretensji do Capello za to, że nie wystawił DP z Romą wcześniej, bo dobrał on skład świetnie i ten skład z jego taktyką zmiótł Romę. Jednak chciałbym, aby Alex, które bezsprzecznie jest w dobrej formie (potwierdza to gra w reprezentacji) dostawał szanse troche częściej, nie tylko na ostatnie minuty meczów.
Myśle, że Bruggia nie jest jakimś wymagającym rywalem. Daliśmy sobie radę z mocniejszymi drużynami, pokonaliśmy ich na ich własnym obiekcie, więc dlaczego w naszej świątyni miałoby być inaczej? :twisted: Myśle, że wygramy to spotkanie spokojnie, conajmniej dwoma bramkami, co przybliży nas do awansu z pierwszego miejsca w grupie.
Nie chciałbym prorokować wyniku. Chciałbym natomiast, aby bramki zdobył Del Piero, najlepiej, tak jak wcześniej wspomniałem, dwie 8) Po co czekać?
Nie zapominajmy, że w składzie jest David. Wspaniały zawodnik, myśle, że bez jego bramki, mecz nie miałby miejsca. 

Nie mam pretensji do Capello za to, że nie wystawił DP z Romą wcześniej, bo dobrał on skład świetnie i ten skład z jego taktyką zmiótł Romę. Jednak chciałbym, aby Alex, które bezsprzecznie jest w dobrej formie (potwierdza to gra w reprezentacji) dostawał szanse troche częściej, nie tylko na ostatnie minuty meczów.
Myśle, że Bruggia nie jest jakimś wymagającym rywalem. Daliśmy sobie radę z mocniejszymi drużynami, pokonaliśmy ich na ich własnym obiekcie, więc dlaczego w naszej świątyni miałoby być inaczej? :twisted: Myśle, że wygramy to spotkanie spokojnie, conajmniej dwoma bramkami, co przybliży nas do awansu z pierwszego miejsca w grupie.
Nie chciałbym prorokować wyniku. Chciałbym natomiast, aby bramki zdobył Del Piero, najlepiej, tak jak wcześniej wspomniałem, dwie 8) Po co czekać?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Vincitore
- Juventino
Liga Mistrzów to nie tylko dobra piłka ale i atmosfera na stadionie a ogladanie meczu przy pustych trybunach to zadna atrakcja. A swoją drogą jak myslicie ile osób przyjdzie 4-5 tysiecy??Jasiek-x pisze:Szkoda, że meczu nie pokarza w telewizji... :płaczę: Forza Juve !!!![]()
Co do meczu to Bruggia w tym sezonie spisuje się wyjątkowo słabo niskie (jak na Bruggie) 4 miejsce w tabeli , w Lidze Mistrzów zgromadzili 6 punktów , 6 punktów tyle że z Rapidem Wiedeń który na swoim koncie ma ich całe 0. Juventus ... bardziej konfortowo byłoby wyjść z drugiego miejsca ale te potencjalnie silniejsze zespoły zajmuja właśnie 2-3 lokaty w swoich grupach. Ale tak jak ktoś tutaj już powiedział chcemy wygrąc Ligę Mistrzów? musimy pokonać każdego. Ciekawi mnie jak będzie się prezentował atak w tym meczu jak wiemy Zlatan nie zagra za głupote i teraz czy Del Piero czy jednak Capello da szansę Mutu od pierwszej minuty w ataku , wydaje mi się że jednak Alex dostanie tą szansę...
Juventus 3-0 Club Brugge ( DP,Trezeguet,Mutu)
- Corcky
- Juventino
Chcąć nie chcąc Brugge wcale nie jest słabym zespołem. Przegrali pierwszy mecz z nami 2-1, ostatnio pokonali Rapid. Teoretycznie zachowali jeszcze szanse na wyjscie z grupy(
), a jak bedzie z koncentracją Juve w tym mecuz tez nie wiemy. Mimo wszystko jeśli drużyna podejdzie zmoblilizowana do tego meczu(tu rola Capello) to powinniśmy wygrać.
Czytam telegazetę i stram sie doszukać na retransmisji tego meczu w środę. Lecz nic :? O ile po ostatnim widowisku z Bayernem, zrozumiałem dlaczego nie ma zwyczaju bezposredniego pokazywania meczy Juve, o tyle nie do zakakceptowania byłby dla mnie fakt, iż nie zobacze nawet retransmisji
Aha i na koniec. Jak większość, chciałbym aby Alex zagrał na wysokim poziomie. Szczerze mówiąc, dawno w LM nie grał na pełnych obrotach, moze teraz? Oby, oby
Typ?
2-0
Treze i Alex
Forza!

Czytam telegazetę i stram sie doszukać na retransmisji tego meczu w środę. Lecz nic :? O ile po ostatnim widowisku z Bayernem, zrozumiałem dlaczego nie ma zwyczaju bezposredniego pokazywania meczy Juve, o tyle nie do zakakceptowania byłby dla mnie fakt, iż nie zobacze nawet retransmisji

Aha i na koniec. Jak większość, chciałbym aby Alex zagrał na wysokim poziomie. Szczerze mówiąc, dawno w LM nie grał na pełnych obrotach, moze teraz? Oby, oby

Typ?
2-0
Treze i Alex
Forza!

Alessandro Del Piero ole!
- Camillo
- Juventino
Kibice w Turynie czekają nie tylko na wygraną, ale i co najmniej dwie bramki. Wtedy Juventus będzie miał ich 300 - w Pucharze UEFA i Lidze Mistrzów. Szczerze mówiąc , to nie wiedziałem wcześniej o tym , ale dowiedziałem się z interii : http://pilka.interia.pl/news?inf=688614 . Przydałoby się strzelić te dwa gole , aby móc spokojnie wygrać ten mecz. Brugia może się dodatkowo zmobilizować , ponieważ jeśli wygrają ( wiem ,że to mało prawdopodobne , ale jednak możliwe ) mają szansę wyprzedzić Juve . Mimo wszystko wierzę, że będzie 2:0 dla naszych.
To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
- Pilekww
- Juventino
Mam nadzieje ze wygramy choć łatwo nie bedzie! Takie druzyny co nie mają nic do stracenia jak w tym przypadku nasz przeciwnik moga czasem sprawic niespodzianke ale mysle ze nie z nami bo Juve teraz jest naprawde mocą druzyną. Potrzebujemy tych punktów bo trzeba wyjsc z 1 miejsca
Mój typ: 3:0
2x Treze
Ibra

2x Treze
Ibra
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Corcky
- Juventino
Pilekww pisze:Mam nadzieje ze wygramy choć łatwo nie bedzie! Takie druzyny co nie mają nic do stracenia jak w tym przypadku nasz przeciwnik moga czasem sprawic niespodzianke ale mysle ze nie z nami bo Juve teraz jest naprawde mocą druzyną. Potrzebujemy tych punktów bo trzeba wyjsc z 1 miejsca![]()
2x Treze
Ibra

Nawet na www.live-foot.com narazie nie umie się doszukać tego meczu :doh:
Póki co znalazłem niezbyt popularne stacje:
TSN - The Sports Network - Canada
ESPN Deportes
TLN - TeleLatino Network - Canada
Setanta Sports USA
:?

Alessandro Del Piero ole!
- Sherpa
- Juventino
polecam stronke:Micassa pisze:Gdzie mozna obejrzec mecz w telewizji? jak ktos zna nieich poda kanały...dzieki
http://knplogic.com/sport/CL.html
- pinturicchia
- Qualità Juventina
I wreszcie przyszedł czas na kolejny mecz Juve w Lidze Mistrzów
Mam głęboką nadzieję, że nasi podbudowani zwycięstwem z Romą pokażą co potrafią.
Chciałabym również ( jako, że Ibra wylądował na ławce ) "zobaczyć" albo raczej usłyszeć ( tudzież przeczytać ) że dobrze w tym meczu spisywał sie Del Piero a może nawet że strzelił bramkę
.
Tu dodam kolejnym meczu :roll: którego nie będę mogła obejrzeć, bo TVP woli pokazać "ciekawszy" mecz Manchesteru UTD. :roll: Ale do tego już sie zdążyłam pzyzwyczaić. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że pokażą mecz Naszych z Rapidem
Jako że mają ostatnio tendencję do pokazywania meczów w których graja polacy ( czyt. Adamski
) - chociaz bardzo w to wątpie :?
Mój typ:
2:0 For us
:D
niezawodny Treze
Del Piero

Tu dodam kolejnym meczu :roll: którego nie będę mogła obejrzeć, bo TVP woli pokazać "ciekawszy" mecz Manchesteru UTD. :roll: Ale do tego już sie zdążyłam pzyzwyczaić. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że pokażą mecz Naszych z Rapidem

Mój typ:
2:0 For us

- 2MAN
- Juventino
Mam tylko nadzieje ze po dobrym zwyciestwie nad Roma nasi nie straca poczucia "mistrza" i poradza sobie gladko ze slabszym rywalem.
Mimo ze Brugge`i wciaz walczy o wyjscie z grupy , warunki bedzie dyktowac Juve i mysle ze skonczy sie na 2-0
pewna bramka D.Trezegeuta 
Mimo ze Brugge`i wciaz walczy o wyjscie z grupy , warunki bedzie dyktowac Juve i mysle ze skonczy sie na 2-0

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Pirlo
- Juventino
No ten mecz nie powinien nalezec do cieżkich...szczególnie po ostatnich dobrych meczach Juve
...a poza tym to mysle ze Juve niepowinno miec zadnych kłopotów zeby pokonac srędnikak Europejskiego jakim jest FC Bruggie... co do wyniku to 2-0 bedzie idealne...pierwszą Treze bo mu sie przyda, moze bedzie najlepszym strzelcem LM..a drugą Del Piero..w Lm dawno nie trafił a poza tym to jezeli strzeli to drugiego gola dla Juve to bedzie to 300-setny gol Juve w Europejskich Pucharach chyba... 

- Andryk
- Juventino
nie chce się powtarzać po innych bo to nie jest już cechą dyskusji, dlatego uważam tylko, ze nie mozemy zlekceważyć rywala...
determinacja najważniejsza
stawiam na 2-0 dla Juve
chchiałbym, aby jedną z bramek zdobył alex del piero, miejmy nadzieje, że mu sie uda i ze dostanie wogóle szanse pokazania się
drugie trafienie zarezerwowane jest dla niezawodnego trezeguet'a! zadziwia mnie ten człowiek w tym sezonie! jest fenomenalny 8)
wolisz trafic na chelsea albo barcelone?
bo ja nie :snooty: :snooty:
determinacja najważniejsza

stawiam na 2-0 dla Juve
chchiałbym, aby jedną z bramek zdobył alex del piero, miejmy nadzieje, że mu sie uda i ze dostanie wogóle szanse pokazania się

drugie trafienie zarezerwowane jest dla niezawodnego trezeguet'a! zadziwia mnie ten człowiek w tym sezonie! jest fenomenalny 8)
nie byłbym tego taki pewien...bardziej konfortowo byłoby wyjść z drugiego miejsca ale te potencjalnie silniejsze zespoły zajmuja właśnie 2-3 lokaty w swoich grupach

bo ja nie :snooty: :snooty:
- *MaTeK*
- Juventino
3:0 dla Juve, Bramki strzelą Trezeguet i Del Piero, pozostaje tylko kwestia kto jedną, a kto dwie
Club Brugge to Dobry zespół, ale o klase albo dwie gorszy od Juve
Dobrze, że Capello nie zlekceważył rywala i nie wystawił gorszego składu. W ostatnim meczu było 2-1, więc nie był to taki zachwycający wynik
Będzie Dobrze! Forza JUVE!!

Club Brugge to Dobry zespół, ale o klase albo dwie gorszy od Juve
Dobrze, że Capello nie zlekceważył rywala i nie wystawił gorszego składu. W ostatnim meczu było 2-1, więc nie był to taki zachwycający wynik

Będzie Dobrze! Forza JUVE!!