Najgroźniejsi rywale Juve w LM
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jak zwykle niezmiennie..
Cały czas te same zespoły dążą do jednego celu..
Ale chyba jednym z groźniejszych rywali jest Barcelona.Gra wręcz koncertowo.Ma to czego Juve brakuje..czyli polotu i fantazji..
My gramy aby zdobyć bramke przez cały mecz..
A Barcelona gra także by zachwycić kibiców.Przez to sa kochani..
Chcą przekonac kibiców do pokazania sie na trybunach w następnym spotkaniu..
Jak dotąd im to wychodzi..
Cały czas te same zespoły dążą do jednego celu..
Ale chyba jednym z groźniejszych rywali jest Barcelona.Gra wręcz koncertowo.Ma to czego Juve brakuje..czyli polotu i fantazji..
My gramy aby zdobyć bramke przez cały mecz..
A Barcelona gra także by zachwycić kibiców.Przez to sa kochani..
Chcą przekonac kibiców do pokazania sie na trybunach w następnym spotkaniu..
Jak dotąd im to wychodzi..

- MediapuntA
- Juventino
Heh. Każda z drużyn , która gra w LM jest groźnym rywalem Juventusu Turyn.Już samo się dostanie do niej podnosi na duchu i każdy zespół chce pokazać silniejszemu , że nie jest przysłowiowym "kopciuszkiem" tylko zespołem z walką i determinacją
Nawet taka Artmedia czy inny FC Thun mogliby napsuć sporo krwi Bianco-Nerrim 
Najgroźniejszymi rywalami Juve w sezonie 2005/06 w Lidze Mistrzów powinny być :
AC Milan - Jak wiadomo w Serie A dostaliśmy od rosso-nerrich przysłowiowe baty.Mnie ten fakt z pewnością nie napokoił(jak resztę użytkowników JP
), ale spodziewałem się większej walki i mniejszego wyniku na San Siro (choćby tego sprzed rokiem
).Będzie ciężko jak trafimy na Milan, ale myśle że damy rade 
Chelsea Londyn - Pieniądze Ruska Abramowicza biegają , strzelają i dobrze bronią.Jose Mourinho zrobił z tego zespołu świetny team, który może wystawić 2 dobre jedenastki(co on by zrobił bez Romana
).Więc połowa z nich może grać w Premiership a połowa w LM.Tu jest największa przewaga tego zespołu.Nie wiem czy nasi zawodnicy by dali rade.
Myślę,że inne zespoły nie są już takie groźne jak te, które wymieniłem (zaraz będzie napinka
).

Najgroźniejszymi rywalami Juve w sezonie 2005/06 w Lidze Mistrzów powinny być :
AC Milan - Jak wiadomo w Serie A dostaliśmy od rosso-nerrich przysłowiowe baty.Mnie ten fakt z pewnością nie napokoił(jak resztę użytkowników JP

Chelsea Londyn - Pieniądze Ruska Abramowicza biegają , strzelają i dobrze bronią.Jose Mourinho zrobił z tego zespołu świetny team, który może wystawić 2 dobre jedenastki(co on by zrobił bez Romana

Myślę,że inne zespoły nie są już takie groźne jak te, które wymieniłem (zaraz będzie napinka

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Wedlug mnie najgrozniejszymi rywalami juve w tym sezonie w lm beda 3 zespoly :Barcelona,Chelsea,Milan lecz nie mozna zapomniec o innych klubach nawet o Artmedii..bo wiemy jak to sie skonczylo w tamtym roku gdy niby "bylismy faworytami nad liverpoolem" i co??jak sie okazalo liverpool zdobyl lm a juve wyeliminowal
- KubaA
- Juventino
Każdy kolejny na etapie PLAY-OFF jest najgroźniejszy.
Nikt pewnie nie liczył w poprzednim sezonie, że przejdziemmy Real a odpadniemy z Liverpoolem.
Tak samo może być tym razem przejdziemy przykładowo Barce a odpadniemy z teoretycznie słabszymi. Dlatego trzeba się skoncentrować na najbliższym przeciwniku a nie myśleć że w następnej rundzie czeka przykladowo Chelsea
Nikt pewnie nie liczył w poprzednim sezonie, że przejdziemmy Real a odpadniemy z Liverpoolem.
Tak samo może być tym razem przejdziemy przykładowo Barce a odpadniemy z teoretycznie słabszymi. Dlatego trzeba się skoncentrować na najbliższym przeciwniku a nie myśleć że w następnej rundzie czeka przykladowo Chelsea
- diego1989
- Juventino
sądzę że najgroźniejszym rywalem Juve jest obecnie Lyon, który od początku sezonu prezentuje najwyższy poziom w Europie. Poza tym ciekaw jest co będzie z Realem i Barceloną, choć wydaje się że ta druga drużyna jest mocniejsza :-D
- ibra
- Juventino
moim zdaniem najgrozniejszym rywalem juve w LM jest obecnie fc barcelona i chelsea ale zanim wyjdziemy z gropy to wroci nasz najlepszy bramkarz i reszta skladu powinna wyleczyc kontuzje wiec nie mamy sie czgo bać
Juve to potęga, potęga która wygrywa !!!!! :!:
Juve to potęga, potęga która wygrywa !!!!! :!:
- Jasiek-x
- Juventino
Wg mnie bez względu na zdolności Murinho i potencjał Barcy najgrożniejszy będzie Lyon, któremu chyba najbardziej zależy na LM, gdyz oni chcą na stałe wejśc do światowej czołówki. Jeśli nie Juve to oni właśnie zdobędą w tym sezonie Puchar Europy.
- Juve Master
- Juventino
@ Jasie - x W pełni się z tobą zgadzam
Uważam podobnie jak ty,że nie Barca Chelsea czy AC Milan są najgrożniejsze lecz właśnie Olympique Lyon !!
Głównie dlatego, że mają bardzo wyrównaną i przede wszystkim zgraną ekipe a swój potencjał dokumentują np zwycięstwem nad Realem 3:0
:twisted:
Myślę, że jeśi OL nawet nie wygra CL to na pewno dojdzie do finału tych rozgrywek :-D Ale w finale i tak przegrają bo trafią na JUVE

Uważam podobnie jak ty,że nie Barca Chelsea czy AC Milan są najgrożniejsze lecz właśnie Olympique Lyon !!
Głównie dlatego, że mają bardzo wyrównaną i przede wszystkim zgraną ekipe a swój potencjał dokumentują np zwycięstwem nad Realem 3:0
:twisted:
Myślę, że jeśi OL nawet nie wygra CL to na pewno dojdzie do finału tych rozgrywek :-D Ale w finale i tak przegrają bo trafią na JUVE

- Zero X
- Juventino
Najgrożniejszym rywalem JUVENTUSU bedzie Liverpool,Barcelona czy Chelsea...ale JUVE poradzi sobie z każdym.Chociaż,gdyby w finale[jeśli juventus dojdzie do finału]bronił,by ABBIATI to będzie cienko z juventusem.
- Michael900
- Juventino
Abbiatti nie zagra w finale [jeśli juventus dojdzie do finału]. Buffon raczej nie będzie miał drugiej kontuzji (Oby). Gdybym ja był trenerem JUVE to Abbiatiego nie brał bym pod uwagę. Jeszcze by piłkę między nogami przepuścił.Zero X pisze:ale JUVE poradzi sobie z każdym.Chociaż,gdyby w finale[jeśli juventus dojdzie do finału]bronił,by ABBIATI to będzie cienko z juventusem.
Moim zdaniem największymi rywalami JUVE w Lidze Mistrzów będą Barcelona i Milan. Milan mimo swoje porażki w Serie A jest nadal wielką drużyną.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- mikinh
- Juventino
myślę że Juve przygotowane poradzi sobie z każdym w tym sezonie moze jest to zbyt optymistyczne ale nie lekceważąc przeciwnika wygramy z każdym i puchar ponownie w rękach BIANCONERRICH
E la Juventus, c un inno che forza ci da.
E la Juventus, e nostra la vittoria sarr.
........::::::::::::::::: 28 :::::::::::::::::........
- mikinh
- Juventino
myślę że Juve przygotowane poradzi sobie z każdym w tym sezonie moze jest to zbyt optymistyczne ale nie lekceważąc przeciwnika wygramy z każdym i puchar ponownie w rękach BIANCONERRICH
E la Juventus, c un inno che forza ci da.
- grandejuve
- Juventino
Moim zdaniem najgrozniejszym rywalem jest Chelsea. Jest to zespół, ktory gra dobrze w ataku i w obronie (tak jak Juve
) Barca natomiast gra ofensywną piłkę i to ich może zgubić (tak jak rok temu, stacili 3 bramki w 10 minut w meczu z Chelsea).
Nr 2 to Lyon, po tym co pokazali w meczu Realem, mozna sie ich bać.
Nr 3 to niestety Milan :? , zawsze zachodzą daleko w LM

Nr 2 to Lyon, po tym co pokazali w meczu Realem, mozna sie ich bać.
Nr 3 to niestety Milan :? , zawsze zachodzą daleko w LM