Dlaczego TVP milczy na temat Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2005, 22:09

Kompletny bezsens. Mecz Juve z FCB na Allianz Arena stał na wysokim poziomie. Na pewno był dużo ciekawszy niż np. Milan - PSV. a z Manchesterem to w ogóle wyskoczyli hahahehe :prochno: poprostu żenada...

Tak samo mnie jak i autora tematu poraził fakt tego co usłyszałem w wiadomościach sporoowych TVP... przecież jest to dosyć głośny temat...nierozumiem tej TV.

wie ktoś może czy mecz Juventusu z Bayernem w Turynie nie będzie transmitowany Live przez czeską 2 :?:

Eric-1991

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2005, 22:19

To ja mam pytanie skoro nie ma meczu w TVP to na jakim programie bedzie mecz. Posiadam cyfre+ jesli by ktos wiedział prosze o podanie nr. tego program

Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2005, 22:35

Nie nawiązywanie tematu Juve występuje nie tylko w komercyjnym TVP ale i POLSACIE. Rozumiem że Polsat nawiązuje do sportów które można obejrzeć na Cyfrowym Polsacie ale skoro wiadomości sportowe są częścią wiadomości ogólnoświatowych(dzielą ich tylko reklamy:))to powinni chociaż wspomnieć o najważniejszych meczach Serie A. Jeśli mnie pamięć nie myli to nie wspomnieli nawet o meczu z Interem.

Może w sumie to dobrze że Juve nie jest pupilkiem stacji TV. Przynajmniej wiemy że Juve jest drużyną którą się wielbi i szanuje za całość a nie za to że ich piłkaży można zobaczyć w wiadomościach czy w reklamach(Real, Barca itp.) Juve jest drużyną której kibicują ludzie w pewien sposób dojrzali!

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2005, 22:48

Ludzie trzeba patrzeć obiektywnie pierwszy mecz Bayrn-Juve był jednym z najnudniejszych meczy jaki oglądalem od lat, więc sie nie dziwie ze nie pokarza go, a pokazanie Petrzalki uważam za dobry pomysł bo ile można ogladac te same druzyny w LM troche świeżosci nie zaszkodzi.

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 października 2005, 22:54

Miałem nadzieje, że zobaczę mecz Juve-Bayern w TVP, ale widze, że nici z tego... :płaczę: TVP podupada, nawet MŚ 2006 nie będą w pełni pokazywane, ja myśle, że ten cały abonament jest po to, aby ta stacja wogóle się utrzymywała, nie ma mowy już o niczym specjalnym. Spotkania nie zobaczę, a na TVP w sporcie nawet nie wspomną o Juve... :płaczę:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2005, 23:04

No cóż... :think: jakoś mnie nie zdziwiło że nie puszczą meczu Juve... W TVP to norma - a jeśli mieliby puszczać mecze Juve dwa razy z rzędu?? Toż to nie może być!! :evil:
Nie no jakieś bezmózgowce siedzą w tej TV i puszczają Petrżalkę czy jak się to tam pisze. Choć Słowakom kibicuję bo jak wyjdą z grupy to może na Juve trafią? Nie wiem jaka jest "drabinka" ale nadzieję można mieć - zawsze na meczyk bliżej niż do Monachium :)

jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2005, 23:26

Jestem stałym bywalcem na JuvePoland ale to dopiero moja pierwsza wizyta na forum i pierwszy post i szczerze mówiąc nie myslałem, że spotka się z takim odezwem:)
Dzięki:)
Wkurzyłem się naprawdę i musiałem z kimś podzielić się swoimi przemyśleniami. Mamy 3 ligi: angielską, hiszpańską i włoską (kolejność wg alfabetu) najlepsze, najbogatsze, najbardziej lubiane, poważane nie tylko w Europie ale i na świecie a co za tym idzie NAJBARDZIEJ MEDIALNE! Tylko w Polsce tego się nie zuważa... Tylko w polskiej TV (ogólnie) pomija się całą włoską piłkę.
Może poprostu nie mogą wykupić i dogrzebać się do materiałów o Serie A
Wydaje mi się, że to nic nie kosztuje, że to tylko kwestia dogadania się z Canal +. Nie wiem może po prostu ktoś z Woronicza musiałby wypowiedzieć magiczne słowo "poproszę" w stronę C+ ale chyba brakuje chęci i odwagi...
Wydaje mi się ze swoją grą z Bayernem niestety Juventus jeszcze bardziej(...)zraził do siebie TVP... gdyby nie grali tak jak grali z Bayernem to możliwe że w środę oglądalibyśmy Juve-Bayern a nie ManUTD...
Idąc tym tokiem rozumowania: po meczu Lyon-Real (było 3:0; tak dla przypomnienia:) drużyny z Madrytu też nie powinni więcej pokazać przynajmniej w fazie grupowej Champions League! No bo zagrali koszmarnie. A jak znam życie to Babiarz i spółka na tydzień przed rewanżem będą podniecać się tym meczem i zachęcać do obejrzenia transmisji...
Taką to mamy Telewizję Publiczną... Niestety...

Lopez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 00:02

A co do tematu...... troche porazka z tymi wiadomosciami, ale nie jest źle, na TVN w wiadomosciach sportowych (mimo iz trwaja max do 57s) bylo wspomniane od Klaudi Carlos ze "Juventus Turyn ustanowił nowy rekord jezeli chodzi o wygrane mecze....." nie ma o co sie martwic... zawsze cos :rotfl: :angry: :rotfl:

Obrazek
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 08:10

Korzeniowski RuleZZZ :evil:
TVP tym razem przegięła cąłkowicie.Ja już nie mówie że koniecznie muszą transmitować mecz Juventusu z Bayernem, który jakby nie patrzeć zapowiada się najciekawiej w całej kolejce ale mogli by puścić mecz wyrównany, 2 drużyn na wysokim poziomie a nie jakieś takie słabe "badziewie".Dokładnie nazwe to słabym badziewiem bo jak mam nazwać mecz Petrzałki czy też Lille?
Nie wiem kiedy w TVP znajdzie się człowiek z jajami i wreszcie będą lecieć mecze najciekawsze, z udziałem drużyn na najwyższym poziomie...
Bo jak narazie mistrz Włoch z mistrzem Niemiec są za mało ekscytującymiu drużynami do ponownego pokazania na tle np. Lille ...

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 08:22

OSC - MenU Tak bardzo ciekawe Spotkanie :lol: W Pierwszym Zespole Same Swiatowe Slawy :rotfl: W Drugim Wielokrotny triumfator Ligi Mistrzow :whistle:

Juventus - Bayern : W Tyma Meczu Zagraja Tylko Aktualni Mistrzowie Wloch z Aktualnymi Mistrzami Niemice. Bedzie to tez mecz 2 najbardziej utytulowanych Zespolow w Swoich Krajach ! Ale co tam Popatrzymy Sobie na MenU :whistle:

P.s I Love Sat 1!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 08:23

Obiektywnie patrzac Juve nie ma szczęścia do TVP. W ostatnich latach wiekszosc meczow transmitowanych przez TVP w ktorych bral udział Juve (uwaga! może zaboleć!) były po prostu nudne! Oczywiście zdarzały się wyjątki... to by było po pierwsze.

Liga włoska jest najdroższą ligą na którą trzeba mieć kupę kasy aby pokazać zaledwie fragment skrótów. Za przykład niech posłuży RAI, które od lat miało wykupione prawa do fragmentów zaraz po meczach a teraz klapa. Przebił ich Berlusconi ze swoją stacją... Az dziwie sie ze stac bylo wrescie Eurosport na pokazywanie fragmentów (i to nie wszystkich) bo nie wiem czy pamiętacie ale program eurogole od kiedy powstał NIGDY nie pokazywal fragmentów ani bramek z SErie A... to by było po drugie.

Takie kluby jak Chelsea, Real, Barcelona są bardziej medialne i TVP zdaje sobie z tego sprawe. Jest to smutne ale prawdziwe i korzeniowski dobrze wie, ze przed telewizja usiadzie wiecej ludzi gdy puszcza nudny i nieciekawy real niz gdyby mieli puscic Juventus pobijający kolejny rekord... i w ten sposob kreuje sie obraz nudnej Serie A... to by było po trzecie.

A na koniec prawdziwa gratka... Chyba od listopada czy tam grudnia (nie wiem dokładnie) TVP bedzie puszczac przez trzy sezony... UWAGA! Lige pływacką!!! :happy: :angry: Ostatnio oglądałem Babiarza jak z dumą mówił o tym fakcie. Do tego trzeba dodać, że pływanie jest chyba 5 najbardziej popularna dyscypliną, ale tylko dlatego, ze mało jest w TV wiec niedlugo nalezy sie spodziewać, że pływanie przebije piłkę nożna i siatkówkę... dzięki TVP! :rotfl: :rotfl:
Ostatnio zmieniony 28 października 2005, 08:51 przez Martin, łącznie zmieniany 1 raz.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 08:38

Martin pisze:A na koniec prawdziwa gratka... Chyba od listopada czy tam grudnia (nie wiem dokładnie) TVP bedzie puszczac przez trzy sezony... UWAGA! Lige pływacką!!! :happy: :angry: Ostatnio oglądałem Babiarza jak z dumą mówił o tym fakcie. Do tego trzeba dodać, że pływanie jest chyba 5 najbardziej popularna dyscypliną, ale tylko dlatego, ze mało jest w TV wiec niedlugo nalezy sie spodziewać, że pływanie przebije piłkę nożna i siatkówkę... dzięki TVP! :rotfl: :rotfl:
Troszeczke Musze Tutaj Pobronic Plywanie poniewaz sam uprawiam ta dyscypline Sportu! Jak Bys Martin Nie wiedzial od Kilkunastu Lat wkoncu Mamy Mistrza Swiata oraz Mistrzynie Swiata I Rekordzistke ! Takze WICEviceMistrza! A To wszystko Na jednych Mistrzostwach Swiata! Tego w Historii Tego sportu w Polsce Nie Było Nigdy ! A Teraz Tobie Obiecuje Ze Polscy Plywacy z Pekinu Przywioza Wiecej medali Niz Lekkoatleci! :happy: I Tego Jestem pewny w 200% ! Mamy teraz Tak Mocna Grupe Plywakow W Polsce ze Konkurencja Ta Bedzie sie Szybko Rozwijala Z Czego Beda Profity ! :dance:
Ostatnio zmieniony 28 października 2005, 08:39 przez RuTeK, łącznie zmieniany 1 raz.

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 08:39

Martin pisze:A na koniec prawdziwa gratka... Chyba od listopada czy tam grudnia (nie wiem dokładnie) TVP bedzie puszczac przez trzy sezony... UWAGA! Lige pływacką!!! :happy: :angry: Ostatnio oglądałem Babiarza jak z dumą mówił o tym fakcie. Do tego trzeba dodać, że pływanie jest chyba 5 najbardziej popularna dyscypliną, ale tylko dlatego, ze mało jest w TV wiec niedlugo nalezy sie spodziewać, że pływanie przebije piłkę nożna i siatkówkę... dzięki TVP! :rotfl: :rotfl:
Nie no to mnie rozbiło całkowicie :? ( a może ) :rotfl: Bo na prawde nie wiem, czy mam się śmiać czy płakać. Jeszcze mittingi lekkoatletyczne (?) :prochno: uwielbiane przez pana Korzenia zrozumie, od czasu do czasu, ale to już przegięcie.

Najlepiej by było, gdyby nie zdobyli, tak na deser, praw do MŚ w Niemczech. Brawo TVP ! :dance:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
sebekq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 10:52

Cała ta TVP to jedno wielkie nieporozumienie :evil: za abonament budują nową siedzibę :x po prostu taka polska rzeczywistość. A co do wiadomości i ligi włoskiej to w tvp ktoś chyba nie przepada za Bońkiem :wink:

JUVE... aż po zycia kres!!!
merfi99

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2005, 11:02

Poporostu wszyscy kibice na swiecie kibicuja takim jakto sie mowi "potegom" czyli Real Madryt Manchester United Chelsea i takie tam dla mnie to nie sa druzyny bo sa to kluby ktore osiognely tylko cos dzieki kasie a nie tak naprawde trafnym transferom dobrym trenerom i woli walki. Juventus to druzyna z charakterem z wielka historia zawsze nie upokorzy sie gra z odwaga potrafi ponosic konsekwencje porazki ale wyciaga z tego wnioski i roku na rok jest coraz lepsza. A druzyny ktore zwane sa potegami to co mimo takiej kasie takim transferom nic nie osiagaja to sa poprostu tak jak David Beckham druzyny tylko do zarabiania pieniedzy na reklamach i na popularnosci. Juventus ma n pewno mniej fanow niz real czy Manchester ale za to jakich wspanialych takich ktorzy sa z nimi na dobre i na zle a realowi jak idzie to ma zwolennikow a jak nie to na nich pluja. To sa tacy kibice na "okres" jak jakiemus klubowi dobrze idzie to mu kibicuja. A dla mnie od kad interesuje sie pilka byl Juve Juve i jeszcze raz Juve i nie zmieni sie to do konca mojego zycia :) Pozdrawiam wszystkich mam nadzieje ze choc czesc z was przyzna mi racje :)

FORZA JUVE !!!

ODPOWIEDZ