9 Piłkarzy Juventusu nominowanych do Złotej Piłki
- przemajuve3f160
- Juventino
nagrode tą powinien otrzymać według mnie Frank Lampard choć po cichu licze że zgarnie ją Zlatan! 

zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w cZołgI zbr0jnA...zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w zBr0dniE zbr0jnA/ na Zawsze JUVE!!!
- pan Zambrotta
- Juventino
Idąc do szkoły dostałem gazetę "Metro". Oczywiście najpierw postanowiłem przeczytać dział sportowy. A tam natknąłem się na pewien fragment artykułu, który kompletnie mnie zwalił z nóg:
Gazecie "Metro" już podziękuję :roll: . Nie wiem, na jakiej podstawie wysuwają taki wniosek. Chyba nie oglądają meczów chociażby Serie A, gdzie Patrick był jednym z najlepszych zawodników zaczynającej się ligi włoskiej. A jak sobie radzi bez niego Arsenal, możemy się przekonać patrząc na tabelę Premiership. Szczególnie mecze na wyjeździe...(...) trzeba jednak przyznać, że wielu futbolistów znalazło się w zacnym gronie tylko ze względu na nazwisko (Luis Figo, Patrick Vieira).
- Peja
- Juventino
Ej :!: Nie przekrecaj moich slow! Ja nie napisalem, ze Arjenowi nie nalezy sie nominacja :naughty: Napisalem, ze nie zasluzyl na glowna nagrodeDamianinho 15 pisze:A myślisz że w takim klubie jak Chelsea każdy ma pewne miejsce w składzie. To czemu niektórzy dziwią się dlaczego w nominacji pominęli Del Piero skoro on też nie ma pewnego miejsca w składzie (a raczej w ogóle go nie ma) więc co za sens wytykanie Robbenowi że nie powinien być nominowany bo nie ma pewnego miejsca w składzie??
- steru
- Qualità Juventino
Według mnie nie ma się co napalać na zwycięstwo któregoś z piłkarzy Juventusu.Uważam że nominacje z naszej drużyny zasłużone ale nie zapewnią one jednak zwycięstwa.Nie będę polemizował czy należy się ta nagroda bardziej Zlatanowi czy też Patickowi ale pozwole sobie zaznaczyć że według mnie ta nagroda powinna trafić do Stevena Gerrarda
P.S Po tym sezonie będziemy mieć większe szanse na to wyróznienie

P.S Po tym sezonie będziemy mieć większe szanse na to wyróznienie
- wasia9
- Juventino
Najbardziej należy sie ta nagroda dla Zlatana Ibrahimovica ,gdyż był on najlepszym piłkarzem zeszłego sezonu w Juve i nietylko . Miał tak wspaniały sezon zaras po przejściu z Ajaxu, dlatego to jest coś niesamowitego, moim zdaniem on powinien wygrać tą bardzo ważną dla każdego piłkarza nagrode.
- Pilekww
- Juventino
Troche mi brakuje zambrotty bo moim zdaniem jest najlepszym lewym obrońcą na świecie, no i Del Piero. Fajnie by bylo jak by jakis biało - czarny dostał ZP ale czy to moznilwe to nie wiem, bo takie gwiazdy jak gerrard ronaldinho czy lapmpard są uwielbiene przez media nawet jak byc nie powinni.
Moim osobistym faworytem jest Zlatan Ibrahimovic ale jak nie on to Ronaldiho!!
Co by nie było byle by jej nie dostał ktos z milanu czy interu (np: Maldini)
Moim osobistym faworytem jest Zlatan Ibrahimovic ale jak nie on to Ronaldiho!!
Co by nie było byle by jej nie dostał ktos z milanu czy interu (np: Maldini)
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Dlaczego? ... zazdrośc straszna rzecz :roll:Pilekww pisze:Co by nie było byle by jej nie dostał ktos z milanu czy interu (np: Maldini)
- del kasa
- Juventino
Zastanawiam się nad niektórymi nominowanymi. Takie nazwizka jak (Raul , Figo ) są tam chyba tylko dla towarzystwa.
Moim kandydatem do tej prestiżowej nagrody jest Ronaldinhio. Niesamowity piłkarz, świetny technik i w ogóle co ja bede opowiadał
Na drugim miejscu jest Paulo Maldini.Niektórych może dziwić to, że typuje milaniste ale nalezy mu się ta nagroda za całokształ.
Jesli miałbym typować kogoś z Bianconerich wybrałbym Zlatana. Zrobił duży postęp podczas tego roku i wszytsko było by ok gdyby Ibra był bardziej bramkostrzelny bo w konću takie jest jego zadanie na boisku. Drugim kandydatem jest Buffon. Tylko, że w jego przypadku szanse na zwycięstwo pogrzebała kontuzja...
EDIT: Widze, że niektórych zazdrość pożera

Moim kandydatem do tej prestiżowej nagrody jest Ronaldinhio. Niesamowity piłkarz, świetny technik i w ogóle co ja bede opowiadał
Jesli miałbym typować kogoś z Bianconerich wybrałbym Zlatana. Zrobił duży postęp podczas tego roku i wszytsko było by ok gdyby Ibra był bardziej bramkostrzelny bo w konću takie jest jego zadanie na boisku. Drugim kandydatem jest Buffon. Tylko, że w jego przypadku szanse na zwycięstwo pogrzebała kontuzja...
EDIT: Widze, że niektórych zazdrość pożera
- kedzier
- Juventino
Dokładnie :!: Prawdę mówiąc, Juventus w zeszłym sezonie zdobył "tylko" mistrzostwo Włoch, jak wiele innych zespołów, choćby Chelsea czy Bayern. Nie deprecjonuje tego sukcesu, uważam jednak, że to za mało by mieć pewnego kandydata do Złotej Piłki. Do tego potrzebny jest albo świetny występ w Champions League lub zabłyśnięcie na MŚ czy ME. Przywoływany tutaj Ibrahimovic, co prawda grał świetnie, zdobył bodajże 17 goli w zeszłym sezonie, ale w LM ani jednego... :roll: To wybitny piłkarz ale tak jak powiedział Dragon (jeśli dobrze pamiętam, w innym temaciesteru pisze:P.S Po tym sezonie będziemy mieć większe szanse na to wyróznienie![]()
Z nominacji aż 9 zawodników Juve jestem niezwykle ucieszony

Tu się również zgadzam, zwycięzcą powinien być właśnie ten piłkarz. Udowodnił swój charakter w LM, poprowadził Liverpool do zwycięstwa w tych elitarnych rozgrywkach. Trzeba to docenić, przecież nikt nie widział ich w gronie głównych faworytów :!:steru pisze:pozwole sobie zaznaczyć że według mnie ta nagroda powinna trafić do Stevena Gerrarda
Rzeczywiście, to wyjątkowo "przereklamowani" piłkarzepilekww pisze:bo takie gwiazdy jak gerrard ronaldinho czy lapmpard są uwielbiene przez media nawet jak byc nie powinni.

Ale te postępy nadal robi i jak już "dojrzeje" piłkarsko to wtedy Złotą Piłkę otrzyma. Ale jak już wspomniałem, potrzebne są sukcesy :!:del kasa pisze:Zrobił duży postęp podczas tego roku i wszytsko było by ok gdyby Ibra był bardziej bramkostrzelny bo w konću takie jest jego zadanie na boisku.
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Chciałbym zauwazyć, że brakuje na tej liście "wielkiego i genialnego Francesco Tottiego" - chwalenie go za za umiejętności piłkarskie też chyba stało się już stereotypem bowiem w jaki sposób inaczej wyjaśnić brak "najwiekszej gwiazdy reprezentacji Włoch i przywódcy Azzurrich" wśród nominowanych? :płaczę:
- RuTeK
- Juventino
Az Szkoda tracic czasu an czytanie takich wypowiedzi... a co to ma do rzeczy czy jakis pilkarz jest z milanu czy z interuPilekww pisze:Co by nie było byle by jej nie dostał ktos z milanu czy interu (np: Maldini)

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
To Ty mnie zle zrozumiales mi chodzilo o to ze on by nie dostal nominacji to by bylo pokrzywdzenie a ze nie dostanie Złotej Piłki to sie nie dziwiepeja pisze:Ej Nie przekrecaj moich slow! Ja nie napisalem, ze Arjenowi nie nalezy sie nominacja Napisalem, ze nie zasluzyl na glowna nagrode
- malas
- Juventino
Moim zdaniem ów nagrodę powinien dostać Lampard, ponieważ gra On cały sezon w bardzo ciężkiej lidze i to gra na bardzo wysokim poziomie. Gra on w najcięższej i najbrutalniejszej lidze i znajduje się w podstawowej jedenastce w każdym spotkaniu. Teraz prowadzi w klasyfikacji strzelców ma 10 bramek i 2 trafieniami wyprzedza Ruuda van Nistelrooya. I jako pierwszy w historii ligi angielskiej rozgrywający może zdobyć najwięcej bramek w sezonie. To świadczy o klasie zawodnika.
OD KOŁYSKI PO SAM GRÓB W MOIM SERCU JEDEN KLUB FORZA JUVE
- mumekk
- Juventino
Oj, goracy temat.
Jak dla mnie cala ta zlota pilka to granda.
Nagroda przyznawana po prostu bez zadnych logicznych zasad, , wg mnie wiekszosc przyznanych pilek to skandale.
W tym roku rowniez sie nie obejdzie bez nich. Np nominacje niktorych graczy (Figo?! BECHAM?!) i niektorych brak (Del Piero).
Zaloze sie, ze przyznane pierwsze 5 miejsc to bedzie, jak w wiekszosci w ubieglych latach, jedna wielka pomylka.
Tyle.
Jak dla mnie cala ta zlota pilka to granda.
Nagroda przyznawana po prostu bez zadnych logicznych zasad, , wg mnie wiekszosc przyznanych pilek to skandale.
W tym roku rowniez sie nie obejdzie bez nich. Np nominacje niktorych graczy (Figo?! BECHAM?!) i niektorych brak (Del Piero).
Zaloze sie, ze przyznane pierwsze 5 miejsc to bedzie, jak w wiekszosci w ubieglych latach, jedna wielka pomylka.
Tyle.