Trylogia GOL

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Jołki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2005, 23:40

Czekamy az ktos zyczliwy zapoda link do polskich napisow do tego filmu!!!!!!!!!!!

zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 października 2005, 23:53

Jołki pisze:Czekamy az ktos zyczliwy zapoda link do polskich napisow do tego filmu!!!!!!!!!!!
Moze troche pomysl. Film mial dopiero dzisaj oficjalna premiere, a Ty juz chcesz napisy :roll: Poszukaj za kilka dni na www.napisy.org

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
322

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2005, 09:27

ogladalem w film w kinie i w sumie fajny ale wedlug mnie wszystko się za dobrze potoczyło... :doh: i jakos tak sztucznie ustawiał się do piłki gdy miał uderzyc :D :happy: ale ogolnie jestem zadowolony

polecam

Obrazek
Jołki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 października 2005, 22:40

Film super, polskie napisy sa tez, mma taka goraca prosbe, ze jakby ktos byl zarejestrowany na torrent.net.pl to moglby zapodac torrenta do filmu "Doom" Bylbym dozgonnie wdzieczny... pewnie nie tylko ja :)
Film widzialem w zapowiedziach na Viva Polska.. i musze powiedziec, ze mnei zaciekawil i to bardzo dlatego tez prosze o torrenta, tych ktorzy maja lub znaja..:)

P.S. Nie chcialem juz pisac nowego tematu, wiec napisalem w tym:)Jesli ktos ma torrenta, to mile widziane podzielenie sie...
Pozdrawiam :D :D

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 października 2005, 23:51

DO USUNIĘCIA.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2018, 16:22 przez kosiorekk, łącznie zmieniany 1 raz.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 11:03

Film obejzalem i musze powiedziec ze mi sie bardzo podobal :-D Ciekawa fabula, sceny z meczow bardzo realistyczne... jednym slowem: goraco polecam :!:

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 listopada 2005, 18:56

Kurcze macie szczęście bo u mnie w mieście nie wyświetalają tego filmu :evil: :angry: Ale na szczęście załatwiłem sobie dzisiaj od kolegi i dzisiaj lub jutro sobie obejrze :D

Po obejrzeniu napisze w tym poscie cio o nim myśle :wink:
322 pisze:ogladalem w film w kinie i w sumie fajny ale wedlug mnie wszystko się za dobrze potoczyło... i jakos tak sztucznie ustawiał się do piłki gdy miał uderzyc ale ogolnie jestem zadowolony
Właśnie mój kupel który obejrzał ten film powiedział że wszystkie bramki które on zdobywał podczas tego filmu to albo przechodził całe boisko albo z sprzed pola karnego w samo okno.

No cóż zobaczymy :D ale sie ciesze :prochno:

EDIT: Przed chwilką skończyłem oglądać film i bardzo mi sie podobał. Chłopak miał bardzo trudne początki (Ze dwa albo trzy razy jush go wyrzucali ale on sie nie zniechęcił).

Ale jak już wcześniej napisałem te bramki strzelał troche nie realnie. Za każdym razem okiwał wszystkich i strzelał sam na sam z bramkarzem :roll:

Już nie moge sie doczekać pozostałych dwóch części :D
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2005, 21:55 przez kubinho 10, łącznie zmieniany 1 raz.

Grande Juve, Vinci Per Noi
CzarnaOwca

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 listopada 2005, 16:54

Oglądałam Making The Movie: "Goal" na MTV polska. I film wydaje się interesujący 8) . Idę nań w weekend :-D . Nie pierwsza zauważyłam, że ta kariera jest zbyt kolorowa. Tylko u mnie chodzi o brak problemów typu kontuzje itp. Chyba że poprostu nie było tego w programie. Ale początki miał trudne :| .

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2005, 22:38

Widziałem film i polecam. Bardzo dobrze zrealizowany, ciekawa fabuła fajne ujęcia :D . Dowiedziałem się również że w części 2 Santi będzie gwiazdą Realu Madryt :cry: (no niestety) a w 3 chyba gwiazdą reprezentacji (oile dobrze pamiętam).

Obrazek
Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2005, 23:24

Film może być ciekawy, muszę się zastanowić nad oglądnięciem go :)

A co do talentów... Oglądał dziś ktoś Świętą Wojnę? Bercik w swoim śnie podpisywał kontrakt z JUVENTUSEM! :D Za 10 milionów Euro :D Agentem Juve był Gerald :D (Nie pamiętam, czy on tak się nazywał) :)

Pablito

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 listopada 2005, 23:39

No ja wczoraj ogladlem i ogolnie film mi sie podobal,ale uwazam tak jak innni ze za latwo chlopakowi to wszytsko wyszlo.
i jakos tak sztucznie ustawiał się do piłki gdy miał uderzyc
Nom,dokladnie te wolne byly troche dziwne i do teo jeszcze jak gral to przechodzil zawszecale boisko,troche nierealne :)

zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 00:07

Film ogladalem w kinie, w dniu drugiej tury wyborow, czyli juz jakis czas temu. W skali szkolnej film oceniam na 4. Najwieksze plusy to wspaniala muzyka i momentami brytyjskie, sytuacyjne poczucie humoru :D (-ile masz lat? -28? -a nie 29? -no, cos kolo tego) :D I taki rodzynek na koniec. Ktora noga Santi oddawal strzaly przez caly film? Prawa :-D A ktora noga strzelil decydujaca bramke z rzutu wolnego? Lewa :D (Tak bylo i ile mnie pamiec nie myli 8) )

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
juventussek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 07:55

Ja już mam ten film oglądałem i bardzo mi sie podobał :]

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 10:41

Cube - fan Juve pisze:A co do talentów... Oglądał dziś ktoś Świętą Wojnę? Bercik w swoim śnie podpisywał kontrakt z JUVENTUSEM! :D Za 10 milionów Euro :D Agentem Juve był Gerald :D (Nie pamiętam, czy on tak się nazywał) :)
Hehe... ja tez to widzialem :D Tylko ze cos mi sie nie zgadzalo jak Gerard mowil ze jest przedstawicielem 17 krotnego Mistrza Serie A :shock: Ale lubie ogladac ten serial... Bercik jest naprawde udany :ok:

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 listopada 2005, 11:25

hehe...tez ogladałem i co do tego 17-krotengo mistrza to chyba chodziło im "farfocla"czy jakos tak.... :rotfl: :rotfl:

A co do filmu Gol! to naprawde nizły film...fajnie ze grało tam dużo prawdziwych piłkarzy,nie tylko tych którzy cos gadali ale też połowa Liverpoolu i Chelsea...ogolnie na kinie zbytnio sie nieznam ale ten film akurat przypdał mi do gustu i czekam na kolejne czesci w pszyszłym roku :D ...i jeszcze jedno ten koleś co grał główna role niezły w piłe nawet był... :shock: :shock:

ODPOWIEDZ