Pies

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 10:15

Maselko pisze:Ja mam sznaucera miniaturke, czarno-srebrna(...)
też mam w domu sznaucera... z tym, że mój jest średni(ale o ok. 10 cm. większy niż normalny :prochno: ) za parę dni kończy 10 latek... kurnia, jak był mały to narobił w domu takiego "burdelu"... do dziś pamiętam porozwalaną po mieszkaniu ziemię z kwiatków mojej mamy, albo pozrywaną tapetę w przedpokoju :twisted: ...

Obrazek
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2005, 23:27

Najbardziej podoba mi si epies white_wolv`a :!: Sam kiedys mialem Owczarka i byl najlepszym psem pod sloncem-nazywal sie Kier-niestety lata robia swoje i zdechl po 13 latach.
Teraz mam podrobionego jamnika :wink: Nazywa sie Mikus (od Mikolaja-dostalismy go na 6 XII) i tez jest kochany :) Niestety tez ma juz swoje lata i zaczyna chorawac na kregoslup co w przypadku jamnikow (nawet podrobionych) jest bardzo czeste :? Posiadam tez dwa koty: Kacpra i Stuarta i rybki, o ktoryxh pisze w innym temacie.

Oto moj pies:

Mikus 1
Mikus 2

I koty:

Kacper
Stuart

Obrazek
JoHnSoN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 października 2005, 20:30

mam suczke foksteriera niestety bez fotki - ale fajna z niej suczka :smile: :smile: :smile:

Jest taka rzecz dla ktorej warto zyc - JUVE - i nie zmienia sie nic!!!
adrian_markuś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2005, 19:31

Mój pies jest rasy Golden Retriever,wabi się Leila.Jest strasznym łakomczuchem( zresztą jak wiele psów).Bardzo ją kocham.Ma 4 miesiące i słodkie spojrzenie.Fotki nie zamieszczam,może później.Ale żałujcie,że nie macie takiego psa... 8)

Forza Juve!!!
Przemo90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2005, 19:58

Ja mam 4 letniego teriera walijskiego czarny podpalany brązem. Jest bardzo fajny ale charakterek ma nieprzecietny - jest strasznie uparty jak kazdy terier chyba i troche niesforny - no ale jest jeszcze mlody i ma glupoty w glowie, ciagle chce sie bawic...

Obrazek

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2005, 18:22

Ja już nie długo będe miał mojego wymarzonego pieska: Doga Niemieckiego. W tej rasie się wręcz zakochałem:) Ten psiak mimo swojej szczupłej postury waży nawet 65-70kg a w głębie(łopatki) mieży od 82cm czyli gdy idzie na czterech łapach oczywiście, jego głowa jest mi mniej-więcej do pasa a mam 182cm wzrostu.

Oto przykładowe zdjęcie:
- http://img321.imageshack.us/my.php?image=liwia2ud.jpg
- http://img303.imageshack.us/my.php?image=ojezu6pd.jpg to zdjęcie nie jest najładniejsze ale idealnie uświadami wymiary tego "karzełka":)

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2005, 18:29

kramnik pisze:Ma na imię Gipsy (Czipsi - co znaczy szalony)
Gipsy to znaczy cygan :P

ODPOWIEDZ