Powrót Śląskiej Piłki

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
redo_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 19:29

Oczywiście cieszy postawa śląskich klubów Najbardziej cieszy postawa mojego ukochanego Górnika !! Górnik pokazuje że "pieniądze jednak to nie wszystko" i mysle że to jest najważniejsze można być solidnym zespołem nawet bez klasowych graczy tylko trzeba miec wole walki !
W Górniku kazdy biega za trzech i to jest piękne chłopaki nie mają zbyt wiele doświadczenia ale jak ktoś powiedział "wiara czyni cuda"
co do zagłebia sosnowiec to wole sie nie wypowiadac bo to jest klub beztradycji i ambicji potrafi tylko dupe lizać warszawie !

zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 19:38

redo_87 pisze: co do zagłebia sosnowiec to wole sie nie wypowiadac bo to jest klub beztradycji i ambicji potrafi tylko ### lizać warszawie !
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Co robimy Warszawie? Bez tradycji? Widze, ze bardzo interesujesz sie Zagłębiem, skoro tak bardzo znasz nasze tradycje i uklady z Warszawska Legia. Po pierwsze, nie musimy nikomu lizac dupy. Mamy dobrego Wloskiego sponsora, wyrownana kadre i wspanialych kibicow. Wiec przedstaw moze swoja teze na temat naszeglo lizania dupy? :rotfl:

BTW to jest temat o Ślaskiej pilce, a nie o Zagłębiu, wiec jak chcesz w smieszny sposob obrazac nasz klub, zaloz sobie osobny temat i przedstaw swoje smieszne poglady, ok? pozdrawiam

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 20:26

Ja popieram zaltana_sc, a Górnika nienawidze

herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 20:40

Ja się szczególnie piłką na śląsku nie interesuje, ale dwa kluby darzę szczególną sympatią. Dla ślązaków może to się wydawać nielogiczne, ale ja jakby stając ponad waśniami i niechęcią do rywali zza miedzy, stwierdzam że najbardziej lubię Górnika Zabrze oraz Zagłębie.

Zagłębie, wiadomo przyjaciele Legii, i liczę że awansują do ekstraklasy.
Zaś Gornik to wspaniały klub z tradycjami, ale przedewszystkim, odznacza się on w ostatnich latach, ambicją oraz zaradnością. Drużyna bez gwiazd, może oprócz Lecha i Aleksandra, zajmuje b.dobre miejsce w ekstraklasie, potrafi pokonać o wiele bogatszą Wisłę P. 4;0. Według mnie to zasługa Marka Wleciałowskiego. Obserwuje jego poczynania od kiedy został trenerem Górnika i sądze że jesst to świetny, młody i uzdolniony trener. A że w całym futbolu panuje 'moda' na młodych szkoleniowców- taktyków (Mourinho, Benitez etc.) to myśle że trener ten powinien dostać szansę w jakimś lepszym klubie, gdyz to naprawde świetny i nowoczesny szkoleniowiec

Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 20:44

zlatan_sc pisze:
redo_87 pisze:

BTW to jest temat o Ślaskiej pilce, a nie o Zagłębiu, wiec jak chcesz w smieszny sposob obrazac nasz klub, zaloz sobie osobny temat i przedstaw swoje smieszne poglady, ok? pozdrawiam
To na co sie tu wpisujesz skoro kibicujesz Zagłębiu ?

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 20:56

Gałcio pisze:
zlatan_sc pisze:
redo_87 pisze:

To na co sie tu wpisujesz skoro kibicujesz Zagłębiu ?
A "na to" sie wpisuje, ze jest wolnosc slowa i kazdy ma prawo wyrazic wlasna opinie na dany temat.
Moze zapytasz sie np uzytkownika BVB, "na co" sie wpisuje na forum JP skoro kibicuje Borussi, to samo pytanie mozesz zadac Milanistom, Interistom i wielu innym kibicom, ktorzy nie sa za Juve a wpisuja sie na forum JP.
Ostatnio zmieniony 26 września 2005, 21:23 przez gregor_g4, łącznie zmieniany 1 raz.

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 21:06

A co do śląskiej piłki to w w pszyszłym tygodniu szykuje sie niezła bitka :D :D :D :D .....ludzie z Tychow i Katowic pewnie wiedzą juz dlaczego :prochno: :prochno: ale dla tych którzy niewiedzą powiem ze GKS TYCHY zmierzy sie z Katowicką Gieską....z pewnoscią bedzie to piekny mecz a po meczu co bedzie to juz mozna sie domyslić :D ....juz niemoge sie doczekac tego meczu :!:

Camillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 21:48

Śląska piłka to historia polskiej piłki ( Górnik i Ruch po czternaście mistrzostw Polski) , ale teraz się nie wyróżniają.

To my chłopcy ze Śląska! Zna nas cała Polska, za Ruch, za HKS, pójdziemy aż po życia kres...
włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 21:58

nawet gdyby górnik utrzymał sie w czołuwce tabel powiedmy w 1-4 to i tak w nastepnym sezonie bedą walczyc o utrzymanie tak samo jak gks miał 3 miejsce 2 sezony temu a sezon temu walczył o utrzymanie

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2005, 23:24

Redo_87 i Gałcio : szkoda mi do was słów.Po pierwsze nie obraziłem waszych klubów, po drugie każdy ma prawo pisać co tylko chce ale kulturalnie czego wam zdecydowanie brakuje.
Kolejna sprawa to brawa za twierdzenie że Zagłębie nie ma tradycji wkońcu można tak powiedzieć o 100 letnim klubie zasłużonym w polskiej piłce nożnej jak mało jaki inny klub.
Camillo napisał świetnie mimo że jest kibicem Ruchu że teraz te klubu nie znaczą o sile Polskiej ligii a nie tak jak wy wyładowujecie frustracje na innych drużynach.Trzeba być obiektywnym panowie.Taka rada z mojej strony do was.
A że mieszkam w mieście sąsiadującym ze Śląskiem to się wypowiadam w tym temacie bo wiem co jest na rzeczy.Powiem więcej swojego czasu mieszkałem w Szopienicach czyli dzielnicy Katowic w miejscu gdzie wszyscy byli za Ruchem i wiem coś na temat tego klubu.Zresztą nie jest mi obca historia polskiej piłki nożnej.

Do Gałcio :

Zobaczymy co powiesz jak Zagłębie zajmie wysokie miejsce w 2 lidze być może awansuje a klub z Twojego miasta nic nie osiągnie i przegra u nas w Sosnowcu wyżej niż my czyli 1-0 :evil:
Zapewne wtedy nie będziesz pisał Zagłębie Gołębie :smile:

redo_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 15:26

Redo_87 i Gałcio : szkoda mi do was słów.Po pierwsze nie obraziłem waszych klubów, po drugie każdy ma prawo pisać co tylko chce ale kulturalnie czego wam zdecydowanie brakuje.
świetnie mi brakuje kultury tak ? dobre żarty weź przestan pisze tak jak jest Cała polska piłka opiera sie na Górniku ! Jaki polski klub osiągna tak wiele jak Górnik no jaki odp jest jedna zaden! Ani Legia Ani Widzew Ani tym bardziej śmieszna Wisła która kompromituje kompletnie nasz kraj!
O zagłębiu już nie wspomne bo to kompletne ciule potrafiące lizać tylko dupe warszwawce i legi! Potrafie nawet zrozumieć że ktoś kibicuje Legi w takim marnym środowisku sie wychował nie jego wina ale lizanie dupska to przesada ! i tu nie trzrzeba byc kulturalnym tylko obiektywnym 8)

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 16:55

redo_87 pisze:
świetnie mi brakuje kultury tak ? dobre żarty weź przestan pisze tak jak jest Cała polska piłka opiera sie na Górniku ! Jaki polski klub osiągna tak wiele jak Górnik no jaki odp jest jedna zaden! Ani Legia Ani Widzew Ani tym bardziej śmieszna Wisła która kompromituje kompletnie nasz kraj!
O zagłębiu już nie wspomne bo to kompletne ciule potrafiące lizać tylko ### warszwawce i legi! Potrafie nawet zrozumieć że ktoś kibicuje Legi w takim marnym środowisku sie wychował nie jego wina ale lizanie dupska to przesada ! i tu nie trzrzeba byc kulturalnym tylko obiektywnym 8)
Napisz jeszcze 2 takie posty albo jeden konkretny i nie będziemy musieli czytać tych głupot co wypisujesz.Obiektywnie rzecz biorąc to właśnie ty nie potrafisz pisać z szacunkiem i obiektywizmem o innych klubach.Jak Twoja wypowiedź ma polegać tylko na tym żeby mówić jaki Górnik jest świetny i jak nienawidzisz Legii i Zagłębia to daruj sobie :lol:

włodi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 17:10

redo_87 pisze: O zagłębiu już nie wspomne bo to potrafiące lizać tylko ### warszwawce i legi!
to fakt ze zagłembie sie pucuje do warszawki zeby kiedys wrócic do ekstraklasy

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 17:15

herr_braun pisze:Dla ślązaków może to się wydawać nielogiczne, ale ja jakby stając ponad waśniami i niechęcią do rywali zza miedzy, stwierdzam że najbardziej lubię Górnika Zabrze oraz Zagłębie.
To musze Ci powiedziec ze sa wyjatki, bo ja sympatyzuje lokalnie za Gornikiem Zabrze ale do Zaglebia zupelnie nic nie mam :wink: Wiec jesli o mnie chodzi to o rzadnych "wasniach" nie ma mowy :-D

A tak na marginesie: dobrze by bylo jakby jakis Admin czy Mod troche uspokoil moich przedmowcow bo ta klutnia wydaje mi sie zdecydowanie za dluga :!:

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 września 2005, 17:20

włodi pisze:to fakt ze zagłembie sie pucuje do warszawki zeby kiedys wrócic do ekstraklasy
Jak już coś to Zagłębie!!
Nie wiem co ma Legia do naszego powritu do ekstraklasy ale ty zapewne masz na ten temat lepsze pojęcie :lol:
A tak na marginesie to komu Gks się przypucował że spadliście tylko do 4 ligii choć powinniście grać w klasie B :lol: ?

DamKam: Szacunek dla Ciebie.
Masz rację to staje się już powoli męczące.
Mogę powiedzieć od siebie że nie zamierzam się już na ten temat udzielać bo wszystko co chciałem powiedzieć już powiedziałem.Szacunek.

Sory za rozmywanie tematu ale nie mogłem przejść obok tego obojętnie :roll:

EDIT
Jesteście tylko w 4 bo powinniście być w klasie B.Napisałem to wcześniej.A wiesz kto się za wami wstawił?Pan Koźmiński między innymi więc powiesz mi co sądzisz o Górniku ?
Ostatnio zmieniony 27 września 2005, 18:16 przez steru, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany