Serie A: (04) Udinese 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2005, 19:58

A Canal+ "leci se w kuleczki" ... Nie pokazać meczu Mistrza Włoch z 4 druzyną tamtego sezonu, uczestnika Ligi Mistrzów to już jest żałosne ;/

Obstawiam remis 2:2 8)

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2005, 20:05

No nie będzie to naprawdę żadenłatwy mecz choć ostatnio Udinese przegralo z Nową fiorentiną 4-2 to nie znaczy, że teraz możemy grać na luzie nie możemy ich zlekceważyć. Trzeba grać odważnie nie bać się podchodzić do piłki i nalezy szybko strzelić gola , żeby potem tylko je dobijać. :D Obstawiam 3-1 dla nas :wink:

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2005, 20:10

To będzie napewno trudny mecz, napewno Iaquinta i Munatri mogą nam sprawić dużo kłopotów, ale Udine ma wielu wspaniałych zawodników choćby De Santis czy Pinzi. Boję się tego zespołu, chciałbym żeby wygrali bez straty bramki, najlepiej 1-0.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2005, 20:18

Obstawiam 1:0 dla JUVE po bramce zdobytej przez... Kogo? Moim zdaniem będzie to pomocnik, Nedved, Camor, a może nawet Emerson lub Vieira, ale czuję, że napastnicy będą solidnie kryci w tym meczu.

(Magiczna kula rzadko mnie zawodzi :smile: )

Skład:
:puck: Abbiati - Blasi, Kovac, Cannavaro, Zambrotta - Camoranesi, Vieira, Emerson, Nedved - Ibrahimovic, Trezegol

Zmiany:
:puck: Zlatan -> Zalayeta
:puck: Nedved -> Mutu
:puck: Vieira -> GG

PS. Mój 100 POST :D

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 września 2005, 22:05

kramnik pisze:Hehe , moim zdaniem dla Juventusu zespol Udinese to łatwy przeciwnik, nawet bardzo latwy
no nie wydaje mi się.
kramnik pisze:mecz ten bede traktowal jako latwa przechadzke.
chyba tylko ty :roll:

kramnik pisze:Mowi sie, ze udine ma przed soba swietny sezon....ten kto widzial Udine w akcji i widzial Juventus nie powinien miec watpliwosci, ze dla juve Ascoli bylo trudniejszym przeciwnikiem (ze wzgledu na zmeczenie po LM).
wydaje mi się, że więcej kłopotów będzie z Udinese niż z Ascoli. niby i my i Udine nie mieliśmy wolnego tygodnia, ale oni będą chcieli pokazać, że potrafią grać z takim rozkładem meczowym.

kramnik pisze:wogole o ten mecz nie boje sie (0-2, albo 0-3)
jak ja bym chciał, żeby był taki wynik :roll:

z pewnością czeka nas cięzki mecz, bo Udinese będzie grało w myśl zasady "bij mistrza". to, że zajęło w poprzednim sezonie czwarte miejsce w lidze, może napawać nas optymizmem, że obejrzymy ciekawe widowisko, gdzie czeka nas zacięta, twarda walka do ostatniej minuty, zapewne z małą ilością goli.

w ciągu 3 dni czekają 2 ciężkie mecze. jeśli Capello myśli o zainkasowaniu w tych spotkaniach 6 punktów, to powinien poważnie pomyśleć o wprowadzeniu do działania planu pod tytułem "rotacja". poprzedni mecz pokazał, że mamy silną ławkę, ale co z tego, jeśli nie będzie ona wykorzystywana :think:

ciekawi mnie, kto zagra na prawej obronie, bo w ostatniej potyczce całkiem nieźle zaprezentował się Blasi. może to jest bardziej odpowiednia pozycja dla tego zawodnika niż defensywna pomoc :?: tego nie wiem, ale wierzę, że Capello jakoś załata chwilową lukę po Zebinie. w końcu nasza obrona do słabych nie należy, więc nie mamy się o co martwić.

PS. w końcu chciałbym zobaczyć w akcji gracza o nazwisku Mutu...

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2005, 12:31

Marcin_FCJ pisze:
Mój skład:

[...]- Del Piero, Ibrahimovic.
Mimo całego zamieszana wokól tych piłkarzy udało mi się wytypować atak :lol: . Jeśli chodzi o sam mecz to nie obejrzałem go, skrótów i bramek też nie... Linki podawane przez Was nie działają więc prosze o alternatywne :P Zwycięstwo bardzo cieszy i nie zgodze sie z Jahem, że właściwie nic nam nie daje. Jestem pewny, że niejeden nasz rywal pogubi tam punkty. Więcej nie napisze bo poprostu nie wiem co mam napisać.

Noty od gazzetta.it :

32 Abbiati C. 6

20 Blasi M. 6.5

6 Kovac R. 7

28 Cannavaro F. 6.5

19 Zambrotta G. 6

23 Giannichedda G. 6

8 Emerson F. 7

4 Vieira P. 6.5

11 Nedved P. 5

16 Camoranesi M. 6

10 Del Piero A. 6.5

25 Zalayeta M. s.v.

9 Ibrahimovic Z. 6

Ciekawe też jaki skład zagra jutro w Parmie. Mówi sie o 3 osobowym ataku złożonego z Del Piero i Mutu po bokach oraz Trezeguecie na szpicy. Muszę przyznać że pomysł ciekawy.
Ostatnio zmieniony 23 września 2005, 18:10 przez Marcin_FCJ, łącznie zmieniany 1 raz.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2005, 13:52

_Jah pisze:Najprawdopodobniej będzie to najtrudniejsze z dotychczasowych starć ligowych, ale przecież od początku wiadome było, że nikt nie będzie się z nami pieścił
Rzekne w ten sposob: podobnie jak i Dragon, musze sie pod tym podpisac. Moze to pozostanie jako czysta teoria i spotkanie okaze sie latwiejsze niz to z Ascoli, ale nie sadze. Udinese to solidna druzyna, swiadczy o tym chociazby postawa w poprzednim sezonie. A jesli mowimy o pilkarzach tej druzyny- Iaquinta jest juz podobno w gregu zainteresowan wielkich klubow (pisze podobno, bo to akurat wyczytalem na asr.pl). I nie ma w tym nic dziwnego. Mysle, ze Capello to wlasnie na niego zwroci szczegolna uwage i na jego gre uczuli obroncow i Abbiatiego.
_Jah pisze:Odkąd sięgam pamięcią, nasze batalie na Stadio Friuli niemal zawsze kończyły się sukcesem Juve. Najwidoczniej posiadamy w rękawie tajemniczy patent na zespół Udinese.
He he, fajnie to ujales :) Rzeczywiscie jest tak jak piszesz, aczkolwiek moze po prostu jestesmy lepsi :wink: A tak na powaznie, to pozytywny znak, ze Capello czy jego poprzednicy umieja znalezc sposob na przeciwnika pokroju Udinese. Wierze, ze bedzie tez tak w najblizszym spotkaniu. Stawiam na 2:1 dla Juve. Mysle, ze jednak ten caly Iaquinta nam wpakuje brame. Chociaz chcialbym, zebysmy wyjechali z Udine z czystym kontem.

Sztuko

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2005, 14:34

Do kramnika:

Niestety kolego ten mecz do łatwych nie bedzie należec.Udinese to nie Empoli zreszta tak jak przedtem pisałem Udine świetnie zagrało w LG

Obrazek
27th

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2005, 15:18

wiadomo moze czy bedzie gdzies transmisja? :>

:)
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2005, 17:13

Postawilem dzis w Profeslonale na Juve :dance: Totez mam nadzieje, wygramy, chociaz wypada wliczyc tez remis. Udinese jest teraz naprawde solidna druzyna. Moze byc ciezko, ale typuje 1:2.
:ball: Trezeguet 0:1
:ball: Iaquinta 1:1
:ball: Del Piero 1:2

Adrian13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2005, 20:36

3:1 dla Juve, bramki strzelą: Del Piero, Trezeguet i Ibrahimovic (:?:)
W ataku od pierwszych minut powini zagrać Del Piero i Trezeguet, a na drugą wpuścić Zlatana :idea: . Mimo braku Iaqunity (nie wiem jak sie to pisze) udinese bedzie groźne, ale JUVE, to przecież JUVE i da sobie rade :-D .

Obrazek
Lopez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2005, 20:58

Hmmm...... no również mysle, że będzie to ciężkie spotkanie... ale mam nadzieje iż Juve winner :D typuje 2:1 8)

Obrazek
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2005, 21:07

Mimo tego, że statystyki wyraźnie przemawiają za wygraną Juventusu, to zapewniam, że Udinese łatwo się nie podda. Pokazują to ich ostatnie mecze, w których spisują się na prawde bardzo dobrze. Są bardzo groźnym i nieobliczalnym przeciwnikiem, którego nie możemy zlekceważyć. Nie możemy również rozluźnic się tylko dlatego, że nie zagra ich najlepszy napastnik - Iaquinta.

Nie ma się co rozpisywać. Czekam na bardzo dobry mecz, wygraną i na występ numer 300 Alexa Del Piero, który przypieczętuje tę rocznicę przynajmniej jedną bramką. Atak od pierwszych minut powinni tworzyć Del Piero ze Zlatanem. W drugiej połowie powinien wejść Mutu i Trezeguet, nawet za jakiegoś pomocnika, wzmacniając siłę naparcia. Przełamać musi się Zlatan, Vieira mógłby o sobie również przypomnieć. :)

Jestem niemal pewny, że nie wygramy do zera, więc każdy wynik, który przyniesie nam 3 punkty, będzie mnie cieszył.
Forza Juve !

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2005, 10:34

Już tylko 10 godzin do meczu.Im bliżej tego spotkania tym lepsze mam przeczucia.O tym mecz zacząłem już myśleć po meczach LM jak to Udinese wygrało 3-0 z Panathinaikosem.Pomyślałem że Iaquinta ma wspaniałą formę i będzie z nimi ciężko.Ale potem VIola pokazała że można wygrać z Udinese dość wysoko i jeszcze wczorajsza informacja o absencji Iaquinty jak by nie patrzeć najlepszego napastnika Udinese...
Taki fakt może źle wpłynąć na ich zespół i może nam się dziś dużo łatwiej z nimi grać.Mimo że strata jednego piłkarza to nic takiego bo gra team a nie jednostki to taka sytuacja może negatywnie wpłynąć na morale zespołu.

Mimo iż gramy na wyjeździe to stawiam że wygramy.Najbardziej prawdopodobny wynik to 2-0 lub 2-1 nie sądze żebyśmy byli w stanie strzelić więcej bramek.
Ja nie będę stawiał kto powinien zagrać w ataku bo zapewne i tak nie trafie :smile: Dla mnie powinien zagrać Treze z Alexem ale zapewne tak się i tak nie stanie więc tylko sobie po cichu pomarze :whistle:

Czekam na kolejne punkty :wink:

fefek_g

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2005, 13:34

Nie ma co, będzie niełatwo... Ale powinniśmy sobie poradzić, szczególnie że brak im Iaquinty. Ja obstawiam 1 - 0 po :ball: bramceTrezegueta.

Zablokowany