Serie A: (03) JUVENTUS 2-1 Ascoli
- Mr Cezary
- Juventino
Juve powinnno wygrac pewnie, wysoko. Stawiam 5:0 dla Bianconerich. Zgadzam sie z Wojtomem, ze jezeli nie wystapi Del Piero, to moze to byc poczatek jego konca w Juve :płaczę:
Trezeguet x2
Ibrahimovic
Camoranesi
Del Piero (k)

- Venomik
- Juventino
Heh, przesadzacie chyba, wyraźnie przesadzacie z optymizmem :]
Ale mam nadzieję, że to Wy macie rację i po meczu wszyscy będziemy świętowac kolejny znakomity występ naszych pupilków.
Wstrzymałbym się jednak z wystawianiem od razu na pół rezerwowego składu, mamy już przewagę nad najgroźniejszymi rywalami i lepiej byłoby ją utrzymać.
Dopiero jeśli sytuacjia będzie na tyle spokojna, to koło 60-70 minuty zrobić podwójną zmianę w ataku.
Liczę na zwycięstwo i na zachowanie czystego konta naszego bramkarza. Trzeba zdobyć tę psychologiczną przewagę nad rywalami, niech wiedzą, że nasza obrona jest najlepsza!
Ale mam nadzieję, że to Wy macie rację i po meczu wszyscy będziemy świętowac kolejny znakomity występ naszych pupilków.
Wstrzymałbym się jednak z wystawianiem od razu na pół rezerwowego składu, mamy już przewagę nad najgroźniejszymi rywalami i lepiej byłoby ją utrzymać.
Dopiero jeśli sytuacjia będzie na tyle spokojna, to koło 60-70 minuty zrobić podwójną zmianę w ataku.
Liczę na zwycięstwo i na zachowanie czystego konta naszego bramkarza. Trzeba zdobyć tę psychologiczną przewagę nad rywalami, niech wiedzą, że nasza obrona jest najlepsza!
Dirty mind
- Cube - fan Juve
- Juventino
Panowie, przesadzacie.
Żeby Juventus wygrał chocby 11:0 ( :rotfl: , możliwe, ale nieprawdopodobne) to musiałby wykonczyc każdą akcję i sytuację. 

- ozaru4
- Juventino
Drogi kolego, nie pomyliles sie w obliczeniach?JuveKings pisze:Juve 5 - Ascoli 0
Bramki:
![]()
2x Ibrahimovic
1x Trezeguet
1x Del Piero
1x Vieira
1x Camoranesi albo Nedved
Ze co

/Siewier
18.09.05 (pozostało 35 spotkań)
01. Juventus (09 pkt - 100%)
02. Lazio (06 - 66%)
03. Fiorentina (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
01. Juventus (09 pkt - 100%)
02. Lazio (06 - 66%)
03. Fiorentina (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
- Venomik
- Juventino
Czy ja o czymś nie wiem i ktoś obstawiał wynik wyższy niż 11-0?
Mi wystarczy 2-0, nie przesadzajmy, choć miłoby było, gdyby nasi zawodnicy popisali sięwyższą skutecznością niż w ostatnim meczu.
Najważniejsze jednak, to nie stracić bramki, zwłaszcza by nasz bramkarz nie popełnił głupiego błędu (jak ostatnio) i czuł się coraz pewniej.

Mi wystarczy 2-0, nie przesadzajmy, choć miłoby było, gdyby nasi zawodnicy popisali sięwyższą skutecznością niż w ostatnim meczu.
Najważniejsze jednak, to nie stracić bramki, zwłaszcza by nasz bramkarz nie popełnił głupiego błędu (jak ostatnio) i czuł się coraz pewniej.
Dirty mind
- SZAGI
- Juventino
Nie ma innej możliwości jak zwycięstwo. Ascoli póki co dwa mecze zremisowało, raz sprawili niespodziankę zabierając cenne punkciki Milanowi. Ale jutro po prostu nie ma bata, i 3 pkt zostają w stolicy Piemontu. Widać, że od kilku spotkań Zlatan nie gra na miarę swojego talentu. Treze coś za dużo strzela...
Byłoby o wiele więcej gdyby nie 'mecze życia' bramkarzy drużyn przeciwnych. Jeszcze ze dwa spotkania i któregoś zabije... heh. Rotacja składu na mecz, że tak powiem z nie najwyższej półki jest wręcz wskazana. Podobnie jak większość osób na Juvepoland liczę na powrót Alexa. I na dobry występ Mutu. Tak... wyjściowy duet na szpicy to Mutu - Del Piero. Chociaż hmm, Del Piero - Mutu byłby lepszy... 

- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Aleście się rozmarzyli 4:0, 5:0... przypominam, że ostatnio mamy problemy ze skutecznością, a Ascoli może nasz zaskoczyć bo beda chcieli powtórzyć wyczyn sprzed dwóch kolejek, gdzie zremisowali z Milanem. Stawiam 1-0 po bramce Trezegueta 

- Vincitore
- Juventino
Kolejny już 3 Krok po Scudetto przed nami rywal - Beniaminek z Ascoli. Jak dla mnie tajemniczy zespół potrafili zremisować z Milanem 1-1 i Lecce 0-0 wiec przyszedl najwyższy czas na porażke. Nie jestem super fanatykiem Del Piero ale myślę że powinien dostać chociaż 20 minut w tym meczu. Widze że niektórzy kolerzy się tutaj rozmażyli 11-0 , 6-0 itp w pełni usatysfakcjonowałby mnie wynik 1-0 dla nas ale wydaje mi sie że strzelimy 2 , góra 3 bramki a max to by było 4. Troche nas w tygodniu Bruggia wymęczyła ale myślę że zostało jeszcze na tyle sił aby pokonać Ascoli. Liczę na Zlatana że sie przełamie właśnie teraz i czuję to
Trezeguet standard! Wysmienita forma jak nie będzie kontuzji to dla mnie główny kandydat do korony króla strzelców.
Mój typ:
Juventus 3-0 Ascoli (Zlatan , Trezeguet , Del Piero)
@ Paolo_Rossi_1982:
Masz zarąbistego emota z Del Piero w podpisie
:-D

Mój typ:
Juventus 3-0 Ascoli (Zlatan , Trezeguet , Del Piero)
@ Paolo_Rossi_1982:
Masz zarąbistego emota z Del Piero w podpisie
- Danielpiero
- Juventino
Też bym chciał z 7-0 :lol: . A tak poważnie mówiąc to Ascoli remisujac z Milanem musiało coś grać, a więc ten mecz moze nie być taki łatwy jak by sie mogło wydawac. Myśle że 2-0 lub 2-1 a kto strzeli to sie przekonamy
. Mam nadzieje że jutro Del Piero dostanie szanse pokazania że jego era w Juve ciagle trwa.
- Sztuko
- Redaktor
Masz racje ascoli remisujac z milanem pokazało klasę(mimo iz był to cieżki teren) ja tez sie za bardzo rozmarzyłem,zadowoli mnie 2:0Paolo_Rossi_1982 pisze:Aleście się rozmarzyli 4:0, 5:0... przypominam, że ostatnio mamy problemy ze skutecznością, a Ascoli może nasz zaskoczyć bo beda chcieli powtórzyć wyczyn sprzed dwóch kolejek, gdzie zremisowali z Milanem. Stawiam 1-0 po bramce Trezegueta
Zlatan

Treza

- Trebor87
- Juventino
Widze, że niektórych troche poniosła fantazja :shock:
Choć oczywiście nie mam nic przeciwko takim wynikom
Niestety mam dziwne przeczucie, że bedzie to trudny mecz. Ascoli w tym sezonie jeszcze nie przegrało a udało im sie urwac punkty samemu Milanowi noi jeszcze bezbramkowy remis z nieobliczalnym Lecce. Wydaje mi się, że jest to drużyna która w tym sezonie może powalczyć nawet o eurpoejskie puchary( wiem, że to bardzo śmiałe stwierdzenie, ale remis z Milanem nieważne w jakich warunkach daje do myślenia ) Nie sądze żeby Capello dokonał jakichś wiekszych roszad w składzie, choć licze na długo oczekiwany występ Del Piero który jutro mam nadzieje udowodni swoją wielkość
w ostatnim meczu nadspodziewanie dobrze spisywał się Blasi być może Don Fabio znalazł mu nową pozycje kto wie, niemniej jednak powinien jutro wystąpić na prawej stronie obrony w końcu jeden dobry mecz o niczym nie przesądza a trener powinien go jeszcze sprawdzić na tej pozycji.
Jak już mówiłem mecz będzie ciężki ale obym się mylił
Mój typ 1:0 po bramce Trezeguet :!:
FORZA JUVE !!!
Choć oczywiście nie mam nic przeciwko takim wynikom
Niestety mam dziwne przeczucie, że bedzie to trudny mecz. Ascoli w tym sezonie jeszcze nie przegrało a udało im sie urwac punkty samemu Milanowi noi jeszcze bezbramkowy remis z nieobliczalnym Lecce. Wydaje mi się, że jest to drużyna która w tym sezonie może powalczyć nawet o eurpoejskie puchary( wiem, że to bardzo śmiałe stwierdzenie, ale remis z Milanem nieważne w jakich warunkach daje do myślenia ) Nie sądze żeby Capello dokonał jakichś wiekszych roszad w składzie, choć licze na długo oczekiwany występ Del Piero który jutro mam nadzieje udowodni swoją wielkość

Jak już mówiłem mecz będzie ciężki ale obym się mylił
Mój typ 1:0 po bramce Trezeguet :!:
FORZA JUVE !!!
Może się troche nie dokładnie wyraziłem ale chodziło mi o to, że Del Piero musi dziś zagrać naprawde dobry mecz jeśli chce częściej występować w podstawowym składzie i pokazać Capello, że na niego zasługujeSZAGI pisze:Del Piero NIC nie musi udowadniaćTrebor87 pisze:Nie sądze żeby Capello dokonał jakichś wiekszych roszad w składzie, choć licze na długo oczekiwany występ Del Piero który jutro mam nadzieje udowodni swoją wielkość
Ostatnio zmieniony 18 września 2005, 10:16 przez Trebor87, łącznie zmieniany 1 raz.