01.09... Niedługo Szkoła!
- ULAT
- Juventino
Ehhh teraz matura ostatni rok w budzie ale....MI SIĘ WCALE NIE ŚPIESZY!!!! Wcześniej mozna było olewać a teraz zaczną się poważne (chyba 8) ) sprawy. Wakacje powinny byc dłuższe każdy tak uważa tylko nie ci w ministerstwie 
- Mario_166
- Juventino
Ja rowniez zaglosowalem za WAKACJAMI niestety w moim przypadku zaczyna sie najtrudniejszy okres jaki dotej pory mialem poniewaz jestem w tym roku w klasie maturalnej i czeka mnie Matura
i niestety ta okolicznosc zakrywa wszystkie + szkoly dlatego zazdroszcze ludziom ktorzy to maja za soba

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Wszystko co przyjemne szybko się kończy, tak samo jest z wakacjami. Najgorsze są pierwsze tygodnie kiedy to wciąż myślami jest się gdzieś na wakacyjnych wojażach, a ciałem siedzi się już w zaśmierdziałej norze zwanej potocznie- klasą
Moim najwiekszym problemem jest wstawania. Jak pomyśle, że już od piątku będę musiał zrywać się o 7 rano to mnie przekręca. Przecież to jeszcze noc ! :lol:
Pozatym w przyszłym roku matura i niestety nie będzie zmiłuj się. Choć z drugiej strony, stęskniłem się za kolegami i koleżankami i ciesze się, że będe wkońcu mógł popatrzeć na ich gęby
Tak więc, nawet szkoła ma swoje plusy i minusy i można się do niej przyzwyczaić 

Pozatym w przyszłym roku matura i niestety nie będzie zmiłuj się. Choć z drugiej strony, stęskniłem się za kolegami i koleżankami i ciesze się, że będe wkońcu mógł popatrzeć na ich gęby

- Andryk
- Juventino
ja już jutro mam ropczecie roku
godzina 17 hmmm liceum
profil - human, co ciekawe już 2 września mam wyjazd integracyjny na trzy dni z wszystkimi pierwszymy klasami, nie bedzie duzo bo kazda klasa liczy mniej wiecej 15 osob, a wszystkich klas jest cztery:) oczywiscie chciałbym jeszcze wakacje, ale niestety kiedys ten dzień musiał nastąpić....

- Pilekww
- Juventino
No niestety trzeba to powiedziedz ze wakacje sie skonczyły idziemy do budyy:) Mmam nadziejje ze ten rok minie szybko z dobrymi wynikami i juz za zaledwie 10 miesięcy znów wakacje no ale tak czy inaczej do szkoly trzeba isc
Jest jedna dobra wiadomsc co do rozpoczynajacego sie roku szklnego: JEST SERE A JEST LIGA MISTRZÓW a jak

Jest jedna dobra wiadomsc co do rozpoczynajacego sie roku szklnego: JEST SERE A JEST LIGA MISTRZÓW a jak
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- steru
- Qualità Juventino
Ja tam mam jeszcze miesiąc wakacji ( jak to student ).Mimo iż naprawdę nie znoszę się uczyć to chciałbym już powrotu na uczelnie.Lubie życie na uczelni heh może dziwnie to zabrzmiało ale jednak brakuje mi rzeczy które mimo wszystko dzieją się na uczelni.Teraz miesiąc poprawek to chociaż wybiore się podopingować moich kolegów i koleżanki w tych ciężkich momentach i chociaż troche odczuję atmosfere która na dobrą sprawę będzie dopiero w październiku.
P.S.Wakacje są spoko ale jak ma się je praktycznie od czerwca to idzie już się nimi trochę znudzić ...
P.S.Wakacje są spoko ale jak ma się je praktycznie od czerwca to idzie już się nimi trochę znudzić ...
- tabo89
- Juventino
ja zdecydowanie nie chce zeby wakacje sie konczyly. tym bardziej ze ide teraz do klasy I LO i troche boje sie nowej szkoly nowej sytuacji, boje sie ze sobie nie poradze, niewiem jak to bedzie. jestem strasznie zestresowany tym, niewiem czy ktos z was tez jest w takiej sytuacji jak ja ale jesli ktos jest to chyba zupelnie mnie rozumie
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja ide do 2 gimnazjum - najmlodszy chyba stąd jestem :] Do szkoły mi sie tak chce i nie chce. Chce sie dlatego, ze znowu cale lekcje z kumplem z lawy odwrocimy sie do tylu i z drugimi qmplami bedziemy gadac o meczach itp. jaja znowu będą nieprzeciętne. A jak pomysle ze trzeba o 7 wstawac to mi sie robi NIEDOBRZE.
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2010, 23:35 przez Negri, łącznie zmieniany 1 raz.
- seba
- Juventino
Wcale mi sie do szkoły nie spieszy (zreszta nie tylko ja mam takie zdanie :lol: ) Może moje nastawienie byłoby inne gdyby nie zblizajaca sie matura
Jest to mój oststni rok, a właściwie ostanie 8 miesięcy w technikum i jak do tej pory każdego roku obijałem się ja mogłem 8) a teraz trzeba ostro zabrać się do pracy i nadrobić wszystkie zaległości. Nawet nie wiecie JAK BARDZO CHCIAŁBYM ŻEBY WAKACJE POTRWAŁY TROCHĘ DŁUŻEJ :!: :!: :!:

- Matigol
- Juventino
Ja mam wakacje do 1 pazdziernika studenciak ze mnie ale jestem z wami mlodsi koledzy i kolezanki ale rok szkolny tez ma swoje plusy zaczna sie emocje z nauczycielami hmm nie bedzie bezczynnie spedzonego czasu do tego dojda mecze Juve na dobre w ktorych bedzimey z nasza ekipa razem sledzic wiec nie jest zle pozdro dla wszystkich uczacyc sie juventini!!
- mnowo
- Qualità Juventino
Heh.. ciezka sprawa.. ja mam jeszcze wakacje co prawda miesiac, ale pod koniec wrzesnia zaczynam kolejny rok studiow i wolne co drugie weekendy szlag trafi. Teraz jeszcze bardziej doceniam fakt, ze nie poszedlem na dzienne, a na zaoczne.. :roll: Boze jakie to szczescie
nie przezylbym chyba..
W kazdym badz razie mi oczywiscie wakacje pasowaly, ale chyba za bardzo przyzwyczailem sie do tych wszystkich wolnych weekendow.. moze byc mi trudno wejsc na stare tory. Zobaczymy. Mam nadzieje, ze nadchodzacy rok zleci mi rownie szybko jak poprzedni.
Pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy wracaja na studia
dla reszty rzecz jasna tez 

W kazdym badz razie mi oczywiscie wakacje pasowaly, ale chyba za bardzo przyzwyczailem sie do tych wszystkich wolnych weekendow.. moze byc mi trudno wejsc na stare tory. Zobaczymy. Mam nadzieje, ze nadchodzacy rok zleci mi rownie szybko jak poprzedni.
Pozdrowienia dla wszystkich, ktorzy wracaja na studia