31 Sierpnia....juz prawie 19...
- tabo89
- Juventino
- LordJuve
- Juventino
JA myśle, że już żadnego transferu nie będzie - i to dobrze wg mnie! Narazie mamy dobry skład, a za rok jak Del Piero, Nedved, Thuram naprawde straca siły (ich wiek
) będziemy potrzebowali b. dobrych zawodników a na takich trzeba dużo kasy, więc wg mnie nie ma potrzeby kupowania nowych zawodników i tracenia kasy...
Juve storia di un grande amore...

Juve storia di un grande amore...
- mesju
- Qualità Juventino
Chyba jednak Lucek ma jeszcze jakieś asy w rękawie i kogoś sprowadzi
Niestety ktoś też opuści szeregi Juve i prawdopodobnie będzie to ktoś z grupy Zalayeta, Miccoli, Chielini, Tudor i niestety Mutu
(chyba zawodnik, który najszybciej zdobył ogromne zaufanie kibiców). Ponadto Rumun jest doskonałym zmiennikiem także Nedveda, więc nie potrzebujemy lewego pomocnika. Chyba napewno nie opuści nas Alex, ale kto wie :roll:

- Szilgu
- Juventino
Uważam, iż w tym roku na pewno odbędzie się jeszcze jakiś transfer do Juve. Niestety boje się o to że będzie to Cassano, za Mutu
I będziemy mieli kolejnego pewniaka w składzie obok Zlatana. Wtedy DP na pewno niedługo odejdzie, a Mutu zapewnie nie raz odgryzie się nam za jego sprzedaż
Moim zdaniem wzmoecnieniem powinien być jakiś dobry oborńca. Spójrzcie na nasz skład w tym sezonie; Buffon ma godnego zmiennika- Abbiati, Zebina-Pesotto, Zambrotta-Chiellini, Camor-Olivera(choć tu przydałby się ktoś lepszy na rezerwe
)Nedved-Mutu, Emerson-Giannicheda i Vieira-Blasi, o atkau nie będę wspominał. A więc wynika że jedyna nasza nieobstawiona pozycja to środek obrony. Do tego dochodzi wiek naszych środkowych obrońców, i to że obaj nadal grają w kadrze, a więc możliwość kontuzji, jest większa. Niestety myśle że Capello kupi Cassano, do którego wcześniej podchodziłem bardziej optymistycznie, jednak teraz, gdy jest ryzyko że przez to odszedłby Mutu, mam wielką nadzieje że jednak do nas nie przyjdzie. 
PS:zapomniałbym o Kovacu ale on też młody nie jest więć moim zdaniem potrzebny jest ktoś pokroju Bonery
a jeśli nie miałby być to obrońca to najprawdobodobniej prawy pomocnik, jednak tu daje wolną ręke Moggiemu i nie proponuje dokładnie jakiegoś piłkarza 

PS:zapomniałbym o Kovacu ale on też młody nie jest więć moim zdaniem potrzebny jest ktoś pokroju Bonery

- Andryk
- Juventino
nei ma co tu sie długo rozwodzić nad tym tematem bo może sie tu zdarzyć dosłownie wszystki, ale wierze, że luciano moggi postara sie zadowolić wszystkich kibiców i sprowadzi świetnego zawodnika ( najlepiej pokroju vieiry) sam chciałbym zeby to był cassano, ale nie kosztem mutu ( chyba ze przyszedłby vicente:D ) trudno określić ale jak narazie wszystki myśli sprowadzone są w kierunku cassano i być może manciniego
- Juve_10
- Juventino
Oj coś czuje ,że będzie się działo :twisted: ale po koleji.
O bramke jestem spokojny Buffon i Abiatti to plus bo mamy dwóch dobrych bramkarzy.
Jeżeli chodzi o obrone to po pierwsze trzeba ją odmłodzić szczególnie środek i tu przydał by się Bonera lub Oddo {większa szansa ,że będzie to Oddo no ale zobaczymy}.Za hit uważał bym przyjście Kompanego ale to mało realistyczne.Jest duża szansa ,że przybędzie Mancini z Romy i to było by super bo pasuje On do naszego stylu czyli {ofensywnie grający boczni obronicy}.
Co do pomocy to tu może być prawdziwa rewolucja osobiści to chciał bym Joaquina na prawą pomoc choć szkoda Camoranesiego.To również może być wielki HIT.Z tego co wiem to Valencia dalej jest winna 10mln€ czyli jest szansa na ściągnięcie Vicente no chyba ,że zostanie Mutu ,a na to się nie zanosi.W środkuu pomocy jest nieżle więc nic chyba nie trzeba zmienić,jak już to najwyżej ktoś odejdzie {Blasi}.
Atak i tu też może być ciekawe jest bardzo duża szansa ,że przyjdzie Cassano { który z pewnością zajmie miejsce Del Piero :snooty: .
W tej sytuacji to albo Del Piero odejdzie {czego bardzo,bardzo nie chce albo będzie na ławie
} jest jeszcze Treze i {Zlatan pierwszy skład}.Zalayeta sam chciał odejść więc chyba na bank go niebędzie.
Co do spadkowiczów czyli tych którzy odejdą to Blasi,Miccoli,{może Mutu i Chielini},Oliver oraz jest bardzo mała szansa ,że Treze za ciężkie pieniądze.
O bramke jestem spokojny Buffon i Abiatti to plus bo mamy dwóch dobrych bramkarzy.
Jeżeli chodzi o obrone to po pierwsze trzeba ją odmłodzić szczególnie środek i tu przydał by się Bonera lub Oddo {większa szansa ,że będzie to Oddo no ale zobaczymy}.Za hit uważał bym przyjście Kompanego ale to mało realistyczne.Jest duża szansa ,że przybędzie Mancini z Romy i to było by super bo pasuje On do naszego stylu czyli {ofensywnie grający boczni obronicy}.
Co do pomocy to tu może być prawdziwa rewolucja osobiści to chciał bym Joaquina na prawą pomoc choć szkoda Camoranesiego.To również może być wielki HIT.Z tego co wiem to Valencia dalej jest winna 10mln€ czyli jest szansa na ściągnięcie Vicente no chyba ,że zostanie Mutu ,a na to się nie zanosi.W środkuu pomocy jest nieżle więc nic chyba nie trzeba zmienić,jak już to najwyżej ktoś odejdzie {Blasi}.
Atak i tu też może być ciekawe jest bardzo duża szansa ,że przyjdzie Cassano { który z pewnością zajmie miejsce Del Piero :snooty: .
W tej sytuacji to albo Del Piero odejdzie {czego bardzo,bardzo nie chce albo będzie na ławie

Co do spadkowiczów czyli tych którzy odejdą to Blasi,Miccoli,{może Mutu i Chielini},Oliver oraz jest bardzo mała szansa ,że Treze za ciężkie pieniądze.
- Gałcio
- Juventino
Nie będzie żadnego trensferu, takie moje zdanie, zresztą czy takowy nam jest potrzebny ? Wystarczy spojrzeć na rezerwe : Abbiatti (jak zdrowy Buffon), Pessotto, Kovac, Gianninichedda, Mutu, Zalayeta, Oliveira ...
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- 27th
- Juventino
Aczkolwiek Czul bys sie chyba pewniej widzac na ławce Bonere,Manciniego,Cassano... Bo ja owszem...Gałcio pisze:Nie będzie żadnego trensferu, takie moje zdanie, zresztą czy takowy nam jest potrzebny ? Wystarczy spojrzeć na rezerwe : Abbiatti (jak zdrowy Buffon), Pessotto, Kovac, Gianninichedda, Mutu, Zalayeta, Oliveira ...

- steru
- Qualità Juventino
Akurat taka rezerwa mnie nie zadowala szczególnie jeśli chodzi o formacje obronne bo wolał bym jeszcze w nich widzieć jakiegoś młodego perspektywicznego gracza.Dzięki Bogu jest jeszcze ChelliniGałcio pisze:Wystarczy spojrzeć na rezerwe : Abbiatti (jak zdrowy Buffon), Pessotto, Kovac, Gianninichedda, Mutu, Zalayeta, Oliveira ...

No i wypadało by jeszcze do tej rezerwy dodać Alexa...
JUż jutro dzień prawdy Cassano czekamy na Ciebie

- Lypsky
- Juventino
Dzisiejsze słowa Moggiego (asroma.pl) utwierdzają mnie w przekonaniu że kariera Antonio Cassano w Romie dobiega końca. Według moich "obliczeń" transfer powinien zostać potwierdzony jutrzejszego dnia.
Oprócz tego możemy spodziewać się Manciniego, który wraz ze swoim agentem przybył do Mediolanu (swoją drogą zaliczył świetny występ w ostatnim spotkaniu serie a).
Jeśli ci dwaj piłkarze uzupełniliby naszą kadrę, bez problemu bedziemy mogli walczyć na wszystkich frontach :]
Oprócz tego możemy spodziewać się Manciniego, który wraz ze swoim agentem przybył do Mediolanu (swoją drogą zaliczył świetny występ w ostatnim spotkaniu serie a).
Jeśli ci dwaj piłkarze uzupełniliby naszą kadrę, bez problemu bedziemy mogli walczyć na wszystkich frontach :]
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2005, 20:45 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- El Nino
- Juventino
Ja sadze ze Juventus oglosi jutro jakis transfer i przypomne Wam o niespodziance zapowiadanej przez MOggiego, wiec moze zobaczymy jakiegos zawodnika w koszulce Juve który w ogole nie byl łączony Bianconeri, ja natomiast sadze że jutro przyjdzei do Juve Mancini, Chivu w zamian za Miccoli i jakaś kasa.
Osobiście nie chciałbym zeby odszedl Mutu, a chciałbym żeby przyszedł Bonera (przydałby sie jeszcze jeden obrońca po odejściu Luliano, Ferrary i Legrottaglie), Joaquina-bardziej wierze w Manciniego (brak zmienników w pomocy.. Jest tylko Blasi, Olivera,ewentualnie Mutu)
Mam przeczucie ze jutro rozstrzygnie sie również sprawa Blasiego..
Osobiście nie chciałbym zeby odszedl Mutu, a chciałbym żeby przyszedł Bonera (przydałby sie jeszcze jeden obrońca po odejściu Luliano, Ferrary i Legrottaglie), Joaquina-bardziej wierze w Manciniego (brak zmienników w pomocy.. Jest tylko Blasi, Olivera,ewentualnie Mutu)
Mam przeczucie ze jutro rozstrzygnie sie również sprawa Blasiego..
- Gałcio
- Juventino
Joaquin w Juve .... :rotfl: tak moge to tylko skomentować, owszem czułbym się pewniej tylko czy widzisz jakiś sens wydawac kase na Cassano i to grubą skoro mamy na ławce Mutu i Del Piero ? Czy tak naprawde wierzy ktos z was w transfer Bonery ? Bądźmy realistami, cieszmy się z tego co mamy a jeśli jutro ktos do nas trafi to będziemy mogli się tylko cieszyc choc akurat nie potrzeba nam jakis wielkich wzmocnien co najwyzej uzupełnienia.
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- Peja
- Juventino
Ja mam nadzieje, ze nie odejda Mutu i Chielinni. Watpie, zebysmy kogos jutro pozyskali poniewaz bylby to juz drugi taki sam krok Luciano po tym jak sprowadzil Cannavaro i Ibrahimovica w ostatni dzien mercato a jak powszechnie wiadomo Moggi zmiennym i nieprzewidywalnym jest
Jesli jednak mialbym wybierac to chcialbym rezerwowego obronce a konkretnie chodzi mi o Daniele Bonere, w Parmie i w reprezentacji wystepuje na srodku i prawej stronie obrony. Oczywiscie jest to tylko moje poblazliwe zyczenie ktore sie nie spelni, ale jak szalec to szalec