Gol Alexa w reprezentacji !!!!
- Gość
Ogolnie Wlosi zagrali stosunkowo slabo. Kolejny powod dla ktorego Trap musi odejsc, przezciez Italia nie moze grac w defensywie z takimi cieniasami jak Finladndia. Wyrazniajace postacie Totti Del Piero. Corradi Perota -tragedia. Zambrotta jak na niego to malo akcji ofensywnych ale to pewnie wynikalo z tego ze gral przed nim Del Piero.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nareszcie mogłem zobaczyć gola Del Piera! Dzięki JuvePoland
-Grazie.
A więc, bramka naprawdę przedniej klasy, długi rajd i przepiękny gol z lewej nogi z ostrego słupka. Naprawdę świtowa klasa.
Nastepne co zauważyłem to......Del Piero znów sie ścioł prawie na łyso!
Lepiej mu długich, no ale teraz lato i gorąco
I następna sytuacja warta uwagi to, że p ogolu Del Piera natychmiast z gratulacjami przybiegł kolega klubowy Zambrotta. to naprawdę piękne obrazki

A więc, bramka naprawdę przedniej klasy, długi rajd i przepiękny gol z lewej nogi z ostrego słupka. Naprawdę świtowa klasa.
Nastepne co zauważyłem to......Del Piero znów sie ścioł prawie na łyso!

I następna sytuacja warta uwagi to, że p ogolu Del Piera natychmiast z gratulacjami przybiegł kolega klubowy Zambrotta. to naprawdę piękne obrazki

- JUVEFANE_10
- Juventino
BRAMKA BYLA CALKIEM NIEZLA
JESTEM OSZUSTEM
- Alexxxxx
- Juventino
Del Piero gdyby grał cały czas w podstawowym składzie bym mógł się założyć że reprezentacja Włoch wygrywała,chodzi tylko oto że Trapatoni nie przepada za piłkarzami Juve :!: :!: :!:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Szkoda tylko ze w kilku istatnich meczach to wlasnie graczy Juve najwiecej powolywal, a w przeszlosci byl naszym treneremAlexxxxx pisze:Del Piero gdyby grał cały czas w podstawowym składzie bym mógł się założyć że reprezentacja Włoch wygrywała,chodzi tylko oto że Trapatoni nie przepada za piłkarzami Juve :!: :!: :!:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!