Kto wklada najwiecej serca w gre dla Juve ??

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2005, 15:03

Oczywiście każdy daje z siebie maximum w każdym meczu oczywiście, Nedved walczy o każdy centymetr bosika , Zambrotta biega od bramki do bramki , ale każdy sie stara wbrew swojemu zadaniu na boisku bo każdy ma je inny , wiadomo że napastnicy są rozliczani z bramek , czy też boczni pomocnicy z wrzutek i każdy stara siewykonywać swoje zadanie jak najlepiej

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2005, 15:21

Hmm niewątpliwie kiedy myśle o boiskowym walczaku, piłkarzu o wielkiej haryźmie i ambicji od razu nasuwa mi się postać Pavla Nedveda. I niewątpliwie wkłada w gre w Juve wiele serca, nigdy nie odpuszcza, straconych piłek dla niego nie ma :!: . Jednak zastanawiam sie czy przyczyną jest poprostu jego charakter, że jest szalenie ambitny czy daje z siebie wszystko ze względu na ukochany klub? :think:

Kolejnym w kolejce jest Alex Del Piero. Myśle, że ma w sercu i we krwi Juventus, a Juventus ma i potrzebuje jego. Uważam, że może tak tego nie widać na boisku, gdzie gra z klasą, jak profesjonalista, nie daje się prowokować, ale chyba 12 sezonów tu spędzonych, wzloty i upadki, to ile on dla tego klubu zrobił, wniósł i był mu zawsze wierny świadczy o wielkiej miłości dla Juve :!:

Na boisku jednak w poszczególnych meczach ja wielkie zaangażowanie zauważam u Buffona, Zambrotty, Camoranesiego.

ALEXY

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2005, 15:26

Oczywiscie ze Camoreanesi....Nedved tez ale..jakos Camor mi bardziej sie podoba walczy itd...

GRANDE JUVE
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2005, 16:18

Trudno sie nie zgodzić jeśli chodzi o Nedveda. Chłopak gdyby mógł, oddał by życie, aby piłka trafiła tam gdzie chce :) U mnie numerem dwa jest (może i dość nieoczekiwanie) Buffon. Widzicie mine Gigiego gdy wpuści jakąś bramkę. Jedna z nich szczególnie zapadła mi w pamieci. Numer trzy to Cannavaro, ale musiałby trochę dłużej pograć w klubie. Widać oczywiście zaangażowanie i należą się :bravo: Jeśli chodzi o napad to wytypuje Alexa, ale trzeba pamiętać, że napastnicy mają inne, może nawet i trudniejsze życie niż reszta zespołu. Wszyscy mają do nich pretensje, uwagi... ja jestem dla nich bardzo wyrozumiały i myślę, że wkładają w grę tyle serca co pozostali.
Ja mam taką zasadę, że jeśli ktoś gra dla klubu, dla niego trenuje, promuje go, to znaczy, że jest zawodnikiem klasowy i górą jest sport i szczęście z tego co się robi, a nie KASA :evil:

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2005, 17:33

Obecnie uważam że jest tO Pavel NEdved, który niestety w zeszłym sezonie mi i nie mógł wiele razy udowadniać swojej swietnej postawy na boisku. Oprócz niego są to Thuram i Camoranesi. MOżna jeszcze wyróżnić Cannavaro.

Przed laty powiedziałbym że ALex Del Piero, ale ostatnio zauważyłem że nie gra już tak ofiarnie i często się poddaje w pojedynkach o piłkę na boisku.. :( Mimo to uwazam ze w swoim zyciu oddal serce JUventusowi (w piłce nożnej oczywiście)

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2005, 21:15

Moim zdaniem najwięcej serca w gre wkłada Nedved i Buffon ale moze inni tez daja z siebie wszystko ale nie okazuja tak tego :)
Ale nie ma takiego zawodnika w juve który nie wkłada serca w gre tylko w pieniadze, juve to nie jest real(klub seniora) którzy zatrudniaja gosci którzy graja tam dla kasy a nie dal pasji jak wszyscy z juve :twisted: :!:

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
diego1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2005, 00:32

W obecnym zespole najwiecej serca wkłada oczywiście Nedved, no i Blasi, choć za dużo fauluje...zobaczymy jak będzie z Vieirą któy póki co walczy za kilku...natomiast i tak nigdy nie pobije albo Edka Davidsa albo Angelo Di Livio :-D

Nedved jest bogiem, zioło nałogiem, życie zabawą, JUVENTUS podstawą!!!

Obrazek
Izajasz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 sierpnia 2005, 00:02

Całe swoje serce i zdrowie pozostawia na murawie i wkłada w gre zdecydowanie Pavel Nedved. Nigdy nie zapomne jego łez gdy w Lidze Mistrzów dostał żółtą kartkę i nie mógł zagrać w finale z Milanem. Drugim zawodnikiem który jest całym sercem z drużyna jest Gigi Buffon.

Boria

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 21:14

Hehe moim zdnaiem Zambrotta

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2005, 21:26

DZis po raz kolejny Nedved udowodnił ze jest najbardziej ze wszystkich oddanu Juve...ostatecznie zrezygnował z gry w reprezentacji.Bravo Pavel :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

wiktor1941

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 18:40

Del piero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :-D

Bardzo mi przykro, ale byłem wręcz zmuszony podjąć takie a nie inne kroki. Takimi dziecincymi wypowiedziamy, nie zaistniejesz na forum. Ręce opadają gdy się to czyta, a nie mam zamiaru kasować każdej Twojej wypowiedzi, byś się nie błaźnił przed innymi użytkownikami. Nie dorosłeś do forum, po prostu

Juve jaka to pienkana nazwa!!!!! :D
Kam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 20:08

moim zdaniem obecnie najwiecej serca wklada Canna i Zamba, ostatnie mecze wykazaly tez duza walecznosc Viery, co dobrze rokuje na przyszlosc! 8)

Mrówcia-kibicka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 20:28

Moim zdaniem jest to NEDVED!Caly czas gania za pilka nie odpuscia zadnej bez walki,motuwuje cala druzyne do ostrej walki.Jest nie do zmeczenia...biega w te i we wte!On jest the best! :bravo:

PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
pinturicchia

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2005, 21:25

Oczywiście jak pewnie wiekszość z was uważam że wszyscy piłkarze wkładają w gre całe swoje serce.:D Natomiast jeśli miałabym wybrać jednego to zgadam sie z moimi przedmówcami ( trudno sie nie zgodzić ) :-D Najbardziej walecznym piłkarzem i przy tym wkładającym najwięcej serca w gre jest ofcourse 8) Niedżwiedż :wink:

AGAnieszka10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 listopada 2005, 22:21

A mnie się wydaje, że krzywdzące dla reszty drużyny jest mówienie, że "ten wkłada najwięcej serca w grę, a ten mniej"... według mnie każdy piłkarz Juve jest zadowolony z tego, że tam gra i stara się jak może aby to właśnie jego klub wygrywał. Wszystcy zawodnicy "Starej Damy" pracują równie ciężko na wynik każdego meczu. Takie jest moje zdanie... Forza Juve!!!

wśród fali łąk szumiących, śród kwiatów powodzi (...)
ODPOWIEDZ