Kolejna kontuzja: Kontuzjowany Thuram !
- karpiu
- Juventino
poczatek sezonu moze byc ciezki ze wzgledu na kontuzje mam nadzieje ze jednak urazy takich lkluczowych graczy jak thuram ,vieira,nedved czy camoranesieggo nie beda dlugo leczone i w niedlugim czasie powroca do gry
na buffona niestety troszke poczekamy...to uczy nas ze zawsze tzreba miec duza kadre wyrownanych graczy..,moim zdaniem godnych nastepcow mamy tylko w napadzie..mam nadzieje ze moggi dokona wzomcnien bo zostalo juz niewiele czasu..
FORZA JUVE FORZA WIDZEW

FORZA JUVE FORZA WIDZEW
- DamKam
- Juventino
Po prostu fatalnie
Po wczesniejszych kontuzjach nawet do glowy mi nie przyszlo ze jeszcze jakis zawodnik moze zalapac kontuzje... to byl szok :shock: Robi sie naprawde nieciekawie... przed nami bardzo ciezki mecz z Interem a potem juz startuje liga :? Ja rowniez jestem ciekaw czy Capello nie przesadzil troche z tymi treningami, ale moze to nie jego wina, moze to jakies fatum. Modle sie zeby juz wiecej takich wiadomosci nie musielismy czytac 

- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Niewiedziałem że Kovac też ma jakieś problemy zdrowotne no coż w takiej sytuacji rzeczywiście trzeba wystawić GG. Mam nadzieje że ssie spisze na tej pozycji
- oskar8
same kontuzje - Moggi dorzuć jeszcze ze 2 klasowych piłkarzy bo będzie cienko :evil:

- tabo89
- Juventino
masz racje chyba teog nikt sie nie spodziewal ze az tylu naszych podstawowych graczy bedzie kontuzjowanych ale niektore kontuzje to zasluga naszych rywali tzn Milanu(w najwiekszyk stopniu, co prawda wyciagneli pomocna dlon ale - ladnie z ich strony ale wolalbym Gigiego w bramce) i Interu. wierze ze jakos sobie poradzimy a jak wszyscy beda zdrowi to pokazemy co tak naprawde potrafimy :-DTomek1900 pisze:Mnie juz roznosi !!!!!!!!!!!Jak wkoncu mamy w miare dobry team to jest ful kontuzji. Buffon , Nedved, Camoranesi, Birindeli, Thuram, Vieira