Kompilacje by Kuba Napierski

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
doodikov

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2005, 14:23

mam male pytanie chcialbym sie dowiedziec jak sie wysyla jakies pliki bo mam wlasny film jak sobie gram w pilke smiechu warte ale mozna posmiac zajmuje on 140 MB i kurde chcialbym zeby ktos mi wytlumaczyl jak sie wysyla . Bo jak wysylam na stronie yousendit to pisze mi cos tam ze dokument nie zawiera zadnych danych lol mam przegladarke mozille

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2005, 14:43

Kuba fajny drybling alza jest tu na JP nie wiem z w jakim meczu ale chyba reprezentacji Włoch :!: Mota gosci jak tyczki :bravo:
A moze na stronie alexa znajdziesz cos fajnego!

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Kombinat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2005, 15:17

Pozwólcie, że wyrażę swoją opinię. Kompilację oglądnąłem i nic specjalnego w niej nie widzę... posklejane bramki + music = już wielka kompilacja.
Ostatnio dopadł was jakiś szał na te kompilacje. W porządku, chcecie je robić róbcie, ale troszkę samokrytyki. Oglądnijcie to co stworzyliście i oceńcie obiektywnie czy warto to pokazywać.
Prześcigacie się robiąc na siłę kompilacje, a jak wiemy "nic na siłę"... Nie licząc kompilacji Alexxxxx'a wasze kompilacje są wtórne, podobne do siebie, bez pomysłu, różnią się tylko muzyką i podpisem autora. Może spróbójcie zrobić jedną a porządną, a nie robicie od razu po 5 kompilacji.

Kuba to jest kierowane do wszystkich nie tylko do Ciebie, tylko akurat Twój temat był "na wierzchu".

Aha, i for all: BEZ URAZY

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2005, 15:48

Najpierw wypowiem sie na temat tego co napisał sbartnicki. Przyznaje ci racje, zrobiłem kompilacje o Del Piero dla siebie...później Oskar zgodził się ją wrzucić na Juvepoland i tak zaczął się cały szał :D . I ja też zacząłem być krytyczny wobec siebie...teraz nie będe robił kompilacji, która będę chciał tu pokazać, póki nie będe miał dobrego pomysłu, bo np to co zrobiłem o Zlatanie z tego sezonu, jak dla mnie to lekki niewypał :? . Mam w planach poprawienie jej, ale z 2 innych jestem zadowolony. Moim zdaniem trzeba nabrać weny i nowych pomysłów :D . Ale inne kompilacje zrobione przez Kube Napierskiego sa naprawde bardzo fajne, może zwykłe bramki, ale przyjemnie się ogląda...

Bo z drugiej strony jeśli ktoś nie chce tego oglądać...niech poprostu nie ogląda, inni nie narzekają i umilają sobie czas oglądając je, tylko że można je wrzucać na jakieś serwery, a nie wszystkie muszą trafiać od razu na JP 8) .

A co do kompilacji Vieira & Emerson, to myśle, że pomysł jest dobry ale odłuż go conajmniej do zakończenia tego sezonu...bo mi się jak narazie kompilacja nie podoba, niska jakość, niektórych akcji, mało materiałów, szczególnie o Vieirze... no chyba, że byś wytrzasnął akcje pumy z Romy, a Patricka z Arsenalu, wybrał naprawdę the best i zrobił 4 minutowy filmik. A ten zdecydowanie do poprawki...sorka ale nie podoba mi się :D :D :stop:

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2005, 17:19

Rozumiem o co wam chodzi. Ale ja powtórzę poraz kolejny. Ten film nie miał robić furory :? . Wiedziałem że materiałów jest przymało. Ale chciałem spróbować bo kompilacje to moje hobby, ale cóż każdy może się mylić :| Tak naprawdę nie przyłożyłem się do tego filmu :( muszę trochę zwolnić tempo bo zrozumiałem że moje kompilacje są na jedno kopyto. Dzięki za to że powiedzieliście mi prawdę

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2005, 10:34

Film o Alexie niedługo będzie skończony. Postanowiłem że będzie dłuższy. Będzie zawierał więcej nowych materiałów. Wprowadzę wiele innowacji. Chcę udowodnić że jeszcze umiem robić kompilacje, poprzedni film był nieporozumieniem, wypadkiem przy pracy :twisted:

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 sierpnia 2005, 10:49

Nie był zły ale faktycznie należy z tym nieco poczekać. A tytuł tej piosenki do Bonda to Die Another Day wykonawca Madonna.

Mati mistrz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 19:08

Kuba jakim programem montujesz kompilacje!!!!jestem ciekaw a tez bym zrobił jakąś!!!!Powiesz :pray: Odp.
Z góry DZIeKS

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2005, 14:54

No faktycznie jest troche krótka ale dobra :lol: Fajne są te zmiany z kawałka na kawałek, mi sie osobiście nawet podobała.
Spoxxx grafika :ok: :!:

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
volvo122

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2005, 15:07

mam przyjemnosc po raz 100 ( setny ) ściągnac kompilacje o naszej pomocy i mi ise podobała :D

FORZA JUVE !!!
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 września 2005, 12:00

Po długiej przerwie powracam do kompilacji. Filmik o Alexie skończony ale wyszedł beznadziejnie :? . Teraz kończę już filmik o Zlatanie, i mi jak narazie bardzo sie podoba, ale ocenicie sami. Zapewniam was że takie niewypały ja Emerson & Vieira nie będą miały już miejsca 8)

dawidm

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 września 2005, 13:35

w takim razie czekam(y) na kolejne prace :-)

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 września 2005, 14:01

Kuba a zamieścisz ten filmik o Alexie ? Pisałes, że będzie dłuzszy to moze jednak warto go zobaczyc ;) szkodaby było gdyby Twoja praca miała pójść na marne :whistle:

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 września 2005, 15:45

Narazie nie koki, ale potem postaram się z nim coś zrobić :wink: . Wracając do Zlatana, wszystko jest praktycznie dopięte na ostatni guzik, ale jeszcze się wstrzymam bo mam przeczucie że Zlatan z Empoli coś strzeli :wink: . Kompilacja trwa ok. 6 minut :P

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 września 2005, 18:10

Myśle, że film o Alexie powinien nie wychodzić narazie, w większości kompilacji powtarzają się jego bramki, są piekne jednak nie jest dobrze pokazywać to samo w każdej kompilacji...
Co do filmu o Zlatanie myśle, że od technicznej strony będzie dobry, ale jego główny bohater jest do bani!

P.S A może zrobicie kompilacje o Buffonie, jest ich tak mało...

Juve storia di un grande amore...

ODPOWIEDZ