Kompilacje by Kuba Napierski
- doodikov
- Juventino
mam male pytanie chcialbym sie dowiedziec jak sie wysyla jakies pliki bo mam wlasny film jak sobie gram w pilke smiechu warte ale mozna posmiac zajmuje on 140 MB i kurde chcialbym zeby ktos mi wytlumaczyl jak sie wysyla . Bo jak wysylam na stronie yousendit to pisze mi cos tam ze dokument nie zawiera zadnych danych lol mam przegladarke mozille
- Pilekww
- Juventino
Kuba fajny drybling alza jest tu na JP nie wiem z w jakim meczu ale chyba reprezentacji Włoch :!: Mota gosci jak tyczki 
A moze na stronie alexa znajdziesz cos fajnego!

A moze na stronie alexa znajdziesz cos fajnego!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Kombinat
- Juventino
Pozwólcie, że wyrażę swoją opinię. Kompilację oglądnąłem i nic specjalnego w niej nie widzę... posklejane bramki + music = już wielka kompilacja.
Ostatnio dopadł was jakiś szał na te kompilacje. W porządku, chcecie je robić róbcie, ale troszkę samokrytyki. Oglądnijcie to co stworzyliście i oceńcie obiektywnie czy warto to pokazywać.
Prześcigacie się robiąc na siłę kompilacje, a jak wiemy "nic na siłę"... Nie licząc kompilacji Alexxxxx'a wasze kompilacje są wtórne, podobne do siebie, bez pomysłu, różnią się tylko muzyką i podpisem autora. Może spróbójcie zrobić jedną a porządną, a nie robicie od razu po 5 kompilacji.
Kuba to jest kierowane do wszystkich nie tylko do Ciebie, tylko akurat Twój temat był "na wierzchu".
Aha, i for all: BEZ URAZY
Ostatnio dopadł was jakiś szał na te kompilacje. W porządku, chcecie je robić róbcie, ale troszkę samokrytyki. Oglądnijcie to co stworzyliście i oceńcie obiektywnie czy warto to pokazywać.
Prześcigacie się robiąc na siłę kompilacje, a jak wiemy "nic na siłę"... Nie licząc kompilacji Alexxxxx'a wasze kompilacje są wtórne, podobne do siebie, bez pomysłu, różnią się tylko muzyką i podpisem autora. Może spróbójcie zrobić jedną a porządną, a nie robicie od razu po 5 kompilacji.
Kuba to jest kierowane do wszystkich nie tylko do Ciebie, tylko akurat Twój temat był "na wierzchu".
Aha, i for all: BEZ URAZY
- Mateo
- Juventino
Najpierw wypowiem sie na temat tego co napisał sbartnicki. Przyznaje ci racje, zrobiłem kompilacje o Del Piero dla siebie...później Oskar zgodził się ją wrzucić na Juvepoland i tak zaczął się cały szał
. I ja też zacząłem być krytyczny wobec siebie...teraz nie będe robił kompilacji, która będę chciał tu pokazać, póki nie będe miał dobrego pomysłu, bo np to co zrobiłem o Zlatanie z tego sezonu, jak dla mnie to lekki niewypał :? . Mam w planach poprawienie jej, ale z 2 innych jestem zadowolony. Moim zdaniem trzeba nabrać weny i nowych pomysłów
. Ale inne kompilacje zrobione przez Kube Napierskiego sa naprawde bardzo fajne, może zwykłe bramki, ale przyjemnie się ogląda...
Bo z drugiej strony jeśli ktoś nie chce tego oglądać...niech poprostu nie ogląda, inni nie narzekają i umilają sobie czas oglądając je, tylko że można je wrzucać na jakieś serwery, a nie wszystkie muszą trafiać od razu na JP 8) .
A co do kompilacji Vieira & Emerson, to myśle, że pomysł jest dobry ale odłuż go conajmniej do zakończenia tego sezonu...bo mi się jak narazie kompilacja nie podoba, niska jakość, niektórych akcji, mało materiałów, szczególnie o Vieirze... no chyba, że byś wytrzasnął akcje pumy z Romy, a Patricka z Arsenalu, wybrał naprawdę the best i zrobił 4 minutowy filmik. A ten zdecydowanie do poprawki...sorka ale nie podoba mi się

Bo z drugiej strony jeśli ktoś nie chce tego oglądać...niech poprostu nie ogląda, inni nie narzekają i umilają sobie czas oglądając je, tylko że można je wrzucać na jakieś serwery, a nie wszystkie muszą trafiać od razu na JP 8) .
A co do kompilacji Vieira & Emerson, to myśle, że pomysł jest dobry ale odłuż go conajmniej do zakończenia tego sezonu...bo mi się jak narazie kompilacja nie podoba, niska jakość, niektórych akcji, mało materiałów, szczególnie o Vieirze... no chyba, że byś wytrzasnął akcje pumy z Romy, a Patricka z Arsenalu, wybrał naprawdę the best i zrobił 4 minutowy filmik. A ten zdecydowanie do poprawki...sorka ale nie podoba mi się

- Kuba Napierski
- Juventino
Rozumiem o co wam chodzi. Ale ja powtórzę poraz kolejny. Ten film nie miał robić furory :? . Wiedziałem że materiałów jest przymało. Ale chciałem spróbować bo kompilacje to moje hobby, ale cóż każdy może się mylić
Tak naprawdę nie przyłożyłem się do tego filmu
muszę trochę zwolnić tempo bo zrozumiałem że moje kompilacje są na jedno kopyto. Dzięki za to że powiedzieliście mi prawdę

- Kuba Napierski
- Juventino
Film o Alexie niedługo będzie skończony. Postanowiłem że będzie dłuższy. Będzie zawierał więcej nowych materiałów. Wprowadzę wiele innowacji. Chcę udowodnić że jeszcze umiem robić kompilacje, poprzedni film był nieporozumieniem, wypadkiem przy pracy :twisted:
- Mati mistrz
- Juventino
Kuba jakim programem montujesz kompilacje!!!!jestem ciekaw a tez bym zrobił jakąś!!!!Powiesz
Odp.
Z góry DZIeKS

Z góry DZIeKS
- Pilekww
- Juventino
No faktycznie jest troche krótka ale dobra :lol: Fajne są te zmiany z kawałka na kawałek, mi sie osobiście nawet podobała.
Spoxxx grafika
:!:
Spoxxx grafika

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- Kuba Napierski
- Juventino
Po długiej przerwie powracam do kompilacji. Filmik o Alexie skończony ale wyszedł beznadziejnie :? . Teraz kończę już filmik o Zlatanie, i mi jak narazie bardzo sie podoba, ale ocenicie sami. Zapewniam was że takie niewypały ja Emerson & Vieira nie będą miały już miejsca 8)
- Kuba Napierski
- Juventino
Narazie nie koki, ale potem postaram się z nim coś zrobić
. Wracając do Zlatana, wszystko jest praktycznie dopięte na ostatni guzik, ale jeszcze się wstrzymam bo mam przeczucie że Zlatan z Empoli coś strzeli
. Kompilacja trwa ok. 6 minut 

- LordJuve
- Juventino
Myśle, że film o Alexie powinien nie wychodzić narazie, w większości kompilacji powtarzają się jego bramki, są piekne jednak nie jest dobrze pokazywać to samo w każdej kompilacji...
Co do filmu o Zlatanie myśle, że od technicznej strony będzie dobry, ale jego główny bohater jest do bani!
P.S A może zrobicie kompilacje o Buffonie, jest ich tak mało...
Juve storia di un grande amore...
Co do filmu o Zlatanie myśle, że od technicznej strony będzie dobry, ale jego główny bohater jest do bani!
P.S A może zrobicie kompilacje o Buffonie, jest ich tak mało...
Juve storia di un grande amore...