JUVENTUS 5-1 Pavia

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2005, 19:06

Antoni Napierski pisze: 2. Zakładam że mecz jest dzisiaj, więc czy zna ktoś wynik???? :prochno:
Po pierwszej połowie Juventus prowadzi z Pavią 2-1, podobno Zlatan strzelił jakąś bardzo piękną bramkę. W pierwszej połowie graliśmy ustawieniem:

Buffon - Pessotto, Thuram, Tudor, Zambro - Camor, Vieira, Blasi, Olivera - Zlatan, Treze

Forza Juve :!:

EDIT: Według włoskich kibiców najlepszym zawodnikiem na boisku jest Vieira. :P
EDIT2: Już 3-1 Gol Mutu :twisted:
EDIT3: Pierwszą bramkę dla Juve strzelił Treze. Skład na drugą połowę: Chimenti, Birindelli, Cannavaro, Thuram, Chiellini, Blasi, Spagnoli, Olivera, Tacchinardi, Mutu, Zalayeta
EDIT5: 4-1 Zalayeta
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2005, 19:27 przez Alexxxxx, łącznie zmieniany 3 razy.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2005, 19:12

Alexxxxx pisze:
Antoni Napierski pisze: 2. Zakładam że mecz jest dzisiaj, więc czy zna ktoś wynik???? :prochno:
Po pierwszej połowie Juventus prowadzi z Pavią 2-1, podobno Zlatan strzelił jakąś bardzo piękną bramkę. W pierwszej połowie graliśmy ustawieniem:

Buffon - Pessotto, Thuram, Tudor, Zambro - Camor, Vieira, Blasi, Olivera - Zlatan, Treze

Forza Juve :!:

EDIT: Według włoskich kibiców najlepszym zawodnikiem na boisku jest Vieira. :P
hmm...będą do ściągnięcia bramki? albo chociaż opis spotkania? ;)

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2005, 20:06

JuvePoland pisze:Juventus w drugim meczu towarzyskim pokonał drużynę Pavii 5-1. W drużynie Starej Damy zadebiutował Patrick Vieira, który był najlepszy na boisku w pierwszej połowie spotkania. W drugiej części meczu na boisku królowali Mutu i... Spagnoli. W pierwszej połowie bramki dla Bianconerich strzelili Trezeguet i Ibrahimović, a w drugiej po bramce dołożyli Mutu, Zalayeta i Spagnoli. W spotkaniu nie wystąpili Del Piero, Nedved, Giannichedda oraz Kovac, którzy przygotowywują się pod kątem środowego Tim Cup.

Juventus - Pavia 5:1
Trezeguet, Ibrahimović, Mutu, Zalayeta, Spagnoli

Juventus (I połowa): Buffon - Pessotto, Thuram, Tudor, Zambrotta - Camoranesi, Vieira, Blasi, Olivera - Ibrahimović, Trezeguet
Juventus (II połowa): Chimenti - Birindelli, Cannavaro, Thuram, Chiellini - Blasi, Spagnoli, Olivera, Tacchinardi - Mutu, Zalayeta
Tak, jak w newsie. Cieszy mnie wysoki wynik oraz czekam z niecierpliwością na środowy Tim Cup. Tam przeciw Milanowi i Interowi sprawdzimy naszą obecną sytuację. Będzie gorąca atmosfera, jak zawsze w tym pucharze :whistle: Spagnoli popisał się tą bramką :smile: Trzeba też pochawlić Vieirę za dobry debiut , uu jakby z Emersonem zagrali razem podczas TimCup :shock: Brawo i czekamy na więcej :dance:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
zlatan1906

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2005, 22:10

Debiut Vieiry i od razu najlepszy zawodnik :-D Oby tak dalej :lol: Nie wiecie na jakim kanale będzie TIM CUP?

Forza Juve!!!
Jacol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2005, 22:20

No niestety kanału Sport Italia nie ma na Cyfrze+. Jednak kiedyś był. Co rusz zmieniają listę kanałów i nie można do końca się zorientować, czy jest czy nie ma. Za to na pewno w środę będzie można obejrzeć TIM CUP i to na Canale 5. W poprzednich latach ten kanał na Cyfrze+ nie był kodowany więc licze na to, że podtrzymają tradycję i znowu będzie ten turniej dostepny dla wszystkich, a nie tylko dla Włochów. Juve zmierzy się z Milanem i z Interem.

"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2005, 22:33

Dowiedziałem się, gdzie jest Sport Italia - na Hotbird... :think: Wie ktoś co to jest? :D Chyba jakaś kablówka?

Miolli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 lipca 2005, 22:36

Cube - fan Juve pisze:Dowiedziałem się, gdzie jest Sport Italia - na Hotbird... :think: Wie ktoś co to jest? :D Chyba jakaś kablówka?
Jest to sateli , jeśli masz antene satelitarną to musisz ją ustawić na Hotbirda
choć oczywiście może ci to nic nie dać gdyż może być ona kodowana.

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lipca 2005, 22:53

Alexxxxx pisze:EDIT: Według włoskich kibiców najlepszym zawodnikiem na boisku jest Vieira.
Sądziłeś, że będzie inaczej :prochno: ?

Spodziewałem się wysokiego wyniku, przecież to tylko luźny sparing.Wynik cieszy oko i dobrze świadczy o przygotowaniu zawodników.Już od środy zaczną się prawdziwe emocje, licze na dobry występ Juventusu w Tim-Cup.Zależy mi na pokonaniu Milanu, jak każdemu zresztą :P.

BTW.Jeaaaaaahh !!! Vieira trafił w słupek :wink:

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2005, 10:14

Jacol pisze:No niestety kanału Sport Italia nie ma na Cyfrze+. Jednak kiedyś był. Co rusz zmieniają listę kanałów i nie można do końca się zorientować, czy jest czy nie ma. Za to na pewno w środę będzie można obejrzeć TIM CUP i to na Canale 5. W poprzednich latach ten kanał na Cyfrze+ nie był kodowany więc licze na to, że podtrzymają tradycję i znowu będzie ten turniej dostepny dla wszystkich, a nie tylko dla Włochów. Juve zmierzy się z Milanem i z Interem.
ja mam cyfre+ i dekloder philips 6010 i nie mam tego kanału

JESTEM OSZUSTEM
Zlatan18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2005, 21:12

Wie ktos moze skad mozna sciagnac bramki z tego meczu ? 8)

Pozdrawiam

Godjens11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2005, 13:09

No piekny sparing juve 5:1 wygrana brawa dla Vieiry najlepszy piłkarz meczu Zlatan pokazuje nadal klase tak trzymac ;)

POZDRO ALL!!!!!!
Zablokowany