JUVENTUS 5-1 Pavia
- Alexxxxx
- Juventino
Po pierwszej połowie Juventus prowadzi z Pavią 2-1, podobno Zlatan strzelił jakąś bardzo piękną bramkę. W pierwszej połowie graliśmy ustawieniem:Antoni Napierski pisze: 2. Zakładam że mecz jest dzisiaj, więc czy zna ktoś wynik????
Buffon - Pessotto, Thuram, Tudor, Zambro - Camor, Vieira, Blasi, Olivera - Zlatan, Treze
Forza Juve :!:
EDIT: Według włoskich kibiców najlepszym zawodnikiem na boisku jest Vieira.

EDIT2: Już 3-1 Gol Mutu :twisted:
EDIT3: Pierwszą bramkę dla Juve strzelił Treze. Skład na drugą połowę: Chimenti, Birindelli, Cannavaro, Thuram, Chiellini, Blasi, Spagnoli, Olivera, Tacchinardi, Mutu, Zalayeta
EDIT5: 4-1 Zalayeta
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2005, 19:27 przez Alexxxxx, łącznie zmieniany 3 razy.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Tom_my
- Juventino
hmm...będą do ściągnięcia bramki? albo chociaż opis spotkania?Alexxxxx pisze:Po pierwszej połowie Juventus prowadzi z Pavią 2-1, podobno Zlatan strzelił jakąś bardzo piękną bramkę. W pierwszej połowie graliśmy ustawieniem:Antoni Napierski pisze: 2. Zakładam że mecz jest dzisiaj, więc czy zna ktoś wynik????
Buffon - Pessotto, Thuram, Tudor, Zambro - Camor, Vieira, Blasi, Olivera - Zlatan, Treze
Forza Juve :!:
EDIT: Według włoskich kibiców najlepszym zawodnikiem na boisku jest Vieira.

- Alexxxxx
- Juventino
Tak, jak w newsie. Cieszy mnie wysoki wynik oraz czekam z niecierpliwością na środowy Tim Cup. Tam przeciw Milanowi i Interowi sprawdzimy naszą obecną sytuację. Będzie gorąca atmosfera, jak zawsze w tym pucharzeJuvePoland pisze:Juventus w drugim meczu towarzyskim pokonał drużynę Pavii 5-1. W drużynie Starej Damy zadebiutował Patrick Vieira, który był najlepszy na boisku w pierwszej połowie spotkania. W drugiej części meczu na boisku królowali Mutu i... Spagnoli. W pierwszej połowie bramki dla Bianconerich strzelili Trezeguet i Ibrahimović, a w drugiej po bramce dołożyli Mutu, Zalayeta i Spagnoli. W spotkaniu nie wystąpili Del Piero, Nedved, Giannichedda oraz Kovac, którzy przygotowywują się pod kątem środowego Tim Cup.
Juventus - Pavia 5:1
Trezeguet, Ibrahimović, Mutu, Zalayeta, Spagnoli
Juventus (I połowa): Buffon - Pessotto, Thuram, Tudor, Zambrotta - Camoranesi, Vieira, Blasi, Olivera - Ibrahimović, Trezeguet
Juventus (II połowa): Chimenti - Birindelli, Cannavaro, Thuram, Chiellini - Blasi, Spagnoli, Olivera, Tacchinardi - Mutu, Zalayeta

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- zlatan1906
- Juventino
Debiut Vieiry i od razu najlepszy zawodnik :-D Oby tak dalej :lol: Nie wiecie na jakim kanale będzie TIM CUP?
Forza Juve!!!
- Jacol
- Juventino
No niestety kanału Sport Italia nie ma na Cyfrze+. Jednak kiedyś był. Co rusz zmieniają listę kanałów i nie można do końca się zorientować, czy jest czy nie ma. Za to na pewno w środę będzie można obejrzeć TIM CUP i to na Canale 5. W poprzednich latach ten kanał na Cyfrze+ nie był kodowany więc licze na to, że podtrzymają tradycję i znowu będzie ten turniej dostepny dla wszystkich, a nie tylko dla Włochów. Juve zmierzy się z Milanem i z Interem.
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- Cube - fan Juve
- Juventino
Dowiedziałem się, gdzie jest Sport Italia - na Hotbird...
Wie ktoś co to jest?
Chyba jakaś kablówka?

- Miolli
- Juventino
Jest to sateli , jeśli masz antene satelitarną to musisz ją ustawić na HotbirdaCube - fan Juve pisze:Dowiedziałem się, gdzie jest Sport Italia - na Hotbird...Wie ktoś co to jest?
Chyba jakaś kablówka?
choć oczywiście może ci to nic nie dać gdyż może być ona kodowana.
- Jędruś
- Juventino
Sądziłeś, że będzie inaczejAlexxxxx pisze:EDIT: Według włoskich kibiców najlepszym zawodnikiem na boisku jest Vieira.

Spodziewałem się wysokiego wyniku, przecież to tylko luźny sparing.Wynik cieszy oko i dobrze świadczy o przygotowaniu zawodników.Już od środy zaczną się prawdziwe emocje, licze na dobry występ Juventusu w Tim-Cup.Zależy mi na pokonaniu Milanu, jak każdemu zresztą

BTW.Jeaaaaaahh !!! Vieira trafił w słupek
- JUVEFANE_10
- Juventino
ja mam cyfre+ i dekloder philips 6010 i nie mam tego kanałuJacol pisze:No niestety kanału Sport Italia nie ma na Cyfrze+. Jednak kiedyś był. Co rusz zmieniają listę kanałów i nie można do końca się zorientować, czy jest czy nie ma. Za to na pewno w środę będzie można obejrzeć TIM CUP i to na Canale 5. W poprzednich latach ten kanał na Cyfrze+ nie był kodowany więc licze na to, że podtrzymają tradycję i znowu będzie ten turniej dostepny dla wszystkich, a nie tylko dla Włochów. Juve zmierzy się z Milanem i z Interem.
JESTEM OSZUSTEM