LM gr.A (JUVENTUS, Bayern, Brugge, Rapid)

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 13:26

No mnie tez bardzo zaskoczyło nasz rozstawienie.Ale obojętnie na kogo trafimy będziemy murownym faworytem do wyjścia z pierwszego miejsca.
Ja chciałbym bardzo zebyśmy zagrali z w grupie z Barceleną.Były by to najciekawsze mecze fazy grupowej i na pewno polska TV by je transmitowała.
Chciałym żeby było tak:

Barcelona
Juventus
AS Monaco
Betis Sevilla

Prawdziwa grupa śmierci. :dance:

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 13:26

"...jeszcze nie wygralem tego pucharu z duzymi uszami..." - Pavel Nedved
Wygrajcie go dla NAS, a nawet gdyby sie ta sztuka nie udala to Juventus i tak dla mnie bedzie wyjatkowy i najlepszy. Nie mamy zadnych lalusiow typu real, zadnych gwiazdorow i showmenow tj Chelsea, MU, Milan czy Barca. Mamy ZESPOL a ostatni triumfatorzy w LM pokazali ze wlasnie liczy sie zespol. CHLOPAKI WYGRACIE W KONCU DLA NAS TEN PUCHAR Z DUZYMI USZAMI!!!!

Paweł 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 13:32

Jak w tym roku niewygraja to sie zalamnie a grupa to co to za roznica trzeba wygrac z kazdym!!!

Forza Juve!
eLeM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 13:55

Paweł 10 pisze:Jak w tym roku niewygraja to sie zalamnie a grupa to co to za roznica trzeba wygrac z kazdym!!!
No to musisz mieć albo krótki staż albo mocne nerwy :) Ja tam od 10 lat czekam i co roku wierzę i co roku jakoś przeżywam :)

A co do rozstawienia... To nie ma znaczenia. Wychodza z grupy dwa zespoły to po pierwsze a po drugie jestem pewien że wyjdziemy na 1 miejscu. A z pierwszego koszyka chciałbym real albo Barcelonę. real żeby ich po raz kolejny ograć a Barcę bo byłyby to niesamowite widowiska.

Obrazek
rocko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 14:07

1Juventus
2Arsenal
3Bayern
4Fenerbahce

i wychodzimy z pierwszego za nami arsenal a fenefbahce do uefa i jest git :dance:

Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 14:10

Bez sensu... Dlaczego Juve znalazł się w drugim koszyku, skoro Milna, Inter ManU i wiele zespołów, które zakończyły swoją ligę na niższych pozycjach jest w pierwszym...

przemajuve3f160

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 14:10

W najlepszym razie moglibyśmy trafić na grupe :twisted: :twisted: :
1.Arsenal Londyn
2.JUVENTUS TURYN
3.Club Brügge
4.Rosenborg Trondheim
W najgorszym przypadku :angry: :angry: :
1.FC Barcelona
2.JUVENTUS TURYN
3.AS Monaco
4.Benfica Lizbona

zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w cZołgI zbr0jnA...zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w zBr0dniE zbr0jnA/ na Zawsze JUVE!!!
Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 14:11

Nie wiem co decydowało o takim a nie innym ustawieniu w tych koszykach.. Najlepsza jest trójka : Arsenal, Bayern i Inter :smile:
Zauważcie że w 2 koszyku znalazła się też Chelsea :rotfl: Nie wiem jaki to będzie miało wpływ, gdy już przyjdzie rozgrywać ze sobą mecze o punkty :?: Czy to oznacza, że możemy np. trafić na Real bądź na Manchester a napewno nie zagramy z Chelsea :?: Jeżeli tak to w sumie nie mam nic przeciwko.. :whistle:
Odnoście jeszcze samych koszyków. Ustawił bym to następująco:

Koszyk 1:
-Juve
-Barca
-Chelsea
-Liverpool
-Milan
-Real
-Manchester
-Arsenal
Koszyk 2:
-Bayern
-PSV
-Porto
-Inter
-Lyon
-Ajax
-Monaco
-Celtic

Oba pozostałe są już mniej ważne. Wielkie brawa dlatego kto decydował o taki a nie innym rozstawieniu :bravo: :rotfl:[/b]

gerardt1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 14:21

W sumie trzeba by się bac tylko PSV i Chelsea, ne?

adrian_markuś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 14:41

Fajnie by było jakbyśmy mieli grupę:
-Arsenal
-JUVENTUS
-Sparta Praga
-Betis Sewilla (w sumie dla mnie bez różnicy)
Ale dla naszych przeciwników tak,bo szybciej się pożegnają z Ligą Mistrzów :twisted:

Forza Juve!!!
juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 14:46

ja tam mam nadzieje ze trafimy na Man Utd( o ile sie dostanie <lol>) moj brat ich lubi i niech Juve ich osmieszy . Tylko Lucek!!!!!!!! sprowadz Cassano

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 15:12

Osobiście chciałbym trafić na:

Manchester United - druzyna, z którą zawsze mielismy ogromne kłopoty. Niestety czesto dostawailiśmy lanie i żle sie to dla nas kończyło, ale Diabły Fergusona powoli nie są tak fantastyczne. Choć rywalizacja napastników Rooney - Cassano (przypuścmy, ze jest nasz) i świetnych stoperów Cana - Ferdinand. I dwoch wielkich, jeden były, drugi obecny król bramki giganta ze Stadio Delle Alpi van der Saar - Buffon. Mecze byłyby fanastyczne, tym bardziej, że po wzmocnieniach jakich na pewno dokona Moggi Stara Dama będzie jeszcze sliniejsza. A Juventus ala Capello inaczej podejdzie do tego niż ten ala Lippi.

AS Monaco lub Sporting Lizbona - dwie bardzo ofensywnie grające druzyny. Pierwsza prowadzona przez naszego Didiera może być naprawdę silna. W tym meczu na pewno będzie próbowac sie pokazać Kapo, aby udowdnić Do Fabio swoją przyszłą przydatnośc dla Bianconerich. Z drugiej strony Portugalczycy ze wspaniałym Liedsonem. Obojetnie, z która drużyną bysmy zagrali, ale serce stawia na AS Monaco.

Glasgow Rangers - może dlatego, że najsiliniejszy zespoł, moze dlatego, ze grają wyspjarską piłke. Z chęcią zobaczyłbym naszych graczy walczacych z graczami pokroju Prso. Jesli nasi by się nie rozluźnili wygraliby oba mecze spokojnie, ale taka szkoła walki by im się przydała
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2005, 15:15 przez Alexxxxx, łącznie zmieniany 1 raz.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 15:13

ja mam pytanie natury czysto teoretycznej: czy te zespoły z napisam "jeśli się zakwalifikuje" są rozstawione w 3 rundzie eliminacji? bo jeśli tak, to żaden z tych zespołów nie musi wejść do fazy grupowej 8)

a co do tych koszyków to dla mnie nie ma znaczenia w którym jesteśmy. drużyna, która chce wygrać LM musi pokonać najgoźniejszych przeciwników, a nie ogladać się na różne losowania i kombinowanie. Jeśli jesteśmy silni, to możemy pokonać każdego. a takim właśnie zespołem jest Juve.

wydaje mi się, że najciężej mielibyśmy, gdyby Juve grało w takiej grupie:
Barcelona
Juventus
Sporting
Werder

a najłatwiej w takiej:
Liverpool
Juventus
Anderlecht
Lokomotiv.

ale jak to będzie i kto zagra w fazie grupowej, to musimy jeszcze trochę poczekać...

gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 16:07

ja to bym chcial jak najsilniejsza grupe aby sprawdzic na co stac juve juz w fazie grupowej. chcialbym:
1. barca
2. ajax, sporting, monaco lub schalke ( ciezko mi wybrac jedna druzyne)
3. glasgow rangers, benfica lub werder

jednak jesli mialbym wybierac to:

1. barca
2. sporting
3. rangers
4. no i JUVE

jednak to rozstawienie i tak nie ma wiekszego znaczenia bo i tak wyjdziemy z pierwszego miejsca a w drodze do finalu trzeba pokonac najsilniejsze ekipy.

Pawlinio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2005, 16:24

Mamy byc w grupie z realem :twisted: :evil: i oni maja nie wyjsc z grupy moze jeszcze z nami w grypie byc Schalke i Benfica

ODPOWIEDZ