Palladino: 'Wystarczy mi gra w Serie A'

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
neotrance

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2005, 22:34

(moja kartka jest za "ja pierdziele" <== może sprawdź dokladnie za co dostałeś kartke a potem pisz co :?:)
Dokładnie to kartke dostałem za uzywanie wulgaryzmów (w moim przypadku za uzycie 1wulgaryzmu) za co przepraszam bardzo i to zdazyło mi sie pierwszy raz ,a "ja**" napisałem zeby było wiadomo ze nie przeklinałem notorycznie i nie jakies "ostre" przekleństwa - tez przepraszam :(
Diego pisze:
neotrance pisze:Szanowne grono modów :D

-chciałem zeby zabrzmiało smiesznie :D
Siewjer pisze:Wiecie co wam * powiem - dostałem ostrzeżenie za to że temat jest w
*
*
*
*

złym pokoju - wg. mnie jest to *
*
*
*
*
*
*
*.

Sorry że się tak wyraziłem - ale jestem bardzo tym zdenerwowany !!!
o matko :doh: na nic moje rady :doh:

Co do Aniołka to zastanow sie pare razy zanim cos na piszesz ,a nie pisz jednego zdania byle jak najszybciej odwalic i miec "satysfakcje" z napisanego przez sibie posta. Nie obraź sie ,ale panowie wyzej dobrze Ci radzą :wink:
Mi tez raz sie zdazyło w komentarzu na stronie palnąć gafe :oops: ale tyle jest newsów w necie ze wszystkiego nie dam rady zapamiętac i po prostu sobie zapomne. Do tego komenta co palnąłem na stronie ->Tyle ze po meczu Bayern - Chelsea dałbym sobie rękę uciąć ze Schwiensteiger to obrońca ,bo tak pamiętałem ze komentator tak powiedział(czasami mam klopoty z pamięcią :? ) tylko ze pamiętam jego ofensywne akcje w tym meczu...po prostu moja gafa
-pisze to zeby jakos usprawiedliwic moją gafe ,bo takie cos mi sie pierwszy raz zdazyło

Jak juz pisałem nie widziałem Palladino w akcji ,ale panowie wyzej piszą ze jest to utalentowany zawodnik Primavery Juve ,więc szkoda ze pewnie odejdzie ,mam jakos takie przeczucie - wypozyczą go i pewnie nie wróci ,ale jak mu w Juve nie dadzą szansy pokazania na co go stac to lepiej dla niego bedzie jak odejdzie i bedzie sie rozwijał w mniejszym klubie :wink:

Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2005, 10:46

No Palladino powinien zostać wypożyczony a nie sprzedany, bo w przyszłości może by z niego naprawdę świetny napastnik. Z tych klubów co są wymienione to mógłby pójść do Livorno. Juve oddałoby przysługę za przetrzymanie Mutu no i tworzyłby z Lucarellim ciekawą parę napastników. Potem mógłby wrócić, oczywiście zakładając, że by się rozwinął piłkarsko.

Z Juve na dobre i złe!
Grzesiek07

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2005, 17:34

No Palladino to kozak nie ma co :) jest jednym z zawodników co zdobywali viaegro (czy jak to sie pisze) przed ostatni raz :) Chiumento juz gra w sienie :) Onuwagchi tez gdzies smiga to teraz czas na niego . . .

Z Juve we krwi z Juve w sercu.
ODPOWIEDZ