co sądzicie o Tacchinardim
- Łukasz
- Juventino
Tacchinardi gra bardzo inteligentnie - dużo widzi na boisku. To chłopak od czarnej roboty. Bardzo go lubię, szczególnie za te plomby z dystansu.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No właśnie mnie bardzo dziwi niedoceniani Tcchiardiego! :shock: To najlepszy defensywny pomocnik we Włoszech. Czemu nie gra w reprezentacji
Trapattoni stracił wzrok chyba :shock: Prwdziwy walczak, świetnie dostrzega partnerów na boisku, szybki, dobra kondycja, nieustępliwość i te......kochane przez as strzały z 30-35 metrów
Mmmmmmm......jak ja kocham te komety!
A pamiętacie tę bramkę Taccha w meczu z Parmą co JUVE przegarł 2-4 i Lippi odszedł. Przywali Tacchinardi taka bombę i na dodatek tzw,,brazylijkę'' i to......Buffonowi 8)
A te jego 2 gole z Basel w tym sezonie!

A pamiętacie tę bramkę Taccha w meczu z Parmą co JUVE przegarł 2-4 i Lippi odszedł. Przywali Tacchinardi taka bombę i na dodatek tzw,,brazylijkę'' i to......Buffonowi 8)

- Semi
- Qualità Juventino
Tacchinardiego się poprostu niedocenia. Przez ostatnie lata zrobił bardzo duże postępy i jest jednym z najlepszych zawodników Juve. Powinien grać w reprezentacji Włoch i to w pierwszym składzie i to mu się należy :!:
Juve4ever
gg 3417094
gg 3417094
- BIANCONERI
- Juventino
27 8)Marek pisze:zawodnik wielce niedoceniany posiadający potęzny strzał z dystansu. kluczowy zawodnik juve.
ps. a ile on ma lat?
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Powiem szczerze ze na poczatku tamtego sezonu bylem zdziwiony osoba taka jak Tacchinrdi w JUVE i to w pierwszym skladzie, nikt o nim nic nie wiedzial. Lecz pod koniec sezonu wiedzialem ze sie przyda ale bylem zwolennikiem sprawadzenia Vieiry. Teraz calkowicie zmienilem zdanie. Alessio wydoroslal i stal sie zawodnikiem formatu prawdziwego JUVE teraz nie wyobrazam sobie JUVENTUSU bez niego. Jest wsanialym defensorem i w ofensywie jest zabojczy. I to co wszyscy podkraslaja te STRZALY Z DYSTANSU porrostu zabujcze. A Trappatoni to pala ze go nie bierze ale glownie Trapp na tym traci.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- YoUri`
- Qualità Juventino
Tacchi jest da mnie poprostu niesamowity... i naprawde niedoceniany - bardzo nieslusznie !!! On potrafi wybiegac cale 90 minut na maksymalnych obrotach, sciagnac na siebie rywala, strzelic niesamowicie mocno i zdobyc bramke... jesli Nedved jest sercem Juve to Tacch i Davids sa plucami. Uwazam ze nie powolanie go do kadry moze byc najwiekszym bledem Trapa ktorego i tak nie lubie....
- DAVmen
- Juventino
Tacchinardi jest obecnie jednym z najlepszych piłkarzy na świecie na tej pozycji. A z piłkarzy włoskich to najlepszy. Trap powinien go powołać do kadry.
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juve jest the best i nikt tego nie zmieni.
Juve jest the best i nikt tego nie zmieni.
- Dżejson
- Juventino
Tacchinardi jest teraz w bardzo dobrej formie i nie wiem czemu nie gra w reprezentacji przecież jest zdecydowanie lepszy od dziadka Di Biagio, Cristiano Zanettiego czy nawet Tommasiego. Może wreszcie Trapatoni przejży na oczy i zauważy Alessio

- Gofer
- Juventino
Tacchinardi jest spoko! Jest bardzo przydatnym zawodnikiem w Juventusie! 

.::WWW.JUVENTUSTURYN.COM::. - POLSKI SERWIS STAREJ DAMY
- Śmiter
- Juventino
WG MNIE TACHINARDI TO ZDECYDOWANIE NAJLEPSZY DEFENSYWNY POMOCNIK WE WŁOSZECH:) NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA CZEMU NIE GRA W "SQUADRA AZZURA" NO ALE CÓŻ .... TO JEST WŁAŚNIE TRASPATONNI. JEST IDEALNY W DESTRUKCJI, UMIE DOGRAĆ PIĘKNE PIŁKI DO NAPASTNIKÓW NO I TE ATOMOWE UDERZENIE (MIODZIO)!! A POZA TYM TO NAJLEPSZY KUMPEL ALEXA W ZESPOLE, WIĘC COŚ W TYM MUSI BYĆ.... NAJLEPSI TRZYMAJĄ SIĘ RAZEM 8)
JUVE PONAD WSZYSTKO. AVE JUVE!!!
- adi130
- Juventino
Tachinardi jest jednym z najlepszych pomocników w SerieA. Szkoda, że nikt na niego nie zwraca uwagi. W Juventusie pełni troche podobną funkcje co Makelele w Realu, lecz Makelele nie dorasta do pięt Alessiemu.
Tachinardiego cenie za jego mocy strzał.
Tachinardiego cenie za jego mocy strzał.