Jankulovski w Milanie!!!!!!!
- TomiQ
- Juventino
Popieram Cie w 100 %!!!!!swiergot pisze:A Edu jest już oficjalnie zawodnikiem Valencii. Te dwie informacje do reszty popsuły mój i tak już beznadziejny dzień. Mam tylko nadzieję, że Moggi sprowadzi kogoś lepszego od tych dwóch.
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- mnowo
- Qualità Juventino
Taktyka Moggiego chyba oparta jest na zaskoczeniu.. "Taka taktyka- zaskoczyc przeciwnika". Kiedy wszyscy beda dookola cieszyc sie ze wzmocnien, Moggi kupi takich zawodnikow, ze wiadomosc o tych transferach wszystkim w piety pojdzie. Taka mam nadzieje :roll: heh... w kazdym badz razie tez sie nie martwie o nasze transfery i wzmocnienia. Mysle, ze beda one przemyslane, ale ze bedziemy mogli cieszyc sie z nowych zawodnikow.
Jesli chodzi o Szymkowiaka, w dalszym ciagu nie wydaje mi sie to zbytnio prawdopodobne, ale w zyciu nie takie przekrety sie zdarzaly. Co do innych zawodnikow- plotki chodza rozne, na Gerrardzie skonczywszy. Zobaczymy, ktore z poglosek okaza sie prawdziwe, a moze rzeczywiscie szefostwo Juve znowu zafunduje nam troche wrazen na koniec mercato. Po nich to wszystkiego chyba mozna sie spodziewac. :o
Jesli chodzi o Szymkowiaka, w dalszym ciagu nie wydaje mi sie to zbytnio prawdopodobne, ale w zyciu nie takie przekrety sie zdarzaly. Co do innych zawodnikow- plotki chodza rozne, na Gerrardzie skonczywszy. Zobaczymy, ktore z poglosek okaza sie prawdziwe, a moze rzeczywiscie szefostwo Juve znowu zafunduje nam troche wrazen na koniec mercato. Po nich to wszystkiego chyba mozna sie spodziewac. :o
- Lypsky
- Juventino
Widocznie ani Edu ani Jankul nie byli nam potrzebni.
Capello ma juz plan, i zapewne przekazal liste potrzebnych zawodnikow do Luciano Moggiego.
Wypowiedz Capello:
Ciekaw jestem kogo na partnera dla Emersona upatrzyl nasz trener. Po tym jak stracilismy szanse na Edu, Moggi bedzie musial wylozyc kase. Zadne nazwiska nie przychodza mi do glowy lecz licze ze bedzie to zawodnik swiatowego formatu.
Niewatpliwe oczekiwac mozemy napastnika. Po ostatnich wypowiedziach wydaje sie ze wieksze szanse sa na Cassano (
) lecz Gilardino napewno nie bylby gorszy. Licze takze na kogos z dwojki Bonera-Chivu.
Wszystko wyjasni sie niedlugo.
Capello ma juz plan, i zapewne przekazal liste potrzebnych zawodnikow do Luciano Moggiego.
Wypowiedz Capello:
Zapowiada to ciekawe wakacje. Cieszy zdanie "Oni mają wzmocnić skład, a nie być tylko rezerwowymi". Mozemy spodziewac sie ze nasz zespol zasila solidni pilkarze."Mam już wybranych piłkarzy, których od nowego sezonu chcę zobaczyć w mojej drużynie. Oni mają wzmocnić skład, a nie być tylko rezerwowymi. Nie potrzebuję graczy odrobinę lepszych. Zrobimy wszystko, aby kupić tych którzy są niezbędni."
Ciekaw jestem kogo na partnera dla Emersona upatrzyl nasz trener. Po tym jak stracilismy szanse na Edu, Moggi bedzie musial wylozyc kase. Zadne nazwiska nie przychodza mi do glowy lecz licze ze bedzie to zawodnik swiatowego formatu.
Niewatpliwe oczekiwac mozemy napastnika. Po ostatnich wypowiedziach wydaje sie ze wieksze szanse sa na Cassano (

Wszystko wyjasni sie niedlugo.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- JUVEFANE_10
- Juventino
Parisi jest dobry ale nie możesz porównywać go do Jankulovskiego który jest o niebo lepszy.A co do Chielliniego to ściągnoł bym go spowrotem.Po nieudanym ściągnięciu do Juve Marka,powinniśmy ściągnąć go z Violi.I jeszcze kupić Parisiego bo się sprzyda.A co do Szymka nie chcę.W obecnej chwili żaden Polak nie zasługuje noszenia koszulki JuveCube - fan Juve pisze:E, tam! Parisi albo Chiellini są lepsi jest od Jankula, a Edu po co nam? Jak możemy mieć Vieirę albo Rosickiego?FORZA JUVE!
PS. A Szymek miażdży ich wszystkich razem wziętych! FORZA JUVENTUS!
JESTEM OSZUSTEM
- El Nino
- Juventino
Najpierw zasmuciła mnie wiadomość o o przejściu Jankulovskiego do Milanu, a później o Edu do Valencii. Ja wciąż wierze że Luciano Moggi kupi jakiegoś zawodnika o klasie światowej do pomocy. Proponuje Gerrarda, ale z nim bedzie problem, bo po pierwsze interesują sie nim m.i.n Chelsea, Real, Manchester.., po drugie on sam nie chce odchodzic z Liverpoolu, po trzecie bedzie drogi.
- Coolfi
- Juventino
Moim zdaniem nic strasznego się nie stało. O Jankulovskim mało mówiło się w tym sezonie, choć trzymał fason. Mamy połowę Chelliniego, a najprawdopodobniej niedługo będziemy mieli całość. Według mnie nawet lepiej. Być może Giorgio trochę jeszcze brakuje do Marka, ale jest młody ma przed sobą niezłą przyszłosć. Dla mnie ważny jest także fakt, że Chiellini jest Włochem - chciałbym aby w przyszłości bianconeri stanowili podporę reprezentacji Italii. Ot, takie moje biadolenie....
Milan znów nabył kolejnego zawodnika za darmo. Moim zdaniem zarówno Jankulovski, jak i Vogel (którego rossoneri pozyskali nieco wcześniej) będą jedynie wzmocnieniami ławki. Milan ma za mocny pierwszy skład, aby tacy zawodnicy mogli się przebić do pierwszej "11". Być może jedynie Czech zastapi na lewej stronie pomocy słabego w tym sezonie, a właściwie pod koniec sezonu Holendra Seedorfa. Nie mam wątpliwości do tego, że Vogel będzie jedynie zmiennikiem dla Pirlo. Szwajcar raczej nie ma szans z kluczowym dla Milanu zawodnikiem, a na zmiennika nadaje się doskonale - nie będzie narzekał na swój status 'rezerwowego w drużynie. Więcej kłopotów byłoby zapewne z van Bommelem, którego na szczęście Barca sprzątnęła spod nosa Milanowi. Wtedy to zapewne Holender (vB) zastapiłby w pierwszym skałdzie swojego rodaka (Seedorfa). Swoją drogą PSV ma niezłe kłopoty z drugą inią po odejściu dwójki zawodników.
Edu - liczyłem na ten transfer, niestety się zawiodłem. Brazylijczyk jest wg mnie dobrym zawodnikiem, który jedynie przez kłótnie z Wengerem nie wydarł sobie miejsca w Arsenalu. Wiele się mówiło już zimą o tym, że ma opuścić Kanonierów i przejść do Valencii, ale tak się stało. Od tamtej pory myślał tylko o opuszczeniu Highbury. Gdzie, to już inna sprawa. Miałem nadzieję że uda nam się pozyskać tego zawodnika, niewątpliwie wzmocniłby środek pola, a w dodatku za darmo. Teraz trzeba liczyć na umysł naszego Napoleona. Mam nadzieję że sprawi nam po raz kolejny niespodziankę i w przyszłym sezonie zobaczę jakiegoś dobrego piłkarza w biało-czarnej koszulce.
pozdro

Milan znów nabył kolejnego zawodnika za darmo. Moim zdaniem zarówno Jankulovski, jak i Vogel (którego rossoneri pozyskali nieco wcześniej) będą jedynie wzmocnieniami ławki. Milan ma za mocny pierwszy skład, aby tacy zawodnicy mogli się przebić do pierwszej "11". Być może jedynie Czech zastapi na lewej stronie pomocy słabego w tym sezonie, a właściwie pod koniec sezonu Holendra Seedorfa. Nie mam wątpliwości do tego, że Vogel będzie jedynie zmiennikiem dla Pirlo. Szwajcar raczej nie ma szans z kluczowym dla Milanu zawodnikiem, a na zmiennika nadaje się doskonale - nie będzie narzekał na swój status 'rezerwowego w drużynie. Więcej kłopotów byłoby zapewne z van Bommelem, którego na szczęście Barca sprzątnęła spod nosa Milanowi. Wtedy to zapewne Holender (vB) zastapiłby w pierwszym skałdzie swojego rodaka (Seedorfa). Swoją drogą PSV ma niezłe kłopoty z drugą inią po odejściu dwójki zawodników.
Edu - liczyłem na ten transfer, niestety się zawiodłem. Brazylijczyk jest wg mnie dobrym zawodnikiem, który jedynie przez kłótnie z Wengerem nie wydarł sobie miejsca w Arsenalu. Wiele się mówiło już zimą o tym, że ma opuścić Kanonierów i przejść do Valencii, ale tak się stało. Od tamtej pory myślał tylko o opuszczeniu Highbury. Gdzie, to już inna sprawa. Miałem nadzieję że uda nam się pozyskać tego zawodnika, niewątpliwie wzmocniłby środek pola, a w dodatku za darmo. Teraz trzeba liczyć na umysł naszego Napoleona. Mam nadzieję że sprawi nam po raz kolejny niespodziankę i w przyszłym sezonie zobaczę jakiegoś dobrego piłkarza w biało-czarnej koszulce.
pozdro
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- konixxx
- Juventino
jakulovski i edu nie beda grali w juve... specjalnie mnie to nie martwi... mysle ze moggi szykuje znowu jakiegos hiciora... i pewnie dowiemy sie o tym na sam koniec mercato... wiecie jaki on jest..
sprowadzi nam jakiegos hoaquina albo vicente i skrzydelka beda spoko.. atak jest ok wiec nie ma co kombinowac... ewentualnie jakiegos obronce...
sprowadzi nam jakiegos hoaquina albo vicente i skrzydelka beda spoko.. atak jest ok wiec nie ma co kombinowac... ewentualnie jakiegos obronce...
You'll always miss 100% of the shots you don't take!
- Lypsky
- Juventino
Jesli masz na mysli to co kilka dni temu ukazalo sie na forum mozesz byc pewien ze to nie plota, to info wymyslone przez dziecko.kyle666 pisze: Pytanie czy plota z Vicente okaże się prawdziwa. 8)
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Pirlo
- Juventino
Edu i Jankulovski to jeszcze nic!!!Na pewno wiecie juz ze Van der Varrt przeszedł do Hamburga...
To jest dopiero strata!!!Moggi mógł sprowadzic tego młodego zawodnika za małe pieniadze a tak kolejny swietny piłkarz niebedzie grał w Juve!!!!!!!Eeeee....mam nadzieje ze Moggi kogos kupi porządnego np.Vicente albo Mascherano

- Szilgu
- Juventino
dla mnie to żadna nowość :? od dawna uważałem że Jankul przejdzie do Milanu
Za dużo już było mowy o jego przejsciu by nagle przeszedł do Juve. Jankulovski to dobry piłkarz ale mam nadzieje że Lucek sprowadzi zamiast niego kogoś lepszego i oczywiście młodszego :roll: oby tylko nie Szymka
mógłby być Masherano, wcześniej myślałem o VDV ale skoro jush przeszedł do Hamburga, a raczej już prawie przeszedłbo o ile wiem jesce nie jest "pełnoprawnym" piłkarzem średniaka bundesligi, choć trwają rozmowy i raczej tam się znajdzie... chętnie widziałbym Vicente, ewentualnie Rosickiego ale to są jush marzenia
i wątpie aby oni znaleźli sie w Juve
ostatnio myślałem także na Snejiderem ale nim Juve się niestety nie interesuje a szkoda, bo uważam go za piłkarza dorównującego umiejętnościom VDV
zobaczymy co Lucek wymyśli...

- 2MAN
- Juventino
Co do Jankulovskiego - dla mnie żadna nowość , wiem to mniejwiecej od miesiąca że odejdzie z Udine do Milanu
a szkoda ,bo napewno by nam się przydał i to bardzo
a Edu - no cóż , zero konkretów ze strony Moggiego ,więc Valencia go sobie "zabrała"
Oby transfer Markiem J. do Milanu zaowocował naszym transferem Gilardino do Juve

Oby transfer Markiem J. do Milanu zaowocował naszym transferem Gilardino do Juve

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php