Wasze zbiory o Juve na kompie ?!
- bartus
- Juventino
chodzi Ci o Heysel? Szukałem, ale znalazłem tylkoShadow_Alex pisze:Moze w jakiegos torrenta zapuscicie?Ze 2 tygodnie by sie rozeszlo
Liverpool lata 80 - 450 mb
Liverpool lata 80 -3500mb

- M.
- Juventino
A możesz napisać co jest w tych torrentach :roll: ? 3,5 GB to duży plik może jest tam również cały mecz :roll: ?bartus pisze:chodzi Ci o Heysel? Szukałem, ale znalazłem tylkoShadow_Alex pisze:Moze w jakiegos torrenta zapuscicie?Ze 2 tygodnie by sie rozeszlo
:roll:
- Shadow_Alex
- Juventino
Chodzilo mi o to, ze moze ktos bu wrzucil cale swoje zbiory
np. taki Yaroszy 

- El Nino
- Juventino
Moje zbiory:
-Mnóstwo zdjęć piłkarzy poza stadionem i na boisku, zdjęć meczowych.
-Osobny folder ze zdjęciami extra, czyli np. przewrotki, parady, woleje oddawane przez piłkarzy Juve
-Bramki z sezonu 2003/2004, 2004/2005 posegregowane na te z ligi mistrzów i z Serie A
-Folder z filmami o piłkarzach Juventusu-Sztuczki ZLatana, ALexa, próbka talentu Nedveda, Gole trezeugeta itd. Są one głownie pobrane z www.juventusmedia.com
-Skróty ważnych meczów
-Historyczne bramki (Platini, Baggio, Del Piero)
-Mnóstwo zdjęć piłkarzy poza stadionem i na boisku, zdjęć meczowych.
-Osobny folder ze zdjęciami extra, czyli np. przewrotki, parady, woleje oddawane przez piłkarzy Juve
-Bramki z sezonu 2003/2004, 2004/2005 posegregowane na te z ligi mistrzów i z Serie A
-Folder z filmami o piłkarzach Juventusu-Sztuczki ZLatana, ALexa, próbka talentu Nedveda, Gole trezeugeta itd. Są one głownie pobrane z www.juventusmedia.com
-Skróty ważnych meczów
-Historyczne bramki (Platini, Baggio, Del Piero)
- bartus
- Juventino
nie wiem co tam jest :roll: ja tylko znalazłem torrenty, sam tego nie sciagałem.Diego pisze:A możesz napisać co jest w tych torrentach :roll: ? 3,5 GB to duży plik może jest tam również cały mecz :roll: ?bartus pisze:chodzi Ci o Heysel? Szukałem, ale znalazłem tylkoShadow_Alex pisze:Moze w jakiegos torrenta zapuscicie?Ze 2 tygodnie by sie rozeszlo