JUVENTUS 4-2 Cagliari

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Linkinboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2005, 18:29

Juventus-Cagliari - mecz bez większego znaczenia dla obu klubów. Wynik jest sprawą całkowicie otwartą, bo nikt tak do końca nie wie jakie będą składy wyjściowe. Ten właśnie mecz i towarzysząca mu niepewność jast przekleństwem dla części kibiców z Juvepoland, a dokładniej tych bawiących się typerem, zwłaszcza zajmujących wyższe miejsca. O ile 1 miejsce jest od dawna okupowane przez Kostekyo, to walka o pozostałe pozycje na podium trwa nadal. Niby to tylko zabawa, ale zajść wysoko każdyby chciał. Pozostaje tylko wierzyć w szczęście...

M.E.H.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 maja 2005, 19:50

NO CO TU MÓWIC PIEKNE ZWYCIESTO 4-0 NA KONIEC SEZONU :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

-Nie piszemy z caps lockiem
-to nie typer, żeby obstawiać wynik

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 17:18

Sądząc po wyniku Juventus przeważał. Dobra postawa Trezegueta (dwie brameczki :D), bramka DelPiero jest jakby zaprzeczeniem tej całej "wjony" na słowa, pomiędzy nim a Capello. Na boisko w drugiej połowie wszedł Mutu co troche zaprecza teamu iż ma on być tylko kartą przetargową. Wszedł na bosiko za Zlatan, któremu chyba nie szło.... Ładnie swoją dobrą forme w koncówce sezonu przypieczętowal także Appiah (brameczka).

Teraz pewnie Juventini świętują triumf :dance: Juz nie moge sie doczekać tego widoku :D

PS. Milan dał plame...nawet na koniec sezonu :D

EDIT:
Tylko mi nie mówcie że oni czegoś nie pili :smile:
http://www.juventus.com/FE_images/fotog ... oom/08.jpg
Ostatnio zmieniony 29 maja 2005, 22:41 przez Ja-JUVE-nek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
lukask1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 17:22

ostatni mecz i zwyciestwo 8) na poczatku sezonu mowili ze Juve strzela malo bramek ;] no jak widac w tabeli jestesmy druzyna ktura strzelila najwiecej bramek i najmniej stracila (dizeki bramkarzowi i obronie :D )

Obrazek
Nedved1110

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 17:30

No i Juve pokazało że zasłużyło na to zwycięnstwo Dp strzelił gola i pokazał Capello że zasługuje na gre w pierwszym składzie Trezegol 2 bramki na koniec sezonu no i Appiah jeszcze trafienie szkoda że Mutu wszedł póżniej za Zlatana ale mecz na swoim stadionie był udany.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 17:34

Trezeguet x 2 i Del PIero - wszystko jasne :D :D

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Nedved1110

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 17:37

Mecz był super zaraz obejże gole jeszcze raz

zapraszam na mój blog o Juve:
juve-marcin.onet.blog.pl

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 17:39

A gdzie bramki ściągnąłeś? A co do meczu: wypowiem się jak obejrzę skrót. :)

Nedved1110

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 17:41

Ja mam taką fajną stronke tylko jeszcze nie ma 38 kolejki są też inne ligi polecam: http://mohsau.footballclips.net

sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 17:56

Prosze o linki do brameek z tego meczu albo najlepiej skrót :* wielkie dzięki ! i jak tu nie Kochac Juventusu :)

JUVE PER SEMPRE!!!
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 18:03

Bardzo sie ciesze ze zwyciestwa, choc kolejny raz mogloby byc jeszcze lepsze :P Ciesze sie z bramek Trezegueta i Del Piero, ktory jednak nie poklocil sie chyba z Capello, bo to nie on zostal zdjety, a Zlatan. Mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy i bedzie dobrze. :) Miły akcent ponownie od Appiaha, ktory pod koniec sezonu złapał dobrą formę. Szkoda, ze Zlatan i Mutu nic nie ustrzelili, ale wszystkiego miec nie mozna :P :wink:

Nie ma sie co rozpisywac, wszyscy szaleją, fiesta jak nie wiem, nawet zdjec nie dali na juventus.com, bo jeszcze pewnie robią na imprezie :P :dance: Wspaniały sezon, 7 punktow przewagi nad Milanem na koniec, wszystko super ! Cel na nastepny sezon - Liga Mistrzow ! :twisted:

:dance: Forza Juve ! 28 SCUDETTO ! :dance:
:dance: ! CAMPIONI D' ITALIA ! :ok: 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 18:53

Wojtom pisze:Cel na nastepny sezon - Liga Mistrzow ! :twisted:
W pełni popieram! To jedno trofeum w zupełności wystarczy.

Piękne zakończenie! Gładko ograliśmy Cagliari i tak jak rozpoczelismy sezon, tak zakończyliśmy.

Dużo kibiców, bo 53 tys. Cieszy gol Del Piero, Treze potwierdza, że jest mistrzem w strzelaniu goli i za żadną cenę nie możemy się go pozbyć. Appiah dobrą końcówkę sezonu dokumentuje golem. 2 bramki niezawodnego Zoli, szkoda tej drugiej w końcówce ale cóż.
Ostatecznie wyprzedzamy Milan aż o 7 pkt! Kto by się spodziewał 8) Mało tego, kończymy sezon z 86 pkt. To absolutny rekord, poprzedni to 74. Strzelamy też najwięcej goli spośród wszystkich zespołów i tracimy ich najmniej! Piękne :!: :!:

GRAZIE

Muszę to wkleić :twisted:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Even

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 19:17

Łezka w oku sie kreci jak widze Pojednanie Capello i zawodnikow,Zalozyl koszulke Juve - Prawdziwa jednosc :))))

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 19:30

Łezka to się w oku kręci jak widze Alexa z Pucharem :bravo: :bravo: :bravo:

To był wspaniały sezon na krajowym podwórku. Od samego początku do samego końca na pierwszym miejscu. I choć bywały chwile gorsze i lepsze to i tak wszystko dobrze się skończyło. Ciesze się bardzo. A zdjęcia wstawione przez Dragona po prostu świetne :ok:

GRAZIE JUVE za to mistrzostwo i za wszystkie piekne chwile w tym sezonie.
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Wojtom pisze:Cel na nastepny sezon - Liga Mistrzow ! :twisted:
W pełni popieram! To jedno trofeum w zupełności wystarczy.
W następnym sezonie to już tylko to się liczy. walka w SERIE A zejdzie dla mnie na drugi plan. Zacząłem Juve kibicować w 1996 roku. ZA rok minie 10 lat od tego momentu i tego czego najbardziej pragnę to powtórzenie wyczynu z meczu z Ajaxem. Spełnieniem marzeń będzie gdy Alex bedzie wznosił do góry Puchar Mistrzów.

Obrazek
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 maja 2005, 19:53

Piękny sezon, mimo kilka wpadek SCUDETTO wraca do swojego miasta, do TURYNU. Ten sezon pokazał ze Alessandro to nadal wartosciowy gracz i moze spokojnie pograc kilka lat :bravo: Pod koniec sezonu rostrzelał sie Treze i bardzo dobrze pokazał on niedowiarkom ze to światowej klasy egzekutor :bravo: Ten sezon pokazał tez ze nasza ławka rezerwowych mimo ze nie stanowi połowy wartosci takich graczy jak Becks czy tez Ronaldo a mimo to spisuje sie wspaniale :bravo: Brawo dla Lucka za świetne transfery, za sprowadzenie Fabiana Włosa(Fabio Capello :smile: )... az sie wzruszyłem :bravo: GRANDE JUVE PER SEMPRE :!::!::!::!::!::!::!::!: GRAZIE :!: WE ARE THE CHAMPIONS OF THE WORLD, AND W'LL KEEP OF FIGHTING TO THE END. WE ARE THE CHAMPIONS, WE ARE THE CHAMPIONS OF THE WOOOOORLDD(ITALY) :dance::dance::dance::dance:
leniuP pisze:ZA rok minie 10 lat od tego momentu i tego czego najbardziej pragnę to powtórzenie wyczynu z meczu z Ajaxem. Spełnieniem marzeń będzie gdy Alex bedzie wznosił do góry Puchar Mistrzów.
LeniuP Jubileusz :D :bravo: :ok:

Zablokowany