JUVENTUS 4-2 Cagliari
- Linkinboy
- Juventino
Juventus-Cagliari - mecz bez większego znaczenia dla obu klubów. Wynik jest sprawą całkowicie otwartą, bo nikt tak do końca nie wie jakie będą składy wyjściowe. Ten właśnie mecz i towarzysząca mu niepewność jast przekleństwem dla części kibiców z Juvepoland, a dokładniej tych bawiących się typerem, zwłaszcza zajmujących wyższe miejsca. O ile 1 miejsce jest od dawna okupowane przez Kostekyo, to walka o pozostałe pozycje na podium trwa nadal. Niby to tylko zabawa, ale zajść wysoko każdyby chciał. Pozostaje tylko wierzyć w szczęście...
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Sądząc po wyniku Juventus przeważał. Dobra postawa Trezegueta (dwie brameczki
), bramka DelPiero jest jakby zaprzeczeniem tej całej "wjony" na słowa, pomiędzy nim a Capello. Na boisko w drugiej połowie wszedł Mutu co troche zaprecza teamu iż ma on być tylko kartą przetargową. Wszedł na bosiko za Zlatan, któremu chyba nie szło.... Ładnie swoją dobrą forme w koncówce sezonu przypieczętowal także Appiah (brameczka).
Teraz pewnie Juventini świętują triumf
Juz nie moge sie doczekać tego widoku 
PS. Milan dał plame...nawet na koniec sezonu
EDIT:
Tylko mi nie mówcie że oni czegoś nie pili
http://www.juventus.com/FE_images/fotog ... oom/08.jpg

Teraz pewnie Juventini świętują triumf

PS. Milan dał plame...nawet na koniec sezonu

EDIT:
Tylko mi nie mówcie że oni czegoś nie pili
http://www.juventus.com/FE_images/fotog ... oom/08.jpg
Ostatnio zmieniony 29 maja 2005, 22:41 przez Ja-JUVE-nek, łącznie zmieniany 1 raz.
- lukask1
- Juventino
- Nedved1110
- Juventino
No i Juve pokazało że zasłużyło na to zwycięnstwo Dp strzelił gola i pokazał Capello że zasługuje na gre w pierwszym składzie Trezegol 2 bramki na koniec sezonu no i Appiah jeszcze trafienie szkoda że Mutu wszedł póżniej za Zlatana ale mecz na swoim stadionie był udany.
- Nedved1110
- Juventino
Mecz był super zaraz obejże gole jeszcze raz
zapraszam na mój blog o Juve:
juve-marcin.onet.blog.pl
zapraszam na mój blog o Juve:
juve-marcin.onet.blog.pl
- Cube - fan Juve
- Juventino
A gdzie bramki ściągnąłeś? A co do meczu: wypowiem się jak obejrzę skrót. 

- Nedved1110
- Juventino
Ja mam taką fajną stronke tylko jeszcze nie ma 38 kolejki są też inne ligi polecam: http://mohsau.footballclips.net
- Wojtom
- Juventino
Bardzo sie ciesze ze zwyciestwa, choc kolejny raz mogloby byc jeszcze lepsze
Ciesze sie z bramek Trezegueta i Del Piero, ktory jednak nie poklocil sie chyba z Capello, bo to nie on zostal zdjety, a Zlatan. Mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy i bedzie dobrze.
Miły akcent ponownie od Appiaha, ktory pod koniec sezonu złapał dobrą formę. Szkoda, ze Zlatan i Mutu nic nie ustrzelili, ale wszystkiego miec nie mozna
Nie ma sie co rozpisywac, wszyscy szaleją, fiesta jak nie wiem, nawet zdjec nie dali na juventus.com, bo jeszcze pewnie robią na imprezie
Wspaniały sezon, 7 punktow przewagi nad Milanem na koniec, wszystko super ! Cel na nastepny sezon - Liga Mistrzow ! :twisted:
Forza Juve ! 28 SCUDETTO !
! CAMPIONI D' ITALIA !
8)

Nie ma sie co rozpisywac, wszyscy szaleją, fiesta jak nie wiem, nawet zdjec nie dali na juventus.com, bo jeszcze pewnie robią na imprezie

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
W pełni popieram! To jedno trofeum w zupełności wystarczy.Wojtom pisze:Cel na nastepny sezon - Liga Mistrzow ! :twisted:
Piękne zakończenie! Gładko ograliśmy Cagliari i tak jak rozpoczelismy sezon, tak zakończyliśmy.
Dużo kibiców, bo 53 tys. Cieszy gol Del Piero, Treze potwierdza, że jest mistrzem w strzelaniu goli i za żadną cenę nie możemy się go pozbyć. Appiah dobrą końcówkę sezonu dokumentuje golem. 2 bramki niezawodnego Zoli, szkoda tej drugiej w końcówce ale cóż.
Ostatecznie wyprzedzamy Milan aż o 7 pkt! Kto by się spodziewał 8) Mało tego, kończymy sezon z 86 pkt. To absolutny rekord, poprzedni to 74. Strzelamy też najwięcej goli spośród wszystkich zespołów i tracimy ich najmniej! Piękne :!: :!:
GRAZIE
Muszę to wkleić :twisted:

- leniup
- Redaktor
Łezka to się w oku kręci jak widze Alexa z Pucharem
To był wspaniały sezon na krajowym podwórku. Od samego początku do samego końca na pierwszym miejscu. I choć bywały chwile gorsze i lepsze to i tak wszystko dobrze się skończyło. Ciesze się bardzo. A zdjęcia wstawione przez Dragona po prostu świetne
GRAZIE JUVE za to mistrzostwo i za wszystkie piekne chwile w tym sezonie.

To był wspaniały sezon na krajowym podwórku. Od samego początku do samego końca na pierwszym miejscu. I choć bywały chwile gorsze i lepsze to i tak wszystko dobrze się skończyło. Ciesze się bardzo. A zdjęcia wstawione przez Dragona po prostu świetne

GRAZIE JUVE za to mistrzostwo i za wszystkie piekne chwile w tym sezonie.
W następnym sezonie to już tylko to się liczy. walka w SERIE A zejdzie dla mnie na drugi plan. Zacząłem Juve kibicować w 1996 roku. ZA rok minie 10 lat od tego momentu i tego czego najbardziej pragnę to powtórzenie wyczynu z meczu z Ajaxem. Spełnieniem marzeń będzie gdy Alex bedzie wznosił do góry Puchar Mistrzów.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:W pełni popieram! To jedno trofeum w zupełności wystarczy.Wojtom pisze:Cel na nastepny sezon - Liga Mistrzow ! :twisted:
- Bany_DG
- Juventino
Piękny sezon, mimo kilka wpadek SCUDETTO wraca do swojego miasta, do TURYNU. Ten sezon pokazał ze Alessandro to nadal wartosciowy gracz i moze spokojnie pograc kilka lat
Pod koniec sezonu rostrzelał sie Treze i bardzo dobrze pokazał on niedowiarkom ze to światowej klasy egzekutor
Ten sezon pokazał tez ze nasza ławka rezerwowych mimo ze nie stanowi połowy wartosci takich graczy jak Becks czy tez Ronaldo a mimo to spisuje sie wspaniale
Brawo dla Lucka za świetne transfery, za sprowadzenie Fabiana Włosa(Fabio Capello
)... az sie wzruszyłem
GRANDE JUVE PER SEMPRE :!::!::!::!::!::!::!::!: GRAZIE :!: WE ARE THE CHAMPIONS OF THE WORLD, AND W'LL KEEP OF FIGHTING TO THE END. WE ARE THE CHAMPIONS, WE ARE THE CHAMPIONS OF THE WOOOOORLDD(ITALY)
:dance::dance::dance:

LeniuP JubileuszleniuP pisze:ZA rok minie 10 lat od tego momentu i tego czego najbardziej pragnę to powtórzenie wyczynu z meczu z Ajaxem. Spełnieniem marzeń będzie gdy Alex bedzie wznosił do góry Puchar Mistrzów.