JUVE MISTRZEM :D

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 22:38

Ja w sumie nie ciesze sie z tego wyniku tak bardzo, poniważ byłem pewny Scudetto już od dawna - powiedzmy od meczu z Milanem - i w sumie to świętuje cały czas to :D :D
No cóż Milanistom możemy teraz tylko pogratulować bezbłędnej obrony w dzisiejszym spotkaniu... Wreszcie opuścił ich fart ( i zostawił na poożegnanie karteczke z napisem ze wróci za 10 lat :smile: ). W przekroju całego sezonu należał się nam tytuł...

NAJWIĘKSI BOHATEROWIE TEGO SEZONU:
-CAPELLO, MOGGI
-BUFFON, CANNAVARO, THURAM, ZEBINA, ZAMBROTTA, PESSOTTO
-CAMORANAESI, NEDVED, EMERSON,
-IBRAHIMOVIC, DEL PIERO, ZALAYETA, TREZEGUET
- i oczywiscie MY KIBICE!!!!! :dance:

POZDRO DLA CHŁOPAKÓW Z PALERMO :)

I tym milym akcentem zakończe mój wyczerpujący post :D:D:D:D
Ostatnio zmieniony 20 maja 2005, 22:42 przez Ja-JUVE-nek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 22:42

giancardi pisze:No i co z tego???
Juve jest na tyle slabe, ze odpado z LM. A Milan ja wygra.
Ma się kompleksy nie? :smile:
A czy Milan wygra LM to sie jeszcze zobaczy, bo chcieli złapac dwie sroki za ogon, a mogą odejsc z niczym, co wtedy powiesz? "A fuksa mieliscie?"
NIE ! To Milan ma fuksa przez caly sezon. To tyle. A jakby cie jeszcze cos dręczyło, to usiądz w kącie i poczekaj az ci przejdzie...

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 22:45

Campione !!! Oleeeee Oleeeee !!!
Grazie Juve !!!!!!!!!!!
GRAZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idąc Twoim tropem moge powiedzieć , że to Milan jest taki słaby skoro dał ciała i to nie tylko ze ,,słabiakami" ( nie mówie o Palermo ) , ale i z Juve.

ForzaJuve_Adam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 22:47

No pięęęęęknie.... :D :D :D :D :D :D Boze jak ja na to czekalem :D :D :D W koncu moge dosrywac mojemu kumplowi z lawki (czyt. milaniscie :twisted: ) heheheh Ale bedzie fajnie :twisted: :twisted: :twisted: Nie pisze tu nic wiecej narazie moze jutro sie cos walnie jak ochłone :-D
pozdro

Obrazek
Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 22:48

Ja-JUVE-nek pisze:NAJWIĘKSI BOHATEROWIE TEGO SEZONU:
-CAPELLO, MOGGI
-BUFFON, CANNAVARO, THURAM, ZEBINA, ZAMBROTTA, PESSOTTO
-CAMORANAESI, NEDVED, EMERSON,
-IBRAHIMOVIC, DEL PIERO, ZALAYETA, TREZEGUET
- i oczywiscie MY KIBICE!!!!! :dance:
Eeeee no wiesz jak mozesz!! każdy był tym NAJWIĘKSZYM bohaterem! a Kapo?? jego akcja z Lazio każdy miał jakiś wkład w to Scudetto nawet Legro!

a co do tematu to JESTEM WNIEBOWZIĘTY nie jestem w stanie nic napisać patrze na livescore 3-1 wchodze 20 min później na JP a tu news JUVENTUS MISTRZEM WŁOCH!! Palermo dziękujemy!! wybaczam wam to zwycięstwo i remis z JUVE!!

OLE OLE OLE OLE!!!!!! i nareszcie mogę sobie już meczyk z Livorno oglądnać na spokoju!! FORZA FORZA!!
Ostatnio zmieniony 21 maja 2005, 10:06 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.

seba

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 22:48

Nareszcie!!! Scudetto znowu należy do JUVE!!!
Gratulacje dla Capello i wszystkich zawodników, zdobyli to na co ciężko pracowali przez cały sezon. Odzyskali to co od zawsze należało do Juve!!! Jeszcze tylko dwa lata i będzie już 30 :D

Capitan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 22:49

28
Nic dodać, nic ująć. Scudetto jest nasz!
Powoli można mijający sezon podsumowywać. Trzeba przyznać, że zaczął sie on dla nas bardzo dobrze. Czasem było ciężko. Ale dzięki wspaniałej drużynie i a w szczególności nowym nabytkom równie dobrze ten sezon sie kończy.
Właściwie to od samego początku do końca Juve okupowało 1 miejsce w tabeli. Choć Milan walczył zacięcie, to tego roku nie był w stanie nam dorównać. Z pewnością pomogły nam porażki w pucharze i LM. Druzyna dzieki temu skupiła sie na jednym. W końcu lepszy wróbel w garści...
Nie piszę wiecej tylko świetuję. Bawmy się :dance:

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

JUVE słabe... to Milan ????? buahahha :DDDDDDDDDDD
PS. pożycz kryształowej kuli :D Ciekawe czy zadziała na finał ;D

AHH :D Ale się cieszę :D Byliśmy prawie pewnie tego, już po meczu z Milanem, a po nastepnej kolejce wiedzieliśmy, że nie moze się nam nic stać, ale i tak czuje ogromną radość :D Teraz jest to oficjalne :D Można się cieszyć :D
GRAZIE JUVE :**********************

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

:dance: :dance: :dance: :dance: 28 :dance: :dance: :dance: :dance: 28 :dance: :dance: :dance: :dance: 28 :dance: :dance: :dance: :dance: 28 :dance: :dance: :dance: :dance: 28 :dance: :dance: :dance: :dance: Alez Sie Ciesze O Ranny ! 28 Ale PIknie jeszcze Tylko 2 I bedziemy Najlepsza Druzyna w Europie...
(nie licze celticu :stop: )

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 22:50

Grazie JUVE, grazie !!!!!!!

Ciekawe jak sie czuli nasi zawodnicy zdobywając Scudetto siedząc przed telewizorami :wink:

Jejku, ale jestem szczesliwy, nie moge tego po prostu opisac! Echhh...chyba napisze cos wiecej dopiero jak ochłone i kiedy dotrze do mnie to co sie teraz stało :D

A napinki niektorych milanistow tym bardziej rozweselają mi dzisiejszy i tak fantastyczny wieczór 8)

EDIT:

Jupi, jupi, jupi :dance:
Ostatnio zmieniony 20 maja 2005, 22:51 przez JuveQL, łącznie zmieniany 1 raz.

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 22:50

Ale jaja.

Wlaczam livescore o 21,30 patrze - 3-1 prowadzi Milan. Mowie sobie "no nic trzeba do niedzieli czekac", po czym dodaje "no ale Palermo ruszcie tylki". Po 22,30 Marcin-Ironek mi obwieszcza SCUDETTO :D. No i powiedzcie. Czy zycie nie bywa czasem piekne? :D

Ciezki sezon, pelen niepowodzen, zawodow, a jednoczesniej pelen sukcesow i objawien. Dziekuje:

- Zlatanowi - za to, ze pokazal, ze moja wiara w niego od samego poczatku nie byla tylko slepa nadzieja, ale stala sie prawda.
- Alexowi - za to, ze w decydujacym momencie sezonu, zagral tak jak powinien kapitan wielkiej druzyny.
- Cannavaro i Thuramowi - za to, ze stanowili mur nie do przejscia i wygrali nam kupe spotkan.
- Capello - za to, ze potrafil z fatalnej obrony zbudowac ponownie monolit.
- Moggiemu - za to, ze w ostatnim dniach Mercado nie zawiodl i sprowadzil tych zawodnikow jakich nam bylo trzeba
- Calej druzynie - za 28 SCUDETTO i za pokonanie Realu Madryt

It's A Beatiful day... don't let it get away :D

srali muszki będzie wiosna
fredi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 22:51

Dziękuje piłkarzą za tą wspaniałą wiadomość :) 28 scudetto jest nasze! 28 scudetto do Juventusu należy!! Pozdrawiam.. jestem bardzo a to bardzo szczeslwy :bravo:

Obrazek
PROmilky
Juventus Turyn - Tobie Chwała na wieki !!
eLeM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 22:51

Tak się zastanawiałem czy coś napisać bo zbyt wiele sensu z siebie nie wykrzesam ale widze po postach że nie będę jedyny :D FORZAAAAA NASI!!!! Ten rok oglądania włoskiej flagi na czarnoczerwonych koszulkach wogóle nie powinien mieć miejsca! Kurde ale się cieszę. Pozostaje tylko życzyć nam i klubowi byśmy w roku 2007 świętowali 3 gwiazdkę :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
BRAAAAVO :prochno:

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 22:57

:bravo: :dance: :bravo: :dance: :bravo: :dance: :bravo: 28 :bravo: :dance: :bravo: :dance: :bravo: :dance: :bravo: Nie wiem co napisac wielkie zwycięstwo !!!!!!!!!!!!! :D Piękny sezon :D Jaaaaaaaaaa :D mamy mistrza :D :D :D 8) 8) 8) 8)

Becker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2005, 22:58

No prosze! Wracam do domu i nawet nie zagladalem na livescore bedac pewnym, ze Milan wygral... wchodze na JP a tu taka nowina odrazu livescore i jest! 28 Scudetto !! Po prostu wspaniale!! GRAZIE JUVE!!!

Obrazek
ODPOWIEDZ