JUVE MISTRZEM :D
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
Ja w sumie nie ciesze sie z tego wyniku tak bardzo, poniważ byłem pewny Scudetto już od dawna - powiedzmy od meczu z Milanem - i w sumie to świętuje cały czas to

No cóż Milanistom możemy teraz tylko pogratulować bezbłędnej obrony w dzisiejszym spotkaniu... Wreszcie opuścił ich fart ( i zostawił na poożegnanie karteczke z napisem ze wróci za 10 lat
). W przekroju całego sezonu należał się nam tytuł...
NAJWIĘKSI BOHATEROWIE TEGO SEZONU:
-CAPELLO, MOGGI
-BUFFON, CANNAVARO, THURAM, ZEBINA, ZAMBROTTA, PESSOTTO
-CAMORANAESI, NEDVED, EMERSON,
-IBRAHIMOVIC, DEL PIERO, ZALAYETA, TREZEGUET
- i oczywiscie MY KIBICE!!!!!
POZDRO DLA CHŁOPAKÓW Z PALERMO
I tym milym akcentem zakończe mój wyczerpujący post
:D:D:D

No cóż Milanistom możemy teraz tylko pogratulować bezbłędnej obrony w dzisiejszym spotkaniu... Wreszcie opuścił ich fart ( i zostawił na poożegnanie karteczke z napisem ze wróci za 10 lat
NAJWIĘKSI BOHATEROWIE TEGO SEZONU:
-CAPELLO, MOGGI
- i oczywiscie MY KIBICE!!!!!

POZDRO DLA CHŁOPAKÓW Z PALERMO

I tym milym akcentem zakończe mój wyczerpujący post

Ostatnio zmieniony 20 maja 2005, 22:42 przez Ja-JUVE-nek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtom
- Juventino
Ma się kompleksy nie?giancardi pisze:No i co z tego???
Juve jest na tyle slabe, ze odpado z LM. A Milan ja wygra.
A czy Milan wygra LM to sie jeszcze zobaczy, bo chcieli złapac dwie sroki za ogon, a mogą odejsc z niczym, co wtedy powiesz? "A fuksa mieliscie?"
NIE ! To Milan ma fuksa przez caly sezon. To tyle. A jakby cie jeszcze cos dręczyło, to usiądz w kącie i poczekaj az ci przejdzie...
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Yari
- Juventino
Campione !!! Oleeeee Oleeeee !!!
Grazie Juve !!!!!!!!!!!
GRAZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grazie Juve !!!!!!!!!!!
GRAZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idąc Twoim tropem moge powiedzieć , że to Milan jest taki słaby skoro dał ciała i to nie tylko ze ,,słabiakami" ( nie mówie o Palermo ) , ale i z Juve.giancardi pisze:No i co z tego???
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
No pięęęęęknie....
Boze jak ja na to czekalem
W koncu moge dosrywac mojemu kumplowi z lawki (czyt. milaniscie :twisted: ) heheheh Ale bedzie fajnie :twisted: :twisted: :twisted: Nie pisze tu nic wiecej narazie moze jutro sie cos walnie jak ochłone :-D
pozdro

pozdro

- Vincitore
- Juventino
Eeeee no wiesz jak mozesz!! każdy był tym NAJWIĘKSZYM bohaterem! a Kapo?? jego akcja z Lazio każdy miał jakiś wkład w to Scudetto nawet Legro!Ja-JUVE-nek pisze:NAJWIĘKSI BOHATEROWIE TEGO SEZONU:
-CAPELLO, MOGGI
- i oczywiscie MY KIBICE!!!!!![]()
a co do tematu to JESTEM WNIEBOWZIĘTY nie jestem w stanie nic napisać patrze na livescore 3-1 wchodze 20 min później na JP a tu news JUVENTUS MISTRZEM WŁOCH!! Palermo dziękujemy!! wybaczam wam to zwycięstwo i remis z JUVE!!
OLE OLE OLE OLE!!!!!! i nareszcie mogę sobie już meczyk z Livorno oglądnać na spokoju!! FORZA FORZA!!
Ostatnio zmieniony 21 maja 2005, 10:06 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- seba
- Juventino
Nareszcie!!! Scudetto znowu należy do JUVE!!!
Gratulacje dla Capello i wszystkich zawodników, zdobyli to na co ciężko pracowali przez cały sezon. Odzyskali to co od zawsze należało do Juve!!! Jeszcze tylko dwa lata i będzie już 30
Gratulacje dla Capello i wszystkich zawodników, zdobyli to na co ciężko pracowali przez cały sezon. Odzyskali to co od zawsze należało do Juve!!! Jeszcze tylko dwa lata i będzie już 30

- Capitan
- Juventino
28
Nic dodać, nic ująć. Scudetto jest nasz!
Powoli można mijający sezon podsumowywać. Trzeba przyznać, że zaczął sie on dla nas bardzo dobrze. Czasem było ciężko. Ale dzięki wspaniałej drużynie i a w szczególności nowym nabytkom równie dobrze ten sezon sie kończy.
Właściwie to od samego początku do końca Juve okupowało 1 miejsce w tabeli. Choć Milan walczył zacięcie, to tego roku nie był w stanie nam dorównać. Z pewnością pomogły nam porażki w pucharze i LM. Druzyna dzieki temu skupiła sie na jednym. W końcu lepszy wróbel w garści...
Nie piszę wiecej tylko świetuję. Bawmy się
Nic dodać, nic ująć. Scudetto jest nasz!
Powoli można mijający sezon podsumowywać. Trzeba przyznać, że zaczął sie on dla nas bardzo dobrze. Czasem było ciężko. Ale dzięki wspaniałej drużynie i a w szczególności nowym nabytkom równie dobrze ten sezon sie kończy.
Właściwie to od samego początku do końca Juve okupowało 1 miejsce w tabeli. Choć Milan walczył zacięcie, to tego roku nie był w stanie nam dorównać. Z pewnością pomogły nam porażki w pucharze i LM. Druzyna dzieki temu skupiła sie na jednym. W końcu lepszy wróbel w garści...
Nie piszę wiecej tylko świetuję. Bawmy się

- Ironek
- Juventino
JUVE słabe... to Milan ????? buahahha :DDDDDDDDDDDgiancardi pisze:No i co z tego???
PS. pożycz kryształowej kuli

AHH

GRAZIE JUVE :**********************
- RuTeK
- Juventino

(nie licze celticu

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- JuveQL
- Juventino
Grazie JUVE, grazie !!!!!!!
Ciekawe jak sie czuli nasi zawodnicy zdobywając Scudetto siedząc przed telewizorami
Jejku, ale jestem szczesliwy, nie moge tego po prostu opisac! Echhh...chyba napisze cos wiecej dopiero jak ochłone i kiedy dotrze do mnie to co sie teraz stało
A napinki niektorych milanistow tym bardziej rozweselają mi dzisiejszy i tak fantastyczny wieczór 8)
EDIT:
Jupi, jupi, jupi
Ciekawe jak sie czuli nasi zawodnicy zdobywając Scudetto siedząc przed telewizorami
Jejku, ale jestem szczesliwy, nie moge tego po prostu opisac! Echhh...chyba napisze cos wiecej dopiero jak ochłone i kiedy dotrze do mnie to co sie teraz stało

A napinki niektorych milanistow tym bardziej rozweselają mi dzisiejszy i tak fantastyczny wieczór 8)
EDIT:
Jupi, jupi, jupi

Ostatnio zmieniony 20 maja 2005, 22:51 przez JuveQL, łącznie zmieniany 1 raz.
- RadeKas
- Juventino
Ale jaja.
Wlaczam livescore o 21,30 patrze - 3-1 prowadzi Milan. Mowie sobie "no nic trzeba do niedzieli czekac", po czym dodaje "no ale Palermo ruszcie tylki". Po 22,30 Marcin-Ironek mi obwieszcza SCUDETTO
. No i powiedzcie. Czy zycie nie bywa czasem piekne?
Ciezki sezon, pelen niepowodzen, zawodow, a jednoczesniej pelen sukcesow i objawien. Dziekuje:
- Zlatanowi - za to, ze pokazal, ze moja wiara w niego od samego poczatku nie byla tylko slepa nadzieja, ale stala sie prawda.
- Alexowi - za to, ze w decydujacym momencie sezonu, zagral tak jak powinien kapitan wielkiej druzyny.
- Cannavaro i Thuramowi - za to, ze stanowili mur nie do przejscia i wygrali nam kupe spotkan.
- Capello - za to, ze potrafil z fatalnej obrony zbudowac ponownie monolit.
- Moggiemu - za to, ze w ostatnim dniach Mercado nie zawiodl i sprowadzil tych zawodnikow jakich nam bylo trzeba
- Calej druzynie - za 28 SCUDETTO i za pokonanie Realu Madryt
It's A Beatiful day... don't let it get away
Wlaczam livescore o 21,30 patrze - 3-1 prowadzi Milan. Mowie sobie "no nic trzeba do niedzieli czekac", po czym dodaje "no ale Palermo ruszcie tylki". Po 22,30 Marcin-Ironek mi obwieszcza SCUDETTO

Ciezki sezon, pelen niepowodzen, zawodow, a jednoczesniej pelen sukcesow i objawien. Dziekuje:
- Zlatanowi - za to, ze pokazal, ze moja wiara w niego od samego poczatku nie byla tylko slepa nadzieja, ale stala sie prawda.
- Alexowi - za to, ze w decydujacym momencie sezonu, zagral tak jak powinien kapitan wielkiej druzyny.
- Cannavaro i Thuramowi - za to, ze stanowili mur nie do przejscia i wygrali nam kupe spotkan.
- Capello - za to, ze potrafil z fatalnej obrony zbudowac ponownie monolit.
- Moggiemu - za to, ze w ostatnim dniach Mercado nie zawiodl i sprowadzil tych zawodnikow jakich nam bylo trzeba
- Calej druzynie - za 28 SCUDETTO i za pokonanie Realu Madryt
It's A Beatiful day... don't let it get away

srali muszki będzie wiosna
- eLeM
- Juventino
Tak się zastanawiałem czy coś napisać bo zbyt wiele sensu z siebie nie wykrzesam ale widze po postach że nie będę jedyny
FORZAAAAA NASI!!!! Ten rok oglądania włoskiej flagi na czarnoczerwonych koszulkach wogóle nie powinien mieć miejsca! Kurde ale się cieszę. Pozostaje tylko życzyć nam i klubowi byśmy w roku 2007 świętowali 3 gwiazdkę
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
BRAAAAVO

BRAAAAVO