Firma która powinna ubierać JUVE to ...
- DAVmen
- Juventino
Według mnie to powinno być Nike lub Kappa. Reebok też nie jest najgorszy, ale do JUVE to raczej nie. Adiddas to samo. Umbro na pewno nie. Lotto, no w ostateczności może być.
A może by tak Puma.

A może by tak Puma.

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juve jest the best i nikt tego nie zmieni.
Juve jest the best i nikt tego nie zmieni.
- Łukasz
- Juventino
- Slim
- Juventino
Koszulki z tego sezonu sa swietne szkoda ze Lotto nie bedzie wiecej sponsorowalo Juve mieli wspanialy pomysl z tymi koszulkami...
Moim zdaniem powinni ich dalej sponsorowac w ostatecznosci niech bedzie to Nike bo daja duzo kasy ale czy stworza lepszy projekt od Lotto??
No i chcialbym przywrocenia starych granatowych wyjazdowych koszulek z 96 roku moze one przyniosly by nam szczescie w Lm tak jak Milanowi biale? ;-)
Moim zdaniem powinni ich dalej sponsorowac w ostatecznosci niech bedzie to Nike bo daja duzo kasy ale czy stworza lepszy projekt od Lotto??
No i chcialbym przywrocenia starych granatowych wyjazdowych koszulek z 96 roku moze one przyniosly by nam szczescie w Lm tak jak Milanowi biale? ;-)
- Shadow_Alex
- Juventino
A ja bym chcial Adidasa lub Kappa, Adidasa pewnie bylyby latwiejsze w zdobyciu u nas, a Kappa - Cholernie mi sie podobal niebieska koszulka z Zoltymi gwiazdami na ramionach, wg mnie rulez;-)))
Jestem ciekaw co zaprezentuje nam ten amerykanski shit, moze doda jakies sprezyny do ochraniaczy jak w butach lollllll Zreszta NIKE lepiej niech sie zajmie koszem a pilke zostawi innym, bo jeszcze jakims przypakiem bedziemy grali pilka NIKEa a nie Adasia lol I HATE NIKE
Pozyjemy zobaczymy...
Forza Adidas;-)
Jestem ciekaw co zaprezentuje nam ten amerykanski shit, moze doda jakies sprezyny do ochraniaczy jak w butach lollllll Zreszta NIKE lepiej niech sie zajmie koszem a pilke zostawi innym, bo jeszcze jakims przypakiem bedziemy grali pilka NIKEa a nie Adasia lol I HATE NIKE
Pozyjemy zobaczymy...
Forza Adidas;-)
- Ulisses
- Qualità Juventino
Ludzie :!: Adidas i Nike to komercha... Juve powinien byc ubierany przez włoskie firmy: Kappę czy Lotto. Teraz będę musiał znieść Juve w Nike przez 10 lat
Mówicie,że coś nowego wymyślą :shock: Spójrzcie sobie na stroje Interu... ich ubiera właśnie Nike... Nasze stroje Kappy i Lotto przy ich to marzenie. Niestety Lotto musi odejść, a wygrała firma, która dała najwiecej kasy... Będą bardziej dostępne??? No nie wiem... Jak każdy z Was ma 350 zł na koszulkę (i to taką, która jest robiona w Pakistanie albo Chinach) to proszę bardzo... Ja przywiozłem sobie z Włoch obie (podstawową i rezerwową) i bardzo sobie chwalę...i wcale nie wydałem majątku (w sumie rok temu 380 zł) 

- DeeJay
- Juventino
W sumie to i tak nie ma co gdybać, bo od nowego sezonu i tak będzie Nike, czy nam się to będzie podobało czy nie. I to przynajmniej do 2015 roku, bo do tego właśnie roku podpisali umowę. I pomyśleć że do 30 roku życia będe oglądał Nike na strojach Juve :shock: 

- BIGGI
- Qualità Juventino
No ja bede po 30-stce....to juz bede miał dzieci w szkole :shock: :shock: .....wtedy bedziemy sie wspólnie zastanawiać jaki sponsor bedzie najlepszyJuventinho pisze:W sumie to i tak nie ma co gdybać, bo od nowego sezonu i tak będzie Nike, czy nam się to będzie podobało czy nie. I to przynajmniej do 2015 roku, bo do tego właśnie roku podpisali umowę. I pomyśleć że do 30 roku życia będe oglądał Nike na strojach Juve :shock: