Nowe koszulki Juve
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A wiec kolejna zmiana, szczerze nie wiem po co to, no ale dobra :roll: Życie nauczyło mnie, żeby nie krytykować nieukończonego projektu koszulki, dlatego narazie wstrzymam sie od komentarza. Chociaż na projekcie jaki widzimy na JP wygląda to beznadziejnie. Jednak dojdą znaki foirmowe itp. to się oceni. Sam pomysł mi się nie bardzo podoba. Koszulki z obecnego sezonu są świetne, więc kolorystyka powinna pozostać. Po co czerwone? :roll: Jak napisał mnowomiejsky od razu czerwień kojarzy mi się z ManUtd. lub Liverpoolem. No cóż zobaczymy :roll:
Ostatnio zmieniony 05 maja 2005, 20:12 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- mnowo
- Qualità Juventino
To jak w koncu, podoba Ci sie czy nie bardzo podoba, bo juz sie zamotalem..Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Sam pomysł podoba mi się nie bardzo podoba
Oj

- Tom_my
- Juventino
ja bardzo lubie czerwony kolor i myśle że to może wypalić
żeby tylko nie były cale czerwone tylko jeszcze z jakimiś elementami tak jak np. koszulka Czech....
a i tak za najładniejsze koszulki uważam te całe białe, sprzed dwóch lat, wspaniałe

a i tak za najładniejsze koszulki uważam te całe białe, sprzed dwóch lat, wspaniałe

- e-kacper
- Juventino
a jak dlamnie kazdy pilkarz pownien miec inna koszulke wtedy to dopiero bedzi ciekawie hehe i nie beda numery juz potrzebne tylk sedzia Żlty Czerwona hehe
a ja chce niebiesko-zolte ah te wspomnienia
ale jak bym mial wybrac jakis inny kolor to wybral bym pomaranczowy i od tej pory Juve nazywalibysmy kolejarzami hehe
a ja chce niebiesko-zolte ah te wspomnienia
ale jak bym mial wybrac jakis inny kolor to wybral bym pomaranczowy i od tej pory Juve nazywalibysmy kolejarzami hehe
Ostatnio zmieniony 05 maja 2005, 15:28 przez e-kacper, łącznie zmieniany 1 raz.

- Wener
- Juventino
Zgadzma sie z Ti_Amo_Juventus_Dragon(em) -koszulki z w ktorch grają nasi pilkarze w tym sezonie są naprawde fajne. Projekty nowych koszulek sa natomiast takie jakies..........Mam nadzieje,ze juz niedługo zobaczymy jak te koszulki prezentuja sie w całej swojej okazałosci tzn:logo,sponsor, herb ligi i wtedy dokonamy ostatecznej bezwzględnej oceny 
- Splimer
- Juventino
Osobiście to nie wiem co mam myśleć o tych czerwonych koszulkach, nie wiem czym projektanci kierowali się, żeby zdecydować sięna czerwony. O ile mi wiadomo czerwony nie ma nic wspólnego z samym Juventusem. Nie mówie odrazu, że nie, że bedzie lipnie, bo nie wiem jak to będzie wyglądało, ale jestem tym zaskoczony. Najbardziej podobały i podobają mi się obecne koszulki, a zwłaszcza te biało-czarne.
- e-kacper
- Juventino
co do wygladu to napewno beda fajne bo marketingowcy juve maja fajny gust swiadczy o tym chocby nowe nowoczesne logo, koszulkiz tego sezonu tez byly nowoczesneWener pisze:Mam nadzieje,ze juz niedługo zobaczymy jak te koszulki prezentuja sie w całej swojej okazałosci tzn:logo,sponsor, herb ligi i wtedy dokonamy ostatecznej bezwzględnej oceny
A co do samego pomysłu ich zmiany to tu chodzi tylko o kase bo JuveStore to jedno z wazniejszych zrodel utrzymania Juve
Wogole w tym sklepiku jest kupe naprawde gustownych rzeczy (osobiscie nie lubie zadnych gazetow ale tam jest naprawde sporo fajnych zeczy szkoda ze to wszystko takie drogie) Kiedys chorowalem na szalik Juve z napisem Champions League byl poprostu <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> to nie to co nasze polske podrobki.

- BIGGI
- Qualità Juventino
Ale cudują z tymi koszulkami, co sezon coś nowego.
Osobiscie podobają mi sie te, w ktorych gramy obecnie i raczej jestem przeciwny zmianom.
Ale po pierwsze trzeba zobaczyć jak na prawde bedą wyglądały te czerwone koszulki, jednak jakoś dziwnie sie robi jak próbuje to sobie wyobrazić.
Zresztą....moim ulubionym kolorkiem jest niebieski i nie chciałbym żeby czerwien pojawiła sie kosztem blue :snooty:
No ale wpływu na to nie mamy, pozostaje poczekać na oficjalny projekt.
Osobiscie podobają mi sie te, w ktorych gramy obecnie i raczej jestem przeciwny zmianom.
Ale po pierwsze trzeba zobaczyć jak na prawde bedą wyglądały te czerwone koszulki, jednak jakoś dziwnie sie robi jak próbuje to sobie wyobrazić.
Zresztą....moim ulubionym kolorkiem jest niebieski i nie chciałbym żeby czerwien pojawiła sie kosztem blue :snooty:
No ale wpływu na to nie mamy, pozostaje poczekać na oficjalny projekt.
- Cube - fan Juve
- Juventino
Ja tam tylko chcę na nich tarczę z barwami włoskiej flagi - symbol zdobycia Scudetto!
A wygląd jest mi obojetny, ważne, by były ładne... 

- Coolfi
- Juventino
jak dla mnie może być. Wyobrażam sobie jak fajnie będą się prezentować w nich piłkarze. Ciekawe czy będą one strojami rezerwowymi w lidze czy w Champion League ? Zapewne w Serie A, niestety.......wolałbym żeby gracze Juve biegali w nich na europejskich boiskach, choć te niebiesko-żółte z tego sezonu także są świetne. Napewno coś jest w tym że napis "Tamoil" w logo tej firmy jest własnie czerwony
Jestem za tą ideą, bo zmiany się przydadzą, ale wolałbym żeby więcej zmian zaszło w stylu gry i składzie. Oczywiście zmian na lepsze.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- ozaru4
- Juventino
A mnie sie wyjątkowo podoba...żadnych granatowych, szarych i tym bardziej RÓŻOWYCH...najlepsze są pasiaste oczywiscie
i niebieskie. Mysle ze czerwone tez bedą super...mam jeszcze pomysl na zaje... blekitny kolorek... :-D

- Gibon
- Juventino
Z reguly wyjazdowe koszulki sa bardzo chetnie kupowane przez kibicow/kolekcjonerow z racji, iz sa one dosc czesto zmieniane i sie kompletnie roznia od domowych, ktorych ogolny design pozostaje taki sam na przestrzeni lat. Majac ten fakt na uwadze, dzialacze przy pomocy Nike dokonuja sprytnego ruchu marketingowego, bo na zadnej innej przestrzeni niz finansowej tej zmiany nie mozna wyjasnic.
Ja osobiscie nie moge sie doczekac jej zakupu. Podoba mi sie ten kolor, a rowniez trykot bedzie mial duza wartosc kolekcjonerska, gdyz jest to wprowadzenie nowych barw.
Ja osobiscie nie moge sie doczekac jej zakupu. Podoba mi sie ten kolor, a rowniez trykot bedzie mial duza wartosc kolekcjonerska, gdyz jest to wprowadzenie nowych barw.
- nookie
- Juventino
Tu musze przyznac racje...co do czerwonych to po prostu jakos nie widze tego koloru w JUVE...wprawdzie niebieskiego tez niby nie ma w herbie ani ogólnie w barwach ale niebieski juz pare lat temu byl wiec to az taka dziwota nie jestTom_my pisze: a i tak za najładniejsze koszulki uważam te całe białe, sprzed dwóch lat, wspaniałe

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- x_men_1988
- Juventino
Szok !! Pare dni temu mailem sen w ktorym Juve grało w czerwonych koszulkach przeciwko Chelsea , pozniej myslem ze to był liverpool , ale teraz juz wiem ze mialem proroczy sen !
Juve mialo koszulki nike , koloru czerwonego , na rekawach mieli taka bialą "obrecz" ( cos w stylu "obreczy" z pilek nike) . Jesli tak bedzie wygladc koszulka to zaczynam brac swoje sny na powaznie .
Ja raczej nie mam nic przeciwko czerwonym koszulkom , bo zapewne i tak bedziemy grali w bialo -czarnych , lub niebieskich . W zeszlym sezonie tez pokazywali glownie 2 wersje koszulek , a pozniej pokazali 3 ( czyli te niebieskie) .
Moze ma juz ktos linka do jakis dobrych zdjeć nowych koszulek ?!
Juve mialo koszulki nike , koloru czerwonego , na rekawach mieli taka bialą "obrecz" ( cos w stylu "obreczy" z pilek nike) . Jesli tak bedzie wygladc koszulka to zaczynam brac swoje sny na powaznie .
Ja raczej nie mam nic przeciwko czerwonym koszulkom , bo zapewne i tak bedziemy grali w bialo -czarnych , lub niebieskich . W zeszlym sezonie tez pokazywali glownie 2 wersje koszulek , a pozniej pokazali 3 ( czyli te niebieskie) .
Moze ma juz ktos linka do jakis dobrych zdjeć nowych koszulek ?!