JUVENTUS 2-1 Bologna
- Wojtom
- Juventino
Ten mecz musimy wygrać, nie ma innej możliwości. Licze szczególnie na Alexa Del Piero, który dawno nie strzelił i musi uczynić to w meczu z Bologną
Mam nadzieje, ze mu sie uda. Cięzko nie będzie na pewno. Cięzko to moze byc w takich meczach jak z Lazio, a takie "drobne" meczyki trzeba wygrywać przynajmniej róznicą dwóch bramek, żeby nie mówili, ze fuksem. 8) Lepiej niech da odpocząc tym, którzy są zagrożeni kartkami, tym którzy są "prawie" zdrowi. Wole zeby byli w pełni sprawni i gotowi na mecz z Milanem.
Typuje spokojnie zwycięstwo 3-0. I tak mam nadzieje sie stanie.
Przydałoby się, zeby DP strzelił ze dwie brameczki
Forza Juve !

Typuje spokojnie zwycięstwo 3-0. I tak mam nadzieje sie stanie.

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Marcin_FCJ
- Juventino
Przed chwilką na oficjalnej stronie znalazłem garść ciekawych statystyk ;p Oto one:
Pojedynki Capello z Mazzone:
Wygrane Capello 14
Remisy 7
Wygrane Mazzone 3
Pojedynki Capello z Bologną:
Odbyte pojedynki 15
Wygrane Capello 8
Remisy 3
Wygran Bologny 4
Pojedynki Juventusu z Mazzone:
Wygrane Juventusu 25
Remisy 18
Wygrane Mazzone 11
Mecz z Bologną będzie 250 meczem Gianluci Zambrotty w barwach Juve
Mecze Zambrotty w barwach Juve:
Serie A 180
Liga Mistrzów 51
Puchar Włoch 17
Superpuchar Włoch 1
Razem 249
Mecz z Bologną będzie 300 meczem Buffona w Serie A. Do tej pory rozegrał 168 meczów w barwach Parmy oraz 131 w barwach Juventusu.
Mecze Juventusu z Bologną w Turynie:
Partite disputate 61
Wygrane 34
Remisy 23
Porażki 4
Gole:
Juventus 98
Bologna 45
Ostatnie mecze:
Wygrana
Stagione 2003/04 5.a giornata 5 ottobre 2003
Juventus-Bologna 2-1
Iuliano, Signori ®, Trezeguet ®
Przegrana
Stagione 2002/03 11.a giornata 23 Novembre 2002
Juventus-Bologna 1-1
Signori ®, Iuliano
Porażka
Stagione 1980/81 4.a giornata 5 ottobre 1980
Juventus-Bologna 0-1
Paris ®
Jak widać wszystkie statystyki przemawiają na naszą korzysć, musi być dobrze
Pojedynki Capello z Mazzone:
Wygrane Capello 14
Remisy 7
Wygrane Mazzone 3
Pojedynki Capello z Bologną:
Odbyte pojedynki 15
Wygrane Capello 8
Remisy 3
Wygran Bologny 4
Pojedynki Juventusu z Mazzone:
Wygrane Juventusu 25
Remisy 18
Wygrane Mazzone 11
Mecz z Bologną będzie 250 meczem Gianluci Zambrotty w barwach Juve
Mecze Zambrotty w barwach Juve:
Serie A 180
Liga Mistrzów 51
Puchar Włoch 17
Superpuchar Włoch 1
Razem 249
Mecz z Bologną będzie 300 meczem Buffona w Serie A. Do tej pory rozegrał 168 meczów w barwach Parmy oraz 131 w barwach Juventusu.
Mecze Juventusu z Bologną w Turynie:
Partite disputate 61
Wygrane 34
Remisy 23
Porażki 4
Gole:
Juventus 98
Bologna 45
Ostatnie mecze:
Wygrana
Stagione 2003/04 5.a giornata 5 ottobre 2003
Juventus-Bologna 2-1
Iuliano, Signori ®, Trezeguet ®
Przegrana
Stagione 2002/03 11.a giornata 23 Novembre 2002
Juventus-Bologna 1-1
Signori ®, Iuliano
Porażka
Stagione 1980/81 4.a giornata 5 ottobre 1980
Juventus-Bologna 0-1
Paris ®
Jak widać wszystkie statystyki przemawiają na naszą korzysć, musi być dobrze
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
mamy problemy z napastnikami, prawdopodbnie tylko Zalayeta będzie gotów na ten mecz, a powracający po kontuzji Trezeguet najwyzej zasiądzie na ławce. Z powodów problemów kadrowych może być probem, bo wiadomo jaką mamy ławkę rezerwowych. Myślę jednak że uda się nam wygrać ten mecz, w końcu gramy na wąłsnym stadionie no i jednak jesteśmy lepszym zespołem.
Wolę nie obstawiać wyniku żeby nie zapeszyć.
Wolę nie obstawiać wyniku żeby nie zapeszyć.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- darel
- Juventino
Ostatni sprawdzian przed arcyważnym,, wręcz najwazniejszym spotkaniem tego sezonu. Gramy u siebie, co prawda Capello nie może skorzystać z usług wszystkich zawodników, ale ci co moga grac dadzą z siebie wszystko. Dla Bologni to praktycznie kolejny mecz o nic - trzeba go poprostu rozegrać.
Na papierze jesteśmy zdecydowanymi faworytami, wydaje się że inny wynik jak zwycięstwo Juve nie wchodzi w gre. Trzeba jednak uwazać na każde spotkanie. Już nie raz w tym sezonie widzieliśmy, jak Juve męczy sie z zespołami z dolnej strefy i wywozi albo bardzo wymęczone zwycięstwo, albo remis. Dlatego nie będe typowac wyniku, zagrajmy poprostu tak, żeby wygrać. Napewno jesteśmy zespołem duzo lepszym, więc udowodnijmy to na boisku.
Na papierze jesteśmy zdecydowanymi faworytami, wydaje się że inny wynik jak zwycięstwo Juve nie wchodzi w gre. Trzeba jednak uwazać na każde spotkanie. Już nie raz w tym sezonie widzieliśmy, jak Juve męczy sie z zespołami z dolnej strefy i wywozi albo bardzo wymęczone zwycięstwo, albo remis. Dlatego nie będe typowac wyniku, zagrajmy poprostu tak, żeby wygrać. Napewno jesteśmy zespołem duzo lepszym, więc udowodnijmy to na boisku.
na zawsze wierni turyńskiej drużynie
- jeżak
- Juventino
Mecz z Bologną będzie trudny, tu niczego nowego nie odkryłem
. Ciekawe jaki skład zdecyduje się wystawić Capello. Teraz już zagra Appiah zapewne. Przyda się każdy, kto umocni naszą pomoc i defensywę. Podobało mi się to, że w meczu w Rzymie, pomimo kłopotów ze skłądem, Juventus zaciekle atakował. Końcówka pokazała, że potrafią, więc teraz też powinni dać sobie radę.
Sprawa wygląda tak, że teraz swoje 5 minut ma Zalayeta. Ma przed sobą dwa mecze, w których musi dać z siebie wszystko. Oby dał sobie radę. Nie wiem co się dzieje z Del Piero i czy zagra. Nie wiem też jak w roli napastnika sprawdziłby się Kapo, bo Olivera wypadł przeciętnie. Jeśli graliby jednym napsatnikiem, to Capello musiałby stworzyć w miarę ofensywną pomoc. Może na środek przesunięty byłby Nedved, a lewe skrzydło zajął Olivera albo Kapo. Zobaczymy...
Ufff emocje coraz większe
Oczywiście przed meczem jesteśmy całym sercem z Fabio C. (jednym i drugim
)

Sprawa wygląda tak, że teraz swoje 5 minut ma Zalayeta. Ma przed sobą dwa mecze, w których musi dać z siebie wszystko. Oby dał sobie radę. Nie wiem co się dzieje z Del Piero i czy zagra. Nie wiem też jak w roli napastnika sprawdziłby się Kapo, bo Olivera wypadł przeciętnie. Jeśli graliby jednym napsatnikiem, to Capello musiałby stworzyć w miarę ofensywną pomoc. Może na środek przesunięty byłby Nedved, a lewe skrzydło zajął Olivera albo Kapo. Zobaczymy...
Ufff emocje coraz większe

Oczywiście przed meczem jesteśmy całym sercem z Fabio C. (jednym i drugim

Ostatnio zmieniony 01 maja 2005, 10:00 przez jeżak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mati mistrz
- Juventino
Na jakim kanale będzie transmitowany mecz JUVE- BOLOGNA?? Jak coś wiecie na temat to napiszcie. z Góry DZIĘKS..YO!! 

- [Nevermind]
- Juventino
Pilkarze Bologny(na czerwono wyrozniajacy sie pilkarze Bologny):
Bramkarze:
Fabrizio FERRON
Gianluca PAGLIUCA
Andrea PANSERA
Obroncy:
Ciro CAPUANO
Daniele DAINO
Alessandro GAMBERINI
Texeira de Souza JUAREZ
Nicola LEGROTTAGLIE
Valentin Vasile NASTASE
Fabio PETRUZZI
Andrea SUSSI
Stefano TORRISI
Pomocnicy:
Christian AMOROSO
Jonatan BINOTTO
Leonardo COLUCCI
Federico GIUNTI
Massimo LOVISO
Mourad MEGHNI
Carlo NERVO
Theodoros ZAGORAKIS
Napastnicy:
Claudio BELLUCCI
Giacomo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
Luigi Andrea DELLA ROCCA
Marco FERRANTE
Tomas LOCATELLI
Igli TARE
Meghni (21 letni Francuz) bardzo dobrze prezentuje sie w tym sezonie, i znajac zycie, rozegra mecz zycia z Juve.
Najwiecej goli ( 8 ) dla Bologny strzelił Bellucci.
Moim zdaniem Juventus pokona Bologne, wynik pewnie nie bedzie wysoki(wiadomo, zabujczego ataku, to my teraz nie mamy
).
Bologna w meczu z Fiorentina (zresmisowala bezbramkowo-przypomina redakcja
) zagrała w ustawieniu 1-4-4-1-1.
Bramkarze:
Fabrizio FERRON
Gianluca PAGLIUCA
Andrea PANSERA
Obroncy:
Ciro CAPUANO
Daniele DAINO
Alessandro GAMBERINI
Texeira de Souza JUAREZ
Nicola LEGROTTAGLIE

Valentin Vasile NASTASE
Fabio PETRUZZI
Andrea SUSSI
Stefano TORRISI
Pomocnicy:
Christian AMOROSO
Jonatan BINOTTO
Leonardo COLUCCI
Federico GIUNTI
Massimo LOVISO
Mourad MEGHNI
Carlo NERVO
Theodoros ZAGORAKIS
Napastnicy:
Claudio BELLUCCI
Giacomo <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
Luigi Andrea DELLA ROCCA
Marco FERRANTE
Tomas LOCATELLI
Igli TARE
Meghni (21 letni Francuz) bardzo dobrze prezentuje sie w tym sezonie, i znajac zycie, rozegra mecz zycia z Juve.
Najwiecej goli ( 8 ) dla Bologny strzelił Bellucci.
Moim zdaniem Juventus pokona Bologne, wynik pewnie nie bedzie wysoki(wiadomo, zabujczego ataku, to my teraz nie mamy

Bologna w meczu z Fiorentina (zresmisowala bezbramkowo-przypomina redakcja

- aleksander1986
- Juventino
Jest to bardzo ważny mecz.Zresztą jak wszystkie do końca sezonu.Musimy ograć Bolognę zwłaszcza że gramy u siebie.Bologna walczy o swoje i my walczymy o swoje.Zwłaszcza że Milan pokonał Fiorentinę.Liczę chociaż na skromne 1:0.A to czy wywalczymy mistrzostwo bedzie zalezec od meczu w Mediolanie 8 maja.
...Taka miłość jest jedna...Juve
- Villya
- Juventino
Nie wymyślę nic nowego jak tylko to, że musimy wygrać. A to proste nie będzie
Bo na pięć kolejek przed końcem rozgrywek wszyscy się nagle budzą i zaczynają walczyć o swoje. Ważne jest żebyśmy wygrali, i nasz styl gry wcale mnie nie rusza, możemy grać brzydko, mało widowiskowo ale skutecznie mamy to wygrać :!: :!: :!:. Będzie ciężko bo skład mamy okrojony...i znów pół primavery na ławce
jestem za tym aby wprowadzać młodych ale nie zmusu i to w decydującej fazie sezonu :!: :!:.Czy liczyć na Zalayete :rotfl: , który ostatnio ma przytłaczającą siłę rażenia
a może na Olivere....czarno to widzę dlatego Capello powinien wystawić Alexa i Kapoz tyłu Nedveda potem Camora, Blasiego, Tacch obrona bez zmian + Pessotto. To jest chyba optymalny skład. Nie ma co się rozpisywać , że liczę na przebłysk Pinturicchio czy Nedveda bo jest to jasne , że jeśli to oni nie pociągną meczu to nie wygramy....Jeśli wygramy to mamy szanse na Scudetto. Wierzyć trzeba do końca....bo kibicujemy Juventusowi i wiarę mamy we krwi
,że wygramy w tym sezonie 28 Sc, ale patrząc na naszą siłę rażenia i na ostatnią fomę Shevchenki...
i przypominając sobie idiotyczne zachowanie Zlatana ( Sinisa miał przy tym udział ale to nie usprawiedliwia Ibry, że zachował się jak głupek...)..i super grę naszych Urugwajczyków to bosh
...Dobra koniec paniki. Wierzę , że jutro rozpoczniemy marsz po Scudetto wygrywając z Bologną 3-1 bramki: Pavel, Alex, Kapo Forza Ragazzi

- 2MAN
- Juventino
Milan wygrał
więc Nasi więdzą że jest tylko jeden cel na dzisiaj - pewne 3 pkt. z Bologna żeby sięzrównać z Milanem ... troche mnie nie pociesza zwycięstwo Milanu - bo myślałem że przed przyszło tygodniowym mecz w Mediolanie będziemy mieli chociaż 2 pkt. przewagi nad Milanem bo i tak stawiam że tam przegramy
chyba że nasi zagrają ponad poziom swoich umiejętności ... Dzisiaj to będzie sprawidzan przed najważniejszym meczem w sezonie ... stawiam na 2-0 

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- Vincitore
- Juventino
No i po zwycięstwie Milanu nie mozemy sobie pozwolić na stratę punktów Milan pokonał Violę 1-2 chociaż po pierwszej połowie nic na to nie wskazywało zawodnikiem na którego będę bardzo liczył jest Pavel Nedved i to na nim według mnie będzie spoczywał ciężar gry powinien obudzić sie także Del Piero i wkońcu udowodnic że pod nieobecność Zlatana sam potrafi zrobić coś więcej niż wykańczać akcje kolegów
Myślę że przy niekorzystnym niedajboże wyniku Capello postawi wkońcu na Trezegueta i da mu chociaż te 20 - 30 minut pograć wkoncu za tydzień wielki mecz z Milanem bez Zlatana i to Del Piero i Trezeguet czyli nasz magiczny atak z sezonu 01-02 zdobędzie dla nas Scudetto
Wynik : 2-0 Dla Juventusu po golach Del Piero i Trezegueta
P.S: w Związku z tym że gram dzisiaj mecz ligowy i nie będę mógł obejrzeć meczu bardzo bym prosił o wysłanie mi SMSa z wynikiem nr : 504472106 esa można wysłać z tąd www.sms.how.pl byłbym wdzieczny!!
Myślę że przy niekorzystnym niedajboże wyniku Capello postawi wkońcu na Trezegueta i da mu chociaż te 20 - 30 minut pograć wkoncu za tydzień wielki mecz z Milanem bez Zlatana i to Del Piero i Trezeguet czyli nasz magiczny atak z sezonu 01-02 zdobędzie dla nas Scudetto
Wynik : 2-0 Dla Juventusu po golach Del Piero i Trezegueta
P.S: w Związku z tym że gram dzisiaj mecz ligowy i nie będę mógł obejrzeć meczu bardzo bym prosił o wysłanie mi SMSa z wynikiem nr : 504472106 esa można wysłać z tąd www.sms.how.pl byłbym wdzieczny!!
- _Jah
- Juventino
Spokojnie, Panowie
. Dyskwalifikacja Ibrahimovica sprawi, ze bedzie palal rzadza rehabilitacji w meczach konczacych aktualny sezon. Tak wiec, o jego forme nie musimy sie martwic. Problem tylko polega na tym, iz zeby Szwed mialby nam sie do czegos przydac, musimy zachowac realne szanse na Scudetto w momencie, kiedy do nas powroci. Po prostu, po meczu na San Siro, wciaz musimy byc w grze.
Do tego potrzebne jest zwyciestwo dzisiaj i conajmniej remis tam. Oczywiscie, wczoraj Milan wygral, ale po raz kolejny odbylo sie to przy duzym farcie. Zmeczenie Rossonerrich powoli daje sie we znaki, a wczoraj Viola zmusila ich do maksymalnego wysilku. Uwazam, ze majac zle wrazenia z przeszlosci, pilkarze Milanu bardzo powaznie potraktuja wyjazd do Eindhoven. W sumie przeciez, kiedy Holendrzy pierwsi trafia do siatki, mecz stanie sie niezwyklym widowiskiem. A przeciez nikt w Mediolanie nie wyobraza sobie, by ich pupile nie zagrali w Stambule. Tak wiec kolejny mecz przed nimi, i jezeli w nastepstwie wyjda na pojedynek z Nami, to sorry, ale ja im nie wroze powodzenia
. Obojetnie, czy zagramy w optymalnym, czy nieco eksperymentalnym skladzie. Trzeba dac im w kosc i basta.
Dzisiaj zaczynamy koncert. Nie inaczej.
Do tego potrzebne jest zwyciestwo dzisiaj i conajmniej remis tam. Oczywiscie, wczoraj Milan wygral, ale po raz kolejny odbylo sie to przy duzym farcie. Zmeczenie Rossonerrich powoli daje sie we znaki, a wczoraj Viola zmusila ich do maksymalnego wysilku. Uwazam, ze majac zle wrazenia z przeszlosci, pilkarze Milanu bardzo powaznie potraktuja wyjazd do Eindhoven. W sumie przeciez, kiedy Holendrzy pierwsi trafia do siatki, mecz stanie sie niezwyklym widowiskiem. A przeciez nikt w Mediolanie nie wyobraza sobie, by ich pupile nie zagrali w Stambule. Tak wiec kolejny mecz przed nimi, i jezeli w nastepstwie wyjda na pojedynek z Nami, to sorry, ale ja im nie wroze powodzenia
Dzisiaj zaczynamy koncert. Nie inaczej.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Corcky
- Juventino
Jeśli nasi pupile
zagrają na maxa i przedewszystkim z pełna koncentracja to wynik nie mozę byc inny jak zwycięstwo Juve. Gola strzelic musimy - i o to raczej byłbym spokojny, bo Nedved wraca do formy, a sporo osób juz go skresliło :? , ale najwazneijsze jest to Ze Czech znowu, mozę być tym zawodnikiem który pociągnie zespół i rpzesądzi losy spotkania. Choc wierze takze w naszych snajperów:) Oby tylko Capello wystawił Tachinardiego - on mmusi grać!
Każdy spewnosić bedie przeżywał ten mecz na swój sposób, ale pamietajmy zę remisując tracimy praktycznie szanse na tytuł. Najgorszy scenariusz jest taki, ze Juve nie potrafi zdobyc gola..a komentarze, w czasie meczu będą w tym stylu "Strzelicie coś..błagam..."
Ale mozę byc takze i ten optymistyczny scenariusz - i tego sie raczej trzymajmy- Juve rozpyka Bologne, bez problemu. A komentarze będą tego typu: "Forza JUve", 'Nasze Scudetto" "Forza Alex :lol: " ..oby!
Warto takze zauwazyć że Bolognia, obok Milanu , Sampdoiri i Juve, am najmniej straconych bramek!
Jak bedzie? Przekonamy sie juz za kilka godzin..FORZA JUVE!

Każdy spewnosić bedie przeżywał ten mecz na swój sposób, ale pamietajmy zę remisując tracimy praktycznie szanse na tytuł. Najgorszy scenariusz jest taki, ze Juve nie potrafi zdobyc gola..a komentarze, w czasie meczu będą w tym stylu "Strzelicie coś..błagam..."

Warto takze zauwazyć że Bolognia, obok Milanu , Sampdoiri i Juve, am najmniej straconych bramek!

Jak bedzie? Przekonamy sie juz za kilka godzin..FORZA JUVE!

Alessandro Del Piero ole!