Lazio 0-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 11:45

3d_man pisze:ehhh ci Juventini .... wiecznie niezadowoleni :roll:
a to Milanisci sie wysmiewaja, a to Del Piero zapomnial jak sie gra, a to brakuje zmiennikow, a to Capello gra malo efektowny futbol a niekiedy i malo efektywny :stop: ciesz sie tym co jest :wink:

hehehe zreszta, wolalabys byc w takiej sytuacji jak drugi klub ze stolicy Wloch ? :D
A Ty chcialbys byc w sytuacji gdzie wszyscy oskarzaja Twoj klub o zlodziejstwo, kupowanie sedziow i koksowanie? Watpie :P
Jak widzisz wszystko ma swoje dobre i zle strony, a kazdy dla swojego klubu chce jak najlepiej :wink:

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 11:46

3d_man pisze:czytajac Wasze komentarze staje sie optymista co do wyniku :P , a to zly znak :roll:

fakt faktem ze nie wygladacie juz tak strasznie, nie tylko dlatego ze macie braki w skladzie, ale rowniez dlatego ze od dawna nie zachwycacie forma, gra, bla bla bla (wiadomo, sami wiecie)

w kazdym badz razie zapowiada sie nudny mecz, oby wynik byl lepszy niz widowisko :wink:

Medi -> drugie miejsce nie jest takie zle, nie masz co wpadac w depresje hiehiehie Obrazek

Tylko widzisz.... Juventus przez więcej niż połowę sezonu zajmował 1 miejsce (cały czas!!!!) i teraz na koniec ma mieć drugą pozycję?????
POWTÓRKA Z ZESZŁEGO SEZONU!!!

A wracając do meczu Lazio-Juve, to martwię się o ten mecz.... nie ma co!!! z Lazio zawsze grało się nam ciężko..... nawet jak było w rezerwowym składzie... ale w dalszym ciągu wierzę że Juventus... Juventus w końcu pokaże że potrafi skończyć ten sezon na poziomie... i wygra chociaż po 1-0 ale ze wszystkimi.... i pokaże Milanowi gdzie jest jego miejsce w szeregu!!! nie wiem moze jestem marzycielem... ale obstaweiam:
Lazio-Juve 0-2
Juve-Bologna 3-1
MILAN-JUVE 0-3 !!!! nie wiem jak to się stanie, ale się stanie :D
Juve-Parma 4-1
Livorno-Juve 0-2 (Mutu!!!)
Juve-Cagliari 3-0

Nie ma miejsca w tej częsci sezonu na remisy i porazki!!! [/b]

<Juventus Semper Fidelis>
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 12:07

Ludzie, przestancie juz lamentowac, jakby bylo po wszystkim. Pilka w grze jak to kiedys ktos powiedzial. Poki nie jest przesadzone nic, zajmujemy 1 miejsce, nie znamy wynikow do konca sezonu. Przewidywania maja to do siebie ze lubia sie nie sprawdzac i mam nadzieje ze bedzie tak i tym razem. Trzeba wierzyc do konca, do samiutkiego konca rozgrywek, poki bedzie nadzieja. Milan punkty tracil glownie ze slabszymi zespolami dlatego tez wydaje mi sie ze kwestia mistrzostwa bedzie musiala rozstrzygnac sie poprzez dwumecz :P
Oczywiscie wolalbym aby Juve zdobylo Scudetto i to jak najszybciej;)
W co wierze i bede wierzyl do konca.
pozdr

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 13:05

Gamber pisze:Lazio-Juve 0-2
Juve-Bologna 3-1
MILAN-JUVE 0-3 !!!! nie wiem jak to się stanie, ale się stanie :D
Juve-Parma 4-1
Livorno-Juve 0-2 (Mutu!!!)
Juve-Cagliari 3-0
:shock: :rotfl: ale się uśmiałem.... Po pierwsze to tylko marzenia, po drugie nie jest to mozliwe by każdy mecz wygrywali w takim stosunku. Przed kazdym meczem wszyscy piszą że gładko wygramy 2-0 3-0 albo 2-1 czy coś w tym stylu. A tymaczsem rzeczywistość okazuje się inna. Juve napewno gdzieś straci punkty, piłka jest nieprzewidywalna. A i zastanów się nad tym co w Twojej wypowiedzi pogrubiłem. Wolne zarty.

Co do meczu. nie wesoło jest na naszym forum ostatnio. Juve przegrywa, straciliśmy obecnie najlepszego piłkarza w najwyższej formie który zapewniał nam bramki czyli Zlatana a do tego mamy ciężkie mecze. Jednak się nie załamuje, wierze że Juve może jeszcze wygrać Scudetto. A nuż Del Piero i Zalayeta zagrają jakiś wielki mecz. nie powinniśmy ich przekreślać i z góry skazywac na porażkę. oczywiście to mało prawdopobobne do Alex nie grał w ważnych meczach dobrze, no ale pozostała tylko nadzieja. Jedziemy do Rzymu, a każdy wyjazd do Rzymu jest trudny. Mecz z Lazio bedzie kolejnym potwornie ciężkim spotkaniem. Jesli uda nam się z tego meczu wywieść 1-0 dla nas to bede się bardzo cieszył. będzie to jednak trudne do zrealizowania. No ale powtarzam: Wiara wiara wiara i nadzieja że będzie dobrze.........

Obrazek
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 13:44

Juve napewno gdzieś straci punkty, piłka jest nieprzewidywalna.
I wlasnie dlatego to co on pisal moze sie spelnic, nikt tego nie wie, a kalkulacje w pilce prawie zawsze biora w leb.
A i zastanów się nad tym co w Twojej wypowiedzi pogrubiłem. Wolne zarty.
Ty sie zastanow dlaczego mialo by tak nie byc? A i nie odpowiedziales mi dlaczego uwazasz ze "MUTU OUT" ?
nie powinniśmy ich przekreślać i z góry skazywac na porażkę.
Dokladnie, a powiem nawet wiecej - nie mozemy. Trzeba wierzyc do konca.

Co do typow Gambera, moga one nieprawdopodobnie wygladac, ale cieszy mnei ze ktos jeszcze tu mysli optymistycznie i wierzy w Juve.
pozdr

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 14:34

Napisałem Ci dlaczego Mutu OUT w poście pierwszym. Zrobiłem EDIT żeby nie pisać nowego.

Czy wychodzę na takiego który nie wierzy?? Ja wierze przecież napisałem, że wiara wiara wiara. Tylko że nie z Mutu w składzie i nie bedzie to aż takich wyników jak napisał Gamber. Wierze że wszystko możemy wygrać no ale typy Gambera są wyolbrzymione, bo według niego Juve będzie strzelało po 2-3 bramki, a Milan przegra u siebie sromotnie. Oczywiście to moze się spełnić ale jest to trochę mało prawdopodobne przy tym jak teraz gramy.

Obrazek
Pawciosss

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 20:39

Asta#8 pisze:Andrea Masiella?? :angry: :doh: To już przesada :naughty:
A co w nim złego? Z Interem zaprezentował się przynajmniej poprawnie (w dodatku to był jego debiut, a jednak trema go nie zżarła) , nie popełniał błędów w przeciwieństwie do Birindelliego. Inna sprawa ,że w drugiej połowie rywal za dużo nie atakował, jednak nie umniejszajmy niczego temu młodemu zawodnikowi :)
Chciałbym by Capello dał w tym meczu szansę szansę Kapo, najlepiej od pierwszej minuty. Mimo iż jego forma byłaby w takim momencie wielką niewiadomą ,warto byłoby zaryzykować, ponieważ nasza pomoc i tak jest niemrawa ... Camor ostatnio nic nie gra, a przecież to on napędzał nas, był najważniejszym ofensywnym graczem środkowej linii w Juventusie. Bez jego dobrej gry nasza pomoc nie funckjonuję na tyle dobrze ,by coś zdziałać. Emerson jest bardziej defensywnym graczem, Blasi też, Nedved się wypala - pozostaje nam tylko wspomnienie o jego grze sprzed dwóch lat ...

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 20:45

3d_man pisze:ehhh ci Juventini .... wiecznie niezadowoleni :roll:
a to Milanisci sie wysmiewaja, a to Del Piero zapomnial jak sie gra, a to brakuje zmiennikow, a to Capello gra malo efektowny futbol a niekiedy i malo efektywny :stop: ciesz sie tym co jest :wink:

hehehe zreszta, wolalabys byc w takiej sytuacji jak drugi klub ze stolicy Wloch ? :D

:P :wink:
Wreszcie ktoś kto mądrze gada :bravo:

Co do meczu ta ja się cieszę że zagra Masiello, zapomnieliście jak było z De Rossim w Romie, też grał w Primaverze, a teraz jest jednym z najlepszych ich piłkarzy i nadzieją Włoskiego futbolu.
Co do meczu to nie wiem. Juve gra w kratkę raz zagra dobrze a potem beznadziejnie. Mam nadzieję na zwycięstwo, choc z Lazio zawsze było nam trudno.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 21:09

Medi pisze:Co gorsza chodza pogloski, ze Zebina nie bedzie mogl juz zagrac w tym sezonie :shock:
Ludzie :shock: Przywykłem, że jak nasi lekarze mówią, że ktoś nie zagra przez miesiąc to nie zagra przez 2 ale tak się pomylić w diagnozie :shock: Miał być gotowy za najpóźniej miesiąc. To nie może być prawdą
Medi pisze:Prawym obronca od pierwszej minuty bedzie Andrea Masiello.
To świadczy tylko o tym, że NIE MAMY ławki rezerwowych. To zbyt duże wyzwanie dla młodego gracza. Może nas zaskoczy niemniej jednak liczę na Zambrottę i nasz wspaniały środek Canna & Thuram.
Medi pisze:W ataku Alex i Zala.
Chyba nie mamy wyboru... :roll:

To będzie piekielnie ciężki pojedynek. Raz, że od zawsze z Lazio na ich stadionie gra nam się ogormnie trudno, to na dodatek te osłabienia :? Dodam, że na Olipico ostanio wygraliśmy , wiecie, że nawet sobie nie mogę przyomnieć kiedy :shock: Mamy kompleks tego stadionu i Lazio, niezależnie w jakiej jest formnie. Dobrze, że nie mają Fiore :roll:
Nie wiem czego się spodziewać po tym meczu, poprostu nie wiem. Po ostanich wydarzeniach mam tylko czarne myśli. Liczę, że moja wiara przełoży się na wynik, jaki uzyskamy na boisku.

Obrazek
ledbetter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 21:27

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Dodam, że na Olimpico ostanio wygraliśmy , wiecie, że nawet sobie nie mogę przypomnieć kiedy :shock: Mamy kompleks tego stadionu i Lazio, niezależnie w jakiej jest formnie. Dobrze, że nie mają Fiore :roll:

Może o Lazio nie chodzi, ale na Olimpico ostatni raz wygraliśmy dokładnie 05.03.2005 2-1 z ....Romą :wink:

P.S. Fajny mam avatar Dragon co nie ?
Tak! Miałem już to wcześniej napisać,Axl Rose rulezzzz 8)
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2005, 21:33 przez ledbetter, łącznie zmieniany 1 raz.

we believe.
Paweł - Płock

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 21:31

Ludzie nie wpadajcie w paranoję to tylko lazio I tak Juve wygra :-D

Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 21:59

ale się uśmiałem.... Po pierwsze to tylko marzenia, po drugie nie jest to mozliwe by każdy mecz wygrywali w takim stosunku. Przed kazdym meczem wszyscy piszą że gładko wygramy 2-0 3-0 albo 2-1 czy coś w tym stylu. A tymaczsem rzeczywistość okazuje się inna. Juve napewno gdzieś straci punkty, piłka jest nieprzewidywalna. A i zastanów się nad tym co w Twojej wypowiedzi pogrubiłem. Wolne zarty.

Analizując twoją wypowiedz dochodzę do konkluzji, iż twoje aforyzmy są mylne ze względu na niezbyt planowe selekcjonowanie Twoich pryncypiów. Przecież wyraźnie napisałem że są to tylko marzenia... to już nie mozna być marzycielem... :D Wiem jakie są realia... Juve jak narazie, nie gra widowiskowo i efektywnie(niestety)... ale moze zacznie grać od meczu z Lazio?? nigdy nic nie wiadomo. Najlepsze będzie to jak moje "marzycielskie" wyniki sie sprawdzą :D :D A co do Muto to nierozumiem dlaczego go skreślasz...

"Analizując twoją wypowiedz dochodzę do konkluzji, iż twoje aforyzmy są mylne ze względu na niezbyt planowe selekcjonowanie Twoich pryncypiów."
<=== :prochno: :bravo: :shock: :lol: :lol: :lol: widze że poziom forum wzrasta :D /Siewier

Becker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 22:16

Wazny mecz jak kazdy inny do konca sezonu wiec nie ma co ich dzielic na grupy poza meczem z Milanem, ktory jest za 6 pkt. Mysle, ze nawet bez Ibrahimovica powinnismy sobie poradzic, co prawda Lazio nie jest w najlepszej formie (a szkoda bo lubie ten klub) ale to zawsze trudny przeciwnik. Pytanie kto strzeli ? Del Piero w dobrej formie przeciw slabiakom i tragicznych meczach z lepszymi, czy moze Zalayeta, ktory nie jest zadnym wirtuozem. Ciezko bedzie - to pewne, pozostaje czekac na koncowy gwizdek niedzielnego meczu :wink:

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 22:38

Czeka nas bardzo ciężkie zadanie. Jedziemy w osłabionym składzie na Stadio Olimpico, w momencie kiedy strata punktów może oznaczać przegranie Scudetta :roll: . Jednak nie ma co się załamywać. Milan gra w LM, na pewno odpuszczą sobie jakiś mecz w Serie A, więc nawet strata punktów nie musi (ale niestety może :roll: ) oznaczać stratę Mistrzostwa. Na koniec sezonu wychodzi jaką mamy krótką ławkę. Liczę tylko na to, że zawodnicy rezerwowi będą chcieli udowodnić Capello, że niesłusznie sadza ich na ławce i zagrają świetne spotkanie. Chociaż być może potrzebny nam wstrząs, o jakim pisała wcześniej Medi :roll: :think: . Pozostaje tylko wierzyć.

:roll:
Gamber

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 kwietnia 2005, 22:48

Becker pisze:co prawda Lazio nie jest w najlepszej formie (a szkoda bo lubie ten klub) ale to zawsze trudny przeciwnik.
Wiesz, chyba jednak dobrze że LAZIO nie jest w najleprzej formie, dobrze dla Juventus który też, niestety nie jest w najlepszej formie, ale zdecydowanie lepszej od Lazio... zresztą okaże się to na boisku po 90 minutach... coś czuję że Zalayeta może ostro namieszać... :D
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2005, 22:58 przez Gamber, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany