Mercato (2012-2014)
- mixery
- Juventino
@up hehe z tym Melo poleciałeś. Poulsen im chyba wystarczy :twisted: .
Ja nie wiem co wy widzicie w Sanchezie, Jovetić to według mnie dużo lepsza opcja. A juz na pewno jeśli mówimy o większych pieniądzach. Myslę że transfer dużo pewniejszy niż Chilijczyk z którym nie można byc na 100% pewien czy wypali lub czy mu coś nie odwali. Ale to i tak czcze rozmowy nakręcane przez Włoskie gazety :lol: .
Ja nie wiem co wy widzicie w Sanchezie, Jovetić to według mnie dużo lepsza opcja. A juz na pewno jeśli mówimy o większych pieniądzach. Myslę że transfer dużo pewniejszy niż Chilijczyk z którym nie można byc na 100% pewien czy wypali lub czy mu coś nie odwali. Ale to i tak czcze rozmowy nakręcane przez Włoskie gazety :lol: .
- Dolce Vita
- Juventino
Skąd w ogóle pomysł, że Liverpool chciałby mieć u siebie Melo? Bardziej prawdopodobne jest sprowadzenie Joveticia (uważam, że przy całej nienawiści Violi do nas - jest szansa na kupienie go. Najwyżej cena będzie dla nas o 10-15mln wyższa niż dla innych). Brazylijczyk czuję, że odejdzie do jakiegoś klubu za darmo po wygaśnięciu kontraktu bo ciągle będziemy go wypożyczać jak teraz. Suarez z kolei to wydatek rzędu 40-50 mln funtów, taniej Liverpool go nie puści i tyle.

- Santos
- Juventino
Suarez to zdecydowanie wyższa półka niż Jojo czy Sanchez, ale też myślę, że jest nieosiągalny dla nas. Nawet jeśli zdecyduje się odejść z LFC to na pewno będzie miał lepsze (finansowo) oferty z innych klubów.
Co do Jovetic czy Sanchez to do taktyki Conte, moim zdaniem, lepiej pasowałby Czarnogórzec. W ogóle wydeje mi się, że to najlepszy piłkarz jaki może do nas trafić spośrod realnie dostępnych na rynku.
Co do Jovetic czy Sanchez to do taktyki Conte, moim zdaniem, lepiej pasowałby Czarnogórzec. W ogóle wydeje mi się, że to najlepszy piłkarz jaki może do nas trafić spośrod realnie dostępnych na rynku.
- Pan Mietek
- Juventino
Wypali. W Serie A był nie do powstrzymania. Jeżeli Barcelona by go oddała za 15-20 mln (co jest mało prawdopodobne ale chyba są zawiedzeni Chilijczykiem) to brałbym.mixery pisze:Ja nie wiem co wy widzicie w Sanchezie, Jovetić to według mnie dużo lepsza opcja. A juz na pewno jeśli mówimy o większych pieniądzach. Myslę że transfer dużo pewniejszy niż Chilijczyk z którym nie można byc na 100% pewien czy wypali lub czy mu coś nie odwali. Ale to i tak czcze rozmowy nakręcane przez Włoskie gazety :lol: .
Suarez? Nie ma najmniejszych szans.
- Kogut W.
- Juventino
Ty byś brał, ale może Marotta jest jeszcze w traumie po Isli. Mauricio też w Serie A świetnie sobie kiedyś poczynał.Pan Mietek pisze: Wypali. W Serie A był nie do powstrzymania. Jeżeli Barcelona by go oddała za 15-20 mln (co jest mało prawdopodobne ale chyba są zawiedzeni Chilijczykiem) to brałbym.
Inna sprawa, że Isla jest po długiej kontuzji...
- baka
- Juventino
Jeśli była by o te 10-15 mln wyższa to musielibyśmy zapłacić mniej więcej tyle samo co za Suareza , a ja bardziej wolę jego niż JoJo. Chociaż był bym wniebowzięty jeśli jeden z nich znalazłby się w Juve.Dolce Vita pisze:Najwyżej cena będzie dla nas o 10-15mln wyższa niż dla innych). Brazylijczyk czuję, że odejdzie do jakiegoś klubu za darmo po wygaśnięciu kontraktu bo ciągle będziemy go wypożyczać jak teraz. Suarez z kolei to wydatek rzędu 40-50 mln funtów, taniej Liverpool go nie puści i tyle.
- KondzioJuveFans
- Juventino
Vidal napisał na facebooku: ''Io da qui non mi muovo, le voci sul mio futuro con un'altra maglia sono infondate. Mi piacerebbe rimanere a vita con questa maglia''
Czyli, że chce zostać w Juventusie do końca kariery i newsy na temat jego odejścia są bzdurą.
Czyli, że chce zostać w Juventusie do końca kariery i newsy na temat jego odejścia są bzdurą.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- filippo
- Juventino
Nie znam włoskiego języka, ale w tym zdaniu nie ma słowa JuventusKondzioJuveFans pisze:Vidal napisał na facebooku: ''Io da qui non mi muovo, le voci sul mio futuro con un'altra maglia sono infondate. Mi piacerebbe rimanere a vita con questa maglia''

Tylko krowa zdania nie zmienia. Dobrze jak jest dobrze, Vidal czuje się świetnie, Juventus jest w 1/4 LM jest na najlepszej drodze po 2. z rzędu scudetto. Morale ma na bardzo wysokim poziomie. Tak to widzę

- Tacchinardi.
- Juventino
Vidal nie ma oficjalnego facebooka. Zawsze sprawdzajcie czy na oficjalnej stronie facebookowej Juventusu (tą akurat łatwo znaleźć) w ulubionych jest dany zawodnik. Oznacza to ,że zawodnik ma publicznego facebooka (zawsze mogą prowadzić po kryjomu).

- KondzioJuveFans
- Juventino
- Vimes
- Juventino
Jovetić: "Kocham to miasto i ten klub i dlatego nie mógłbym nigdy ich zdradzić idąc do Juventusu". Wiem, że w dzisiejszym świecie piłkarze często zmieniają zdanie, ale mimo wszystko, Czarnogórzec zrobiłby z gęby cholewę przychodząc do Juve. Lepiej niech zostanie w Fiorentinie.
- Tacchinardi.
- Juventino
Ten cytat jest z września i dotyczy ostatniego okienka. Do następnego wiele się wydarzy, a takich wypowiedzi jest okropnie dużo (z ust mniej lub bardziej lojalnych zawodników). W lato na pewno będziemy celować w SSa, a to przez przejście Llorente. Jovetic jest jednym z największych kandydatów, a Fiorenitna wg. ostatnich raportów jest skłonna go sprzedać.Vimes pisze:Jovetić: "Kocham to miasto i ten klub i dlatego nie mógłbym nigdy ich zdradzić idąc do Juventusu". Wiem, że w dzisiejszym świecie piłkarze często zmieniają zdanie, ale mimo wszystko, Czarnogórzec zrobiłby z gęby cholewę przychodząc do Juve. Lepiej niech zostanie w Fiorentinie.

- @D@$
- Juventino
No i tak to w skrócie będzie. Jak odejdzie to 1 napastnik i to tylko wtedy gdy przyjdzie ktoś lepszy. Na Boakye, Immobile, Gabbiadiniego to chyba jeszcze nie czas.francois pisze:Jest Vucinić, będzie Llorente. To dwóch. Conte chce mieć pięciu. Na pewno zostanie Gio. I powinien zostać co najmniej jeden napastnik z dwójki Matri/Fabio. A jeśli nie kupimy jeszcze jednego napastnika to faktycznie lepiej żeby zostali obydwaj
Dokonania mają jednak zgoła inneDolce Vita pisze:Ronaldo też nawala w najważniejszych meczach. Znaczy się, że jest cieniutki?BlueCrystal_meth pisze:JoJo ostatnio pokazał, że na klasowych obrońców jest cieniuuutki

3 lata temu to Diego uchodził za gwiazdę/topa, Barzagli był średniakiem a Iaquinta...grał.pumex pisze:Niekoniecznie musi pamiętać, jak 3 lata temu Jovetic w pojedynkę robił co chciał z Demichelisem, van Buytenem, Lahmem, van Bommelem i Schweinsteigerem
E tam, relacje zawsze były z nimi ciężkie. A jak byli gotowi nam kogoś sprzedać to o 10 mln za drogo.Basiek pisze:Trochę skomplikowaliśmy sobie sytuację przez tę sprawę z Berbatovem.
Swoją drogą, powinni być wdzięczni. Zamiast Berbatowa wrócił Toni, który o dziwo jeszcze w formie, a Bułgar jest troszkę chciwy na kaskę.
Zakładając, że Barca nie ma już Sancheza w planach. Inaczej za cholerę go nie puszczą.Myzarel pisze:Sanchez za 25 milionów to dużo lepsza inwestycja niż Jojo za podobną kwotę, tym bardziej że on sam z chęcią by do nas przyszedł, a i farsa by nie robiła takich problemów jak Viola.
Sory za głupie pytanie, ale czym się różni bok w 3-osobowej formacji od gry na skrzydle (bo zakładam, ze nie chodziło o 3-5-2 lub 4-4-2)?pumex pisze:Ponadto grając w ataku prawie zawsze występował na boku w 3-osobowej formacji, ewentualnie sporadycznie na skrzydle.
To aż się boje pomyśleć, ile miałoby to być :doh:Dolce Vita pisze:przy całej nienawiści Violi do nas - jest szansa na kupienie go. Najwyżej cena będzie dla nas o 10-15mln wyższa niż dla innych
Tak sobie myślę, że jesli każdy z naszej czwórki orłów z przodu przekroczy magiczną barierę 10 goli w sezonie, to w sumie wyjdzie na to, że nie jest tak tragicznie z naszym atakiem.

- Castiel
- Juventino
Mam takie głupie przeczucie, że Sanchez w Juve by się odrodził. Serie A to jego liga. Znów grałby z Islą, a teraz jeszcze z Vidalem. Grając w Udinese był niesamowity. To na pewno lepsza opcją niż Giovinco. Z Joveticem jest ten problem, że on chyba sam nie jest pewny co do nas, a Viola nas nie znosi i jeśli już to sprzeda go taniej gdziekolwiek niż za klauzule do nas.
O Suarezie to nawet nie ma co wspominać. To dużo wyższa półka i 40 mln to cena na początek.
Jakby dobrze zakręcić się koło Alexisa to za te 20 mln może udałoby się go wyciągnąć.
O Suarezie to nawet nie ma co wspominać. To dużo wyższa półka i 40 mln to cena na początek.
Jakby dobrze zakręcić się koło Alexisa to za te 20 mln może udałoby się go wyciągnąć.