Mercato (Lato 2016)
- cinek_uk
- Juventino

To wszystko sie kupy nie trzyma. Czytam teraz ze Pogba podpisał koszulkę United, ze swoim nazwiskiem i 6 na plecach jakiemuś kibicowi. O co tu chodzi?! :doh:
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2016, 12:55 przez cinek_uk, łącznie zmieniany 1 raz.
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino

Okey, deal done, zakład przyjętyMehehehe pisze:Cały fame związany z pozostaniem Pogby w Juve spłynął na Cabriniego :roll:Bartek(Juventino) pisze:Mogę założyć się o whisky, że Pogba odejdzie w tym okienku. Jeśli przegram to wyślę na podany adres. Mam nadzieję, że przegram zakład.
Wchodzę.
- wasky77
- Juventino

No na dzień dzisiejszy FFP blokuje kluby bo muszą z góry na 3 lata mieć zaplanowane co i jak.
No tego nie wiemy co zarząd dostaje za oferty ale wiadomo teraz chcemy za każdego wycisnąć max ale musimy pamiętać żeby też jednak ta ławka jakaś konkretna była bo są kartki kontuzje itd.
Nie no Igła się spłaci na pewno i jeszcze błyśnie!
P.S Żeby Napoli hat-trika wrzucił
No tego nie wiemy co zarząd dostaje za oferty ale wiadomo teraz chcemy za każdego wycisnąć max ale musimy pamiętać żeby też jednak ta ławka jakaś konkretna była bo są kartki kontuzje itd.
Nie no Igła się spłaci na pewno i jeszcze błyśnie!
P.S Żeby Napoli hat-trika wrzucił
"Wąski czy ci się sufit na łeb nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>?"
- Kuben
- Juventino

Ale, że co? Nie może dać kibicowi autografu, tylko dlatego, że to koszulka ManU z jego nazwiskiem? Gdyby to była koszulka Iskry Stolec też wywołałoby to poruszenie?marcusftb pisze:To wszystko sie kupy nie trzyma. Czytam teraz ze Pogba podpisał koszulkę United, ze swoim nazwiskiem i 6 na plecach jakiemuś kibicowi. O co tu chodzi?! :doh:
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Olek1987
- Juventino

Mocne.marcusftb pisze:To wszystko sie kupy nie trzyma. Czytam teraz ze Pogba podpisał koszulkę United, ze swoim nazwiskiem i 6 na plecach jakiemuś kibicowi. O co tu chodzi?! :doh:
Jak Pogba grał w ManU to był AON i numer 42, wiec gość musiał sobie zamówićtaką koszulkę i wpisać "POGBA"
Jak Pogba nie dołączy do ManU to będzie miał czym podłogi ścierać
Zero szacunku dla Pogby
- wasky77
- Juventino

kibicowi barcy chyba też podpisał jak byli na gali złotej piłki i wszyscy gadali że już w barcy:D tak samo jak padło że kupił jakiś domek w katalonii to już pisali że się urządza pod barce:)marcusftb pisze:To wszystko sie kupy nie trzyma. Czytam teraz ze Pogba podpisał koszulkę United, ze swoim nazwiskiem i 6 na plecach jakiemuś kibicowi. O co tu chodzi?! :doh:
a jakby podpisał koszulkę legi z napisem 6 POGBA to też by coś znaczyło?:P
Z punktu sportowego argumenty są za jego zostaniem w JUVE a nie widać po nim żeby leciał na kasę bo jakby tak było już dawno by zawinął batona!
- CzeczenCZN
- Juventino

No tak oczywiście. Tyle że ja wolę 1 Pogbę w podstawie niż 3 rezerwowych... Zresztą nie ma problemu ponieważ i tak i tak jest nadmiar - jeśli nawet to zawsze jakąś zapchajdziurę się ściągnie. Na dzień dzisiejszy - wypisze najbardziej kluczowych w pomocy i ataku.wasky77 pisze:No tego nie wiemy co zarząd dostaje za oferty ale wiadomo teraz chcemy za każdego wycisnąć max ale musimy pamiętać żeby też jednak ta ławka jakaś konkretna była bo są kartki kontuzje itd.
Buffon, Neto, Audero (w)
Barzagli, Bonucci, Chiellini, Benatia, Rugani
Alves, Lichtsteiner, Sandro, Evra.
Pogba, Pjanic, Khedira, Marchisio (w)
Higuain, Dybala, Mandzukic, Pjaca,
Mamy 3 miejsca... Niezależnie od Pogby i tak polujemy na 1 do środka - więc tych miejsc zostaje 2 - myślimy o jakimś Gabigolu czy kimś kolejnym do ataku - więc mamy 1 miejsce - a kandydatów sporo - więc i tak i tak sprzedamy dużo zawodników
- cinek_uk
- Juventino

Mourinho nie podpisał koszulki Chelsea przed kilkoma dniami. Wydaje mi sie to oczywiste...wasky77 pisze:kibicowi barcy chyba też podpisał jak byli na gali złotej piłki i wszyscy gadali że już w barcy:D tak samo jak padło że kupił jakiś domek w katalonii to już pisali że się urządza pod barce:)marcusftb pisze:To wszystko sie kupy nie trzyma. Czytam teraz ze Pogba podpisał koszulkę United, ze swoim nazwiskiem i 6 na plecach jakiemuś kibicowi. O co tu chodzi?! :doh:
Z punktu sportowego argumenty są za jego zostaniem w JUVE a nie widać po nim żeby leciał na kasę bo jakby tak było już dawno by zawinął batona!
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
- rydwadydwa
- Juventino

Teoretycznie, dlaczego miałby odmówić autografu jakiemuś kibicowi? Dał do podpisania koszulkę, to niech mamarcusftb pisze:To wszystko sie kupy nie trzyma. Czytam teraz ze Pogba podpisał koszulkę United, ze swoim nazwiskiem i 6 na plecach jakiemuś kibicowi. O co tu chodzi?! :doh:
Abstrahując od tego zdarzenia, irytuje mnie zachowanie Pogby. Ja wiem, że wakacje, wypoczynek i nie ma ochoty rozmawiać o piłce, ale przynajmniej mógłby się powstrzymać od tych żarcików. Bo nieważne, czy wyląduje w United, czy w Juve - robi idiotów z fanów jednego z tych klubów; na ten moment wierzę tylko Raioli: "Nie ma porozumienia w sprawie transferu".
- wasky77
- Juventino

tak masz rację tylko tak naprawdę to kogo kupimy do środka pola tez będzie zależeć od tego jaki ruch zrobi Polpo bo kupić TOPa za grubą kasę i posadzić na ławie to nie trzyma się kupy, uważam że jak PP zostanie to kupić perspektywicznych graczy do środka pola (ale nie rzucają mi się do głowy nazwiska Riyad Mahrez? ) żeby się ogrywali a co do Gabigola to niby chce do barcy nie wiem co myśleć o tym..
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie slyszalem o przypadku, w ktorym ktorys z zawodnikow odmowilby podpisu na trykocie, chyba ze mowimy o jakims rywalu. Do dzis pamietam podpis Vidala na koszulce United. Zreszta Pogba gral juz w tym klubie, wiec jaki problem.marcusftb pisze:To wszystko sie kupy nie trzyma. Czytam teraz ze Pogba podpisał koszulkę United, ze swoim nazwiskiem i 6 na plecach jakiemuś kibicowi. O co tu chodzi?! :doh:
Zycze Cabriniemu, by do jego barku splynely wszystkie te trunki, ktore mu tu obiecujecie. Niech siedzi na forum i pisze, byle Pogba zostal u nas.
- wasky77
- Juventino

Zacznijmy od tego że MOU ma swoje fochy i robi co chce nie patrząc na nic, to porównanie to tak jakbyś chciał żeby jakiś piłkarz JUVE podpisał komuś koszulkę nie wiem z romy czy lazio to pewnie też by odmówił..marcusftb pisze:Mourinho nie podpisał koszulki Chelsea przed kilkoma dniami. Wydaje mi sie to oczywiste...wasky77 pisze:kibicowi barcy chyba też podpisał jak byli na gali złotej piłki i wszyscy gadali że już w barcy:D tak samo jak padło że kupił jakiś domek w katalonii to już pisali że się urządza pod barce:)marcusftb pisze:To wszystko sie kupy nie trzyma. Czytam teraz ze Pogba podpisał koszulkę United, ze swoim nazwiskiem i 6 na plecach jakiemuś kibicowi. O co tu chodzi?! :doh:
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 51 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Kiedy Pogba ma wrocic z urlopu ? Mysle ze wtedy okaze sie czy zostaje.
- Kucharius1
- Juventino

Brejking nius !
Zamiast Polpo, Vidal trafi do Diabłów!

Zamiast Polpo, Vidal trafi do Diabłów!