Mercato (LATO 2019) DYSKUSJA
- unbelievable87
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Uważam podobnie, a jeśli mamy już trenera klepnietego to czas działa na naszą korzyść.mrozzi pisze:A ja myślę, że trener już sobie spokojnie czeka i analogicznie prace nad transferami są już prowadzone.
Chciałem Guardiole, pewnie jak spora część kibiców, ale chyba skończy się na Sarrim...
- PlanetJuve
- Juventino
Jak przyjdzie Pep to za rok darmowy Gundogan :-)
Ilość darmowych zawodników z PL musi się zgadzać.
Ilość darmowych zawodników z PL musi się zgadzać.
- San Holo
- Madridista
Tuttosport pisze o dużym zainteresowaniu Juve Marcelo. Podobno do transferu Brazylijczyka przekonywał go sam Cristiano.
Jak dla mnie taki transfer byłby całkiem ok, dobra cena (40-50 mln) i deal done. W Madrycie za chwile wyląduje Mendy, a sprzedaż Marcelo oznaczałaby przede wszystkim danie szansy Reguillonowi, który jest jednym z najbardziej utalentowanych wychowanków i jako jeden z niewielu zawodników z pola nie zawiódł w poprzednim sezonie, wybijając się m.in na absolutnie fatalnej postawie Marcelo.
Jak dla mnie taki transfer byłby całkiem ok, dobra cena (40-50 mln) i deal done. W Madrycie za chwile wyląduje Mendy, a sprzedaż Marcelo oznaczałaby przede wszystkim danie szansy Reguillonowi, który jest jednym z najbardziej utalentowanych wychowanków i jako jeden z niewielu zawodników z pola nie zawiódł w poprzednim sezonie, wybijając się m.in na absolutnie fatalnej postawie Marcelo.
1902 Para Siempre

- wagner
- Juventino
Trochę pobożne życzenie z Twojej strony. Zidane nie jest przekonany do Reguillona i to w jego miejsce przychodzi Mendy. Plotki o Marcelo ze strony Juve można włożyć na półce z bajkami.San Holo pisze:Tuttosport pisze o dużym zainteresowaniu Juve Marcelo. Podobno do transferu Brazylijczyka przekonywał go sam Cristiano.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- San Holo
- Madridista
Pewnie i tak Marcelo zostanie (i dlatego wylatuje Reguillon, mam nadzieję, że tylko na roczne wypożyczenie), ale przypominam, że już sezon temu mówiło się o zainteresowaniu ze strony Juve, miał podobno zostać wytransferowany niedługo po Ronaldo. Teraz sprawa odżyła, i choć moim życzeniem rzeczywiście byłby transfer, to szanse są - na razie - obiektywnie niewielkie.
1902 Para Siempre

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Na szczęście o Marcelo w Juve nikt poważny nie pisze. Tuż po transferze Crisa plotka miała podatny grunt, ale zdaje się umarła śmiercią naturalną. Za stary, za drogi w utrzymaniu, forma już nie ta. Niech sobie wybierze emeryturę w jednym z bananowych klubów albo jakimś PSG. Z ekonomicznego punktu widzenia pieniądze wrzucone bez możliwości późniejszej amortyzacji. A sportowo nie jest to zabawa warta grzechu. Już nie. Parę lat temu owszem, ale wówczas byłby nie do wyciągnięcia.
- Robaku
- Juventino
Agresti napisał, że mocno zabiegamy o Icara. Inter chce wymianki za Dybale
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- Osgiliath
- Juventino
Yesu, brać. W odrodzenie Dybali nie wierzę ani pod Sarrim, ani pod Pepem, a Icardi pod względem sportowym to top jeśli chodzi o 9tkę. Daliśmy radę ucywilizować Teveza, to tym bardziej poradzimy sobie z Mauro i Wandą.Robaku pisze:Agresti napisał, że mocno zabiegamy o Icara. Inter chce wymianki za Dybale
- unbelievable87
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Oby nie doszło do tego, że skończymy z Marcelo... niech sobie siedzi w Madrycie i ciągnie swoją tuszą i formą ten okręt w dół jak najdłużej.San Holo pisze:Pewnie i tak Marcelo zostanie (i dlatego wylatuje Reguillon, mam nadzieję, że tylko na roczne wypożyczenie), ale przypominam, że już sezon temu mówiło się o zainteresowaniu ze strony Juve, miał podobno zostać wytransferowany niedługo po Ronaldo. Teraz sprawa odżyła, i choć moim życzeniem rzeczywiście byłby transfer, to szanse są - na razie - obiektywnie niewielkie.
- Nicram_93
- Juventino
- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Absolutnie nieRobaku pisze:Agresti napisał, że mocno zabiegamy o Icara. Inter chce wymianki za Dybale

"Prawdziwy dżentelmen nigdy nie opuszcza swojej damy."
Alessandro Del Piero, czerwiec 2006r.
- wojczech7
- Juventino
Jestem za tym, żeby wyciągnąć Icardiego, ale ni chuchu w formie wymiany za Dybale. Inter próbuje ratować beznadziejną sytuację, w jakiej się znaleźli. Niech się gimnastykują.Osgiliath pisze:Yesu, brać. W odrodzenie Dybali nie wierzę ani pod Sarrim, ani pod Pepem, a Icardi pod względem sportowym to top jeśli chodzi o 9tkę. Daliśmy radę ucywilizować Teveza, to tym bardziej poradzimy sobie z Mauro i Wandą.Robaku pisze:Agresti napisał, że mocno zabiegamy o Icara. Inter chce wymianki za Dybale
Poza tym są pod ścianą, muszą kogoś sprzedać do końca czerwca. Wyczekać i wyciągnąć Mauro w przecenie.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Osgiliath
- Juventino
Bo FFP? Myślałem, że oni już to ogarnęli, tym bardziej obecnie będąc w LM. Cóż, od nich to albo Icar, albo Perisic. Ninję chyba odpalą dla zdrowotności szatni.wojczech7 pisze:Poza tym są pod ścianą, muszą kogoś sprzedać do końca czerwca. Wyczekać i wyciągnąć Mauro w przecenie.