Mercato (LATO 2017)
- annihilator1988
- Juventino

Ja czytałem o 25 mln funtów czyli na oko około 30 mln euro. Marchisio, mimo straconego sezonu, jest ważnym elementem drużyny, która gra na trzech frontach. Kuriozalną sytuacją byłoby oddanie wychowanka, by próbować wyrwać romie De Rossiego. Plotki mówią, że Max przedłuży kontrakt do 2020kubraczek pisze:Z kolei The Sun twierdzi, że Chelsea złożyła ofertę za Marchisio - 20 mln euro, która została odrzucona.
A tu mówią z kolei o przedłużeniu kontraktuPoulinho pisze: 20 mln za Marchisio (lub nawet 30) :rotfl: może dziennikarze się pomylili i chodziło o Asamoah
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2017, 15:52 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Poulinho
- Juventino

Niezły zarobek na tych zawodnikach 
Coman - 28 mln
Zaza - 23 mln
Hernanes - 8 mln
Jeśli dojdzie do tego ok 20 mln za Lemine to część mercato zostanie sfinansowana
20 mln za Marchisio (lub nawet 30) :rotfl: może dziennikarze się pomylili i chodziło o Asamoah
Coman - 28 mln
Zaza - 23 mln
Hernanes - 8 mln
Jeśli dojdzie do tego ok 20 mln za Lemine to część mercato zostanie sfinansowana
20 mln za Marchisio (lub nawet 30) :rotfl: może dziennikarze się pomylili i chodziło o Asamoah
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2017, 15:43 przez Poulinho, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Z opcją przedłużenia o kolejne 12 miesięcy.annihilator1988 pisze:Plotki mówią, że Max przedłuży kontrakt do 2020
Conte chciałby Claudio u siebie, zrozumiałe, ale to tylko marnowanie czasu, bo za nic w świecie nie oddalibyśmy swojego wychowanka (zwłaszcza, że ich w pierwszej kadrze po prostu brakuje). Sam Marchisio też pewnie pokazałby tej ofercie środkowy palec.
Ty Rinconowi daj spokój, bo póki co gra solidnie. W to miejsce wstawiłbym Sturaro. Ten to biega bez sensu, nawet celnie podać nie potrafi. A Rincon, jak słusznie zauważyłeś, to taki Padoin - zapchajdziura, która godzi się na rolę ostatniego pomocnika i której nie może zabraknąć w zespole. Przede wszystkim nie przeszkadza kolegom.annihilator1988 pisze:Wykopać Lemine z Turynu i ilość nikłej jakości piłkarzy ograniczy się do ... Rincona?
- mrozzi
- Juventino

Ta, zadania Maxa... Jeśli zadaniem powierzonym mu przez Maxa jest kopanie się po czole, to radzi sobie z tym na 5.ozob pisze:Ojojoj. Chlopak to typowy zadaniowiec, ktory z pieczolowitosccia wypelnia polecenia Maxa.Ten to biega bez sensu
- ozob
- Juventino

No, Rincon dal super zmiane w domowym meczu z Barca gdzie nogi mial jak z waty.
Sturaro jest jaki jest. Ma oczywiste ograniczenia, ale to czego nie mozna mu odmowic to to, ze w meczach wagi ciezkiej gra bez strachu, jest zawsze zaangazowany, zostawia kupe zdrowia na boisku, nigdy sie nie poddaje, wypelnia taktyczne zalozenia Maxa w 100% jezeli chodzi o trzymanie pozycji, pressing, odbior czy utrudnianie zycia przeciwnikowi. Rincon i Lemina mimo, ze to lepsi technicznie lepsi pilkarze tak w w/w atrybutach ustepuja bardzo wyraznie Sturaro.
A Ty dalej praw te swojej madrosci o meczach, ktore moze i ogladasz, ale za grosz nie potrafisz z nich wyciagnac wlasciwych wnioskow lub co gorsza z premedytacja nie chcesz ich wyciagnac, bo zburzylyby one twoje tendencyjne zdanie na temat jakiegos pilkarza, w tym przypadku Sturaro. :hellyes:
Sturaro jest jaki jest. Ma oczywiste ograniczenia, ale to czego nie mozna mu odmowic to to, ze w meczach wagi ciezkiej gra bez strachu, jest zawsze zaangazowany, zostawia kupe zdrowia na boisku, nigdy sie nie poddaje, wypelnia taktyczne zalozenia Maxa w 100% jezeli chodzi o trzymanie pozycji, pressing, odbior czy utrudnianie zycia przeciwnikowi. Rincon i Lemina mimo, ze to lepsi technicznie lepsi pilkarze tak w w/w atrybutach ustepuja bardzo wyraznie Sturaro.
A Ty dalej praw te swojej madrosci o meczach, ktore moze i ogladasz, ale za grosz nie potrafisz z nich wyciagnac wlasciwych wnioskow lub co gorsza z premedytacja nie chcesz ich wyciagnac, bo zburzylyby one twoje tendencyjne zdanie na temat jakiegos pilkarza, w tym przypadku Sturaro. :hellyes:
La fidanzata d'Italia
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
nie zgodze się Mrozzi.
w meczu przeciwko Romie w grudniu tak siadł na Radji, ze Belg za wiele nie mial do powiedzenia.
Ja osobiscie szybciej bym wyrzucil Rincona niż Sturaro. Wenezuelczyk i tdroższy i starszy.
Chłopcy z JMercato podali, że Juventus zapytał Bayern o dostepnośc Costy przy okazji zakończenia sprawy Comana. Dalej piszą, że Marotta jest gotowy dać 40 baniek za Coste.
Kolonia brazylijska - nie jestem przekonany do tego pomysłu.
w meczu przeciwko Romie w grudniu tak siadł na Radji, ze Belg za wiele nie mial do powiedzenia.
Ja osobiscie szybciej bym wyrzucil Rincona niż Sturaro. Wenezuelczyk i tdroższy i starszy.
Chłopcy z JMercato podali, że Juventus zapytał Bayern o dostepnośc Costy przy okazji zakończenia sprawy Comana. Dalej piszą, że Marotta jest gotowy dać 40 baniek za Coste.
Kolonia brazylijska - nie jestem przekonany do tego pomysłu.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- mrozzi
- Juventino

Ja wyrzuciłbym obu i ściągął z powrotem Pado.Robaku pisze:nie zgodze się Mrozzi.
ozob
Trudno by gość, który dopiero co przybył do klubu, był pewny siebie w każdym meczu. Zwłaszcza, że gra bardzo rzadko. Co do interpretacji gry Sturaro nie jestem na tym forum odosobniony w mojej opinii, wystarczy poczytać wcześniejsze wpisy czy to w temacie mercato, czy też tematach meczowych.
Problem polega na tym, że i tak skala porównawcza jest mocno ograniczona, bo ci gracze rzadko dostają swoje szanse. Gdyby wychodzili w podstawie regularnie, być może nie byłoby w ogóle tej dyskusji.
- ozob
- Juventino

Prosze Cie. Pisales nie raz nie dwa, ba, apelowales o sprawadzanie pilkarzy godnych gry w Juventusie, a teraz walisz taki tekst w odniesieniu do doswiadoczonego gracza, ktory mimo bycia rezerwowym nogi powinien miec pewne. Rincon to nie jest gracz na taki klub i nigdy nim nie bedzie, bo ma braki mentalne. Te z kolei udalo sie Sturaro zniwelowac do minimum, bo jak trzeba wyjsc i zap..... to on idzie i to robi. Bez kompleksow, bez strachu, bez nog z waty.Trudno by gość, który dopiero co przybył do klubu, był pewny siebie w każdym meczu
Powylywanie sie na innych uzytkownikow przemilcze, bo jest tu raptem kilka osob, ktore sa w pleni obiektywne w swych ocenach dotyczacych pikarzy oraz klubu, a swoje animozje odrzucaja na bok. Ty to osoba nie jestes.
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2017, 17:04 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
La fidanzata d'Italia
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Rincona to muszą wykupić? Zupełnie mnie nie przekonał taki drugi Hernanes z tym,ze nie popełnia błędów i nie potrafi zagrać nic do przodu co Brazolowi się czasem zdarzało. On jest bardziej nijaki od Padoina.
Bo jak dalej ma być głównie gra 2 w środku pola to będzie zupełnie zbędny gracz no chyba,że nikt inny do środka nie przyjdzie to jeszcze jakoś ujdzie.
Bo jak dalej ma być głównie gra 2 w środku pola to będzie zupełnie zbędny gracz no chyba,że nikt inny do środka nie przyjdzie to jeszcze jakoś ujdzie.
- sebatiaen
- Juventino

Wsumie kasa jest z Zazy i Comana.
Nasi przyzwyczaili nas do akcji sprzedaż i kupno lada moment.
Ciekaw jestem kto do nas teraz przyjdzie, myślę że lada moment ogłosimy nieoficjalnie nowego grajka.
Schick?
Nasi przyzwyczaili nas do akcji sprzedaż i kupno lada moment.
Ciekaw jestem kto do nas teraz przyjdzie, myślę że lada moment ogłosimy nieoficjalnie nowego grajka.
Schick?
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
Fakt mój błąd 8+1 bonusu, jednakże jak zaznaczyłem przy 2 w środku i chęciach pozyskania klasowego zawodnika Rncon jest zbędny i szkoda trochę tej kasy wydanej.CavAllano pisze:A nie jest czasem tak, że od razu został wykupiony? Pisano coś wówczas w komunikacie o płatności ratalnej.AdiJuve pisze:Rincona to muszą wykupić?