Liga Mistrzów 2015/16
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Najgorsze jest to, że to taka bramka z tyłka jak oba przeciwko nam w końcówce. Lewandowski sobie po prostu stał, wiele robić nie musiał...
Atletico, a analizowali tam pewnie nasz dwumecz, powinni wywalać piłkę na pałę, bo to zdaje się jedyna szansa dla tego zespołu. Brakuje im dziś piłkarskich argumentów i Bayern jest dużo lepszy, ale wynik ich premiuje. Gra po ziemi im nie idzie, muszą liczyć na sporo szczęścia i błędy rywali w ofensywie.
Atletico, a analizowali tam pewnie nasz dwumecz, powinni wywalać piłkę na pałę, bo to zdaje się jedyna szansa dla tego zespołu. Brakuje im dziś piłkarskich argumentów i Bayern jest dużo lepszy, ale wynik ich premiuje. Gra po ziemi im nie idzie, muszą liczyć na sporo szczęścia i błędy rywali w ofensywie.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Jutro znowu będą piać wszędzie nad Robusiami. Robuś dał nadzieję, Robuś to i tamto...najlepiej to niech realizatorzy nie pokazują Robusia i tego Comana, który wyjątkowo mnie irytuje.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Karma to <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. :lol: 1 metr od linii pola karnego i gitara. Sędzia kibic Juve. :lol:
No to mamy końcówkę. :doh:
No to mamy końcówkę. :doh:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2016, 22:28 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- juvemaroko
- Juventino
Tez mnie wnuka bo nie gral z nami 10 % to co prezentuje w Monachiumalessandro1977 pisze:Jutro znowu będą piać wszędzie nad Robusiami. Robuś dał nadzieję, Robuś to i tamto...najlepiej to niech realizatorzy nie pokazują Robusia i tego Comana, który wyjątkowo mnie irytuje.
Tym razem Bayern tego nie odpusci pykna Cos na koniec spotkanie.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Ja to powinienem być czarnowidzem. W momencie, gdy schodził Griezmann, pomyślałem sobie o karnym dla Atletico. Później, gdy do 11-stki podchodził Torres byłem pewien, że nie trafi (choć może to dobrze, bo oliwa sprawiedliwa, a karnego nie było). Teraz czekam na bramkę Bayernu 

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
A nie po karnym dopiero ? Coś przeoczyłem ale to już nieistotne, Bayern za burtąkoki90 pisze:Bo Griezmann już zszedł z boiska

Vidal... :rotfl:
Ostatnio zmieniony 03 maja 2016, 22:42 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
O Boze jak sie ciesze, chyba znienawidzilbym futbol gdyby te parszywe bawarskie geby znowu wcisnely w koncowce.
Coman z Vidalem moga sobie wyciac ten puchar z papieru, hue hue hue.
Coman z Vidalem moga sobie wyciac ten puchar z papieru, hue hue hue.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2016, 22:43 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.