Bundesliga
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
przypomnijcie mi do kiedy Pep ma kontrakt?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Makiavel
- Juventino
Zachowanie obrońców BVB przy bramce Lewego - śmiech na sali. Dwóch obrońców i bramkarz stało i patrzyło jak im Lewy strzela.
"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- Lucas87
- Juventino
Jaja! Podchodzi 4 MŚ do karnych i nic (choć akurat Neuera można jeszcze zrozumieć). No cieszę się, że wygrała skazywana na pożarcie BvB. Oglądanie zespołu Heynckesa było przyjemnością, dużo większą niż patrzenie na wyczyny obecnego FCB.
SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Karny po ręce Schmelzera (ewidentny) i po faulu Langeraka na Lewym (moim zdaniem). Piłkarze Bayernu przed wykonywaniem karnych pożyczyli chyba buty od Chielliniego 

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- pablo1503
- Juventino
Karnych nawet nie ma co komentować.
Mnie bardziej zastanawia to, o czym myśleli w sztabie dając Robbenowi zielone światło do zagrania. Chłop dostał ewidentnie dostał kontuzji z powodu niewyleczenia kontuzji.
Barcelona po słabym początku sezonu od kilku tygodni grają naprawdę świetny futbol. Bayern jest natomiast ich przeciwieństwem.
Znając Peppa, to będzie cudował przed meczem z Katalończykami i wyjdzie mu to bokiem. Spodziewam się paradoksalnie łatwego meczu na Barcy.
Mnie bardziej zastanawia to, o czym myśleli w sztabie dając Robbenowi zielone światło do zagrania. Chłop dostał ewidentnie dostał kontuzji z powodu niewyleczenia kontuzji.

Barcelona po słabym początku sezonu od kilku tygodni grają naprawdę świetny futbol. Bayern jest natomiast ich przeciwieństwem.
Znając Peppa, to będzie cudował przed meczem z Katalończykami i wyjdzie mu to bokiem. Spodziewam się paradoksalnie łatwego meczu na Barcy.

- Zhx123
- Dortmundczyk
Chyba jakas karma istnieje, sedzia nie uznal rok temu w finale Pucharu Niemiec gola ktory wlecial do bramki, a byl to jedyny gol w regulaminowym czasie gry wtedy to niech teraz oni maja
choc patrzac na ich karne smiem sadzic ze po tej rece Schmelzera nie zrobiliby za wiele
Tak czy siak mecz dla mnie piekny, a jak bronilismy sie w 10 myslalem ze serducho mi wyskoczy.

Tak czy siak mecz dla mnie piekny, a jak bronilismy sie w 10 myslalem ze serducho mi wyskoczy.
Marco Reus: Die Borussia ist einfach mein Verein.
- juvemaroko
- Juventino

Jednak Bayern nie taki mocny jak wieksosc mysli szczegolnie z kontuzjami kilku podstawowych pilkarze.
Barcelona ms duzy szanse zeby awansowac szegolnie ze ostatnio nie wygrywa tylko dzieki blysk Messiemu.
- Dempsej
- Juventino
Mieć taką przewagę tyle okazji i i tak doprowadzić do tych karnych
Swoją drogą zmiana którą dał Kampl powinna wyjść na dobre Błaszczykowskiemu.
Bayern pokazał światu że nie jest w takiej super formie i nawet jeśli z taką łatwością przeważają można coś z nimi ugrać. Barcelona raczej problemów z zdominowaniem Bayernu mieć nie będzie a to może spowodować spore opały dla Bawarczyków.

Bayern pokazał światu że nie jest w takiej super formie i nawet jeśli z taką łatwością przeważają można coś z nimi ugrać. Barcelona raczej problemów z zdominowaniem Bayernu mieć nie będzie a to może spowodować spore opały dla Bawarczyków.
- Argonessar
- Juventino
Dawno nie widziałem drużyny która w serii karnych nie trafia ani jednego. Bayern sam sobie winien, skoro nie dał rady wykorzystać przewagi jaką miał w zasadzie cały mecz, ale taki sport- nie zawsze wygrywa ten kto ma przewagę.
Szkoda Lewandowskiego, według najnowszego komunikatu ma dwa złamania- kości górnej szczęki oraz kości nosowej. Miał również wstrząśnienie mózgu. Ciekawe czy skończy się na masce ochronnej, czy będzie musiał dłużej pauzować.
Szkoda Lewandowskiego, według najnowszego komunikatu ma dwa złamania- kości górnej szczęki oraz kości nosowej. Miał również wstrząśnienie mózgu. Ciekawe czy skończy się na masce ochronnej, czy będzie musiał dłużej pauzować.