Forumowicz od A do Z - vol.2
- karosznurek
- Juventino
Oliver fajny alfabet, bardzo przemyślany:).
- Tharp
Od konca: Tak, jestem bardzo niezadowolony, ze ty masz jakies tam swoje zdanie, jakas swoja skrzywiona hierarchie wartosci. Swoja droga, tez - ku swojemu zadowoleniu - caly czas jestes na tym samym poziomie. Na poziomie zambrocich jajeczek, przyssany. Dodam tez, ze bardzo mnie cieszy iz moje slowa ewidentnie mialy na ciebie spory wplyw, co widac po odpowiedziach. Bolesna prawda rzucona w oczy musiala miec jakis wplyw.Łukasz pisze:Chodzi tylko i wyłącznie o ciętość riposty. Wybudzony ze snu zimowego Miśq nie zszedł poniżej pewnego poziomu, na który Tharp od dawien dawna (ku swemu niezadowoleniu - bezskutecznie) próbuje wskoczyć.Ein pisze:Właśnie ja się pytam. Nagle zaczynacie gadać o lizaniu jajek. Myślałem, że coś przegapiłem.pan Zambrotta pisze:jak to o co się rozchodzi? :
Oj oj, komus puscily nerwy. Najwyrazniej jednak za forumowymi bezplciowymi odpowiedziami typu "Mialkie." kryje sie cos a laŁukasz pisze:Tharp - pozwól, że raz jeden zejdę na Twój level: Donna Mamma es c h u j o c z i t a.Tharp pisze: Rownie dobrze co Pawelek pasowalby tam Lukasz, ale no przeciez nie bedziesz swojego osobistego fanboja i (_!_)liza publicznie besztal. >:(

Oliver, alfabet niczego sobie. Pozytywne zaskoczenie.
- Łukasz
- Juventino
Szczery, prawdziwy alfabet, oliver.
@Tharp - schlebiasz sobie. Trenuj.
@Tharp - schlebiasz sobie. Trenuj.
- deszczowy
- Juventino
Ładnie jedziecie, chłopcy, ładnie. Przyznajcie się, obu wam stanął?
Oliver, masz niezły bagaż na sobie. Fajny alfabet.
Oliver, masz niezły bagaż na sobie. Fajny alfabet.
- pan Zambrotta
- Juventino
no już Panowie, skończcie.
Chciałem się z was pośmiać, a nie wam dokuczać.
A teraz 100% powagi - alfabet olivera mnie bardzo zaskoczył.
Chciałem się z was pośmiać, a nie wam dokuczać.
A teraz 100% powagi - alfabet olivera mnie bardzo zaskoczył.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Mnie rowniez mile zaskoczyl alfabet olivera. Jeden z niewielu alfabetow, ktory mi sie nie dluzyl i przeczytalem w calosci nie meczac sie przy tym. Interesujacy.
Ciekawe, ze mieszkasz na 'smierdzacym Slasku', moglbys wiec wpasc czasem na jakis mecz.
Ciekawe, ze mieszkasz na 'smierdzacym Slasku', moglbys wiec wpasc czasem na jakis mecz.
- oliver
- Juventino
Proponuje karosznurek. Koleżanko zgłoś się, a jeden głos masz na 100% :twisted:ewerthon pisze:Niech się zgłosi jakiś ochotnik do następnej ankiety, bo brakuje jednej osoby
Raczej nie, aczkolwiek przemyślę.Radek_88 pisze: Ciekawe, ze mieszkasz na 'smierdzacym Slasku', moglbys wiec wpasc czasem na jakis mecz.
Widzę, że nie którym się podobało. Dzięki wszystkim za dobre słowo na temat moich wypocin.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- mati888
- Juventino
swoją drogą, trochę dziwne, że w momencie zamknięcia ankiety miałem 6 głosów (tam był błąd w poście Radka
), a dziś mam już 8
w ostateczności mogę znów się zgłosić do odegrania roli chłopca do bicia

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Radek_88
- Qualità Juventino
Ankieta nie jest zamknieta w ten sposob, ze jest blokowana mozliwosc glosowania, tylko po prostu spisuje jej stan w momencie kiedy pisze posta o zakonczeniu ankiety. Tak wiec kolejne glosy po prostu nie sa brane pod uwage, chociaz glosowac oczywiscie mozna jak sie komus nudzimati888 pisze:swoją drogą, trochę dziwne, że w momencie zamknięcia ankiety miałem 6 głosów (tam był błąd w poście Radka), a dziś mam już 8
![]()

No i z tego co widze to stan z 7 glosami jest jak najbardziej poprawny, spisalem go w momencie zakonczenia ankiety (napisania mojego posta), zreszta ilosc glosow tez sie zgadza co do jednego.
Dopisuje Cie wiec do nastepnej ankiety skoro nie ma chetnych i jedziemy.
- deszczowy
- Juventino