WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- syczu
- Juventino
Postaram się zmienić sobie grafik w robocie i obowiązkowo stawiam się na Dworcowej i jazda na lotnisko
A do hotelu też się można wybrać, nic do stracenia nie mamy 

AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- Filippo911
- Juventino
tak jak pisałem , będę na lotnisku - dołączę pod Renomą .delakha pisze:To co... Myślę, że 17:12 z Dworcowej będzie git? Pisać info jeszcze w innym temacie, żeby więcej juventinichh się przyłączyło?
17:12 więc na lotnisku powinien być po ok pół godziny - 17:40
Ale nie wiem czy nie lepiej pojechać wcześniejszym kursem - 16:49 - na wysokości "parku przemysłowego" lubią być korki - ostatnio ze znajomym tak jechaliśmy z Renomy na lotnisko całą godzinę z czego 30 min w korku (w ostatniej chwili przeskoczył przez bramkę).
więc może lepiej mieć trochę większy zapas
- blk01
- Juventino
Autobus 406 jedzie 33 minuty z dworcowej na lotnisko, ale wiem, ze to mozoe się grubo przedłużyć
ale oni tez pewnie o 18:30 od razu nei wyjdą z lotniska. Smiechy oni o 16:30 beda wylatywac z włoch i leciec kilka tys kilometrów, a my będziemy wyjeżdżać z Wrocka o tej samej porze 10 km:P
może rzeczywiscie lepiej wyjechac 2o minut wczesniej
Thursday 10 November 2011
h. 10.30 Training (open to the press)
Press conference follows (Head coach and players)
h. 16.30 Charter flight from Pisa to Wroclaw
h. 18.30 Arrival in Wroclaw and visit to stadium
Transfer to Hotel Radisson Blu
to czwartek, nie środa !!
potem jadą na stadion

może rzeczywiscie lepiej wyjechac 2o minut wczesniej
Thursday 10 November 2011
h. 10.30 Training (open to the press)
Press conference follows (Head coach and players)
h. 16.30 Charter flight from Pisa to Wroclaw
h. 18.30 Arrival in Wroclaw and visit to stadium
Transfer to Hotel Radisson Blu
to czwartek, nie środa !!
potem jadą na stadion

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- AmericanPsycho
- Juventino
Tak zróbmy. 16:49 - autobus 406 - ul. Dworcowa (kim był ten Dworcow?! :])Filippo911 pisze: tak jak pisałem , będę na lotnisku - dołączę pod Renomą .
17:12 więc na lotnisku powinien być po ok pół godziny - 17:40
Ale nie wiem czy nie lepiej pojechać wcześniejszym kursem - 16:49 - na wysokości "parku przemysłowego" lubią być korki - ostatnio ze znajomym tak jechaliśmy z Renomy na lotnisko całą godzinę z czego 30 min w korku (w ostatniej chwili przeskoczył przez bramkę).
więc może lepiej mieć trochę większy zapas
Chłopaczki pewnie raczej słabo mówią po angielsku (jak to włosi), zatem warto mieć to na uwadze jeśli chcecie im coś przekazać.
P.S.
Wszystkiego najlepszego z okazji 100 strony naszego tematu na forum.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Greger
- Juventino
Kombinujemy z Pissem nad transparentem. Włosko-juventusowski projekt mamy JAK KTOŚ CHĘTNY DO POMOCY TO ZAPRASZAM, a jak będziemy na lotnisku drzeć ryja to nie wierze, żeby nas olali. W końcu nie wszędzie ma się tak ostre przywitanie, jakie jesteśmy w stanie zgotować. Z Dworca lepiej jechać o 16:49 i być wcześniej.

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Hmm, z Poznania chcą przyjechać do Wrocka, więc o to można się nie martwić, tylko fajnie było by się z nimi zorganizować.Greger pisze:jak będziemy na lotnisku drzeć ryja to nie wierze, żeby nas olali.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Filip
Chłopaki mam 3 miejsca w samochodzie więc mogę kogoś wziąć na lotnisko
Chyba że faktycznie bardzo chcecie wspólnie jechać autobusem wszyscy to stawię się na dworcowej również 

- AmericanPsycho
- Juventino
Dawaj z Nami! Niech widzą! :]Filip pisze:Chłopaki mam 3 miejsca w samochodzie więc mogę kogoś wziąć na lotniskoChyba że faktycznie bardzo chcecie wspólnie jechać autobusem wszyscy to stawię się na dworcowej również
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Brendol
- Juventino
delakha pisze:Dawaj z Nami! Niech widzą! :]Filip pisze:Chłopaki mam 3 miejsca w samochodzie więc mogę kogoś wziąć na lotniskoChyba że faktycznie bardzo chcecie wspólnie jechać autobusem wszyscy to stawię się na dworcowej również
Chętnie się autem zabiore

The real gentelman never leaves his Old Lady. Forza Juve!
- Filip
Nie no jak jest ogólne poruszenie autobusem to nie będę z autem wychodził przed szereg ;-) Kwestia do ustalenia jeszczeBrendol pisze:delakha pisze:Dawaj z Nami! Niech widzą! :]Filip pisze:Chłopaki mam 3 miejsca w samochodzie więc mogę kogoś wziąć na lotniskoChyba że faktycznie bardzo chcecie wspólnie jechać autobusem wszyscy to stawię się na dworcowej również
Chętnie się autem zabiore

- AmericanPsycho
- Juventino
Brendol zawsze jest odmienny w kwestiach, w których nie trzeba.
...ale Pushek to mnie zawiódł.
...ale Pushek to mnie zawiódł.
- forzajuveooo
- Juventino
Dostałem wolne w czwartek, widzimy sie na tym przystanku Renoma, tak??
PS
witamy jakos barwuaha? :C
PS
witamy jakos barwuaha? :C