Mercato (Lato 2016)
- mzm
- Dortmundczyk

W komentarzach na pytanie "kiedy będzie reklama Manchesteru" odpisali, że niedługo będzie i żeby śledzić ich stronę... więc jednak nie jest tak, jak ktoś wcześniej sugerował, że to video z Pogbą miało być tak naprawdę "promo" Manchesteru. 
- pablo1503
- Juventino

No to już wiadomo skąd Pogba i Man Utd w jednym wideo. Posklejali to tak w skróceonej wersji, żeby różne naiwniaki, w tym jamzm pisze:
Te zdjęcia z wesołego miasteczka strasznie mnie uspokoiły. Pierwszy raz od dłuższego czasu po prostu wierzę, że Francuz zostanie.
PS. Nigdy, ale to nigdy nie uwierzę mediom, dopóki nie zobaczę zdjęcia.

- Olek1987
- Juventino

To jest karuzela na maksa
Do wczoraj wierzyłem, że Pogba zostanie, wczoraj wiarę straciłem przez akcje na JuveStore
.
Teraz moje oficjalne stanowisko jest takie, że Pogba zostaje na kolejny sezon w Juve. Tyle widziałem, że już tylko zdjęcie Pogby w koszulce ManU pozwoli mi zmienić zdanie
P.S To jest akcja nakręcona na potrzeby promocji klubów, Pogby i Adidasa.
Do wczoraj wierzyłem, że Pogba zostanie, wczoraj wiarę straciłem przez akcje na JuveStore
Teraz moje oficjalne stanowisko jest takie, że Pogba zostaje na kolejny sezon w Juve. Tyle widziałem, że już tylko zdjęcie Pogby w koszulce ManU pozwoli mi zmienić zdanie
P.S To jest akcja nakręcona na potrzeby promocji klubów, Pogby i Adidasa.
Zero szacunku dla Pogby
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Trzeba podawać nr karty kredytowej na skybet?
Dzisiaj kilka stówek poleci :-)
Pogba zostaje. Cabrini ma flachę i jeden z większych fejmow ever.
Wymienić Zazę na Gabigola, sprzedać szrot i jedziemy
Dzisiaj kilka stówek poleci :-)
Pogba zostaje. Cabrini ma flachę i jeden z większych fejmow ever.
Wymienić Zazę na Gabigola, sprzedać szrot i jedziemy
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino

Moim zdaniem negocjacje trwają, a teoria o tym, że wymyślone negocjacje są elementem kampanii jest przesadzona. Moim zdaniem negocjacje są prowadzone, a Pogba występuje w bluzie, a nie w koszulce, bo po prostu nie wiadomo gdzie zagra w przyszłym sezonie. Może w Juve, może MU, może w Realu, a może jeszcze gdzieś indziej.pablo1503 pisze:No to już wiadomo skąd Pogba i Man Utd w jednym wideo. Posklejali to tak w skróceonej wersji, żeby różne naiwniaki, w tym jamzm pisze:, doszukiwali się głębszego sensu. :rotfl:
Te zdjęcia z wesołego miasteczka strasznie mnie uspokoiły. Pierwszy raz od dłuższego czasu po prostu wierzę, że Francuz zostanie.![]()
PS. Nigdy, ale to nigdy nie uwierzę mediom, dopóki nie zobaczę zdjęcia.
Opieram się na wypowiedzi BM, który jakiś czas temu stwierdził, że negocjacje zostały na razie wstrzymane. Ewentualnie rzeczywiście upadły i teraz to już kreacje medialne. Ale nie wierze w jedną ogromną akcję zorganizowaną przez Adasia, Juve i MU.
- Boogey96
- Juventino

Myślę, że to w co ubrany jest Pogba ma małe znaczenie. Paul musiał to nakręcić jeszcze przed Euro (wtedy miał taką fryzurę), a wtedy jeszcze tak naprawdę nie było tematu transferu.Moim zdaniem negocjacje są prowadzone, a Pogba występuje w bluzie, a nie w koszulce, bo po prostu nie wiadomo gdzie zagra w przyszłym sezonie.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino

No właśnie moim zdaniem bardzo możliwe, że było, bo uważam, że to właśnie Juve mogło dać znak do przygotowywania całej transakcji.Boogey96 pisze:Myślę, że to w co ubrany jest Pogba ma małe znaczenie. Paul musiał to nakręcić jeszcze przed Euro (wtedy miał taką fryzurę), a wtedy jeszcze tak naprawdę nie było tematu transferu.Moim zdaniem negocjacje są prowadzone, a Pogba występuje w bluzie, a nie w koszulce, bo po prostu nie wiadomo gdzie zagra w przyszłym sezonie.
A jeśli nawet to nie Juve dało znak, to i tak już wtedy mogło się mówić o możliwym transferze, tylko było to skrzętnie ukrywane ze względu na Euro. Tak czy inaczej, na wypadek transferu Pogba występuje w białej bluzie, a nie koszulce Juve.
Myślę, że reklama i transfer Pogby nie są jedną akcją. Tylko dwiema oddzielnymi sprawami. Negocjacje trwają a Adaś to ewentualnie wykorzystał i podczepił się, wykorzystując sytuacje, zmontował filmik z materiałów, które miał do większego filmiku.
Nie wierzę, że MU zgodziło się na to, żeby w ten sposób się promować. Po pierwsze nie muszą, po drugie - sorry, ale czym się tu promować, że od miesiąca byli blisko świetnego piłkarza, który jest trochę takim ich wyrzutem sumienia, symbolem największego błędu ostatnich lat, a okazuje się, że to był tylko trolling? To się kupy nie trzyma.
Wydaję mi się, że jeśli Pogba odejdzie to dlatego, że wyraził na to zgodę on i właśnie klub. Nie sądzę, że robił nam dzikie awantury, żeby odejść. I wszystkie hejty wokół tej sprawy to blah blah blah. Jeśli zostanie to dlatego, że ostatecznie zdecydowaliśmy się go zatrzymać i udało nam się go do tego przekonać - rozmową, podwyżką i świetnym składem. Co się wydarzy, myślę, że już na pewno dowiemy się w następnym tygodniu, bo Pogbie kończy się urlop.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2016, 11:38 przez Bartek(Juventino), łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Bartek(Juventino) pisze: Opieram się na wypowiedzi BM, który jakiś czas temu stwierdził, że negocjacje zostały na razie wstrzymane. Ewentualnie rzeczywiście upadły i teraz to już kreacje medialne. Ale nie wierze w jedną ogromną akcję zorganizowaną przez Adasia, Juve i MU.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2016, 11:38 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- aras
- Juventino

Jeśli Pogba zostanie to będzie znaczyło, że mamy super mocny skład. Ale uważam, że klasowy przecinak i napastnik (zmiennik Dybali) by się przydali. Pjaca od biedy też może w ataku grać , za Dybale, ale to jest pomocnik a nie napastnik.
Myślę, że Pjaca będzie pelnił rolę Cuadrado i będzie próbowany na obu skrzydłach w bardziej ofensywnych wariantach. W środku pomocy też może od biedy zagrać.
Dlatego taki Gabigol by się przydał. Jeśli nie odejdą jednocześnie Pereyra i Hernanes, a ktoś z nich zostanie, to przecinak będzie niepotrzebny, bo w pomocy będzie za duży tłok.
Pereyra, Hernanes, Zaza - out
Nainggolan/Matic , Alexis/Gabigol - in
Wiem za dużo bym chciał.
Myślę, że Pjaca będzie pelnił rolę Cuadrado i będzie próbowany na obu skrzydłach w bardziej ofensywnych wariantach. W środku pomocy też może od biedy zagrać.
Dlatego taki Gabigol by się przydał. Jeśli nie odejdą jednocześnie Pereyra i Hernanes, a ktoś z nich zostanie, to przecinak będzie niepotrzebny, bo w pomocy będzie za duży tłok.
Pereyra, Hernanes, Zaza - out
Nainggolan/Matic , Alexis/Gabigol - in
Wiem za dużo bym chciał.
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino

Wszystko zostało wstrzymane. Czyli co i dlaczego Twoim zdaniem?CavAllano pisze:Bartek(Juventino) pisze: Opieram się na wypowiedzi BM, który jakiś czas temu stwierdził, że negocjacje zostały na razie wstrzymane. Ewentualnie rzeczywiście upadły i teraz to już kreacje medialne. Ale nie wierze w jedną ogromną akcję zorganizowaną przez Adasia, Juve i MU.Nie wiem na jakim zrodle sie opierasz, a swego czasu dokladnie opisalem te sytuacje, bo widzialem filmik z ta rozmowa i nic takiego nie powiedzial, ze negocjacje sa prowadzone. Bledna interpretacja moze wynikac z niewlasciwego tlumaczenia na jezyk angielski. W oryginale Marotta wyraznie nabijal sie z dziennikarzy, pytany o rozmowy z United odpowiedzial zobaczymy, zobaczymy, a potem wszyskto wstrzymane. Jakbym sie mial opierac akurat na jego wypowiedzi, to nic ona nia znaczy. Wczorajsze i dziejsze doniesienia powinny Wam dac do myslenia. Mi z kolei kupy sie nie trzyma to, o czym Ty piszesz.
Proszę przekonaj mnie co ma MU z tej ew całej wspólnej akcji? To nie złośliwość, tylko serio chciałbym uwierzyć, że Pogba może zostać.
PS. Mogę się założyć o whisky, że Pogba niestety odejdzie ;/