Mercato (Lato 2016)
- lichy696
- Juventino

Marotta: - Pogba to Manchester United? We will see when everything is over. Right now everything has stopped.Cabrini_idol pisze:
Niektórzy mówią , że Pogba już od dawna jest dogadany z MU, tzn od kiedy ? Bo z tego co pamiętam zaraz przed finałem Euro nasz murzynek nagrał z wujkiem Patem klip nawiązujący do nowego sezonu, gdzie proszę o kolejny tydzień wakacji Allegriego.
.
Ty sugerujesz, że tematu nie było, bo miał zamiar zostać od razu, a Marotta potwierdza, że "everything (?) stopped" czyli, że co to "everything"?
Rok temu prosiliśmy o jeszcze jeden rok z PP. Teraz pozostały modlitwy. Odejdzie prędzej czy później. Jeśli zostanie będzie konkretna presja na wygranie LM. Ale czemu nie? Jesteśmy Juventusem
Mam jedną ************ schizofrenię...
- Cabrini_idol
- Juventino

Nie nie sugeruję, że nie było tematu, był. Ale umarł śmiercią naturalną. A niektórzy tutaj sądzą, że Pogba jest od dawna dogadany z MU co jest nieprawdą, i choćby ten filmik z Evrą to pokazuje.

- Wicior
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Pytanie odnośnie transferu Pogby:
Czy gdzieś w Turynie udało się zaobserwować kosze na śmieci al'a Higuain?
W sieci jakieś zdjęcia z jego koszulką w wc?
Stwierdzam, że nie.. co dobitnie pokazuje poziom fanów Juve i przede wszystkim troche świadczy o spokoju tifosich co do transferu.
Wydaje mi się, że nic z tego nie będzie i Polpo zostanie.
Stwierdzam, że nie.. co dobitnie pokazuje poziom fanów Juve i przede wszystkim troche świadczy o spokoju tifosich co do transferu.
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Hmmm, w Turynie kiedyś zabito piłkarza, który chciał przejść z Toro do Juve. Nie pamiętam nazwiska, ale to była jakaś wschodząca gwiazda, chyba skrzydłowy. Transfer rzekomo nie doszedł do skutki z powodu zamieszek i strajków we fabryce FIATa, a przeciwni byli kibice obu drużyn. Podobno został potrącony i to chyba przez późniejszego jednego z przywódców kibiców merdy. Może ktoś przypomni nazwiska oraz całą historię. Nie uda ci się, ale musiał byś znaleźć przejście ważnego piłkarza Juve za kasą do największego wroga.Wicior pisze:Pytanie odnośnie transferu Pogby:
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- ewerthon
- Juventino

Nie chcę bronić chyba najgorszych kibiców we Włoszech (Neapol), ale to trochę inna sytuacja. Higuain w największym blasku odszedł do najgorszego wroga. Tymczasem Pogba ma odejść do klubu, to którego z tego co wiem Juve nic nie ma, więc kibice nie mają bardzo powodu, by palić jego koszulki. Moim zdaniem, gdyby we Włoszech sytuacja byłaby odwrotna, czyli to Napoli byłoby hegemonem i sprowadzało np. Dybalę, to też byłyby incydenty z paleniem jego koszulek w okolicach Turynu.Wicior pisze:Pytanie odnośnie transferu Pogby:
- Wicior
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ciekawe podejście. Ale mimo wszytko Pogba jeśli zamieniłby Juve na Manu to tylko i wyłącznie dla pieniędzy - nie dla trofeów - i to mogłoby i jest chyba największym rozczarowaniem dla fanów Juve.ewerthon pisze: Nie chcę bronić chyba najgorszych kibiców we Włoszech (Neapol), ale to trochę inna sytuacja. Higuain w największym blasku odszedł do najgorszego wroga. Tymczasem Pogba ma odejść do klubu, to którego z tego co wiem Juve nic nie ma, więc kibice nie mają bardzo powodu, by palić jego koszulki. Moim zdaniem, gdyby we Włoszech sytuacja byłaby odwrotna, czyli to Napoli byłoby hegemonem i sprowadzało np. Dybalę, to też byłyby incydenty z paleniem jego koszulek w okolicach Turynu.
Co do odwrotnej sytuacji Dybala-> Napoli myślę, że kibice Juve nie paliliby koszulek poniewaz wiedzieliby ze pieniądze z jego transferu (np. 100 mln Euro) zostaną spożytkowane na dobre transfery. Troche inna kultura.
Podobnie jak Zidane-> Real.
Ale faktem jest ze przechodzil do Hiszpanii a tutaj mamy transfer wewnątrz Seria A. Mimo wszystko sądzę, że kultura tifosich Juve stoi na najwyższym poziomie.
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 36 razy
Cóż transfer Pogby może się zakończyć jak transfery Ronaldo,Ramosa,Sneijdera,Vidala,Gaitana,Bainesa i jeszcze kilku innych graczy,który dzieliło od United tylko wymiana dokumentów.
- Cabrini_idol
- Juventino

Dobra chłopaki , mija piątek. Pogba w Juve. Za tydzień będzie pakował się i wracał z Evrą do Turynu. Co Wy na to panikarze ? Uwierzcie mi, Pogba nie odchodzi.
Juve nie da się ogolić jeszcze w tym sezonie z całego fejmu Pogby, którym wygrywając LM albo dochodząc znowu do finału może zyskać. Na serio myślicie, że za rok za Pogbę nikt nie da 110-120 mln ? . Ten rok jest przejściowy bo ani Real ani Barca nie mają takiej forsy bez sprzedaży jednej ze swoich gwiazd. Płacą ogromne pieniądze w kontraktach itd . Nie stać ich w tym sezonie na wydanie 120mln. MU stać, ale Pogba nie wybierze gry w LE i w słabym, nie nie boję się użyć tego słowa, SŁABYM MU.
Jak jesteście takie chojraki postawcie wszystko co macie w portfelu na odejście Pogby do MU.
Juve nie da się ogolić jeszcze w tym sezonie z całego fejmu Pogby, którym wygrywając LM albo dochodząc znowu do finału może zyskać. Na serio myślicie, że za rok za Pogbę nikt nie da 110-120 mln ? . Ten rok jest przejściowy bo ani Real ani Barca nie mają takiej forsy bez sprzedaży jednej ze swoich gwiazd. Płacą ogromne pieniądze w kontraktach itd . Nie stać ich w tym sezonie na wydanie 120mln. MU stać, ale Pogba nie wybierze gry w LE i w słabym, nie nie boję się użyć tego słowa, SŁABYM MU.
Jak jesteście takie chojraki postawcie wszystko co macie w portfelu na odejście Pogby do MU.

- Cabrini_idol
- Juventino

Odwal się ode mnie. W co 2 poście odnosisz się do mnie. Odpuszczam ale STOP. Pieprzysz głupoty od miesiąca. Od miesiąca wypowiadasz się w tym temacie ale ANI RAZU nie wrzuciłeś jakiegoś newsa odnośnie mercato Juventusu. Zamilcz i idź się grzać, że Pogba odchodzi z Juve.
Draxler miał długopis w ręku. Sam Marotta wypowiedział się zaraz po całym zamieszaniu z frustracją, że Draxler w ostatnich sekundach wybrał bezpieczną wersję VFL. W OSTATNICH ,,SEKUNDACH''. To zmienia postać rzeczy.
To jak Pogba już w MU czy jutro ziomek ?
Abstrahując od plotek.
Wszyscy myślą, że jak sprzedamy Pogbę to kupimy 2 środkowych pomocników, jednego bardziej DM drugiego bardziej AM. Serio ? Kogo niby mielibyśmy kupić ? Marotta nie sprzeda Pogby bo nie załata po nim dziury 2-3 tygodnie przed rozpoczęciem sezonu. Sprzedając Pogbe zostajemy z Pjaniciem,Leminą, Asamoah,Sturaro. KONIEC. Marchisio ma wrócić dopiero w listopadzie kontuzja poważna i nie wiadomo jak to będzie działać w listopadzie, więc spodziewam się, że dopiero na wiosnę wkręci się na obroty pełne i formę. Khedira kontuzjowany. Nie wiadomo kiedy wróci, nikt nic nie mówi o jego powrocie, poza tym jest podatny na urazy.
Pjanic,Lemina, Asamoah,Sturaro - tak obecnie wygląda środek pomocy Juve bez Pogby. Marchisio out do listopada. Khedira nie wiadomo kiedy będzie zdrowy i kiedy znowu złapie kontuzje. Widzicie tu możliwość sprzedaży Pogby i kupienia 2 godnych następców ? nie ja nie i zarząd też o tym wie i go nie sprzeda abstrahując również od strony mocy marketingowej Pogby.
Draxler miał długopis w ręku. Sam Marotta wypowiedział się zaraz po całym zamieszaniu z frustracją, że Draxler w ostatnich sekundach wybrał bezpieczną wersję VFL. W OSTATNICH ,,SEKUNDACH''. To zmienia postać rzeczy.
To jak Pogba już w MU czy jutro ziomek ?
Abstrahując od plotek.
Wszyscy myślą, że jak sprzedamy Pogbę to kupimy 2 środkowych pomocników, jednego bardziej DM drugiego bardziej AM. Serio ? Kogo niby mielibyśmy kupić ? Marotta nie sprzeda Pogby bo nie załata po nim dziury 2-3 tygodnie przed rozpoczęciem sezonu. Sprzedając Pogbe zostajemy z Pjaniciem,Leminą, Asamoah,Sturaro. KONIEC. Marchisio ma wrócić dopiero w listopadzie kontuzja poważna i nie wiadomo jak to będzie działać w listopadzie, więc spodziewam się, że dopiero na wiosnę wkręci się na obroty pełne i formę. Khedira kontuzjowany. Nie wiadomo kiedy wróci, nikt nic nie mówi o jego powrocie, poza tym jest podatny na urazy.
Pjanic,Lemina, Asamoah,Sturaro - tak obecnie wygląda środek pomocy Juve bez Pogby. Marchisio out do listopada. Khedira nie wiadomo kiedy będzie zdrowy i kiedy znowu złapie kontuzje. Widzicie tu możliwość sprzedaży Pogby i kupienia 2 godnych następców ? nie ja nie i zarząd też o tym wie i go nie sprzeda abstrahując również od strony mocy marketingowej Pogby.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2016, 21:28 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Ojejku, już wielu to robiło.Ouh_yeah pisze:Cabrini, zmyślanie wypowiedzi Marotty to już jakiś kolejny level trollowania.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Cabrini_idol
- Juventino

Oł je proszę pierwszy lepszy link :
http://www.espnfc.com/juventus/story/25 ... gn-draxler
następny :
https://www.clubcall.com/bundesliga/mar ... 86311.html
nawet trzeci :
http://transfery.info/82202,marotta-dra ... ie-ambicja
http://www.espnfc.com/juventus/story/25 ... gn-draxler
następny :
https://www.clubcall.com/bundesliga/mar ... 86311.html
nawet trzeci :
http://transfery.info/82202,marotta-dra ... ie-ambicja
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2016, 21:31 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.