WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 06 listopada 2011, 22:51

Kurde, wybrałbym się jakieś zdjęcia zebrać czy autografy.

Delak, wywęsz coś tam :prochno:

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Filip

Nieprzeczytany post 06 listopada 2011, 22:57

Transparent mógłby być dobry, ale nie wiem czy wpuszczą nas na lotnisko z czymś dużym ;-) (a raczej wpuścić wpuszczą ale potem mogą nas wywalić) :)

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2011, 23:07

No coz, chyba jedyna okazja, zeby dorwac naszych i porobic jakies zdj :wink:

Obrazek
AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 11:47

Wróciłem. Piszę dopiero teraz bo ostro zabalowałem :]
Zatem, co ustaliłem:
Generalnie wpadłem na pomysł, że wynajmę sobie tam pokój na dobę ale wszystko zabookowane od miesiąca. Dodatkowa ochrona odgrodzi kilkanaście metrów terenu przy ich meldowaniu się w hotelu, więc możemy sobie co najwyżej pokrzyczeć do nich. Nie są i nie będą przypisani nazwiskami do pokoi, więc żadnych ciekawostek w temacie: 'kto z kim' nie mam dla Was. Mają w planie 2-godzinne zwiedzanie atrakcji miasta ale nie wiadomo, którego dnia i raczej nie będzie to polegać na spacerowaniu po rynku. Mieszkają przy Panoramie Racławickiej, więc pewnie to będzie ich celem. Generalnie mało konkretów jest ale np w dniu przyjazdu jest znacznie więcej procedur dotyczących dodatkowej ochrony (jak np nie tak łatwy dostęp do restauracji hotelowej klientów z zewnątrz) niż kolejnego dnia. Jeśli przybędziemy trochę wcześniej i grupą powiedzmy 5 osób, to wejdziemy normalnie, zamówimy sobie po soczku i możemy siedzieć w lobby. I warunek taki, że nie zareagujemy na nich jak małolaty na Biebera :] No i generalnie chłopaki (z repry), mają być najbardziej dostępni dla ludzi dopiero po meczu.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2011, 12:46 przez AmericanPsycho, łącznie zmieniany 1 raz.

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
Filip

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 12:33

No to może jednak wizyta na lotnisku? Bo nie podzielimy chyba grupa na 5 osobowe zespoły "do soczku" w Radissonie ? :)

AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 12:41

No lotnisko przede wszystkim ale dziewczyny mówią, że w hotelu nigdy nikt nie stronił od np wspólnych fot, więc tej opcji też nie mam zamiaru odpuścić.

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 12:41

No lotnisko przede wszystkim ale dziewczyny mówią, że w hotelu nigdy nikt nie stronił od np wspólnych fot, więc tej opcji też nie mam zamiaru odpuścić.

Rep. Polski będzie w Platinum Palace na Powstańców Śląskich.
Zamek SE plebs wynajął...

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 13:06

to kto wali na lotnisko ? moze sie gdzieś zgadamy kolo dworca i pociśniemy 407. Jakieś koszulki Juve, flaga czy cos bedą mile widziane czy raczej na reprezentacje sie takich rzeczy nie robi? Z drugiej strony moze ktoś z naszych podejdzie?

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 13:10

blk01 pisze:to kto wali na lotnisko ? moze sie gdzieś zgadamy kolo dworca i pociśniemy 407. Jakieś koszulki Juve, flaga czy cos bedą mile widziane czy raczej na reprezentacje sie takich rzeczy nie robi? Z drugiej strony moze ktoś z naszych podejdzie?
Pociśniemy całą grupą i myślę, że właśnie warto w biało-czarnych barwach, żeby było jasne, że nie jesteśmy tu przypadkowo. Giovinkowi nasz szalik można by dać :)

forzajuveooo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 13:16

A kiedy przylot w ogóle?

Edit:
Znalazłem, lenistwo.
Postaram sie przyjechać specjalnie z Wawy i mam nadzieję dołacze do Waszej ekipy.
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2011, 13:18 przez forzajuveooo, łącznie zmieniany 1 raz.

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 13:18

delakha pisze:
blk01 pisze:to kto wali na lotnisko ? moze sie gdzieś zgadamy kolo dworca i pociśniemy 407. Jakieś koszulki Juve, flaga czy cos bedą mile widziane czy raczej na reprezentacje sie takich rzeczy nie robi? Z drugiej strony moze ktoś z naszych podejdzie?
Pociśniemy całą grupą i myślę, że właśnie warto w biało-czarnych barwach, żeby było jasne, że nie jesteśmy tu przypadkowo. Giovinkowi nasz szalik można by dać :)
Mam we wrocku koszulke, duza flagę i szalik :) może wywołajmuy sobie jakies ładne zdjecia naszych piłkarzy to nam jakis podpis dadzą :D

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 13:18

forzajuveooo pisze:A kiedy przylot w ogóle?

Edit:
Znalazłem, lenistwo.
Postaram sie przyjechać specjalnie z Wawy i mam nadzieję dołacze do Waszej ekipy.
okolo 18:30

Gość

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 13:19

Mam we wrocku koszulke, duza flagę i szalik :) może wywołajmuy sobie jakies ładne zdjecia naszych piłkarzy to nam jakis podpis dadzą :D
Ja chce autograf na koszulce, jak myślicie opłaca się Marchisio, czy Kielona?[/quote]

AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 13:27

To co... Myślę, że 17:12 z Dworcowej będzie git? Pisać info jeszcze w innym temacie, żeby więcej juventinichh się przyłączyło?

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2011, 13:32

jarecki.k pisze:
Ja chce autograf na koszulce, jak myślicie opłaca się Marchisio, czy Kielona?
[/quote]

myslisz ze bedziesz se mógł tak wybierać :P

moze jakis baner po włosku, ze witamy w Polsce czy coś :P

Bramkarze: Gianluigi Buffon (Juventus Turyn), Morgan De Sanctis (SSC Napoli), Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain)

Obrońcy: Ignazio Abate (AC Milan), Federico Balzaretti (US Palermo), Andrea Barzagli (Juventus Turyn), Giorgio Chiellini (Juventus Turyn), Domenico Criscito (Zenit St. Petersburg), Christian Maggio (SSC Napoli), Angelo Ogbonna (Torino Calcio), Andrea Ranocchia (Inter Mediolan)

Pomocnicy: Alberto Aquilani (AC Milan), Daniele De Rossi (AS Roma), Claudio Marchisio (Juventus Turyn), Riccardo Montolivo (ACF Fiorentina), Thiago Motta (Inter Mediolan), Antonio Nocerino (AC Milan), Andrea Pirlo (Juventus Turyn)

Napastnicy: Mario Balotelli (Manchester City), Sebastian Giovinco (FC Parma), Alessandro Matri (Juventus Turyn), Pablo Osvaldo (AS Roma), Giampaolo Pazzini (Inter Mediolan), Simone Pepe (Juventus Turyn)

mam zaszczyt otworzyć 100 stronę w naszym temacie :D

ODPOWIEDZ