CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Armandos
- Juventino
no niezły pomysł ale z takim lokalem może być ciężko ;p . Chociaż może jak się dobrze zamota to i się znajdzie dobre miejsce ;p . Gdybym mieszkał sam to u mnie by się non stop oglądało
a tak być może kiedyś u siebie zorganizuję coś 

- Armandos
- Juventino
no ja niestety mam dokładnie taki sam problem tym bardziej, że moi rodzice w ogóle nie spożywają alkoholu
. Ojciec abstynent , a mamuśka to się napije raz na rok :p więc by nie wytrzymali przy nas wszystkich jak by zobaczyli alkohole 

- CuoreSportivo
- Juventino
Ja się stawię (chyba
)

- Nedved11rulez
- Juventino
O zmianie lokalu nawet nie myślcie
Seta Bedzie NAszym przytułkiem na wieki
Chudemu trzeba sie odwdzieczyć za gościnę
Wiadomo od czasu do czasu można mu dac wolne na odpoczynek
Jak pogoda bedzie dopisywać to jakiśplenerek można urządzić u mnie na dzielni
np. na zakonczenie sezonu

Wiadomo od czasu do czasu można mu dac wolne na odpoczynek

Jak pogoda bedzie dopisywać to jakiśplenerek można urządzić u mnie na dzielni

np. na zakonczenie sezonu

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- Mrówa
- Juventino
Nie znajdziemy na ten moment lepszego lokalu w Częstochowie. Chudy ma i cyfrę (z wyjątkiem c+weekend) + wifi + tanie trunki.
W razie gdyby coś było na c+weekend można uderzyć do Piwniczki. Ale innej knajpy z wifi, która by nas ugościła jak Chudy po prostu nie ma.
W zasadzie oglądamy w Secie wszystkie mecze od końca poprzedniego sezonu. Ile razy były jakieś większe problemny z transmisją? 3, może 4. To chyba nie jest tak dużo, zważając na to, że rok czy dwa lata temu oglądaliśmy wspólnie może z 15 spotkań we wspólnym gronie. Teraz oglądamy prawie wszystkie.
Dla mnie sprawa jest jasna, trzeba zostać przy Secie, ewentualnie czasem zajrzeć do Piwniczki, lub do kogoś na kwadrat jeśli będzie taka opcja. Howgh!
W razie gdyby coś było na c+weekend można uderzyć do Piwniczki. Ale innej knajpy z wifi, która by nas ugościła jak Chudy po prostu nie ma.
W zasadzie oglądamy w Secie wszystkie mecze od końca poprzedniego sezonu. Ile razy były jakieś większe problemny z transmisją? 3, może 4. To chyba nie jest tak dużo, zważając na to, że rok czy dwa lata temu oglądaliśmy wspólnie może z 15 spotkań we wspólnym gronie. Teraz oglądamy prawie wszystkie.
Dla mnie sprawa jest jasna, trzeba zostać przy Secie, ewentualnie czasem zajrzeć do Piwniczki, lub do kogoś na kwadrat jeśli będzie taka opcja. Howgh!

- michunowak
- Juventino
Trza dodać, że Chudy jeszcze nam dwa razy w tym sezonie udotępniał laptopa :-D