Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Buzol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:13

Uwierze jak w niedziele na Świebodzkim we Wrocławiu nie będzie koszulki Pogby.

Jak uzupełnienie Witsel byłby całkiem OK, chłopak na Euro grał najlepiej w swojej reprezentacji.

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:15

Dla mnie najrozsądniejszą opcją byłoby ściągnięcie Mahmoud'a Dahoud'a z Borussi M. Może profil zawodnika nie taki jak Pogby, ale próżno szukać kogoś podobnego stylem gry do niego. Dahoud młody, już z jakimś tam przetarciem w LM, podobał nam się już podczas starć z Borussią, no i jak podaje transfermarkt jego sponsorem jest Adidas, więc kółeczko by nam się pięknie zamknęło.

Btw o co chodzi z tym wsadzaniem gdzie się da Hernanesa ? 3 komplet koszulek - Hernanes, jeżdżą samochodem po Melbourne i ryczą do megafonu - Hernanes, bawią się piłką tenisową - też on. To jakaś nasza furtka na rynek brazylijski? Nie grywał dużo na boisku to chcemy przypomnieć światu, że on żyje czy o co chodzi ?
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2016, 12:22 przez koki90, łącznie zmieniany 2 razy.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:17

Adrian27th pisze:Tak tak @up - tylko ile sezonow my mozemy skladac wszystko do kupy?
Bo co roku wychodzi nam rewolucja w skladzie. O ile dolozenie napastnika to jedno ale wywalenie kolejnego ogniwa?
I to mnie najbardziej boli. Zamiast co zezon dokupić jednego czy dwóch klasowych zawodników, sprzedając tych najsłabszych, to co sezon mała rewolucja... A brak ciągłości nie sprzyja raczej wygrywaniu LM

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:18

Sky - testy Pogby sie dzis nie odbeda, Juventus nie wyrazil na nie zgody.

:facepalm:

Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:18

CavAllano pisze:Irytuje fakt, ze wedlug mediow na powaznie interesujemy sie Matuidim. Czy oni w tym zarzadzie nie maja dosyc tego grubego, chciwego pajaca, ktory stwarza nam problemy na kazdym kroku? Zreszta szkoda by bylo, by Pogbe zastapil zawodnik w wieku 29 lat...Higuain ok - top, Alves ok - top, ale Francuz? Na pewno nie za takie pieniadze, o jakich sie pisze w prasie, do tego ten Raiola, z ktorym powinnismy zerwac wszelkie kontakty.

Pogba? Czekam na oficjalke, ale jestem juz zniesmaczony tymi internetowymi grami i zabawami Francuza, Raioli i Adidasa.
W biznesie nie ma co kierować się emocjami. To po pierwsze. Po drugie, nie sądzę, żeby to wszystko było przez chciwego Raiolę. Wydaję mi się, że dostał on ciche przyzwolenie od naszych, żeby wytransferować Pogbę. A niedawne tarcia o wypłatę dla Raioli wynikały z tego, że po prostu obie strony walczyły o każdy milion. Nie wierz we wszystko co piszą w gazetach - to mówił Pogba w tej reklamie.

Natomiast jeśli nawet to wymyślił chciwy Raiola, to nie ma co obrażać się o odmrażać sobie na złośc jemu uszu. Matuidi jest bardzo dobrym pomocnikiem z dobrymi podaniami do przodu. Tylko ta kwota za wysoka.

mikus825

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:20

Na naszym kanale na YT w nocy zniknęło zdjęcie w tle na którym znajdował się Pogba. Wszystko wskazuje na to że done deal.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 25 razy

CavAllano pisze:Sky - testy Pogby sie dzis nie odbeda, Juventus nie wyrazil na nie zgody.

Oho. Zaczyna się wybielanie ? :prochno:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

CavAllano pisze:Sky - testy Pogby sie dzis nie odbeda, Juventus nie wyrazil na nie zgody.

Ciąg dalszy jaj ;D Jak dla mnie Adidas robi zarąbistą reklamę i to wszystko. Pamiętacie wrzutę Pogby o tym , że dostaje wiadomości , ale żeby wyluzować się do końca wakacji? Kwestia Pogby się rozwiąże po jego powrocie. Sam zawodnik się wypowie jak to jest. I tyle w temacie.

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Bartek(Juventino)

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:21

Ciekawe dlaczego? Już nie komentuje tej sprawy tak często, tylko czekam na jej rozwiązanie. Aczkolwiek wciąż daje 95% szans na przejście PP do MU, a tylko 5% na to, że zostanie.

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:24

Bartek(Juventino) pisze:

Ciekawe dlaczego? Dobra ja wymiękam, już nie komentuje tej sprawy, tylko czekam na jej rozwiązanie. Aczkolwiek wciąż daje 95% szans na przejście PP do MU, a tylko 5% na to, że zostanie.
Ja się zaczynam skłaniać ku opcji Realu :smile:

Nic mi nie pasuje do tego żeby miał wrócić do ManU :prochno:

"Nie wierzcie we wszystko co piszą w gazetach" - czyt. nie odchodzę do ManU tylko do Realu

Zero szacunku dla Pogby
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:25

Kto by przypuszczał, że będziemy się modlić, aby Pogba wreszcie odszedł i zabrał swojego chciwego grubasa. Czym się smucić? Jeśli, to w końcu się potwierdzi - to dostaniemy za tego parodystę 110-120 baniek, a pozyskaliśmy go praktycznie za darmo od tych samych pajaców. Dla mnie ważniejszymi graczami Juve są BBBC, Dybala, Igła, Marchisio, a nawet Sandro. Niech będzie nawet ten Matuidi.

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:25

Ten transfer będzie się ciągnął do granic możliwości, to co widzieliśmy wczoraj to pewnie dopiero początek. Tak jak już ktoś pisał wcześniej - wszystko już jest pewnie ustalone i zarówno nasi, jak i Pogba z Raiolą oraz United wiedzą gdzie Pogba będzie grał w nowym sezonie. Teraz to jest zwyczajna kampania reklamowa i jak widać bardzo udana.

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:27

Przeżyliście odejście Zidana, przeżyliście Vidala, przeżyjecie i Pogby. Jak pokazuje historia, istnieje życie po... Pogbie.

Matuidi to ciekawa alternatywa. 23 / 25 mln + 5 bonusy i brać. Dogadamy się :ok:

Aleexxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:31

Reklama Chelsea z motywem "blah blah blah.. "

Wydaje mi się, że Pogba praktycznie jest już zawodnikiem United, inaczej nie wystąpiłby w reklamie United.

Wydaje mi się, że Marotta robi błąd najpierw kupując zawodników, a następnie wyprzedając. Później praktycznie każdy nas rucha wypożyczeniami, jak choćby z Tiago, Melo, czy nawet Isla.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2016, 12:33 przez Aleexxx, łącznie zmieniany 1 raz.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2016, 12:32

Sky jest tak wiarygodny, ze chyba osiągnęło poziom mediasetu. Bliski wspolpracownik DiMarzio - Fabrizio Romano - deal done. Kluby wymieniły się dokumentami, ale dzisiaj nie bedzie oficjalki.
Przecież to żenada jest.

Zablokowany