Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2012, 23:17

Mietson pisze:
yanquez pisze:W sumie tak pacze na grę Interu i jakoś wcale się nie boję o top2. Obecnie gramy dużo lepszą piłkę w mojej ocenie.
:smile:
Obrazek

Więc, jak pacze na tabelę, to mi się przypominają stare, dobre czasy. Zapowiada się wspaniała runda wiosenna. A Roma, Napoli, Udinese i Lazio niech się biją o LE ;)
alina pisze:
yanquez pisze:Żenująca odpowiedź Panie Ouh-yeah. Nie sprowadzajmy JP do rynsztoka. Choć oczywiście post Pana szczypka również nie był szczytem kurtuazji i dobrego smaku.
Cóż, ktoś się wkurzył i napisał co myśli. Forumowy styl Szczypka jest często zbyt konfrontacyjny.
Jasne. Tylko przykro paczeć, jak dwóch zasłużonych (mniej lub bardziej) dla JP się od idiotów wyzywa. Szczególnie w obecności gościa i w takim temacie.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2012, 23:24

Ouh_yeah pisze:
szczypek pisze:W trakcie meczu swojego zespołu zagląda i piszę na forum największego rywala. Kompleksy? Bronisz go bo?
Bo Ty jesteś idiotą - napinaczem Szczypek, przestań srać we własnej budzie. To już przestaje być śmieszne.
Jeżeli za powyższy tekst Ouh_yeah dostał kartkę, to Szczypek konsekwentnie też powinien - regulamin mówi wyraźnie że wolno atakować poglądy danej osoby, a nie ją personalnie, a zdaje się że do tego punktu akurat obaj panowie się nie dostosowali.
Mietson pisze: Inter nigdy nie grał ładnej piłki. Nawet za Mourinho bardzo często oddawali inicjatywę teoretycznie słabszym rywalom. Żeby nie było - wcale nie uważam, że to źle.
Ja bym powiedział że zwłaszcza za Mourinho - na to się nie dało patrzeć. Strzelić gola na 1:0 jakimś kelnerom i murować bramkę. Tragedia.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2012, 23:31

Chłopaki tak mnie pojechaliście, że raz - zrobiło mi się przykro, dwa - aż Wam odpiszę.
Ouh_yeah pisze:Bo Ty jesteś idiotą - napinaczem Szczypek, przestań srać we własnej budzie. To już przestaje być śmieszne.
To wcale nie miało być śmieszne, dlaczego wychodzisz z takiego założenia? Wyraziłem swoje odczucia co do tego, że KIBIC INTERU w trakcie meczu swojej drużyny pisze na forum KIBICÓW JUVENTUSU. To tak jakby ubrał się w koszulkę Interu i poszedł na sektor zajmowany przez kibiców Juventusu.
stahoo pisze:Jak ktoś ma otwarty chat JP, to jest gorszym kibicem Juve bo nie skupia się w 100% na meczu?
Nie. Aczkolwiek pisanie na SB na stronie Interu podczas meczu Juventusu uznałbym już za głupotę. Podejrzewam, że tam tacy użytkownicy są równani z ziemią i wyrzucani na zbity pysk.
zahor pisze:Jeżeli za powyższy tekst Ouh_yeah dostał kartkę, to Szczypek konsekwentnie też powinien - regulamin mówi wyraźnie że wolno atakować poglądy danej osoby, a nie ją personalnie, a zdaje się że do tego punktu akurat obaj panowie się nie dostosowali.
No no, zaatakowałem go tak, że pewnie do teraz liże rany.

Tak mnie rozbawiliście tą "obroną Interisty", że zamiast się uczyć do egzaminu leżę ze śmiechu.

Inter wskoczył na 4 miejsce w tabeli. Nie lekceważyłbym ich już teraz, bo mogą nas jeszcze wyprzedzić i dopiero wtedy będzie kupa.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2012, 23:40

Dobra szczypek, idź na grzyby.

Inter wygrał dziś bardzo interesujący i emocjonujący mecz. Jedną z bramek zdobył Milito - zawodnik pochodzący z Argentyny! Argentyna to piękny kraj.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2012, 23:42

Lypsky pisze:
Ouh_yeah pisze:
szczypek pisze:W trakcie meczu swojego zespołu zagląda i piszę na forum największego rywala. Kompleksy? Bronisz go bo?
Bo Ty jesteś idiotą - napinaczem Szczypek, przestań srać we własnej budzie. To już przestaje być śmieszne.
:ok:
:ok:

Inter jest kopią Romy, kiedy przejmował ją Ranieri. Dużo szczęścia, przebłyski indywidualne, no i stare wiarusy grają na 110%. Romie zabrakło wtedy dwóch meczów do scudetto.

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2012, 00:09

pan Zambrotta pisze: Romie zabrakło wtedy dwóch meczów do scudetto.
Coś sugerujesZ? :prochno: Niee z Interem to nie przejdzie. Oby. Nowa miotła działa, ale do czasu.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2012, 14:35

yanquez pisze:Tylko przykro paczeć, jak dwóch zasłużonych (mniej lub bardziej) dla JP się od idiotów wyzywa. Szczególnie w obecności gościa i w takim temacie.
Ja jednak wolę, żeby nikt nie pomyślał sobie, że wszyscy albo większość użytkowników JP toleruje zachowanie szczypka w tym wątku, czyli od ładnych kilku miesięcy notoryczne rzucanie obelgami w każdego pojawiającego się Interistę.
btw - zasłużony to jest pan Zambrotta bo jego sława wyprzedza jego suchary ;P

Może trochę mnie poniosło, ale naprawdę wszelkie przejawy zbliżania się JP do stronek Realu i Barcy "to wy jesteście gupi, a Ronaldo/Messi śmierdzi" powinno się tępić wszelkimi dostępnymi metodami - kartki w przypadku szczypka nie działają bo już ich dostał trochę a ciągle robi to samo.
Aha. Forum to nie stadion. Nie ma w ogóle porównania.

Żeby nie było totalnego offtopu - co myślicie na temat pośredniej rywalizacji Matri/Pazzini? Prandelli od dawna ceni wyżej Pazziniego, choć w zeszłym sezonie to raczej Matri był nieco lepszy. Obecnie Alessandro jest pewnym dołku a Giampaolo wczoraj ładną brameczkę wsadził. Ogólnie to chyba jednak Pazzini jest bardziej wszechstronnym piłkarzem [gra głową, mimo wszystko lepsza technika]a Matri raczej tylko egzekutorem choć dużo biega i walczy. Statystyki póki co po stronie Matriego ale on jednak do tej pory ma znacznie łatwiej w Juventusie Conte.
Dla jasności - uwielbiam Matriego za te wszystkie jego bramki i chwile radości i jestem praktycznie pewien, że szybko wróci do strzelania.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2012, 15:18

Ouh_yeah pisze:zachowanie szczypka w tym wątku, czyli od ładnych kilku miesięcy notoryczne rzucanie obelgami w każdego pojawiającego się Interistę.
To jest przereklamowane stwierdzenie. Ostatnio próbowano je udowodnić, ale się nie udało. Dla jasności, kartkę/i w tym temacie dostałem JEDNĄ-DWIE odkąd ten temat istnieje. To sporo mówi o tym właśnie przerażającym rzucaniu obelgami w każdego pojawiającego się Interistę.
Ouh_yeah pisze:Żeby nie było totalnego offtopu - co myślicie na temat pośredniej rywalizacji Matri/Pazzini? Prandelli od dawna ceni wyżej Pazziniego, choć w zeszłym sezonie to raczej Matri był nieco lepszy. Obecnie Alessandro jest pewnym dołku a Giampaolo wczoraj ładną brameczkę wsadził. Ogólnie to chyba jednak Pazzini jest bardziej wszechstronnym piłkarzem [gra głową, mimo wszystko lepsza technika]a Matri raczej tylko egzekutorem choć dużo biega i walczy. Statystyki póki co po stronie Matriego ale on jednak do tej pory ma znacznie łatwiej w Juventusie Conte.
Dla jasności - uwielbiam Matriego za te wszystkie jego bramki i chwile radości i jestem praktycznie pewien, że szybko wróci do strzelania.
Jeśli mówimy o dołkach to Pazzini, mimo ten ładnej bramki wczoraj (ze spalonego), jest w jeszcze większym dołku niż Matri. Alessandro marnuje ostatnio sporo sytuacji, ale przy Pazzinim wygląda znacznie znacznie lepiej. Zapytaj Interistów.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2012, 15:27

szczypek pisze:
Ouh_yeah pisze:zachowanie szczypka w tym wątku, czyli od ładnych kilku miesięcy notoryczne rzucanie obelgami w każdego pojawiającego się Interistę.
To jest przereklamowane stwierdzenie. Ostatnio próbowano je udowodnić, ale się nie udało.
z łaski swojej daruj sobie, bo nazywałeś te pomyje 'merytoryczną wypowiedzią', a moderatorzy usuneli dyskusje. Tę wypowiedź zapewne też usuną, ale fajnie że coraz więcej ludzi zauważa, jaki rynsztok tu sprowadzasz.

mimo wszystko lepiej dla nas by było, gdyby Inter załapał się do CL. Walka na dwóch frontach na dłuższą metę Ranieriemu bokiem wyjdzie.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2012, 15:30

pan Zambrotta pisze:
szczypek pisze:
To jest przereklamowane stwierdzenie. Ostatnio próbowano je udowodnić, ale się nie udało.
z łaski swojej daruj sobie, bo nazywałeś te pomyje 'merytoryczną wypowiedzią', a moderatorzy usuneli dyskusje. Tę wypowiedź zapewne też usuną, ale fajnie że coraz więcej ludzi zauważa, jaki rynsztok tu sprowadzasz.

mimo wszystko lepiej dla nas by było, gdyby Inter załapał się do CL. Walka na dwóch frontach na dłuższą metę Ranieriemu bokiem wyjdzie.
Mysle, ze to jest zla opcja. Internisci chcieliby dostac sie do LM. Pamietacie, ja Siwy z marnym skladem u nas, prawie oszył Chelsea Hiddinka? No wlasnie.
Poza tym, brak LM = brak kasy, brak dobrych transferow, upadek Interu w szarzyznę, i zapewne tez zwolnienie Ranieriego.

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2012, 15:38

szczypek, nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi. Jak się pojawia jakiś interista to od razu wyjeżdżasz z jakimś "coś dawno Ciebie tu nie było" albo "
Jak można kibicować Interowi GDZIEKOLWIEK?", "To tłumaczy dwie istotne sprawy. Nie wiedziałeś jak się zachować gdy przyszły sukcesy, ale wiesz jak się zachować gdy ich nie ma". Ja mogę powiedzieć tyle, że Serpente zachowuje się w porządku.

Widzisz - rzecz w tym, że chyba nikomu nie chodzi o to, żeby oni się tu pchali drzwiami i oknami. Ale ja nie zamierzam nikogo atakować tylko dlatego, że kibicuje interowi. Uważam, że ktoś kto tak się zachowuje jest nienormalny i dlatego wiedz szczypku, że społeczności JP nie podoba się to jak ją reprezentujesz.

I dodam, że to co piszą na swojej stronie w ogóle mnie nie interesuje. Przestałem się przejmować takimi bzdurami już dawno. I to jak oni się zachowują nie oznacza, że mamy robić to samo.

A jeśli chodzi o Pazziniego, to uważam, że to gracz mniej wszechstronny od Matriego. Jest lepszy w powietrzu, mimo, że niższy, ale poza strzelaniem goli niewiele potrafi. A Matri jednak nieraz pokazał niezłą kiwkę albo dobre podanie. Teraz jest bez formy ale Pazzini strzelił jeszcze mniej bramek.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2012, 16:13

Mietson pisze:"Jak można kibicować Interowi GDZIEKOLWIEK?"
Ogólnie nie twierdzę, że nie masz racji ale nie wiem dlaczego czepiłeś się akurat tego stwierdzenia, bo pod tym zdaniem KAŻDY zdrowy kibic Juve powinien się podpisać (tak, jeśli ktoś tak nie twierdzi to jest chory, no ale jeśli komuś jest z tym dobrze to cieszę się jego szczęściem).
Mietson pisze:Widzisz - rzecz w tym, że chyba nikomu nie chodzi o to, żeby oni się tu pchali drzwiami i oknami. Ale ja nie zamierzam nikogo atakować tylko dlatego, że kibicuje interowi. Uważam, że ktoś kto tak się zachowuje jest nienormalny i dlatego wiedz szczypku, że społeczności JP nie podoba się to jak ją reprezentujesz.
hola hola, nawet jeśli masz rację, to wypowiadaj się w swoim imieniu czy kilku osób a nie całej społeczności JP, no chyba, że jesteś z PiSu to ok, wolno Ci. :P

O to że inter prędzej czy później zacznie przegrywać jestem spokojny, wszak trenuje ich Claudio "wiecznie przegrany" Ranieri.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2012, 16:29

mateo369 pisze:Ogólnie nie twierdzę, że nie masz racji ale nie wiem dlaczego czepiłeś się akurat tego stwierdzenia, bo pod tym zdaniem KAŻDY zdrowy kibic Juve powinien się podpisać (tak, jeśli ktoś tak nie twierdzi to jest chory, no ale jeśli komuś jest z tym dobrze to cieszę się jego szczęściem)
EDIT: oPACZnie zinterpretowałem te słowa. Tu masz rację :)
mateo369 pisze:hola hola, nawet jeśli masz rację, to wypowiadaj się w swoim imieniu czy kilku osób a nie całej społeczności JP, no chyba, że jesteś z PiSu to ok, wolno Ci. :P
Spośród osób, które zabrały głos właściwie wszyscy potępili zachowanie szczypka

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2012, 16:38

Eee tam dobrze Szczypek gnębić ich :D. A tak serio dopóki ktoś to robi kulturalnie to nie widzę nic przeciwko. inter wygrał po bramce ze spalonego w meczu z Lazio.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2012, 18:27

To ostatni post, który piszę w związku z moją osobą. Pousuwajcie to potem najlepiej w cholerę albo nie, niech będzie to takie podsumowanie jakby jeszcze kiedyś przyszło do głowy poruszać takie tematy.
pan Zambrotta pisze:z łaski swojej daruj sobie, bo nazywałeś te pomyje 'merytoryczną wypowiedzią', a moderatorzy usuneli dyskusje.
Powiedziałem, że moje wypowiedzi zawierają merytoryczną odpowiedź na posta czy to kibica Juventusu czy Interu, natomiast reszta (tzn. ozdobniki) to tylko dodatek. Jeśli ktoś używa wyłącznie dodatków to jest jego problem i dla mnie taka osoba niczego sobą nie prezentuje (a to Interiści - o dziwo! - odstają tutaj najwięcej kartek). Ale... Nie zrozumiałeś wtedy, teraz też nawet nie podejrzewam, że zrozumiesz.
Mietson pisze:szczypek, nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi. Jak się pojawia jakiś interista to od razu wyjeżdżasz z jakimś "coś dawno Ciebie tu nie było" albo "Jak można kibicować Interowi GDZIEKOLWIEK?", "To tłumaczy dwie istotne sprawy. Nie wiedziałeś jak się zachować gdy przyszły sukcesy, ale wiesz jak się zachować gdy ich nie ma".
PRZECIEŻ TO JEST SAMA PRAWDA. Nie było sukcesów w temacie Interiści się nie udzielali, nawet sami śmialiście się z takiego stanu rzeczy. Interowi to nie wiem jak kibic Juventusu może kibicować i nieważne czy ten gra przeciwko Barcelonie czy Arce Gdynia. Te istotne sprawy już nawet nie warto tłumaczyć, raz to robiłem - Interista ogarnął.
Mietson pisze:społeczności JP nie podoba się to jak ją reprezentujesz.
Społeczność JP jest tak szeroka, że gdybyś zrobił ankietę to wyniki byłyby dla Ciebie z całą pewnością przerażające. Tak liżecie tyłeczek tego Interisty, że zaczynam się bać. Sytuacja przybiera rangę "wszyscy lubimy Lukera, bo to mądry gość", dopóki nie wyjdzie na jaw, że na boku leje z Was wszystkich.

Podobno Guardiola ma być w Interze za jakiś czas. Nie chce mi się w to wierzyć, bo Ranieri to bardzo dobry trener, który gwarantuje sukcesy.

ODPOWIEDZ