Mecze Juve w TV
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jeśli ktoś jeszcze nie czytał. Nc+ wydłuża okres promocji eleven o ... 5 dni
Następnie ma być podana cena wykupu. Tam w komentarzach można wyczytać o 30 zł... lub 7,50 dla obecnych abonamentów i 14,99 dla nowych. Niezła telenowela...
P.S Będzie transmisja z naszego meczu z Borussia M. na Nsport. Miałem obawy czy znajdzie się w ramówce 4 meczów live tej kolejki.
P.S Będzie transmisja z naszego meczu z Borussia M. na Nsport. Miałem obawy czy znajdzie się w ramówce 4 meczów live tej kolejki.

- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Niby logiczne, mecze na canal plus,canal sport i canal sport2 byly z komentarzem na pewno,ale wlasnie z tego co kojarzę to ten z nsport byl bez komentarza, przynajmniej w poprzednich kolejkach. Tak mi sie wydaje ale byc moze sie mylę,dlatego pytam.wloski pisze:Dlaczego bez, jeśli będzie na satelicie, to również będzie możliwe oglądanie na stronie z komentarzem.
- wojczech7
- Juventino
Na pewno się mylisz, bo byłoby to zwyczajnie nielogiczne.Tyrael pisze:Niby logiczne, mecze na canal plus,canal sport i canal sport2 byly z komentarzem na pewno,ale wlasnie z tego co kojarzę to ten z nsport byl bez komentarza, przynajmniej w poprzednich kolejkach. Tak mi sie wydaje ale byc moze sie mylę,dlatego pytam.wloski pisze:Dlaczego bez, jeśli będzie na satelicie, to również będzie możliwe oglądanie na stronie z komentarzem.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- charles
- Juventino
Takie info wyszło.
"Dla abonentów posiadających CANAL+, którzy do końca 2015 roku zdecydują się na subskrypcję obu kanałów, opłata miesięczna przez pierwszy rok będzie wynosiła 7,95 PLN, a po tym okresie 15,90 PLN."
http://ncplus.pl/strefa-abonenta/aktual ... ven-sports
"Dla abonentów posiadających CANAL+, którzy do końca 2015 roku zdecydują się na subskrypcję obu kanałów, opłata miesięczna przez pierwszy rok będzie wynosiła 7,95 PLN, a po tym okresie 15,90 PLN."
http://ncplus.pl/strefa-abonenta/aktual ... ven-sports
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Gdyby dodali trzeci kanał to te osiem złotych za pełne wykorzystanie prawa z Francji, Włoch, Hiszpanii i angielskie puchary można by jeszcze zaakceptować. Ale sposób argumentacji podwyżki jest wysoce żenujący - kątęt powiększył się o NFL, włoską koszykówkę i mistrzostwa powiatu w bierki przez telefon. Ciekawe ile zostało w kieszeni c+ po rezygnacji z poważnej piłki.
- Cabrini_idol
- Juventino
Czyli jak ? Jeśli ja posiadam ofertę ENKI w której mam canal +, wszystkie sportowe i HBO to nadal będę musiał dopłacać do ELEVEN ? 

- jareckik
- Juventino
Ja miałem przedłużenie umowy w lipcu i babka podczas negocjacji obiecała kanaly eleven sports. Jakiś czas temu, jak jeszcze kanałów nie było, zgłosiłem reklamacje do ncplus i dostałem rabat 60zl na kolejnej fakturze. Teraz wychodzi na to, że jak zamówię sobie kanały do końca umowy to będę je miał w pakiecie