WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- AmericanPsycho
- Juventino
Lalala, Zdenek Greegeeera! (weź mi koszulkĘ, proszĘ)
Nauczcie się hymnu wszyscy! Przynajmniej refrenu.
Nauczcie się hymnu wszyscy! Przynajmniej refrenu.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- greenjack85
- Juventino
Widzę Pissu, że moim rzecznikiem zostałeś
No niestety z meczy w niedzielę jestem wyłączony (ARBEIT MACHT FREI
) , urlop już także wykorzystałem. Ale niedługo już z częścią ekipy na Polska-Włochy się widzimy. A na meczu JUVE na pewno 26.11. z lazio w SOBOTĘ!!! Więc będzie ogień napewno 

- AmericanPsycho
- Juventino
CURVAAAAAA (sud)!! Mecz odwołany.
Zatem z wyjścia rezygnujemy.
Uhh, jakiż nędzny ten weekend bez meczu...
Zatem z wyjścia rezygnujemy.
Uhh, jakiż nędzny ten weekend bez meczu...
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2011, 14:56 przez AmericanPsycho, łącznie zmieniany 1 raz.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Greger
- Juventino
Ja się nigdzie nie wybieram, ale trzeba obmyślać plan co do meczu Polska - Włochy. Proponuję zebrać pokaźną pakę i wybrać się na lotnisko i wyłapać na nim naszych Juventinich
Myślimy o jakimś transparencie, propozycje mile widziane.

- AmericanPsycho
- Juventino
Tak trzeba zrobić. Lepszej okazji nie będzie.Greger pisze:Ja się nigdzie nie wybieram, ale trzeba obmyślać plan co do meczu Polska - Włochy. Proponuję zebrać pokaźną pakę i wybrać się na lotnisko i wyłapać na nim naszych JuventinichMyślimy o jakimś transparencie, propozycje mile widziane.
- Pissu
- Juventino
Dokladnie. Im większa grupa tym lepiej, przywitami ich transparentem z jakimś miłym hasłem i zrobimy dobre wrażenie. A Juventini będą mogli mówić kolegom z reszty zespołu "coś chyba nie macie fanów w Polsce" 

- Filip
Jako że prawdopodobnie będę w tym czasie we Wrocławiu to mogę jechać samochodem i kogoś wziąć ;-)
- Filippo911
- Juventino
Trzeba tylko namierzyć samolot - tzn kiedy przylatują . Mecz jest 11.11 w piątek , więc powinni być w środę . Ja mam w sumie teraz wolne więc na mnie możecie liczyć .
- Pissu
- Juventino
Wylatują z Pizy o 16:30 we Wro mają być koło 18:30. Na oficjalnej stronie FIGC jest ich terminarz.
www.figc.it/en/204/30016/2011/11/News.shtml
Szykujta się panowie!
www.figc.it/en/204/30016/2011/11/News.shtml
Szykujta się panowie!
- Greger
- Juventino
http://www.sportlive.it/calcio/convocat ... -2011.html
Siedmiu naszych w składzie Panowie! Z Di Viao (ja nie mogę jaki nick :C) obmyślamy zrobić transparent włosko-juventusowy na lotnisko. Ktoś jak jeszcze jest chętny, ma jakiś ciekawy pomysł to zarzucać!
Siedmiu naszych w składzie Panowie! Z Di Viao (ja nie mogę jaki nick :C) obmyślamy zrobić transparent włosko-juventusowy na lotnisko. Ktoś jak jeszcze jest chętny, ma jakiś ciekawy pomysł to zarzucać!

- AmericanPsycho
- Juventino
Łaaaa! W Radisonie (gdzie będą nocować) mam kilku dobrych znajomych 
Może by ich tam złapać? Zaraz zadzwonie do koleżanki i zapytam się jakie będą mieli procedury. Curva (sud), a zrezygnowałem z tej pracy 4 miesiące temu
EDIT:
Dobra... zapieprzam do hotelu zrobić zwiad. Napiszę, czego się dowiedzialem.

Może by ich tam złapać? Zaraz zadzwonie do koleżanki i zapytam się jakie będą mieli procedury. Curva (sud), a zrezygnowałem z tej pracy 4 miesiące temu

EDIT:
Dobra... zapieprzam do hotelu zrobić zwiad. Napiszę, czego się dowiedzialem.