Mercato (Lato 2016)
- Vincitore
- Juventino

Włosi są pewni, że Adidas kpi sobie z kibiców Juve.
Mamy dostać 110 baniek i 10 w bonusach, cały % Raioli płaci Manchester, czyli mamy co chcieliśmy. Niech ten bajzel już się kończy, bo mam absolutnie dość.
Watford daje 20 baniek za Leminę.
Mamy dostać 110 baniek i 10 w bonusach, cały % Raioli płaci Manchester, czyli mamy co chcieliśmy. Niech ten bajzel już się kończy, bo mam absolutnie dość.
Watford daje 20 baniek za Leminę.
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
No na pewno to jest farsa, którą zapamiętamy na lata, niezależnie od tego co Pogba zrobi.Jelon pisze:No i jeszcze ten gość idący w koszulce MU, który mówi "Shut Up" (?) i jest wyraźnie niezadowolony. Albo adidas tym wszystkim steruje albo nie wiem co o tym myśleć, chyba pierwsza taka sytuacja w historii.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Jelon
- Juventino

No ale to jest chore, nie po to Juve podpisywało z nimi umowę sponsorską i odchodziło od Nike, żeby po kilku miesiącach sobie robili jaja z nas.Vincitore pisze:Włosi są pewni, że Adidas kpi sobie z kibiców Juve.
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
I druga strona medalu. A nawet jeśli to kto im zabroni? Z ich perspektywy jeśli się nam to nie podoba to droga wolna i możemy sobie szukać innego lepszego sponsora technicznego.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2016, 18:55 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mehehehe
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Kolejne pytanie, ktoś zwrócił już uwagę na fryzurę Pogby? Zmienia je regularnie, ale tutaj jest dosyć jednoznaczna
Wychodzicie z tą akademicką interpetacją, stwierdzacie, że można różnie interpretować, ale chyba zapomnieliście, że w szkole jedna intepretacja dawała 5, a druga 2. Oczywiście łatwo zgadnąć, o czym myślę.
@Rictor: ok, pełna racja. Ale serio myślisz, że ten spot nie niesie za sobą żadnej informacji?
Mamy jeszcze chwilę, nim pojawi się admin grożący kartkami, więc zabawmy się:
Co widzę na spocie (po kolei):
1. Sępy-origami z gazet, rozrywające piłkę.
2. Pogba z gazetą ' blah,blah'.
3. Paul mówi "Nie wierzcie we wszystko, co piszą gazety"
4. Pogba wychodzi na boisko, zdejmuje kaptur i pokazuje fryzurę - 3 gwiazdki.
5. Zbliżenie na osoby na siatką, kolejne 'blah blah'
6. Pojawia się logo Utd z wielkim 'blah'.
7. W odpowiedzi na to, kibic utd mówi 'shut up'
Potem już nic nie widzę istotnego. Interpretację pozostawiam każdemu z osobna.
Wychodzicie z tą akademicką interpetacją, stwierdzacie, że można różnie interpretować, ale chyba zapomnieliście, że w szkole jedna intepretacja dawała 5, a druga 2. Oczywiście łatwo zgadnąć, o czym myślę.
@Rictor: ok, pełna racja. Ale serio myślisz, że ten spot nie niesie za sobą żadnej informacji?
Mamy jeszcze chwilę, nim pojawi się admin grożący kartkami, więc zabawmy się:
Co widzę na spocie (po kolei):
1. Sępy-origami z gazet, rozrywające piłkę.
2. Pogba z gazetą ' blah,blah'.
3. Paul mówi "Nie wierzcie we wszystko, co piszą gazety"
4. Pogba wychodzi na boisko, zdejmuje kaptur i pokazuje fryzurę - 3 gwiazdki.
5. Zbliżenie na osoby na siatką, kolejne 'blah blah'
6. Pojawia się logo Utd z wielkim 'blah'.
7. W odpowiedzi na to, kibic utd mówi 'shut up'
Potem już nic nie widzę istotnego. Interpretację pozostawiam każdemu z osobna.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2016, 19:03 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino

Chyba u Ciebie. Moja była zachwycona jak nasza interpretacja nie ograrniczala się do yyyyyy.. Potrafiła docenić każdą (oczywiscie niegłupią ) interpretację.Mehehehe pisze: Wychodzicie z tą akademicką interpetacją, stwierdzacie, że można różnie interpretować, ale chyba zapomnieliście, że w szkole jedna intepretacja dawała 5, a druga 2. Oczywiście łatwo zgadnąć, o czym myślę.
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie wiem. Jakbym ja się miał wypowiedzieć na temat tej reklamy Adidasa czy nawet całej kampanii to bym napisał, że każdy gówno może zapakować w pazłotko i podpisać czekolada i teraz pytanie tylko kto za to zapłaci a kto podziękuje.
- Vincitore
- Juventino

Teoretycznie tak, ale wątpię by taka marka jak Adidas pozwoliła sobie na taką zagrywkę, przecież to ciągnie za sobą cały szereg nieprzyjemności jeżeli chodzi o wizerunek firmy.RICTOR pisze:I druga strona medalu. A nawet jeśli to kto im zabroni? Z ich perspektywy jeśli się nam to nie podoba to droga wolna i możemy sobie szukać innego lepszego sponsora technicznego.
A gdyby tak konspiracja Adidasa, Juventusu, Man Utd, nakręcenie całej sprawy do temperatury wrzenia i nagle bum - transfer do Realu (też z Adidasa).
Dobra, odleciałem, sorry.
- Boogey96
- Juventino

Jeśli ten film miałby znaczyć odejście Pogby do United i adidas zrobił całą tą kampanie w porozumieniu z klubem z Manchesteru to Beppe powinien w tej chwili położyć całą sprawę i nie dawać im ośmieszać klubu.
Ale osobiście nie mam pojęcia jak to miałoby mówić, że Paul odchodzi do Utd. Wszystko tam mówi, że on zostaje w Turynie i może jestem naiwny ale w to wierze.
Ale osobiście nie mam pojęcia jak to miałoby mówić, że Paul odchodzi do Utd. Wszystko tam mówi, że on zostaje w Turynie i może jestem naiwny ale w to wierze.
- Push3k
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
...kapitanie oczywisty?Mehehehe pisze:Kolejne pytanie, ktoś zwrócił już uwagę na fryzurę Pogby? Zmienia je regularnie, ale tutaj jest dosyć jednoznaczna![]()
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Jelon
- Juventino

No tak, aczkolwiek wychodzi na to, że na końcu jeden klub będzie ośmieszony i teraz pytanie jak na to inne kluby? Przecież to będzie odstraszało potencjalne inne zespoły, chcące iść pod ich sponsoring czy Adidas sobie znowu z nich nie zakpi w następnym okienku.RICTOR pisze:I druga strona medalu. A nawet jeśli to kto im zabroni? Z ich perspektywy jeśli się nam to nie podoba to droga wolna i możemy sobie szukać innego lepszego sponsora technicznego.
- Robaku
- Juventino

wydaje mi sie,żę Beppe aż takiej władzy nie ma. jest DS. A nie prezesem klubu.Boogey96 pisze:Jeśli ten film miałby znaczyć odejście Pogby do United i adidas zrobił całą tą kampanie w porozumieniu z klubem z Manchesteru to Beppe powinien w tej chwili położyć całą sprawę i nie dawać im ośmieszać klubu.