Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 17:56

Nie dajcie się trollować chłopaczkowi, który kibicuje utd, a jako 'oficjalkę' wrzuca anonimowy wpis, gdzie udzielają się inne takie osoby. Zrobił konto w tym serwisie, bo media również i w jego głowie namieszały (chociaż nazwał ligę angielską 'najlepszą ligą świata', więc to może chroniczny problem) i chce was męczyć.

Szanse na transfer Verattiego do nas, są takie same jak na transfer out Pogby. Nie ma sensu nawet zaczynać tego tematu.

Skąd ta pewność? Nikt, kierujący się zdrowym rzsądkiem, nie decydowałby się na kilkuletnią przerwę od LM i grę w takiej lidze, mając w perspektywie ewentualny transfer do Realu/Barcelony (temat takiego transferu to inna historia). Mając do wyboru Real i Utd, jest tylko jedna opcja (o ile w ogóle jest sens odchodzić z takiego Juventusu, jaki nam się szykuje na nowy sezon). Wychillujcie. Jeśli odejdzie, to raczej potwierdzi, że 'nigdy nie nadawał się na biało-czarną koszulkę' i będziecie mogli go do woli obrażać. Na ten moment to nr 10 w Juventusie i należy mu się szacunek. Nawet, jeśli miałoby dojść do tak gwałtownego upadku. Wtedy i tak będzie mi go tak po ludzku żal. Po kibicowsku mniej, ale nie będę rozwijać, bo pojawi się zarzut o deprecjonowanie jego wartości (to już się zaczęło) :prochno:

kapusniaczek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 17:58

Virgil pisze:Do tego dochodzi całkowicie anonimowa gra w LM i bardzo słaba na ME.
:rotfl:
pierwszy mecz z city, asysta przy bramce mandzukicia.
mecz z borussią, asysta przy bramce lichego. gol wybrany na najładniejszą bramkę edycji...
w LM był jedną z najważniejszych jak nie najważniejszych postacią w drużynie. kolega Push3k to ładnie podsumował:
Push3k pisze:a potem grał dobrze, niezależnie od Marchisio i Khediry. On nie gra już przebojowo, ale robi ogromną robotę i jak dla mnie był zdecydowanie najlepszym piłkarzem w drużynie zarówno gdy było źle jak i dobrze. ME przemilczę, bo on tam był przywiązany na łańcuchu do swojej połowy przez Deschampsa.
// "Romeo Agresti

#Pogback #MUFC"

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:11

A ja np czytam, że dostaniemy 123 mln na czysto za Pogbę - Nsouli pisze to na swoim twittterze.

Co chwilę coś innego. Wszystko to blah blah blah. https://pbs.twimg.com/media/CoduacZW8AAbYMV.jpg:large :prochno:

Obrazek
Patrol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:14

Cabrini_idol pisze:A ja np czytam, że dostaniemy 123 mln na czysto za Pogbę - Nsouli pisze to na swoim twittterze.
To co, jednak nasz Francuz odchodzi? :)

Nie powiem - plotki o Verrattim mnie bardzo ucieszyły. Marco, obok Koke, byłby wymarzonym zastępstwem Pogby. Co ciekawe, ponoć tych dwóch graczy ma wpisane klauzule w swoje kontrakty. Beppe, działaj! :hellyes:

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:15

Całyspot adidasa.

Nie nie odchodzi :prochno:

Widzicie olał MU :smile:

A jeśli nie to okaże się, że totalnie, totalnie okazał brak szacunku Juventusowi a przy okazji Adidas wyruchał nas i również pokazał, że jesteśmy w 2 lidze jego klientów.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2016, 18:22 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 3 razy.

Obrazek
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:16

Hłe hłe hłe. Czyżby to były ostatnie podrygi Cabriniego na forum? :smile:

Masz jeszcze szansę się ze wszystkiego wycofać :whistle:

Premium Sport daje nam 100 mln na rękę.

dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 97 razy
Otrzymał podziękowanie: 26 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:21

Tak, kupimy za 65 mln € Verrattiego i w kluczowych meczach sezonu będą razem z Khedirą przyglądać się naszej grze z trybun. Marco ciągle boryka się z jakimiś urazami i kiedy jest potrzebny (półfinały LM z City czy finały Euro) jest niedostępny. Dla mnie to byłaby kasa utopiona w błocie.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:21

czy ktos mi moze wytlumaczyc te reklame??? bo ja nie mam pojecia o co chodzi...

Forza Almiron

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:23

ballack13 pisze:
Mati1990 pisze:Mediaset: Pogba w Manchesterze za 100mln...

Miało być 120, tym czasem zeszli do 100, czyli praktycznie za Pogbe kupiliśmy Higuaina :whistle:

Mam nadzieje, że Marotta ma klasowe zastępstwo do pomocy, inaczej krucho będzie.
100mln funtów czy euro?
Złotych

Dlaczego od miesiąca ciągle narzekacie po każdej plotce na temat Pogby? Przestańcie śledzić Di Marzio na tt, koleś już dawno stracił wiarygodność i przestańcie wchodzić na polskie strony United, gdzie jako potwierdzenie transferu są tłumaczone artykuły z The Sun. Gdyby nawet miał odejść, w co wątpię, to przez ten czas Marotta znalazłby jakiegoś dobrego pomocnika żeby wypełnić lukę po nim, więc bądźcie spokojni.

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:24

A tu jest coś do rozumienia? Żyjemy w takiej dobie, że ktoś sobie może bez problemu wypuścić coś całkowicie "z dupy", bez żadnego sensu i przesłania, podniecać się na jaką to głęboką rzecz nie wpadł a na jakiekolwiek zarzuty odpowiedzieć "no jak to, nie rozumiesz o co chodzi? no to już nie mój problem".

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:25

,,Nie wierzcie we wszyskie Blah blah''. Nagle logo MU i wylane na jego logo blah. Czyli ,,BLAH'' to transfer do MU. Pogba zostaje. Alleluja. :prochno:

Mehehehe : pierwszy :prochno:
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2016, 18:27 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:26

Robaku pisze:czy ktos mi moze wytlumaczyc te reklame??? bo ja nie mam pojecia o co chodzi...
Oznacza to, że wszystkie wymysły pismaków nt transferu do MU, to 'blah' - plotki. Do tego Paul rzuca 'First never follow', zatem odcina się od transferu do tej ekipy.

Pogba zostaje, ale może ktoś chce się o to założyć? :smile:

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:28

Mehehehe pisze:
Robaku pisze:czy ktos mi moze wytlumaczyc te reklame??? bo ja nie mam pojecia o co chodzi...
Oznacza to, że wszystkie wymysły pismaków nt transferu do MU, to 'blah' - plotki. Do tego Paul rzuca 'First never follow', zatem odcina się od transferu do tej ekipy.

Pogba zostaje, ale może ktoś chce się o to założyć? :smile:
możliwe, że jeszcze to jakis fragment dłuższej reklamy or smth :prochno:

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:29

Mehehehe pisze:'First never follow', zatem odcina się od transferu do tej ekipy.
A właściwie to co niby powinny oznaczać te słowa?

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2016, 18:31

W sumie to miałoby sens i wyjaśniałoby, dlaczego Paul nie zabierał w ogóle głosu w sprawie transferu. Nie chciał spoilować reklamy :prochno: Głupia teoria, ale chciałbym, żeby była prawdziwa.
Gorzej, jak odejdzie, a to jest sposób pokazania UTD i Pogby w jednym spocie. To byłoby wówczas naprawdę upokarzające dla Juventusu. :facepalm:

Obrazek
Zablokowany