Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- Tom@s
- Juventino
Witam, ponownie 
Wczoraj dostałem zdjęcie Jerzego Engela z własnoręcznym autografem, a dzisiaj przyszło mi z Chicago Fire, duża naklejka z herbem drużyny i mały terminarzyk, niestety nie wiem czy było coś jeszcze bo "przesyłka nadeszła z zagranicy uszkodzona" taki stempel jest z tyłu na kopercie...;(

Wczoraj dostałem zdjęcie Jerzego Engela z własnoręcznym autografem, a dzisiaj przyszło mi z Chicago Fire, duża naklejka z herbem drużyny i mały terminarzyk, niestety nie wiem czy było coś jeszcze bo "przesyłka nadeszła z zagranicy uszkodzona" taki stempel jest z tyłu na kopercie...;(
Kod: Zaznacz cały
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b8e2388f9c982962.html
- djkg6
- Juventino
dzisiaj dostałem od Honda Racing F1 Team:
- dwie pocztówki z wizerunkiem kierowców: Jenson Button i Rubens Barichello (bez autografów)
- list z podziękowaniami
po liście zwykłym :-D
- dwie pocztówki z wizerunkiem kierowców: Jenson Button i Rubens Barichello (bez autografów)
- list z podziękowaniami
po liście zwykłym :-D
- Pawel1897
- Juventino
Napisz na adres klubu z dopiskiem buffon ale zazwyczaj zawodnicy zlecają klubą aby standardowo wrzucily jakis gadzet.Nicolas pisze:Siemka xD
Mam kolejne pytanie:
Jak poprosić o autografy wybranych zawodników?? Bo wydaję mi się ze to troszke chamskie jak np zalezy mi tylko na 1 autografie(najbardziej) i napisze proszę o autograf Jana Kowalskiego to tak sucho brzmi i moga pomyslec ze chce tylko 1 graf i tyle
I czy Juve odpisuje na listy?? Jezu jakbym miał możliwość dostania autografu Gigiego. Kurde jestem jego wielkim fanem xD
- Palladino
- Juventino
Juventus nie wrzuci żadnego gadżetu. A większość piłkarzy czyta listy i na niektóre odpisuje.
Dziś byłem na zlocie kolekcjonerów w Zabrzu. Byliśmy na treningu Górnika, zebrałem 24 grafy w tym 2 na wymianę (Pazdan i Zahorski) fotki będą jutro w galerii.
Dziś byłem na zlocie kolekcjonerów w Zabrzu. Byliśmy na treningu Górnika, zebrałem 24 grafy w tym 2 na wymianę (Pazdan i Zahorski) fotki będą jutro w galerii.
- Pawel1897
- Juventino
google nie gryza a szansa zawsze jest.Nicolas pisze:Heyko mam pytanie??Palladino pisze:Juventus nie wrzuci żadnego gadżetu. A większość piłkarzy czyta listy i na niektóre odpisuje.
Te autografy to na zdjęciach piłkarzy, czy na kartkach??
A więc jesli napisze do Buffona jest 1% szansy że odpiszę?? Prosze o adres Juve
Ile czekaliście max na odpisanie jakiegoś klubu??
- Palladino
- Juventino
Ja tam z adresu Juve mam tylko odpis od Ranieriego i Nedveda.
Przekroczyłem liczbę 400 autografów ! Dziś dostałem 7 grafów Gizy (2 na wymianę), wrzuciłem też fotki grafów zebranych na treningu Górnika. Zapraszam do galerii.
Przekroczyłem liczbę 400 autografów ! Dziś dostałem 7 grafów Gizy (2 na wymianę), wrzuciłem też fotki grafów zebranych na treningu Górnika. Zapraszam do galerii.
- michal567
- Juventino
Dziś po roku dostałem odpowiedź ze Szwecji. Przysłali mi 3 zdjęcia zawodników (Wilhelmsson, S. Larsson i Ibrahimović :? ) z nadrukowanymi autografami.
A tak poza tym to wysłałem meila.
@ktoś tam, adresy można znaleźć na stronie uefa.
A tak poza tym to wysłałem meila.
@ktoś tam, adresy można znaleźć na stronie uefa.
- mrowka423
- Juventino
Szukałem i nie znalazłem w tym temacie wzorcowego listu. Nie przeglądnąłem wszystkich stron bo to wydaje się nie możliwe. Niestety moja znajomość angielskiego nie jest na tyle dobra by samemu napisać taki list. :oops: :oops: :oops: Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi taki napisał lub podpowiedział na, której stronie się znajduje.