Paulo Dybala
- Szwamb
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Smutny zmierzch kariery piłkarza, który był materiałem na Złotą Piłkę, ale zabrakło pracy nad prawą nogą, szybkością i szczęścia (do braku częstych kontuzji).
polecam www.sokker.org

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów

menadżer piłkarski online z możliwością tworzenia własnych taktyk i oglądania meczów
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Podobno to kobiety decydowały. Mama i żona/dziewczyna nie chciały do Arabii. W sumie i tak Paulo zarobił pewnie taki hajs, że mają wszystko czego zapragną a jedna żyć w Rzymie a gdzieś w Arabii to niebo a ziemia.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Lepiej by wyglądało gdyby to ambicja sportowa Pawełka a nie kobiety decydowały gdzie ma grać. Jeśli jej już nie ma to ja na jego i jego rodziny miejscu przemeczyl bym się 3 lata za 75 mln euro. Nie jest to już taki egzotyczny kierunek - Ronaldo i inne gwiazdy już tam są i to nie od kilku dni
FORZA JUVE!!!
- woe
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Jeśli dał się przekonać matce, żonie czy komukolwiek innemu, to znaczy, że sam nie do końca był fanem tego transferu. Jordan Henderson wytrzymał u Arabów tylko 6 miesięcy. A nie jest jedynym, którym życie i gra na pustyni nie pasowało. Odejść do emerytalnej ligi, gdzie średnia liczba kibiców na meczu to poniżej 5000 osób, do tego w wieku 30 lat byłoby ostatecznym rzucenie ręcznika.
Dlatego ja się cieszę, że będzie można jeszcze Pawełka w Serie A zobaczyć. Chociażby z ciekawości jak on i Soule sobie teraz radzą będąc poza Juventusem.
Dlatego ja się cieszę, że będzie można jeszcze Pawełka w Serie A zobaczyć. Chociażby z ciekawości jak on i Soule sobie teraz radzą będąc poza Juventusem.

- Szwamb
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
We wczorajszym meczu przeciwko Empoli 20 letni Fazzini ("10" Empoli) grał o klasę lepiej od ich obu. Wydaje mi się, że zestawianie tak dwóch podobnych do siebie piłkarzy jak Soule i Dybala obok siebie w 4321 nie jest najlepszym pomysłem.
Sam Soule grał lepiej od Pawła, który prokurował bardzo groźne straty, które kończyły się kontrami napędzanymi przez Fazziniego właśnie. Dybala pokazał się tylko przy jednym strzale w słupek pod koniec meczu...
polecam www.sokker.org

- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy

Przecież to wierutna bzdura. Dybala miał słabe pierwsze 20 minut, potem się ogarnął, niestety nie miał z kim grać. Soule nie dojeżdżał ani na moment, a Dovbyk grał jak paralityk. Dopiero zmiany spowodowały, że Paulo miał z kim wymienić podanie, i generalnie Roma miała pecha przy gonieniu wyniku, choć mecz przegrał DeRossi złą pierwszą '11'
Mało tego - Shomurodov przez 20 minut zrobił więcej dobrego niż Soule przez cały mecz.
Kontry napędzał nie tylko Fazzini, a wręcz kluczową rolę grał Maleh z Hendersonem.