Wszystko o SSC Napoli
- panlider
- Juventino
A tych 3 to kto? Donnarumma, Suso i? Romagnoli?Maly pisze:a to nie słyszałem... w takim razie nawet oni mając 3 zawodników godnych uwagi nie są w stanie ich zatrzymać, taka to teraz Serie A
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
trzech jak "trzech na krzyż", powinienem wziąć je w cudzysłów byłoby mniej dosłownie
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Maly
- Juventino
że niby z Liverpoolem czy Sevillą byłoby łatwiej?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
A to w ogóle mogło Napoli trafić na którąś z tych ekip? Czasem nie były one rozstawione w 4 rundzie?Maly pisze:że niby z Liverpoolem czy Sevillą byłoby łatwiej?
- Kicek7
- Juventino
Nie mogło. Sevilla, Napoli, Liverpool, CSKA i Sporting były rozstawione. Tak więc najtrudniejszym rywalem było Nice/HoffenheimAdiJuve pisze:A to w ogóle mogło Napoli trafić na którąś z tych ekip? Czasem nie były one rozstawione w 4 rundzie?Maly pisze:że niby z Liverpoolem czy Sevillą byłoby łatwiej?
- Maly
- Juventino
a to sorry, na losowaniu nie wyglądało jakby coś tam było rozstawione 

magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- panlider
- Juventino
Osobiście, to nie miałbym nic przeciwko temu, żeby odpadli. Od przyszłego sezonu tak czy inaczej będziemy mieli 4 drużyny z Serie A w LM, a więcej kasy z market pool zawsze się przyda 
Nie mniej jednak, sportowo są lepszą ekipą od Nicei i ich odpadnięcie to na pewno byłaby niespodzianka.

Nie mniej jednak, sportowo są lepszą ekipą od Nicei i ich odpadnięcie to na pewno byłaby niespodzianka.
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- panlider
- Juventino
Może i jest w tym trochę racji. Ogólnie patrząc na ruchy poszczególnych zespołów w mercato, to byłoby znacznie lepiej, żeby to Roma grała w eliminacjach, bo pachnie mi kolejną kompromitacją włoskiego futbolu. Rzymianie się grubo wyprzedali i moim zdaniem będą słabsi niż przed rokiem, Napoli za to utrzymało status quo.Poulinho pisze:A ja wolę żeby awansowali;) kasa za jeden rok z praw transmisyjnych LM to nic w porównaniu z kasą, którą możemy zyskać poprzez zwiększenie atrakcyjności Serie A.
- Cabrini_idol
- Juventino
Promowanie serie A ? przecież Napoli będzie walczyć o wyjście z grupy, może wyjdzie i dostanie wciry od PSG czy Realu. Wolę już odpadnięcie Napoli już teraz i 15-20 mln więcej dla Juve.
Za rok i tak 4 drużyny. Poza tym Napoli i Roma nigdy nie podniosą atrakcyjności Serie A . To może zrobić tylko Juve, Milan i Inter.
Za rok i tak 4 drużyny. Poza tym Napoli i Roma nigdy nie podniosą atrakcyjności Serie A . To może zrobić tylko Juve, Milan i Inter.

- Poulinho
- Juventino
Carbini przypominam, że przed zeszłorocznym spotkaniem Napoli z Realem dosyć mocno fascynowano się gra neapolitańczyków, a niektórzy twierdzili nawet przed pierwszym spotkaniem, że odpadnięcie Realu nie będzie sensacją. Napoli jest w stanie przy dobrym układzie awansować nawet do półfinału. Nie odbiega mocno od Atletico, a już na pewno nie od Monaco. Ten zespół już dosyć mocno zadomowił się w świadomości kibiców jako całkiem dobry. Oczywiście nie posiada takiej sławy jak Milan, ale nie jest jakimś ogórem. Im lepiej się zaprezentuje w LM tym lepiej dla nas, bo skoro Juventus tak dobrze grającemu zespołowi od kilku lat trzepie dupsko to jak silny jest Juventus.
- deszczowy
- Juventino
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Tymczasem w cieniu pojedynku Juventusu z Fiorentiną Napoli w 5 minut pokazało Lazio jak się gra w piłkę. Ktoś tu jeszcze jest całkowicie przeciwny sprowadzeniu Sarriego?
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Napoli ciśnie ostro ale oni zawsze takie początki mają, później zaczynają opadać z sił. Nie zmienia to faktu, że Napoli gra najładniejszy dla oka futbol w Italii.