Mecze Juve w TV
- Marian.
- Juventino
Święcicki nie jest taki zły, ale Piotr "tutej" Czachowski nadaje się do pchania karuzeli na odpustach, a nie do komentowania meczów piłkarskich.fazzi pisze:Mowisz o kolesiach, ktorzy serie a komentuma w eleven ? :shock: Dla mnie sluchanie ich, zwlaszcz jednego, to udręka.

- wloski
- Juventino
Rozumiem, że w Polsce nie ma komentatora idealnego, który spełniłby Wasze wyszukane oczekiwania, dlatego wolicie oglądać jakiś ruski Sopcast albo nadawanie z platformy Sky Sports, w języku w którym nie potraficie nawet powiedzieć, dzień dobry, do widzenia i pocałuj mnie gdzieś, ale nie przesadzałbym z tym, że ich komentarz to tragedia, mnie on jakoś szczególnie nie boli. Po słuchaniu Szpakowskiego, Jagody, Ryczela czy Lipińskiego, dla mnie obojętnie kto jest jak miód na serce.
- TenCoSieNibyZna
- Juventino
Wydaje mi się, że c+online udostępnia jedynie dwa albo trzy mecze na kolejkę.Jezeli chodzi o LM to nawet jezeli nasz mecz bedzie na nsport to będzie go mozna obejrzeć.
Potęga matematyki polega na pomijaniu wszystkich myśli zbędnych i cudownej oszczędności operacji myślowych.
- mazi12
- Juventino
Dokładnie. Święcicki marzeniem nie jest, bo czasem zwykła bramka strzelona z główki jest "kuriozalna", ale jego akurat da radę wysłuchać, zaś Czachowski to jedna wielka tragedia. Dla mnie najgorszy komentator jaki komentował Serie A w Polskich kanałach. Momentami wręcz się ośmiesza. I te jego "Strzelaaaaaaa" albo "Gooooooolllll"Marian. pisze:Święcicki nie jest taki zły, ale Piotr "tutej" Czachowski nadaje się do pchania karuzeli na odpustach, a nie do komentowania meczów piłkarskich.fazzi pisze:Mowisz o kolesiach, ktorzy serie a komentuma w eleven ? :shock: Dla mnie sluchanie ich, zwlaszcz jednego, to udręka.

Dokladnie, to tego Czachowskiego mialem na mysli.Marian. pisze:Święcicki nie jest taki zły, ale Piotr "tutej" Czachowski nadaje się do pchania karuzeli na odpustach, a nie do komentowania meczów piłkarskich.fazzi pisze:Mowisz o kolesiach, ktorzy serie a komentuma w eleven ? :shock: Dla mnie sluchanie ich, zwlaszcz jednego, to udręka.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Max_LP
- Juventino
To źle ci się wydajeTenCoSieNibyZna pisze:Wydaje mi się, że c+online udostępnia jedynie dwa albo trzy mecze na kolejkę.Jezeli chodzi o LM to nawet jezeli nasz mecz bedzie na nsport to będzie go mozna obejrzeć.

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..
- jareckik
- Juventino
Też na nc+ macie eleven w słabej jakości ? Miałem wrażenie, jakbym mecz z Genoa oglądał na OrangeSportSD
- syczu
- Juventino
No dupy nie urywają jakościowo te kanały, czasami się trafia pikseloza. Pozostaje mieć nadzieję, że wynika to z racji tego, że są stosunkowo świeżym tworem i z biegiem czasu dopieszczą wszelkie niedociągnięcia...
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- slay_mac
- Juventino
Ten Czachowski to w ogóle jest komentator? Miałem wrażenie, że to mocno chybiony "ekspert". Mówi strasznie irytujące oczywistości, w każdym meczu Juve po parę razy wypomniany jest brak Pirlo, Vidala i Teveza. Zmianę formacji z 3-5-2 na 4-3-3 uważa za wzmocnienie tyłów no i w sumie to co najważniejsze, ma duże problemy ze składaniem przejrzystych, sensownych zdań w języku polskim, nie wspominając nawet o ciągłym "włanczaniu się" czy "tutej".
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Priorytety to wiadomo Real i Barca, w lidze włoskiej na dobrą sprawę nie ma żadnego ciekawszego meczu, który przyciągnął by widza, a na chwilę obecną lepka na tzw. "janusza" jest Barca czy Real a nie Juventus, także nie ma co się dziwić ich decyzjom.Mario_90 pisze:Eleven dziś pokazuje jakie ma priorytety niestety, 3 mecze La Liga i ani jednego Serie A...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Były szumne zapowiedzi o 5 meczach w 1 kolejce, ale jak dostali ligę Hiszpańską wszystko się zmieniło. Do tego fakt, że wszystkie mecze są o tej samej godz., oraz inne ligi też grają nie ma na co liczyć. Prawdziwym wyznacznikiem będzie, zbieżność godz. meczu np: naszego z Fiorentiną a meczu Barcelony czy Realu.AdiJuve pisze:Priorytety to wiadomo Real i Barca, w lidze włoskiej na dobrą sprawę nie ma żadnego ciekawszego meczu, który przyciągnął by widza, a na chwilę obecną lepka na tzw. "janusza" jest Barca czy Real a nie Juventus, także nie ma co się dziwić ich decyzjom.Mario_90 pisze:Eleven dziś pokazuje jakie ma priorytety niestety, 3 mecze La Liga i ani jednego Serie A...

- Wojtek
- Juventino
Jak z tą Serie A TV jest? Gdzie ona jest nadawana? Bo miały być trzy mecze na kolejkę i na razie za darmo, ale ostatnio jak grali z Genoa to wszedłem sprawdzić i na tym playerze na samym dole na stronie lega leciał jakiś chiński mecz :p
- Szymek140993
- Juventino
O to samo chciałem spytaćWojtek pisze:Jak z tą Serie A TV jest? Gdzie ona jest nadawana? Bo miały być trzy mecze na kolejkę i na razie za darmo, ale ostatnio jak grali z Genoa to wszedłem sprawdzić i na tym playerze na samym dole na stronie lega leciał jakiś chiński mecz :p