Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2015, 19:03

fazzi pisze:Mowisz o kolesiach, ktorzy serie a komentuma w eleven ? :shock: Dla mnie sluchanie ich, zwlaszcz jednego, to udręka.
Święcicki nie jest taki zły, ale Piotr "tutej" Czachowski nadaje się do pchania karuzeli na odpustach, a nie do komentowania meczów piłkarskich.

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2015, 19:47

Rozumiem, że w Polsce nie ma komentatora idealnego, który spełniłby Wasze wyszukane oczekiwania, dlatego wolicie oglądać jakiś ruski Sopcast albo nadawanie z platformy Sky Sports, w języku w którym nie potraficie nawet powiedzieć, dzień dobry, do widzenia i pocałuj mnie gdzieś, ale nie przesadzałbym z tym, że ich komentarz to tragedia, mnie on jakoś szczególnie nie boli. Po słuchaniu Szpakowskiego, Jagody, Ryczela czy Lipińskiego, dla mnie obojętnie kto jest jak miód na serce.

TenCoSieNibyZna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2015, 20:33

Jezeli chodzi o LM to nawet jezeli nasz mecz bedzie na nsport to będzie go mozna obejrzeć.
Wydaje mi się, że c+online udostępnia jedynie dwa albo trzy mecze na kolejkę.

Potęga matematyki polega na pomijaniu wszystkich myśli zbędnych i cudownej oszczędności operacji myślowych.
mazi12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 września 2015, 20:52

Marian. pisze:
fazzi pisze:Mowisz o kolesiach, ktorzy serie a komentuma w eleven ? :shock: Dla mnie sluchanie ich, zwlaszcz jednego, to udręka.
Święcicki nie jest taki zły, ale Piotr "tutej" Czachowski nadaje się do pchania karuzeli na odpustach, a nie do komentowania meczów piłkarskich.
Dokładnie. Święcicki marzeniem nie jest, bo czasem zwykła bramka strzelona z główki jest "kuriozalna", ale jego akurat da radę wysłuchać, zaś Czachowski to jedna wielka tragedia. Dla mnie najgorszy komentator jaki komentował Serie A w Polskich kanałach. Momentami wręcz się ośmiesza. I te jego "Strzelaaaaaaa" albo "Gooooooolllll" :facepalm:

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 września 2015, 22:11

Marian. pisze:
Dokladnie, to tego Czachowskiego mialem na mysli.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Max_LP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2015, 06:31

TenCoSieNibyZna pisze:
Jezeli chodzi o LM to nawet jezeli nasz mecz bedzie na nsport to będzie go mozna obejrzeć.
Wydaje mi się, że c+online udostępnia jedynie dwa albo trzy mecze na kolejkę.
To źle ci się wydaje ;) Mecze są wszystkie, ale tylko te, które są w tv są też na stronie z komentarzem. Reszta jest pokazywana razem z głosami z trybun :)

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2015, 08:01

Też na nc+ macie eleven w słabej jakości ? Miałem wrażenie, jakbym mecz z Genoa oglądał na OrangeSportSD

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
syczu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2015, 09:18

No dupy nie urywają jakościowo te kanały, czasami się trafia pikseloza. Pozostaje mieć nadzieję, że wynika to z racji tego, że są stosunkowo świeżym tworem i z biegiem czasu dopieszczą wszelkie niedociągnięcia...

AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2015, 13:22

Jakość Eleven może się poprawić 01.10 gdy nc+ wyłączy duble stacji w sd.Zwolni się sporo miejsca na satelicie i zapewne przeniosą kilka kanałów na inne częstotliwości.

slay_mac

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 września 2015, 17:31

Ten Czachowski to w ogóle jest komentator? Miałem wrażenie, że to mocno chybiony "ekspert". Mówi strasznie irytujące oczywistości, w każdym meczu Juve po parę razy wypomniany jest brak Pirlo, Vidala i Teveza. Zmianę formacji z 3-5-2 na 4-3-3 uważa za wzmocnienie tyłów no i w sumie to co najważniejsze, ma duże problemy ze składaniem przejrzystych, sensownych zdań w języku polskim, nie wspominając nawet o ciągłym "włanczaniu się" czy "tutej".

Mario_90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2015, 10:52

Eleven dziś pokazuje jakie ma priorytety niestety, 3 mecze La Liga i ani jednego Serie A...

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 23 września 2015, 13:41

Mario_90 pisze:Eleven dziś pokazuje jakie ma priorytety niestety, 3 mecze La Liga i ani jednego Serie A...
Priorytety to wiadomo Real i Barca, w lidze włoskiej na dobrą sprawę nie ma żadnego ciekawszego meczu, który przyciągnął by widza, a na chwilę obecną lepka na tzw. "janusza" jest Barca czy Real a nie Juventus, także nie ma co się dziwić ich decyzjom.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 września 2015, 16:44

AdiJuve pisze:
Mario_90 pisze:Eleven dziś pokazuje jakie ma priorytety niestety, 3 mecze La Liga i ani jednego Serie A...
Priorytety to wiadomo Real i Barca, w lidze włoskiej na dobrą sprawę nie ma żadnego ciekawszego meczu, który przyciągnął by widza, a na chwilę obecną lepka na tzw. "janusza" jest Barca czy Real a nie Juventus, także nie ma co się dziwić ich decyzjom.
Były szumne zapowiedzi o 5 meczach w 1 kolejce, ale jak dostali ligę Hiszpańską wszystko się zmieniło. Do tego fakt, że wszystkie mecze są o tej samej godz., oraz inne ligi też grają nie ma na co liczyć. Prawdziwym wyznacznikiem będzie, zbieżność godz. meczu np: naszego z Fiorentiną a meczu Barcelony czy Realu.

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2015, 17:38

Jak z tą Serie A TV jest? Gdzie ona jest nadawana? Bo miały być trzy mecze na kolejkę i na razie za darmo, ale ostatnio jak grali z Genoa to wszedłem sprawdzić i na tym playerze na samym dole na stronie lega leciał jakiś chiński mecz :p

Szymek140993

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 września 2015, 18:22

Wojtek pisze:Jak z tą Serie A TV jest? Gdzie ona jest nadawana? Bo miały być trzy mecze na kolejkę i na razie za darmo, ale ostatnio jak grali z Genoa to wszedłem sprawdzić i na tym playerze na samym dole na stronie lega leciał jakiś chiński mecz :p
O to samo chciałem spytać :). Orientuje się ktoś?

ODPOWIEDZ