Forumowicz od A do Z - vol.2
- mati888
- Juventino
o Niewdzięczniku! Ja na Ciebie głosowałem!Majos pisze:Walka rozstrzygnie się między Pawełkiem , a Niastym. Tym razem głosuję na tego pierwszego.

@ Pawełek - bardzo możliwe, bo ja zamierzam zaatakować pierwszą lokatę na pół godziny przed końcem ankiety
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2010, 15:49 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Brutalo
- Juventino
- pan Zambrotta
- Juventino
Powracam na rewir chłopaki. Stęskniliście się pewnie ostro. W ramach zadośćuczynienia powiem Wam, że to ja jestem autorem tego filmiku. Ktoś tam kiedyś zarzekał się, że postawi kratę browarów za to. Niech więc pisze priwa, chętnie się dogadamy. Może kiedyś jeszcze coś spłodzę, ale nic na siłę.
Niestety, trzeba pogonić parę parówek, bo nieźle się rozbrykało tałatajstwo pod moją nieobecność.
Gram sobie obecnie w FMa takim składem:
............................juvelook..........................
eslk........Pawełek............belial...........Madara
........................juventusprzemek
.....LordJuve......................................kyle666
..............................Il Tifoso
....................Thapenio................deszczowy
środkowy obrońca: Pawełek. Liże (_|_) wszystkim, komu popadnie i kto jest "ze starej gwardii". Więc nie ma problemów z kryciem "na lep". Przyklei się i już.
środkowy obrońca: belial. Obrońca moralności. Obrońca włoskich murzynów. Obrońca wszystkiego, co potrzebuje obrony w internecie.
boczni obrońcy: Madara, eslk. Szaleją ostro chłopaki. Jeden myślał że jeśli zmieni nick, to wszyscy zapomną o jego głupotach, drugi porównuje Diego do Kermita Żaby i wychodzi mu remis.
juventusprzemek jako defensywny pomocnik. komentarz zbędny.
lewa pomoc: kyle666. związał się z lewicą, przez co nie ma nic mądrego do powiedzenia zbytnio.
prawa pomoc: LordJuve. prawy, sprawiedliwy, gadatliwy, cudowne dziecko tvnu, gazety wyborczej i lancii. Nikt nie wie, kim on jest, nikt nie wie, o czym pisze. Nikt nic nie wie, ale LordJuve zawsze wie.
Trequartista: Il Tifoso. Bardzo chce, a niewiele może. Posadziłem biedaka na najważniejszej pozycji, niech ma.
duet napastników: Tharpenio&deszczowy. Nie mam siły ich rozdzielać.
Na bramce juvelook. Wyłapie wszystkie piłki swoimi wiejskimi grabiami.
Taką jedenastką zdobywam wszystko, co się da. Obecnie zbieram ludzi na ławkę rezerwowych. Wiadomo - sezon długi, kartki, kontuzje itp. Widzę, że mógłbym zwerbować AdamaMichnika, bo mimo że nowy, to przekroczył już magiczną linię głupoty. Kto chce grać jeszcze w mojej drużynie? zgłaszajcie sie, dziwolągi.
głos na mati888
Niestety, trzeba pogonić parę parówek, bo nieźle się rozbrykało tałatajstwo pod moją nieobecność.
tak, płaczę i lamentuję dniami i nocami. Różnica polega na tym, że grzechem głównym zarządu było postawienie na Ferrarę, co po serii porażek doprowadziło do wściekłości wszystkich, ty zaś płakałeś od początku nad zarządem, bo jest 'be'. Jeśli satysfakcjonuje cię własna głupota, to nic dziwnego że jesteś, kim jesteś.LordJuve pisze:Pamiętam, że sam Pan Zambrotta (czasem Miś) nabijał się ze mnie...teraz sam płacze i lamentuje nad beznadzieją zarządu i trenera - to moja wielka, osobista satysfakcja.
Zrozum, że za parę lat po przeczytaniu swoich bzdur najzwyczajniej w świecie będziesz się za to wstydził. Nie porównuj siebie od innych, bo ty jesteś najzwyczajniej w świecie niedorozwinięty życiowo. Chłopie, ocknij się - to tylko forum internetowe. Nie przeżywaj tego jak Inter scudetto.Il Storico pisze:Wiedziałem, że ten post (chodzi o ten wczorajszy) będzie dość dziwnie brany pod uwagę. Jednakże to co napisałem w pełni pokrywa się z prawdą i nie jest wymyślone.
Panie Zambrotto: przyznaję, przejechałem się lecz z tego co pamiętam to Diego też kiedyś miał nie wrócić, a wrócił. Zresztą nie wracajmy już do tego, bo nie o tym mowa.
zabawne, że mówi to Tharpenio - druga połówka deszczowego. Posty jednego wklejającego dowcipkasowe posty drugiego w "złotych ustach" powtarzają się częściej niż megahity na Polsacie. Z resztą, nie tylko ja wiem, że "coś jest między wami" chłopaki. Cytat z rozmowy z userem XXXXXX:Tharp pisze:Co, nie masz kogo poŁukasz pisze:PS. Przykre czasy "nastali". Lipskiego nie ma, Cocolino zblokowany. Smutno mi.'ch lizac, kapitanie ortografia? >: (
Podpowiem, że na forum solojuve.com ma nick "DjJuve", ale więcej już nie podpowiem, bo jeszcze się domyślicie, kto to.( jakby było mało robi to Tharp- swoją drogą też niezła <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, w dodatku myśli, że jest fajny /o\)
:shock:tabo89 pisze:To może ja zadam![]()
Kto proponował / straszył nas, że następnym zdjęciem które wrzuci na forum będzie jego "wacek"![]()
Motor pisze:Czyżby pan Zambrotta?
Gram sobie obecnie w FMa takim składem:
............................juvelook..........................
eslk........Pawełek............belial...........Madara
........................juventusprzemek
.....LordJuve......................................kyle666
..............................Il Tifoso
....................Thapenio................deszczowy
środkowy obrońca: Pawełek. Liże (_|_) wszystkim, komu popadnie i kto jest "ze starej gwardii". Więc nie ma problemów z kryciem "na lep". Przyklei się i już.
środkowy obrońca: belial. Obrońca moralności. Obrońca włoskich murzynów. Obrońca wszystkiego, co potrzebuje obrony w internecie.
boczni obrońcy: Madara, eslk. Szaleją ostro chłopaki. Jeden myślał że jeśli zmieni nick, to wszyscy zapomną o jego głupotach, drugi porównuje Diego do Kermita Żaby i wychodzi mu remis.
juventusprzemek jako defensywny pomocnik. komentarz zbędny.
lewa pomoc: kyle666. związał się z lewicą, przez co nie ma nic mądrego do powiedzenia zbytnio.
prawa pomoc: LordJuve. prawy, sprawiedliwy, gadatliwy, cudowne dziecko tvnu, gazety wyborczej i lancii. Nikt nie wie, kim on jest, nikt nie wie, o czym pisze. Nikt nic nie wie, ale LordJuve zawsze wie.
Trequartista: Il Tifoso. Bardzo chce, a niewiele może. Posadziłem biedaka na najważniejszej pozycji, niech ma.
duet napastników: Tharpenio&deszczowy. Nie mam siły ich rozdzielać.
Na bramce juvelook. Wyłapie wszystkie piłki swoimi wiejskimi grabiami.
Taką jedenastką zdobywam wszystko, co się da. Obecnie zbieram ludzi na ławkę rezerwowych. Wiadomo - sezon długi, kartki, kontuzje itp. Widzę, że mógłbym zwerbować AdamaMichnika, bo mimo że nowy, to przekroczył już magiczną linię głupoty. Kto chce grać jeszcze w mojej drużynie? zgłaszajcie sie, dziwolągi.
głos na mati888
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2010, 21:10 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Azrael
- Juventino
Siewier będzie niepocieszony, że go zdjąłeś z pozycji między słupkami. Czyżby przydarzyły mu się ostatnimi czasy jakieś "farfocle"?pan Zambrotta pisze:Na bramce juvelook. Wyłapie wszystkie piłki swoimi wiejskimi grabiami.

Jest mi przykro, że nie łapie się do jedenastki. Mam chociaż nadzieję na cieplutkie miejsce na ławce rezerwowych...pan Zambrotta pisze:Kto chce grać jeszcze w mojej drużynie? zgłaszajcie sie, dziwolągi.
Też na niego zagłosowałem!pan Zambrotta pisze:głos na mati888

Pozdrawiam!
- Motor
- Juventino
Nie masz co liczyć, bo pan Zambrotta jest tak "chytry" pyta się kto chcę, a i tak weźmię jakigoś gościa niewłączającego się biernie w rozgrywkę o miejsce na ławce.Azrael pisze:Jest mi przykro, że nie łapie się do jedenastki. Mam chociaż nadzieję na cieplutkie miejsce na ławce rezerwowych...pan Zambrotta pisze:Kto chce grać jeszcze w mojej drużynie? zgłaszajcie sie, dziwolągi.
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- pan Zambrotta
- Juventino
Jednak trochę nie pasuje do pozostałej "dziesiątki", no i przypomniałem sobie o lepszym kandydacie. A poza tym mam szacunek do ludzi, którzy wlepiają mi bany. Doceniam ich odwagę .Azrael pisze:Siewier będzie niepocieszony, że go zdjąłeś z pozycji między słupkami. Czyżby przydarzyły mu się ostatnimi czasy jakieś "farfocle"?pan Zambrotta pisze:Na bramce juvelook. Wyłapie wszystkie piłki swoimi wiejskimi grabiami.
- deszczowy
- Juventino
Nic o mnie beze mnie, proszę!pan Zambrotta pisze:zabawne, że mówi to Tharpenio - druga połówka deszczowego. Posty jednego wklejającego dowcipkasowe posty drugiego w "złotych ustach" powtarzają się częściej niż megahity na Polsacie. Z resztą, nie tylko ja wiem, że "coś jest między wami" chłopaki. Cytat z rozmowy z userem XXXXXX:Tharp pisze:Co, nie masz kogo poŁukasz pisze:PS. Przykre czasy "nastali". Lipskiego nie ma, Cocolino zblokowany. Smutno mi.'ch lizac, kapitanie ortografia? >: (
Podpowiem, że na forum solojuve.com ma nick "DjJuve", ale więcej już nie podpowiem, bo jeszcze się domyślicie, kto to.( jakby było mało robi to Tharp- swoją drogą też niezła ###, w dodatku myśli, że jest fajny /o\)
- piotrinho1234...
- Juventino
Pawełek jedziesz po złoto 

- Bobeknaklo
- Juventino
Pan Zambrotta wraca! Dlatego warto śledzić forum
Mimo, że sam jestem na jego czarnej liście. Stare dobre czasy kiedy wrzucało się razem mecze.
Mimo, że sam jestem na jego czarnej liście. Stare dobre czasy kiedy wrzucało się razem mecze.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2010, 22:41 przez Bobeknaklo, łącznie zmieniany 2 razy.